NRK > Nyheter

Thursday, 13 December, 21:32

NRK - 12 Mar 18 kl. 20:59

Tre pakkebombe-angrep i Texas

Politiet i Texas sier at det er forbindelse mellom tre bombeangrep i Austin i Texas. Mandag døde en 17-årig gutt og to kvinner ble skadet i to forskjellige angrep med pakke-bomber. 2. mars døde en mann i et lignenende angrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Texas, Austin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, pakkebombe-angrepi , Texas
VG - 20 Mar 18 kl. 11:18

Pakkebombe gikk av i FedEx-bygg i Texas

Eksplosjonen gikk av i et distribusjonssenter tilhørende frakttjenesten FedExpot nær San Antonio i Texas..

Aftenposten - 12 Mar 18 kl. 20:33

To drept og to skadet: Politiet i Texas advarer mot pakkebomber

Politiet i Austin i Texas, USA, advarer nå folk mot å åpne pakker. En 17 år gammel gutt ble mandag drept av en pakkebombe. En annen bombe skadet en eldre kvinne..

VG - 21 Mar 18 kl. 01:41

Eksplosjon i Texas: Avviser sammenheng med pakkebomber

Politiet slo full alarm da en mann i 30-årene ble skadet i en eksplosjon i byen Austin, men avviste senere at det var nok en pakkebombe..

Dagbladet - 20 Mar 18 kl. 17:14

I morges eksploderte en pakkebombe i Texas. Nå har politiet funnet en ny pakke

Politiet har funnet enda en pakke, som de tror inneholder eksplosiver..

NRK - 12 Mar 18 kl. 17:24

17-åring drept av pakke-bombe

En 17-årig gutt ble drept og en kvinne skadd da en pakke som var levert anonymt på døra, eksploderte i et hus i Austin i Texas mandag. Ytterligere en kvinne ble skadd av en annen pakkebombe. En lignende hendelse kostet 2.

VG - 21 Mar 18 kl. 01:41

Ny eksplosjon i Texas: Avviser sammenheng med pakkebomber

Politiet slo full alarm da en mann i 30-årene ble skadet i en eksplosjon i byen Austin. Men senere viste det seg at det ikke var en pakkebombe..

NRK - 27 Sep 18 kl. 06:54

51-åring henrettet i Texas

51 år gamle Troy Clark ble henrettet i et fengsel i Huntsville i Texas i natt. Han var dømt for å ha drept en kvinne i 1998. Clark er den 17.

NRK - 03 Nov 18 kl. 23:09

Kraftig auke i valdeltaking i Texas

4,9 millioner har røysta på førehand i Texas. Det er fleire enn det totale talet som røysta ved mellomvalet i 2014. I Texas blir republikanske Ted Cruz utfordra av demokraten Beto O'Rourke.

Aftenposten - 18 May 18 kl. 15:52

Minst ti drept i skoleskyting i Texas

Minst ti personer er drept i en skoleskyting i Santa Fe i Texas fredag, opplyser Texas-guvernør Greg Abbott. To elever er pågrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

– Én «nøytralisert» i Strasbourg

En person skal være «nøytralisert» av politiet i Strasbourg. Det sier en politikilde til Reuters. En annen politikilde ser at det dreier seg om den mistenkte gjerningsmannen, Cherif Chekatt.

NRK - 15 minutter siden

Meldinger om skyting i Strasbourg

Vitner sier til nyhetsbyrået Reuters at de har hørt skyting i Strasbourg. Sikkerhetsstyrker skal være til stede i området. Store politistyrker jakter en 29 år gammel mann som mistenkes å stå bak terrorangrepet i byen..

NRK - 30 minutter siden

Kraftig økning i influensavaksiner

Det er så langt i influensasesongen distribuert 33 prosent flere influensavaksinedoser enn i 2017/18-sesongen. Det opplyser Folkehelseinstituttet. Den siste uken har antall innlagte på sykehus med influensa økt, men fra et svært lavt nivå..

NRK - 45 minutter siden

Toyota tilbakekaller 143.000 biler

Toyota kaller inn nesten 143.000 biler for å fikse problemer med kollisjonsputer og bremser. Det er biler av typene Land Cruiser, Lexus og Tacoma som blir kalt inn..

NRK - 45 minutter siden

Støre har droppet komitemøter

Ap-leder Jonas Gahr Støre har ikke deltatt på noen av møtene i Stortingets utenriks- og forsvarskomite i år eller i fjor. Det melder TV 2. – Jeg er partileder og det er ikke vanlig at partilederen går på de møtene, sier Støre..

NRK - 1 time siden

Theresa May møter straks pressen

Storbritannias statsminister Theresa May skal møte pressen i Brussel etter at hun i dag har hatt møter med EU-ledere i håp om å få til endring i brexitavtalen..

NRK - 1 time siden

Vil gjennomgå innkassobransjen

Justisminister Thor Mikkel Wara varsler full gjennomgang av inkassobransjen, både av størrelsen på salærene og bruken av Namsmannen for å drive inn bagatellmessige pengekrav. – Vi er bekymret for utviklingen, sier Wara til NRK..

NRK - 1 time siden

Steinblokk sperrer vei i Selje

En steinblokk på to ganger to og en halv meter falt i ettermiddag ned på fylkesvei 618 i Selje i Sogn og Fjordane. Veien blir stengt frem til i morgen tidlig. Ingen mennesker eller biler ble truffet av steinblokken..

NRK - 1 time siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Det er ventet kraftig vind og snøfokk i Langfjella til helgen. Meteorologisk institutt har utstedt farevarsel som gjelder Agder-fylkene, Telemark, Buskerud, Rogaland og Hordaland fra lørdag kveld til søndag kveld..

NRK - 1 time siden

Trump nekter å ha instruert Cohen

President Donald Trump sier at han aldri ba sin tidligere advokat Michael Cohen om å begå lovbrudd. – Jeg oppfordret aldri Michael Cohen til å bryte loven. Han var en advokat og skal kjenne til loven, skriver Trump på Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt