NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:25

NRK - 11 Jan 19 kl. 17:28

Tre nye tiltak mot voldtekt

Riksadvokat Tor-Aksel Busch og justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) varsler nye tiltak mot voldtekt. I 2020 skal det gjennomføres en stor kvalitetsundersøkelse av flere hundre voldtektssaker, skriver VG. I tillegg skal det lages en handlingsplan..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tor-Aksel Busch, Tor Mikkel Wara, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, nye, tiltakmot , voldtekt
VG - 11 Jan 19 kl. 17:01

Riksadvokaten varsler tre nye tiltak mot voldtekt

Riksadvokat Tor-Aksel Busch og justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) varsler flere nye tiltak mot voldtekt. I 2020 skal det gjennomføres en stor kvalitetsundersøkelse av flere hundre voldtektssaker..

NRK - 30 Nov 18 kl. 10:44

Kvinne dømt for voldtekt

En 20 år gammel kvinne er for andre gang dømt for vold og grov voldtekt. Kvinnen er nå dømt til fem års fengsel for voldtekt i Eidskog. Hun soner allerede en dom i Sverige for en lignende sak..

NRK - 03 Dec 18 kl. 16:00

Tenåringsbrødre dømt for voldtekt

To brødre på 17 og 19 år er dømt til opptil sju års fengsel for flere straffbare forhold, blant annet væpnet ran og voldtekt av en 15 år gammel jente. En tredje bror er fra før dømt til fire års fengsel, for voldtekt av en 14-åring, samt grovt ran..

VG - 16 Oct 18 kl. 13:49

Voksen ledsager etterforskes for voldtekt på russetur i Spania

Russ fra to forskjellige skoler på Vestlandet var på tur til Mallorca. Med på reisen var fire ledsagere. Én av dem ble fengslet, og mistenkes for voldtekt av en av turdeltakerne..

NRK - 04 Oct 18 kl. 10:32

YS: Behov for flere tiltak

Ett år etter Metoo-kampanjen melder YS at det fortsatt forekommer alvorlig trakassering på norske arbeidsplasser. Nå etterlyser forbundet flere tiltak..

VG - 06 Dec 18 kl. 08:03

«Helge Ingstad»-ulykken: Tre av fire fregatter fikk midlertidige tiltak onsdag

Sjøforsvaret iverksetter midlertidige tiltak for Forsvarets øvrige fregattflåte etter «Helge Ingstad»-ulykken. Permanente tiltak er også under utarbeidelse..

NRK - 06 Nov 18 kl. 09:29

Barneskoleansatt sikta for voldtekt

En kvinnelig barneskoleansatt i 50-årene fra Rogaland er pågrepet av politiet og siktet for voldtekt av en mindreårig gutt..

NRK - 03 Dec 18 kl. 10:48

Dømt for væpnet ran og voldtekt

To brødre på 17 og 19 år fra Oslo er dømt til opptil sju års fengsel for flere straffbare forhold, blant annet væpnet ran og voldtekt av en 15 år gammel jente, skriver NTB..

NRK - 11 Nov 18 kl. 18:21

Tre personer mistenkt for voldtekt

Tre menn på 18, 20 og 29 år er pågrepet i Stockholm etter at de er mistenkt for å stå bak grov voldtekt og ran. Voldtekten skal ha skjedd natt til lørdag, skriver SVT..

Dagbladet - 03 Dec 18 kl. 15:53

Tenåringsbrødre dømt for væpnet ran og voldtekt

To brødre på 17 og 19 år fra Oslo er dømt til opptil sju års fengsel for flere straffbare forhold, blant annet væpnet ran og voldtekt av en 15 år gammel jente..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt