NRK > Nyheter

Onsdag, 23 September, 13:04

NRK - 06 des. 19 kl. 03:20

Tre omkom i helikopterstyrt i USA

Et mannskap på tre er bekreftet omkommet etter at helikopter av typen Sikorsky UH-60 Black Hawk fra den amerikanske nasjonalgarden styrtet torsdag kveld nær Pearl Lake i Minnesota..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sikorsky UH, Black Hawk, Pearl Lake, Minnesota, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, omkomi , helikopterstyrti , USA
VG - 20 aug. 19 kl. 17:47

Helikopterstyrt utenfor gresk øy

Tre personer skal være funnet omkommet etter en helikopterstyrt utenfor øya Poros i Hellas, melder greske medier..

Aftenposten - 05 mars 20 kl. 06:20

Filippinenes politisjef overlevde helikopterstyrt

Politisjefen på Filippinene overlevde torsdag en helikopterstyrt, mens to generaler er livstruende skadd. Helikopteret traff en strømkabel under avgang..

NRK - 20 aug. 19 kl. 18:49

Tre omkom i helikopterstyrt

Tre personar omkom då eit helikopter styrta i havet utanfor øya Poros i Hellas. Øya er straumlaus, etter at helikopteret drog med seg fleire straumkablar. Piloten skal ha vore gresk, og nasjonaliteten til dei to andre er ukjent..

NRK - 27 jan. 20 kl. 21:58

3 døde funnet etter helikopterstyrt

Tre omkomne er funnet etter helikopterstyrten ved Calabasas i California der basket-stjernen Kobe Bryant og datteren omkom. Leting etter de øvrige omkomne fortsetter, bekrefter amerikanske myndigheter, ifølge Reuters. Ni mennesker omkom i ulykken..

NRK - 27 jan. 20 kl. 07:58

Kobe Bryant hylles verden over

Den amerikanske basketballspilleren Kobe Bryant som omkom i en helikopterstyrt søndag, blir hyllet verden over. Ni personer omkom i styrten i Los Angeles i California..

Aftenposten - 20 aug. 19 kl. 18:18

Gresk øy strømløs etter helikopterstyrt

Tre personer omkom da et helikopter styrtet i havet utenfor den greske øya Poros. Ulykken har ført til et omfattende strømbrudd på øya..

Aftenposten - 01 sep. 19 kl. 07:51

Fire omkom i helikopterstyrt i Alta

Fire personer er bekreftet omkommet etter at et helikopter styrtet utenfor Alta, bekrefter Hovedredningssentralen. Minst en person er kritisk skadet og fløyet til sykehuset i Tromsø..

Aftenposten - 01 sep. 19 kl. 08:18

Seks omkom i helikopterstyrt i Alta

Seks personer er bekreftet omkommet etter at et helikopter styrtet utenfor Alta, melder politiet i Finnmark..

E24 - 28 jan. 20 kl. 14:33

Kobe Bryant var verdt milliarder - slik bygget han formuen

Kobe Bryant omkom i en helikopterstyrt søndag. Basketballegenden startet i sin tid både selskap og fond gjennom sin «mamba mentality»..

P4 - 06 feb. 20 kl. 15:38

Menneskelig svikt forårsaket helikopterstyrt

Menneskelig svikt og dårlig dømmekraft var årsaken til helikopterstyrten på Svalbard i 2017. Det slår Havarikommisjonen fast i en ny granskningsrapport. Til tross for at det var dårlig sikt, fortsatte pilotene en innflyging med det resultat at de mistet visuelle referanser, slås det fast.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Varsler kraftig prishopp

Byrådet varsler kraftig prishopp på parkering i Oslo. Vil øke prisen på beboerparkering med 50 prosent..

NRK - nu

Erkjenner ikke straffskyld

Mannen som tirsdag ble siktet for drapsforsøk etter at en kvinne i 30-årene ble funnet skadd i Sandnes, erkjenner ikke straffskyld. Mannen, som er i 60-årene, ble avhørt tirsdag kveld. Mannen og kvinnen er gift, men er i en skilsmisseprosess..

NRK - 5 minutter siden

Frakta til Trondheim

Ein person er frakta til St. Olavs hospital i luftambulanse etter ei traktorulykke ved Tustna i Aukra. – Skadeomfang er så langt ukjent, men det kan vere snakk om alvorleg personskade, seier Sindre Molnes, operasjonsleiar i politiet..

NRK - 15 minutter siden

Person knivstukket i Grimstad

En person er knivstukket i Grimstad, og gjerningspersonen har gått fra stedet, opplyser politiet. Den skadde personen tas hånd om av ambulansepersonell mens politiet jakter på gjerningsmannen..

NRK - 15 minutter siden

Dropper obligatoriske asylkvoter

EU dropper obligatoriske asylkvoter og vil la medlemsland bidra på andre måter. Hvis et land opplever stort press, kan de be kommisjonen om hjelp. Hvis kommisjonen er enig, må alle medlemsland bidra, men det trenger altså ikke skje i form av overføringer..

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for seksuell omgang

Ein mann er i Sunnmøre tingrett tiltalt for seksuell omgang med dottera si. Jenta skal ha vore ti år då overgrepa starta. Desse skal ha gått føre seg over fleire år.

NRK - 45 minutter siden

40 i karantene etter smittetilfelle

40 personer er satt i karantene etter at en student ved Universitetet i Sørøst- Norge (USN) i Kongsberg har fått bekreftet koronasmitte. Den smittede og nærkontaktene følges videre opp av smittesporingsteamet, melder kommunen i en pressemelding..

NRK - 45 minutter siden

Ikke våpenfunn hos avdøde

Det er ikke funnet våpen hos 30-åringen som ble skutt og drept av politiet tirsdag. Spesialtjenesten sier til NRK at det kun er gjort beslag av politiets tjenestevåpen. NRK meldte først at TA skrev at det var gjort våpenbeslag i avdødes leilighet.

NRK - 45 minutter siden

40 i karantene ved USN

40 personer er satt i karantene ved Universitetet i Sørøst- Norge (USN) i Kongsberg, etter at en student har fått bekreftet koronasmitte. Den smittede og nærkontaktene følges videre opp av smittesporingsteamet, melder kommunen i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Takknemlig for behandlingen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj takker de tyske legene som har behandlet han på sosiale medier, etter at han ble forgiftet. Navalnyj sier han jobber med å få tilbake balansen igjen. Han sliter også med å bruke venstrehånden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt