P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:47

P4 - 21 Jul 19 kl. 20:13

Tre viktige poeng for Molde

Molde slo Sarpsborg 08 2-1 på hjemmebane i Eliteserien i kveld.
Molde topper fortsatt tabellen, nå fire poeng foran Bodø/Glimt, som har spilt to kamper mindre.
Sarpsborg ligger nest sist..
Les mer på P4


Les mer om:
Sarpsborg, Eliteserien, BodøGlimt, Molde

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, viktige, poeng, for, Molde
VG - 28 Apr 19 kl. 19:53

Tromsø-forbannelsen brutt for Brann: - Ekstremt viktige poeng

(Tromsø - Brann 1–2) For første gang siden 11. september 2010 kunne Brann juble for tre poeng på Alfheim, og seieren var etterlengtet etter en vanskelig sesongstart..

Aftenposten - 29 Feb 20 kl. 13:07

Kilde falt og landet på ryggen i viktig renn – mister verdifulle poeng i sammenlagtkampen

Aleksander Aamodt Kilde (27) ledet verdenscupen sammenlagt før rennet. Så kjørte nordmannen ut og gikk glipp av viktige poeng..

P4 - 23 Apr 19 kl. 21:04

Tottenham med viktig seier

Christian Eriksen sørget for tre poeng til Tottenham mot Brighton da han satte inn 1-0 med et langskudd like før slutt i kveld. Med det er Spurs et stort steg nærmere å sikre den viktige plassen i topp fire - mens Brighton er tre poeng over nedrykksstreken. I kveldens andre kamp endte det 1-1 mellom Watford og Southampton..

P4 - 25 Aug 19 kl. 20:04

Godset best i bunnoppgjøret

Strømsgodset tok tre svært viktige poeng da de slo Sarpsborg 08 2-1 hjemme på Marienlyst i kveld. Gjestene tok ledelsen like etter pause, men Godset klart å snu kampen. Dermed er det Sarpsborg som nå ligger sist på tabellen, ett poeng bak nettopp Strømsgodset..

VG - 27 Oct 19 kl. 19:50

Strømsgodset rotet bort seier og viktige poeng

HAUGESUND (VG) (Haugesund - Strømsgodset 2–2) Strømsgodset tok ledelsen to ganger på Haugesund stadion, men rotet det vekk ved begge anledninger. Dermed ble det kun ett poeng på drammenserne..

Aftenposten - 31 Aug 19 kl. 17:51

Eliteserien direkte: Bunnlagene kjemper om viktige poeng

Følg Stabæk – Strømsgodset fra 18.00..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 20:15

Tomålsscorer Narh ble Brynes store helt

Bryne tok tre viktige poeng mot Arendal..

Aftenposten - 08 Dec 19 kl. 17:53

Viktige poeng glapp for Ødegaard og lagkameratene i toppstriden

Real Sociedad slet mot et defensivt hjemmelag..

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 16:12

Klepp tok knusende seier

Klepp tok tre viktige poeng for å henge med i medaljekampen..

Aftenposten - 12 Aug 19 kl. 18:39

Eliteserien direkte: LSK og Mjøndalen kjemper om viktige poeng

Følg Lillestrøm - Mjøndalen her..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ber demonstrantene følge nøye med

Helseminister Bent Høie ber folk som deltok i demonstrasjonen i Oslo og andre byer i går følge nøye med på om de får symptomer på koronaviruset. Avstandsreglene ble vanskelige å overholde, og med så mange mennesker samlet, har de blitt utsatt for mulig smitte, skriver Høie på Facebook. Han sier samtidig at han har forståelse for at mange møtte opp på demonstrasjonene.

P4 - 1 time siden

Koronasmittet truet McDonalds-gjester

En koronasmittet 18-åring truet med å drepe gjester på McDonalds-restauranten i Asker i dag tidlig. Nå er fire ansatte satt i karantene og restauranten ble umiddelbart stengt for å gjennomføre omfattende desinfisering og nedvasking av lokalene, melder Budstikka. 18-åringen ble pågrepet av politiet.

P4 - 1 time siden

17 nye dødsfall i Sverige

I Sverige er det registrert 17 koronarelaterte dødsfall siden i går. Dermed er i alt 4656 mennesker døde av covid-19 i Sverige. Samtidig har smittetallet det siste døgnet økt med nesten 1000 til 43.

P4 - 2 timer siden

Nytt ras i Alta

Det har gått et nytt ras i Alta - innenfor området som allerede er sperret av etter det store raset onsdag. Det nye raset tok en stor del av gamle E6, som nå heter Kråkenesveien, men var lite i forhold til det første som tok med seg åtte bygninger. NVE har forventet flere ras.

P4 - 3 timer siden

Dyreparken gir ikke opp

Dyreparken i Kristiansand har ikke gitt opp håpet om Sabeltann-forestillinger i sommer, selv om Helsedirektoratet i går sa nei til flere enn 200 publikummere. Nå vil dyreparken komme i dialog med direktoratet for å presentere sin løsning. De ønsker 800 på besøk samtidig, men fordelt på fire saler.

P4 - 2 timer siden

Bekymret før støttemarkering

Kommunen er bekymret for smittevernet når det i ettermiddag blir en støttemarkering for George Floyd og “Black lives matter” i Stavanger. Kommunen vil ikke stoppe markeringen, men beredskapssjef Torstein Nielsen ber om at de som møter opp følger smittevernreglene. Det var ikke så lett å gjøre i Oslo i går, der flere tusen møtte opp på den anti-rasistiske markeringen, og det gjør Nielsen betenkt..

P4 - 6 timer siden

Motstand mot bygging i strandsonen

Sju av ti er imot økt bygging i strandsonen, som regjeringen har åpnet for. Bare 7 prosent av de spurte i en undersøkelse utført for Norsk Friluftsliv ønsker å åpne for mer utbygging i strandsonen enn i dag. I undersøkelsen svarer 49 prosent at utbyggingen bør reduseres eller stoppes helt..

P4 - 4 timer siden

Fire uker varetekt for drapsforsøk

28-åringen som er siktet for drapsforsøk på en drosjesjåfør i Stavanger, er varetektsfengslet i fire uker og har blitt overført til psykiatrisk avdeling. Han skal ha stukket sjåføren med en spiss gjenstand. Det er ikke kjent hvordan han stiller seg til siktelsen.

P4 - 3 timer siden

Ras-evakuerte i Os fikk flytte hjem

De 21 beboerne som i går kveld ble ras-evakuert i Os utenfor Bergen fikk flytte hjem i ettermiddag. NVE har vært på stedet og gjort sine undersøkelser, og det skal ikke være fare for flere ras, opplyser Vest politidistrikt. Det var en beboer som meldte om steiner som raste i går kveld.

P4 - 4 timer siden

- Erna må fordømme Trumps håndtering

- Erna Solberg må fordømme Donald Trumps håndtering av demonstrasjonene etter drapet på George Floyd. Det krevde SV-leder Audun Lysbakken da han talte til partiets landsstyre i dag. Lysbakken sier Trump nå er ansiktet til den amerikanske rasismen, og at han spiller på, og utnytter den..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt