NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 12:32

NRK - 22 Aug 19 kl. 12:38

Tre pågrepet i demonstrasjoner

Tre personer er pågrepet av politi i forbindelse med demonstrasjoner mot Irans utenriksminister, som er på besøk i Norge. Politiet melder at noen har begynt å kaste egg og tomater på pressen og på Stortinget..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Irans, Norge, Stortinget

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, pågrepeti , demonstrasjoner
NRK - 22 timer siden

254 demonstranter pågrepet i går

Til sammen 254 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike lørdag. Søndag er det ett år siden protestbevegelsens første demonstrasjon, og det er planlagt nye demonstrasjoner..

Aftenposten - Igår: 11:28

Flere pågrepet under demonstrasjoner i Iran

Over 40 personer er pågrepet etter sammenstøt med politiet under demonstrasjoner mot økte bensinpriser i Iran. Tilgangen til internett er nå begrenset..

E24 - Igår: 08:47

Flere pågrepet under demonstrasjoner i Iran

Over 40 personer er pågrepet etter sammenstøt med politiet under demonstrasjoner mot økte bensinpriser i Iran. Tilgangen til internett er nå begrenset..

P4 - 20 timer siden

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 21 Sep 19 kl. 12:24

Nye demonstrasjoner i Frankrike

Det har brutt ut nye demonstrasjoner i Frankrike i forbindelse med protestbevegelsen De gule vestene. Over 7000 politifolk er i beredskap, og minst 39 personer er hittil pågrepet. Protestbevegelsen mistet i sommer oppslutning, og lederne har denne helgen oppfordret til nye demonstrasjoner både i Paris og andre franske byer.

NRK - 25 Aug 19 kl. 07:22

29 pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong sier i en uttalelse at de fordømmer lørdagens demonstrasjoner. 29 personer er pågrepet, derav 19 menn og 19 kvinner. Siden demonstrasjonene startet i juni har over 700 blitt pågrepet, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 23 Sep 19 kl. 22:24

Pågripelser etter demonstrasjoner

Egyptiske sikkerhetsstyrker har pågrepet flere hundre personer etter demonstrasjoner mot regjeringen, sier menneskerettsaktivister i landet. Hundrevis av demonstranter deltok i markeringer i flere byer i helgen med krav om at presidenten må gå av..

P4 - 29 Sep 19 kl. 17:18

Store demonstrasjoner i Russland

Rundt 20 000 personer demonstrerte i dag i gateane i Moskva. De krever at en rekke støttespillere av opposisjonen som er blitt fengslet de siste månedene, blir sluppet fri. Rundt 2.

NRK - 25 Aug 19 kl. 01:28

G7: 68 pågrepet etter protester

68 personer skal være pågrepet av fransk politi, etter å ha deltatt i demonstrasjoner mot G7-toppmøtet i Biarritz. De er pågrepet for å blant annet ha kastet gjenstander, ha maskert seg og ha gjenstander på seg som kunne brukes som våpen, ifølge AP..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 19:52

Direkte: Demonstrasjoner i Barcelona for syvende dag på dag

Søndag kveld er det igjen nye demonstrasjoner i Barcelona. Over 600 mennesker er skadet i sammenstøt mellom politi og demonstrasjoner siden mandag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Emirates med milliardbestilling

Flyselskapet Emirates utvider flåten med 50 Airbus-fly. Ordren har en verdi på 16 milliarder dollar, rundt 152 milliarder norske kroner. Flykroppen er laget av karbonfiber, noe som blant annet fører til at utslippene går ned 25 prosent..

NRK - 5 minutter siden

Nødetater til Eidsberg ungdomsskole

NRK - 15 minutter siden

Kritiske leveranser utsatt

Årsaken til at åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt til våren 2021, er at to kritiske leveranser knyttet til teknisk anlegg og nødvendige sikkerhetsdører er forsinket. Det sier kommunikasjonsdirektør Hege Njaa Aschim i Statsbygg til NTB..

NRK - 30 minutter siden

Nord-Korea kjølige mot Trump

Nord-Korea er ikke er interessert i et nytt toppmøte, fordi det kun vil føre til at USAs president Donald Trump får mer å skryte av. Uttalelsen er et svar til en Twitter-melding fra Trump, som antyder at han er klar for et nytt møte med Kim Jong-un..

NRK - 30 minutter siden

Utsetter åpning av Nasjonalmuseet

Åpningen av det nye Nasjonalmuseet er utsatt til våren 2021, melder NTB. Prisen på det som skal bli Nordens største kunstmuseum var estimert til å bli 5,3 milliarder kroner..

NRK - 45 minutter siden

Togreisende mindre fornøyde enn før

Tilfredsheten med togselskapet Vy synker, og særlig på Østlandet er kundene misfornøyd. Det kommer frem av Vys egen måling av kundetilfredshet, som gjøres to ganger i året. Vy er ikke overrasket, og peker på problemene med spor og signalanlegg..

NRK - 1 time siden

Mye lavere strømpris i år

Strømprisen i årets tredje kvartal lå i snitt på 42,5 øre per kilowattime. Det er en nedgang på 23 prosent fra samme periode i fjor, da prisen lå veldig høyt, ifølge SSB. Den omfatter ikke avgifter eller nettleie, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

SV vil vri milliarder til rødgrønt

SV vil gjøre det dyrere å fly og kjøre fossilbil for å få ned klimautslippene, men tar grep på skatt, barnetrygd og barnehage for å unngå å ramme folk flest. Det kommer fram i partiets alternative statsbudsjett for 2020, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Kanye West setter opp Opera

Kanye West trår til med sin første opera. Operaen «Nebuchadnezzar» har premiere på Hollywood Bowl 24. november.

NRK - 2 timer siden

Elever får en mer praktisk skole

Fagene blir mer praktiske og utforskende, og det blir mer læring gjennom lek for de yngste i de nye læreplanene for grunnskolen og videregående skole. Det kom frem da kunnskapsministeren la frem de nye læreplanene som skal gjelde fra skoleåret 2020..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt