NRK > Nyheter

Friday, 23 March, 21:24

NRK - 12 Mar 18 kl. 20:59

Tre pakkebombe-angrep i Texas

Politiet i Texas sier at det er forbindelse mellom tre bombeangrep i Austin i Texas. Mandag døde en 17-årig gutt og to kvinner ble skadet i to forskjellige angrep med pakke-bomber. 2. mars døde en mann i et lignenende angrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Texas, Austin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, pakkebombe-angrepi , Texas
VG - 20 Mar 18 kl. 11:18

Pakkebombe gikk av i FedEx-bygg i Texas

Eksplosjonen gikk av i et distribusjonssenter tilhørende frakttjenesten FedExpot nær San Antonio i Texas..

Aftenposten - 12 Mar 18 kl. 20:33

To drept og to skadet: Politiet i Texas advarer mot pakkebomber

Politiet i Austin i Texas, USA, advarer nå folk mot å åpne pakker. En 17 år gammel gutt ble mandag drept av en pakkebombe. En annen bombe skadet en eldre kvinne..

VG - I førrgår: 01:41

Eksplosjon i Texas: Avviser sammenheng med pakkebomber

Politiet slo full alarm da en mann i 30-årene ble skadet i en eksplosjon i byen Austin, men avviste senere at det var nok en pakkebombe..

Dagbladet - 20 Mar 18 kl. 17:14

I morges eksploderte en pakkebombe i Texas. Nå har politiet funnet en ny pakke

Politiet har funnet enda en pakke, som de tror inneholder eksplosiver..

NRK - 12 Mar 18 kl. 17:24

17-åring drept av pakke-bombe

En 17-årig gutt ble drept og en kvinne skadd da en pakke som var levert anonymt på døra, eksploderte i et hus i Austin i Texas mandag. Ytterligere en kvinne ble skadd av en annen pakkebombe. En lignende hendelse kostet 2.

VG - I førrgår: 01:41

Ny eksplosjon i Texas: Avviser sammenheng med pakkebomber

Politiet slo full alarm da en mann i 30-årene ble skadet i en eksplosjon i byen Austin. Men senere viste det seg at det ikke var en pakkebombe..

P4 - Igår: 07:50

Avdød Texas-bomber tilstår i video

Amerikansk politi har funnet en video der den mistenkte Texas-bomberen har innrømmet hendelsene. I opptaket beskriver avdøde, som er identifisert av medier i USA som 23 år gamle Mark Anthony Conditt, hvordan han lagde de dødelige bombene. To personer er drept etter brevbombeangrep i Austin i Texas og flere skadd..

Aftenposten - 22 Dec 17 kl. 21:51

Seksåring drept i politiaksjon i Texas

En seks år gammel gutt ble drept da amerikansk politi skjøt mot en mistenkt biltyv i Schertz nordøst for San Antonio i Texas..

Dagbladet - 22 Dec 17 kl. 22:25

Seksåring drept i politiaksjon i Texas

En seks år gammel gutt ble drept da amerikansk politi skjøt mot en mistenkt biltyv i Schertz nordøst for San Antonio i Texas..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norge slo Australia

Norge slo VM-klare Australia 4-1 i en privatlandskamp på Ullevaal stadion i kveld. Ola Kamara scoret tre av målene..

NRK - 1 time siden

En pågrepet etter terrorangrepet

En person er pågrepet etter angrepet mot et supermarked i Trebes i Sør-Frankrike, opplyser påtalemyndigheten i landet. Ifølge franske medier er det snakk om kjæresten til den antatte gjerningsmannen. Tre personer ble drept og 16 såret i angrepet..

NRK - 1 time siden

Ransaking hos Cambridge Analytica

En britisk dommer har gitt tillatelse til husransakelse av Londonkontorene til Cambridge Analytica. Det melder Sky News..

NRK - 1 time siden

Pulver var ikke farlig

Brevet med ukjent pulver som ble oppdaget i Kommunaldepartementet i Oslo, inneholdt sannsynligvis ikke et veldig farlig stoff. Ifølge PST er det forundersøkelser av pulveret som viser dette..

NRK - 1 time siden

Dansk forbud mot sirkus-elefanter

Danmark innfører forbud mot å la elefanter og andre ville dyr opptre på omreisende sirkus. Det har i over 50 år vært forbudt å la rovdyr som løver og tigre opptre på sirkus i Danmark, men elefanter, sjøløver og sebraer har vært tillatt..

NRK - 1 time siden

Peru har fått ny president

Martin Vizcarra er innsatt som Perus nye president, kun timer etter at Pedro Pablo Kuczynski trakk seg på grunn av korrupsjonsanklager. Kuczynski har vært i hardt vær på grunn av sine forbindelser til et brasiliansk entreprenørfirma..

NRK - 1 time siden

Spania fengsler separatistledere

Spansk høyesterett har besluttet at fem katalanske separatistledere skal varetektsfengsles, siktet for oppvigleri. Bakgrunnen er katalanernes forsøk på å løsrive seg fra Spania. I alt 25 katalanske ledere skal rettsforfølges..

NRK - 1 time siden

Norge slo Australia på Ullevaal

Norge slo VM-klare Australia 4-1 i en privatlandskamp på Ullevaal. Ola Kamara scoret tre av målene..

NRK - 2 timer siden

Vikafjellet stengt

Riksveg 13 over Vikafjellet blir stengd til i morgen tidlig klokka 08, på grunn av rasfare. Det opplyser Statens Vegvesen. En personbil ble tidligere i dag tatt av ras, på Sogn og Fjordane-siden av fylkesgrensa.

NRK - 2 timer siden

Trump vil signere budsjettavtale

President Donald Trump vil likevel undertegne budsjettet som er vedtatt i Senatet, selv om han først truet med veto, opplyser Det hvite hus. Trump begrunnet trusselen med at det ikke er lagt inn penger til den omstridte grensemuren mot Mexico..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt