NRK > Nyheter

Monday, 25 June, 13:31

NRK - 12 Mar 18 kl. 20:59

Tre pakkebombe-angrep i Texas

Politiet i Texas sier at det er forbindelse mellom tre bombeangrep i Austin i Texas. Mandag døde en 17-årig gutt og to kvinner ble skadet i to forskjellige angrep med pakke-bomber. 2. mars døde en mann i et lignenende angrep..
Les mer på NRK


Les mer om:
Texas, Austin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, pakkebombe-angrepi , Texas
VG - 20 Mar 18 kl. 11:18

Pakkebombe gikk av i FedEx-bygg i Texas

Eksplosjonen gikk av i et distribusjonssenter tilhørende frakttjenesten FedExpot nær San Antonio i Texas..

Aftenposten - 12 Mar 18 kl. 20:33

To drept og to skadet: Politiet i Texas advarer mot pakkebomber

Politiet i Austin i Texas, USA, advarer nå folk mot å åpne pakker. En 17 år gammel gutt ble mandag drept av en pakkebombe. En annen bombe skadet en eldre kvinne..

VG - 21 Mar 18 kl. 01:41

Eksplosjon i Texas: Avviser sammenheng med pakkebomber

Politiet slo full alarm da en mann i 30-årene ble skadet i en eksplosjon i byen Austin, men avviste senere at det var nok en pakkebombe..

Dagbladet - 20 Mar 18 kl. 17:14

I morges eksploderte en pakkebombe i Texas. Nå har politiet funnet en ny pakke

Politiet har funnet enda en pakke, som de tror inneholder eksplosiver..

NRK - 12 Mar 18 kl. 17:24

17-åring drept av pakke-bombe

En 17-årig gutt ble drept og en kvinne skadd da en pakke som var levert anonymt på døra, eksploderte i et hus i Austin i Texas mandag. Ytterligere en kvinne ble skadd av en annen pakkebombe. En lignende hendelse kostet 2.

VG - 21 Mar 18 kl. 01:41

Ny eksplosjon i Texas: Avviser sammenheng med pakkebomber

Politiet slo full alarm da en mann i 30-årene ble skadet i en eksplosjon i byen Austin. Men senere viste det seg at det ikke var en pakkebombe..

Aftenposten - 18 May 18 kl. 15:52

Minst ti drept i skoleskyting i Texas

Minst ti personer er drept i en skoleskyting i Santa Fe i Texas fredag, opplyser Texas-guvernør Greg Abbott. To elever er pågrepet..

P4 - 22 Mar 18 kl. 07:50

Avdød Texas-bomber tilstår i video

Amerikansk politi har funnet en video der den mistenkte Texas-bomberen har innrømmet hendelsene. I opptaket beskriver avdøde, som er identifisert av medier i USA som 23 år gamle Mark Anthony Conditt, hvordan han lagde de dødelige bombene. To personer er drept etter brevbombeangrep i Austin i Texas og flere skadd..

Dagbladet - 18 Jun 18 kl. 07:23

Fem døde etter politijakt i Texas

Minst fem personer omkom da en bil med ulovlige innvandrere som ble jaget av politiet, kjørte av veien i Texas i USA søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ingen tegn til savnet 23-åring

Politiet har i helgen søkt til vanns og på land etter 23-åringen som forsvant på sjøen i Vesterålen natt til 15. juni. Politiet har i tillegg gjennomført flere avhør og registrert tips fra publikum, men sier de er i en tidlig fase av etterforskningen..

NRK - 15 minutter siden

Ukjent brev om Orderud-drapene

Privatetterforsker Tore Sandberg hevder et hittil ukjent brev fra Sverige, skrevet 28 mai 1999, oppgir navn og adresse på angivelige personer som kan stå bak drapene. I brevet knyttes drapet til jugoslavisk mafia..

NRK - 30 minutter siden

Mener å ha nye bevis

Privatetterforsker Tore Sandberg holder pressekonferanse på låvebrua på Orderud gård sammen med Per og Veronica Orderud nå klokken 13.00. De hevder å ha nye beviser i drapssaken fra 1999..

NRK - 45 minutter siden

Vil snu Ap's asylpolitikk

Arbeiderpartiets innvandringspolitiske talsperson, Masud Gharahkhani ønsker å snu asylpolitikken til partiet. Målet må være å få slutt på at folk søker i asyl i Norge. Han vil heller at Norge skal ta imot flere kvoteflyktninger..

NRK - 1 time siden

Dømt for synagogeangrep i Göteborg

Tre menn er dømt til fengsel for å ha deltatt i et brannbombeangrep mot en synagoge i Göteborg i desember 2017. To av mennene ble dømt til to års fengsel, mens den tredje ble dømt til fengsel i ett år og tre måneder, skriver Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Operaen over åtte millioner i pluss

Operaen i Oslo gikk 8,4 millioner kroner i overskudd i 2017, en forbedring i driftsresultatet på over 50 millioner kroner fra året før, skriver Dagsavisen. Institusjonen har gått med underskudd siden 2014, men har spart mye på en ny pensjonsordning..

NRK - 1 time siden

Befal frikjent for voldtekt

Et mannlig befal er frifunnet for voldtekt av en kvinnelig soldat i Indre Troms i fjor vår. Lagmannsretten har omgjort dommen fra Nord-Troms tingrett om fengsel i tre år og ni måneder. Mannen må likevel betale 150.

NRK - 1 time siden

«Skam» blir norsk kulturarv

To manus fra NRK-serien «SKAM» er gitt til Nasjonalbiblioteket, hvor de skal tas vare på i mer enn tusen år som en del av den norske kulturarven. Det er fan-gruppa som bød på «SKAM»-manuset under tv-aksjonen i fjor, som har donert bort manusene..

NRK - 1 time siden

Fire skadd etter påkjørsel

Fire personer er skadd, to av dem kritisk, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde utenfor en kirke i Dublin. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse». Det kan være snakk om at sjåføren har fått et illebefinnende..

NRK - 1 time siden

Bil kjørte inn i folkemengde

Nødetatene er på stedet etter at en bil kjørte på flere fotgjengere utenfor en kirke i Dublin mandag formiddag, skriver RTE. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse», men årsaken er foreløpig uklar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt