NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 10:04

NRK - 12 Mar 18 kl. 20:59

Tre pakkebombe-angrep i Texas

Politiet i Texas sier at det er forbindelse mellom tre bombeangrep i Austin i Texas. Mandag døde en 17-årig gutt og to kvinner ble skadet i to forskjellige angrep med pakke-bomber. 2. mars døde en mann i et lignenende angrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Texas, Austin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, pakkebombe-angrepi , Texas
VG - 20 Mar 18 kl. 11:18

Pakkebombe gikk av i FedEx-bygg i Texas

Eksplosjonen gikk av i et distribusjonssenter tilhørende frakttjenesten FedExpot nær San Antonio i Texas..

Aftenposten - 12 Mar 18 kl. 20:33

To drept og to skadet: Politiet i Texas advarer mot pakkebomber

Politiet i Austin i Texas, USA, advarer nå folk mot å åpne pakker. En 17 år gammel gutt ble mandag drept av en pakkebombe. En annen bombe skadet en eldre kvinne..

VG - 21 Mar 18 kl. 01:41

Eksplosjon i Texas: Avviser sammenheng med pakkebomber

Politiet slo full alarm da en mann i 30-årene ble skadet i en eksplosjon i byen Austin, men avviste senere at det var nok en pakkebombe..

Dagbladet - 20 Mar 18 kl. 17:14

I morges eksploderte en pakkebombe i Texas. Nå har politiet funnet en ny pakke

Politiet har funnet enda en pakke, som de tror inneholder eksplosiver..

NRK - 12 Mar 18 kl. 17:24

17-åring drept av pakke-bombe

En 17-årig gutt ble drept og en kvinne skadd da en pakke som var levert anonymt på døra, eksploderte i et hus i Austin i Texas mandag. Ytterligere en kvinne ble skadd av en annen pakkebombe. En lignende hendelse kostet 2.

VG - 21 Mar 18 kl. 01:41

Ny eksplosjon i Texas: Avviser sammenheng med pakkebomber

Politiet slo full alarm da en mann i 30-årene ble skadet i en eksplosjon i byen Austin. Men senere viste det seg at det ikke var en pakkebombe..

Aftenposten - 18 May 18 kl. 15:52

Minst ti drept i skoleskyting i Texas

Minst ti personer er drept i en skoleskyting i Santa Fe i Texas fredag, opplyser Texas-guvernør Greg Abbott. To elever er pågrepet..

P4 - 22 Mar 18 kl. 07:50

Avdød Texas-bomber tilstår i video

Amerikansk politi har funnet en video der den mistenkte Texas-bomberen har innrømmet hendelsene. I opptaket beskriver avdøde, som er identifisert av medier i USA som 23 år gamle Mark Anthony Conditt, hvordan han lagde de dødelige bombene. To personer er drept etter brevbombeangrep i Austin i Texas og flere skadd..

Dagbladet - 18 Jun 18 kl. 07:23

Fem døde etter politijakt i Texas

Minst fem personer omkom da en bil med ulovlige innvandrere som ble jaget av politiet, kjørte av veien i Texas i USA søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nytt fylkesvåpen klart

Juryen har valgt reklamebyrået Ferskvanns forslag som nytt fylkesvåpen for Innlandet fylkeskommune. Fylkesvåpenet skal behandles politisk på fylkestingene i Hedmark og Oppland søndag..

NRK - 30 minutter siden

79 døde i ferjeforlis i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Så mange som 200 passasjerer kan ha vært om bord da ferjen kantret.

NRK - 15 minutter siden

Nødnett var nede under stormen

Da stormen herjet som verst natt til torsdag, streiket både strømnett, mobilnett og nødnett på værutsatte Strynefjellet. Årsaken er ukjent. Det gjorde at fjellovergangen ble stengt fordi bilister ikke hadde noen mulighet til å melde fra om ulykker..

NRK - 30 minutter siden

Én av tre ansettes internt i IN

Innovasjon Norge har ansatt 370 personer de siste fem årene. 127 av stillingene ble ikke lyst ut offentlig, skriver E24. IN opplyser at de ikke er et statlig selskap og derfor ikke har rettslig plikt til å utlyse i forbindelse med nyansettelser..

NRK - 30 minutter siden

79 døde i ferjeulykke i Tanzania

Så langt er 79 mennesker bekreftet døde etter ferjeulykken i Victoriasjøen i Tanzania, torsdag. Det skriver AFP som siteter statlige medier. Flere enn 400 passasjerer var om bord da ferjen kantret..

NRK - 45 minutter siden

Nye USA-sanksjoner mot Kina

USA har innført sanksjoner mot det kinesiske militæret etter at de kjøpte militærfly og luftvernraketter fra Russland. USA mener kjøpene er i strid med de amerikanske sanksjonene mot Russland, skriver BBC..

NRK - 14 timer siden

Styrte unna offentlig utlysning

Innovasjon Norge skal ha ansatt 127 uten offentlig utlysning siden 2014, ifølge E24. Siden starten av 2014 og frem til i dag har 370 personer blitt ansatt i ulike stillinger. Ansettelsespraksisen undersøkes nå av eksternrevisor Deloitte..

NRK - 1 time siden

Avlyser Preikestolen-løp

På grunn av uværet i vente i Rogaland blir Preikestolen maraton avlyst. – Meldinger om ekstremt mye nedbørsmengder, sterk vind og lav temperatur gjør det utfordrende for oss å legge til rettet for et sikkert løp, opplyser løpsleder Willy Steinskog..

NRK - 1 time siden

Norsk rakett klar for verdensrommet

Den første helnorske raketten Andøya Space Center, som skal nå verdensrommet, er klar til utskytning neste uke. Målet er å nå 100 kilometer og dermed krysse «grensen» inn til verdensrommet..

NRK - 1 time siden

Krev nytt bystyremøte

Frp i Stavanger krev eit ekstraordinært bystyremøte. Årsaka er at Randaberg kommunestyre krev stans i rushtidsavgifta nå, og at Sola kommunestyre krev endring neste år. Ordførar Christine Sagen Helgø avviser det, og seier debatten gjekk 4.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt