NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 16:46

NRK - 06 Dec 19 kl. 03:20

Tre omkom i helikopterstyrt i USA

Et mannskap på tre er bekreftet omkommet etter at helikopter av typen Sikorsky UH-60 Black Hawk fra den amerikanske nasjonalgarden styrtet torsdag kveld nær Pearl Lake i Minnesota..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sikorsky UH, Black Hawk, Pearl Lake, Minnesota, USA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, omkomi , helikopterstyrti , USA
NRK - 20 Aug 19 kl. 18:49

Tre omkom i helikopterstyrt

Tre personar omkom då eit helikopter styrta i havet utanfor øya Poros i Hellas. Øya er straumlaus, etter at helikopteret drog med seg fleire straumkablar. Piloten skal ha vore gresk, og nasjonaliteten til dei to andre er ukjent..

VG - 20 Aug 19 kl. 17:47

Helikopterstyrt utenfor gresk øy

Tre personer skal være funnet omkommet etter en helikopterstyrt utenfor øya Poros i Hellas, melder greske medier..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 18:18

Gresk øy strømløs etter helikopterstyrt

Tre personer omkom da et helikopter styrtet i havet utenfor den greske øya Poros. Ulykken har ført til et omfattende strømbrudd på øya..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 08:18

Seks omkom i helikopterstyrt i Alta

Seks personer er bekreftet omkommet etter at et helikopter styrtet utenfor Alta, melder politiet i Finnmark..

Aftenposten - 01 Sep 19 kl. 07:51

Fire omkom i helikopterstyrt i Alta

Fire personer er bekreftet omkommet etter at et helikopter styrtet utenfor Alta, bekrefter Hovedredningssentralen. Minst en person er kritisk skadet og fløyet til sykehuset i Tromsø..

NRK - 02 Jan 20 kl. 10:08

41 omkom i branner

I 2019 omkom 29 menn og 12 kvinner i branner. Dette er det høyeste tallet på fem år. I desember omkom seks personer i brann.

NRK - 02 Jan 20 kl. 10:08

41 omkom i brann

I 2019 omkom 29 menn og 12 kvinner i brann. Dette er det høyeste tallet på fem år. I desember omkom seks personer i brann.

Dagbladet - 01 Sep 19 kl. 21:45

Disse døde i helikoptertragedien

Fem unge altaværinger og en svensk pilot døde etter lørdagens helikopterstyrt i Alta..

NRK - 08 Jan 20 kl. 15:06

To barnefamilier omkom

Totalt 17 personer bosatt i Sverige omkom i flystyrten i Iran, blant dem to barnefamilier, ifølge Expressen. Flyet var på vei til Kiev da det styrtet like etter avgang fra Teheran. Totalt 176 mennesker omkom..

NRK - 17 Dec 19 kl. 05:23

14 døde i gruveulykke i Kina

14 gruvearbeidere omkom i en gasseksplosjon i en kullgruve i Guizhou sørvest i Kina tirsdag. For få dager siden omkom fire da en gruve ble oversvømt i Sichuan-provinsen. I november omkom 15 i en gruve nord i Kina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Jordras i Trøndelag

11 hus er isolerte etter at det gjekk eit stort jordras over fylkesvegen inn til Sør-Eitran i Nærøysund kommune i Trøndelag. Ingen menneske blei skadd. Ein geolog har vore ved raset, men vil gjere ei ny vurdering i morgon når det har stabilisert seg..

NRK - 1 time siden

Nye kamper i Libya

Det er nye kamper i Libya etter at styrker som støtter opprørsgeneral Khalifa Haftar har rykket fram mot byen Misrata, opplyser de to regjeringene i landet. Dette skjer få timer etter at FN fordømte gjentatte brudd på forbudet om våpensalg til Libya..

NRK - 1 time siden

Mot snøfri rekord i Oslo

Det går mot en snøfri rekord i Oslo. Hovedstaden har ikke hatt snø i januar. – Klimaendringene er her, sier Meteorologisk institutt.

NRK - 2 timer siden

Snøtrøbbel i nord

Vind og snø skaper problemer i Nordland og Finnmark. Både Nordlandsbanen, E6 over Saltfjellet og en rekke andre fjelloverganger er stengt. Verst rammet er Nordland, men også i Finnmark er en del veier stengt..

NRK - 2 timer siden

Vinterbrennmanet skaper undring

Det har det vært uvanlig mange observasjoner av brennmaneter denne vinteren . – Et lite mysterium, skriver Havforskningsinstituttet. Instituttet har fått en rekke meldinger om observasjoner av disse dyrene langs sørvest-kysten, melder NTB..

NRK - 3 timer siden

Tromsø med unormal varm januar

NRK - 3 timer siden

Saltfjellet fortsatt stengt

E6 over Saltfjellet er fortsatt stengt på grunn av uvær. Det skal gjøres ei ny vurdering klokka 14. Også Nordlandsbanen er stengt på Saltfjellet fordi et godstog står fast i ei snøfonn.

NRK - 3 timer siden

15 soldater drept i Mali

15 soldater fra sikkerhetsstyrken i Mali er drept i et angrep mot en militærleir, ifølge lokale myndigheter. Militære kilder sier til nyhetsbyrået AFP at soldatene ble drept i et terrorangrep utført av jihadister..

NRK - 4 timer siden

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementer fraråder reiser til Hubei-provinsen som ikke er strengt nødvendige. Det skriver UD på sine hjemmesider. Minst 56 personer er døde som følge av det dødelige coronaviruset..

NRK - 4 timer siden

Dødstallet stiger i Tyrkia

Minst 35 personer er nå bekreftet omkommet etter fredagens jordskjelv øst i Tyrkia. Over 1600 personer er skadet, ifølge myndighetene i landet. Letingen etter overlevende pågår fortsatt, og det var registrert kuldegrader i området gjennom natten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt