NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:04

NRK - 11 Jan 19 kl. 17:28

Tre nye tiltak mot voldtekt

Riksadvokat Tor-Aksel Busch og justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) varsler nye tiltak mot voldtekt. I 2020 skal det gjennomføres en stor kvalitetsundersøkelse av flere hundre voldtektssaker, skriver VG. I tillegg skal det lages en handlingsplan..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tor-Aksel Busch, Tor Mikkel Wara, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, nye, tiltakmot , voldtekt
VG - 11 Jan 19 kl. 17:01

Riksadvokaten varsler tre nye tiltak mot voldtekt

Riksadvokat Tor-Aksel Busch og justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) varsler flere nye tiltak mot voldtekt. I 2020 skal det gjennomføres en stor kvalitetsundersøkelse av flere hundre voldtektssaker..

NRK - 30 Nov 18 kl. 10:44

Kvinne dømt for voldtekt

En 20 år gammel kvinne er for andre gang dømt for vold og grov voldtekt. Kvinnen er nå dømt til fem års fengsel for voldtekt i Eidskog. Hun soner allerede en dom i Sverige for en lignende sak..

NRK - 03 Dec 18 kl. 16:00

Tenåringsbrødre dømt for voldtekt

To brødre på 17 og 19 år er dømt til opptil sju års fengsel for flere straffbare forhold, blant annet væpnet ran og voldtekt av en 15 år gammel jente. En tredje bror er fra før dømt til fire års fengsel, for voldtekt av en 14-åring, samt grovt ran..

VG - 16 Oct 18 kl. 13:49

Voksen ledsager etterforskes for voldtekt på russetur i Spania

Russ fra to forskjellige skoler på Vestlandet var på tur til Mallorca. Med på reisen var fire ledsagere. Én av dem ble fengslet, og mistenkes for voldtekt av en av turdeltakerne..

NRK - 04 Oct 18 kl. 10:32

YS: Behov for flere tiltak

Ett år etter Metoo-kampanjen melder YS at det fortsatt forekommer alvorlig trakassering på norske arbeidsplasser. Nå etterlyser forbundet flere tiltak..

VG - 06 Dec 18 kl. 08:03

«Helge Ingstad»-ulykken: Tre av fire fregatter fikk midlertidige tiltak onsdag

Sjøforsvaret iverksetter midlertidige tiltak for Forsvarets øvrige fregattflåte etter «Helge Ingstad»-ulykken. Permanente tiltak er også under utarbeidelse..

NRK - 06 Nov 18 kl. 09:29

Barneskoleansatt sikta for voldtekt

En kvinnelig barneskoleansatt i 50-årene fra Rogaland er pågrepet av politiet og siktet for voldtekt av en mindreårig gutt..

Dagbladet - 08 Feb 19 kl. 11:01

Frp-er siktet for voldtekt av partikollega

Mann i 20-åra siktet for voldtekt etter partiarrangement på hotell i Haugesund i helga. Ble pågrepet i dag..

NRK - 03 Dec 18 kl. 10:48

Dømt for væpnet ran og voldtekt

To brødre på 17 og 19 år fra Oslo er dømt til opptil sju års fengsel for flere straffbare forhold, blant annet væpnet ran og voldtekt av en 15 år gammel jente, skriver NTB..

Dagbladet - 03 Dec 18 kl. 15:53

Tenåringsbrødre dømt for væpnet ran og voldtekt

To brødre på 17 og 19 år fra Oslo er dømt til opptil sju års fengsel for flere straffbare forhold, blant annet væpnet ran og voldtekt av en 15 år gammel jente..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 45 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt