NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 11:07

NRK - 24 aug. 19 kl. 21:44

Tre personer til sykehus

De tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, er hentet av luftambulanse, opplyser politiet. Helstetilstanden er ukjent. Politiet jobber fortsatt med varsling av pårørende. Det åpnes nå opp for normal fergetrafikk på kaia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svolvær, Nordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trepersoner , til, sykehus
NRK - 27 jan. 20 kl. 16:02

Frp vil ha omkamp om flere sykehus

Fremskrittspartiet vil ha omkamp om sykehus i Vest-Finnmark og på Nordmøre etter at helseministeren bestemte at Helgeland får to sykehus. Helsepolitisk talsperson Åshild Bruun-Gundersen i Frp vil ikke forsvare at store regioner blir uten sykehus..

NRK - 14 des. 19 kl. 20:27

Leger kritiske til sykehus-forslag

148 leger på Helgeland leverte i dag et brev til Helse Nord- direktør som kritiserer innstilling om to sykehus i regionen. De ønsker heller et stort sykehus, som får et samlet fagmiljø. Lørdag var det fakkeltog i Sandnessjøen for et sykehus..

P4 - 30 sep. 19 kl. 12:54

Store forskjeller på sykehusene for kreftoperasjoner

Behandlingen kreftpasienter får varierer mye fra sykehus til sykehus. Ved noen sykehus brukes det langt oftere kirurgi enn ved andre sykehus, viser tall fra nasjonale medisinske registre som ble lagt fram i dag. - Det er ikke godt nok, sier assisterende generalsekretær i Kreftforeningen Ole Alexander Opdalshei..

P4 - 07 juli 20 kl. 16:07

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en trafikkulykke ved Pålsbufjorden i Viken. Skadeomfanget er uvisst, men en kvinne er fraktet med luftambulanse til sykehus, mens mannen som satt i samme bil er fraktet til sykehus i ambulanse. Det var kun én bil involvert i ulykken..

NRK - 08 mai 20 kl. 18:41

Færre sykehus-innlagt i New York

Antall personer innlagt på sykehus med covid-19 i New York går ned, sier New York-guvernør Andrew Cuomo ifølge Reuters. I går lå 8.196 på sykehus med sykdommen, mot 8.

P4 - 05 april 20 kl. 12:42

Flere lagt inn på sykehus

Færre koronapasienter får respiratorbehandling på norske sykehus i dag enn i går. 89 pasienter mottar nå slike behandling, mot 98 i går, opplyser Helsedirektoratet. Samtidig har antall innlagte med koronasmitte økt med fire - 310 er nå innlagt på sykehus..

Dagbladet - 20 juni 19 kl. 11:42

Ullevål sykehus legges ned

Styret i Helse sør-øst har vedtatt å gå videre med de omstridte planene om å legge ned Ullevål sykehus i Oslo og i stedet bygge nye sykehus på Aker og Gaustad..

NRK - 27 jan. 20 kl. 16:02

Frp vil ha sykehusomkamp

Fremskrittspartiet vil ha omkamp om sykehus i Vest-Finnmark og på Nordmøre etter at helseministeren bestemte at Helgeland får to sykehus. Helsepolitisk talsperson Åshild Bruun-Gundersen i Frp vil ikke forsvare at store regioner blir uten sykehus..

P4 - 24 april 20 kl. 21:43

Færre på sykehus i Frankrike

Antall koronapasienter på franske sykehus faller. Det siste døgnet det blitt 561 færre pasienter som er innlagt - nå ligger 28.658 pasienter med koronasmitte på sykehus.

P4 - 26 aug. 19 kl. 18:51

Til sykehus etter ulykke

En gutt i tenårene er sendt til sykehus etter at han veltet på motorsykkel på en parkeringsplass i Kvinesdal. Gutten var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehus med luftambulanse, melder politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Eksplosjon ved somalisk militærbase

En bilbombe har eksplodert ved en militærbase i området Warta-Nabadda i den somaliske hovedstaden Mogadishu, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AP. Det er uklart om noen er skadd..

NRK - 1 time siden

Stans i t-banetrafikken på Oslo S

T-banetrafikken er stengt i alle retninger og stasjonsområdet på Oslo sentralstasjon er tømt for folk etter en hendelse på t-banen, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Fortsatt smitteøkning i Russland

I Russland er det registrert 5212 nye smittetilfeller og 129 koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, melder nyhetsbyrået Reuters. Forrige døgn lå tallene på 5241 smittetilfeller og 119 dødsfall..

NRK - 1 time siden

Sverige: To mindreårige knivstukket

To mindreårige personer er skadd etter å ha blitt knivstukket i Tyresö utenfor Stockholm i natt, melder Aftonbladet. En av dem skal være ei jente i tenårene. En mindreårig person er pågrepet og mistenkt for mordforsøk..

NRK - 1 time siden

SAS-passasjerer må i karantene

Passasjerene på SAS-flyet som kom fra Frankrike natt til lørdag må i karantene. Det opplyser Helsedepartementet til NRK. De viser til at karantenekravet gjaldt «fra og med midnatt»..

NRK - 1 time siden

35 festdeltakere i Oslo smittet

Til sammen 35 festdeltakere er bekreftet smittet etter de fire festene i Oslo vest, sier bydelsdirektør i Vestre Aker, Elisabeth Vennevold til VG. Samtidig sier hun at de har avdekket flere fester i Oslo og på Nesodden hvor folk kan ha blitt smittet..

NRK - 2 timer siden

Flere enn 60 savnet i Beirut

Minst 60 personer er fortsatt savnet etter den store eksplosjonen i den libanesiske hovedstaden Beirut tirsdag, opplyser landets myndigheter ifølge AFP..

NRK - 2 timer siden

Elsparkesykler i veien for politiet

Elsparkesykler har flere ganger blokkert veier og gangfelt for politiet og ambulansene i Oslo. Det viser en e-post fra politiet til Oslo kommune, som Dagsavisen har fått innsyn i. Politiet har også mottatt mange klager på problemet fra befolkningen..

NRK - 2 timer siden

Munnbindpåbud i Storbritannia

I Storbritannia er munnbind nå påbudt innendørs i blant annet kirker, gallerier, kinoer, konsertlokaler og i fellesområdene på hoteller. Hittil har det bare vært påbudt i butikker. Årsaken til innstramningene er at smittetallene igjen stiger..

NRK - 3 timer siden

President visste om eksplosiver

Libanons president Michel Aoun visste om de store mengdene eksplosive materialer som var lagret i Beiruts havn, melder Sky News. Senest 20. juli skal han ha blitt fortalt om de 2750 tonnene med ammoniumnitrat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt