NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:34

NRK - 24 Aug 19 kl. 21:44

Tre personer til sykehus

De tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, er hentet av luftambulanse, opplyser politiet. Helstetilstanden er ukjent. Politiet jobber fortsatt med varsling av pårørende. Det åpnes nå opp for normal fergetrafikk på kaia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svolvær, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trepersoner , til, sykehus
Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 11:42

Ullevål sykehus legges ned

Styret i Helse sør-øst har vedtatt å gå videre med de omstridte planene om å legge ned Ullevål sykehus i Oslo og i stedet bygge nye sykehus på Aker og Gaustad..

P4 - 26 Aug 19 kl. 18:51

Til sykehus etter ulykke

En gutt i tenårene er sendt til sykehus etter at han veltet på motorsykkel på en parkeringsplass i Kvinesdal. Gutten var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehus med luftambulanse, melder politiet..

P4 - 20 Jun 19 kl. 11:45

Ullevål sykehus legges ned

Ullevål sykehus legges ned, og det skal bygges et nytt sykehus på Gaustad og Aker. Det har styret i Helse Sør-Øst vedtatt i formiddag. Nedleggelsen skjer til tross for store protester blant politikere, fagforeninger og viktige fagmiljøer.

Aftenposten - 08 Jun 19 kl. 11:25

14 nye til sykehus med mageinfeksjon lagt inn på sykehus

Totalt 19 personer fra Askøy er nå innlagt på Haukeland sykehus med symptomer på mageinfeksjon. Folk oppfordres fortsatt til å koke vannet..

Hegnar.no - 20 Jun 19 kl. 11:59

Ullevål sykehus vedtatt nedlagt

Styret i Helse sør-øst har vedtatt å gå videre med de omstridte planene om å legge ned Ullevål sykehus i Oslo og i stedet bygge nye sykehus på Aker og Gaustad..

NRK - 18 Aug 19 kl. 10:26

Fem til sykehus etter trafikkulykke

Fem personer er fraktet til sykehus etter at en personbil og en varebil kolliderte på E39 i Jølster i Sogn og Fjordane. Én av de fem ble fraktet til sykehus med luftambulanse. Det er ukjent skadeomfang, opplyser politiet..

P4 - 05 Jul 19 kl. 07:53

Tror på færre fødsler

Sykehus over hele Norge melder nå at det vil bli født færre barn i sommer enn i samme periode i fjor. 14 av 18 sykehus som Dagsavisen har vært i kontakt med tror det vil bli færre fødsler. Ved Sørlandet Sykehus Kristiansand ligger det an til en nedgang på rundt 17 prosent fra 2018..

P4 - 25 Aug 19 kl. 22:17

MC-fører til sykehus

En MC-fører er fløyet til sykehus etter å ha havnet under en buss i Sirdal i Vest-Agder i kveld. Tilstanden er ukjent. Ifølge politiet kjørte flere MC-førere i følge på en smal vei, og en av dem falt av sykkelen og skled under bussen.

NRK - 30 Jun 19 kl. 04:01

To til sykehus etter ATV-ulykke

To personer er kjørt til sykehus med skader etter en ATV -ulykke i Marnardal i Vest-Agder natt til søndag. Ifølge politiet i Agder var begge de to ved bevissthet da de ble kjørt til sykehus. Utover det er lite kjent foreløpig.

NRK - 07 Jun 19 kl. 11:28

18 personer fra Askøy på sykehus

18 personer er innlagt på sykehus fra Askøy med mage-tarmsymptomer. Åtte av disse er barn. Ingen av disse er kritisk syke, men er til observasjon.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

UD: – Hold dere unna grenseområdet

UD fraråder nordmenn å reise eller oppholde seg innenfor 50 kilometer fra grensen mot Jemen. Årsaken til det er den pågående krigen og risikoen for angrep fra opprørerne i Jemen over grensen til Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 1 time siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 1 time siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 2 timer siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..

NRK - 2 timer siden

Politiet tror tre branner er påsatt

Natt til tirsdag brant det tre steder i Buskerud, og avstanden mellom brannene var bare fem kilometer. Politiet tror brannene er påsatt. Politiet ønsker ikke å gå inn på hva slags type funn de har gjort.

NRK - 2 timer siden

Vil fjerne tillegg for uføre

Regjeringen foreslår å fjerne tillegget som skal skjerme uføre for levealdersjusteringen i alderspensjonen. Skjermingstillegget kompenserer uføre, som ikke kan øke sin alderspensjon ved å stå lenger i arbeid, skriver Dagens Næringsliv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt