NRK > Nyheter

Thursday, 27 February, 15:13

NRK - 24 Aug 19 kl. 21:44

Tre personer til sykehus

De tre personene som ble reddet ut av en bil i vannet i Svolvær i Nordland, er hentet av luftambulanse, opplyser politiet. Helstetilstanden er ukjent. Politiet jobber fortsatt med varsling av pårørende. Det åpnes nå opp for normal fergetrafikk på kaia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Svolvær, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trepersoner , til, sykehus
NRK - 27 Jan 20 kl. 16:02

Frp vil ha omkamp om flere sykehus

Fremskrittspartiet vil ha omkamp om sykehus i Vest-Finnmark og på Nordmøre etter at helseministeren bestemte at Helgeland får to sykehus. Helsepolitisk talsperson Åshild Bruun-Gundersen i Frp vil ikke forsvare at store regioner blir uten sykehus..

NRK - 14 Dec 19 kl. 20:27

Leger kritiske til sykehus-forslag

148 leger på Helgeland leverte i dag et brev til Helse Nord- direktør som kritiserer innstilling om to sykehus i regionen. De ønsker heller et stort sykehus, som får et samlet fagmiljø. Lørdag var det fakkeltog i Sandnessjøen for et sykehus..

P4 - 30 Sep 19 kl. 12:54

Store forskjeller på sykehusene for kreftoperasjoner

Behandlingen kreftpasienter får varierer mye fra sykehus til sykehus. Ved noen sykehus brukes det langt oftere kirurgi enn ved andre sykehus, viser tall fra nasjonale medisinske registre som ble lagt fram i dag. - Det er ikke godt nok, sier assisterende generalsekretær i Kreftforeningen Ole Alexander Opdalshei..

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 11:42

Ullevål sykehus legges ned

Styret i Helse sør-øst har vedtatt å gå videre med de omstridte planene om å legge ned Ullevål sykehus i Oslo og i stedet bygge nye sykehus på Aker og Gaustad..

NRK - 27 Jan 20 kl. 16:02

Frp vil ha sykehusomkamp

Fremskrittspartiet vil ha omkamp om sykehus i Vest-Finnmark og på Nordmøre etter at helseministeren bestemte at Helgeland får to sykehus. Helsepolitisk talsperson Åshild Bruun-Gundersen i Frp vil ikke forsvare at store regioner blir uten sykehus..

P4 - 26 Aug 19 kl. 18:51

Til sykehus etter ulykke

En gutt i tenårene er sendt til sykehus etter at han veltet på motorsykkel på en parkeringsplass i Kvinesdal. Gutten var ved bevissthet da han ble fraktet til sykehus med luftambulanse, melder politiet..

NRK - 24 Dec 19 kl. 05:43

Brasils president på sykehus

President Jair Bolsonaro er innlagt på sykehus etter å ha falt i hjemmet sitt i Brasilia. Det er den siste i rekken av helseutfordringer for 64-åringen. – Han ble behandlet av medisinske team og fraktet til et militært sykehus, sier en talsperson..

P4 - 20 Jun 19 kl. 11:45

Ullevål sykehus legges ned

Ullevål sykehus legges ned, og det skal bygges et nytt sykehus på Gaustad og Aker. Det har styret i Helse Sør-Øst vedtatt i formiddag. Nedleggelsen skjer til tross for store protester blant politikere, fagforeninger og viktige fagmiljøer.

Aftenposten - 08 Jun 19 kl. 11:25

14 nye til sykehus med mageinfeksjon lagt inn på sykehus

Totalt 19 personer fra Askøy er nå innlagt på Haukeland sykehus med symptomer på mageinfeksjon. Folk oppfordres fortsatt til å koke vannet..

P4 - 18 Dec 19 kl. 15:45

Går inn for to sykehus

Helse Nord går inn for to sykehus på Helgeland. Det ble vedtatt på et styremøte nå i ettermiddag. Helseforetaket gikk forrige uke inn for at både Mo i Rana og Sandnessjøen burde ha sitt eget akuttsykehus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Skolebuss veltet i Vennesla

En skolebuss har kjørt av veien på Fylkesvei 3762 ved Steinslandsveien i Vennesla. Bussen skal ha kjørt ut og veltet og det er meldt om mindre personskader blant passasjerene, opplyser politiet. Det skal være 24 personer i bussen..

NRK - 30 minutter siden

Negative korona-prøvar i Sauda

Ingen i tre av dei fire isolerte heimane i Sauda er smitta med koronavirus. Det opplyser kommunen. I ettermiddag kom dei første prøvesvara, som var negative.

NRK - 15 minutter siden

Krever 1,5 års fengsel i bildrap

Aktor har lagt ned påstand om fengsel i halvannet år for en 54 år gammel sjåfør som er tiltalt for uaktsomt drap på to kvinnelige fotgjengere på 65 og 57 år i Nordfjord. Hendelsen skjedde i romjulen 2018. 54-åringen erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 30 minutter siden

Død rein som «veiskilt»

Statens vegvesen ber de ansvarlige fjerne et rein kadaver som er plassert ved riksvei 92, mellom Karasjok og Kautokeino i Finnmark. Det døde og halvveis oppspiste dyret er sannsynligvis plassert som et «veiskilt» for å advare om fare..

NRK - 45 minutter siden

Medlemsrekord for Palestinakomiteen

Palestinakomiteen i Norge har passert 4.000 medlemmer – noe som er medlemsrekord. Medlemstallet har økt med rundt 200 det siste året..

NRK - 45 minutter siden

Krever at Sivertsen får sparken

SV gir statsminister Erna Solberg (H) frist til fredag ettermiddag med å avskjedige fiskeriminister Geir Inge Sivertsen (H). Ap stiller seg bak kravet. Solberg erklærte så sent som tirsdag at hun har tillit til Sivertsen..

NRK - 1 time siden

Iran nekter kinesere inn i landet

Iran vil nekte alle kinesiske statsborgere inngang til landet, melder statlig media. Iran, er hardt rammet av viruset og nabolandene Tyrkia, Pakistan, Afghanistan og Armenia har stengt grensene til Iran i et forsøk på å hindre spredning..

NRK - 1 time siden

Flere testa for korona

22 personer er så langt testa ved St. Olavs hospital for korona-smitte. Ingen prøver har vært positive..

NRK - 1 time siden

Ti i korona-karantene i Lurøy

Ti personer av et reisefølge på 40 er satt i korona-karantene hjemme i Lurøy etter en reisetur til Nord-Italia, melder Rana No. De ti har influensalignende symptomer, men kommunelegen sier til avisa at det er lite trolig at symptomene skyldes korona..

NRK - 1 time siden

Flere tror på høyere boligpriser

Andelen som tror på stigende boligpriser har økt fra 44 prosent i november til 58 prosent i februar, viser en undersøkelse bestilt av Norske Boligbyggelags Landsforbund. Undersøkelsen viser at stadig færre husholdninger tror på høyere boliglånsrente..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt