NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 18:34

NRK - 11 Jan 19 kl. 17:28

Tre nye tiltak mot voldtekt

Riksadvokat Tor-Aksel Busch og justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) varsler nye tiltak mot voldtekt. I 2020 skal det gjennomføres en stor kvalitetsundersøkelse av flere hundre voldtektssaker, skriver VG. I tillegg skal det lages en handlingsplan..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tor-Aksel Busch, Tor Mikkel Wara, VG

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, nye, tiltakmot , voldtekt
VG - 11 Jan 19 kl. 17:01

Riksadvokaten varsler tre nye tiltak mot voldtekt

Riksadvokat Tor-Aksel Busch og justisminister Tor Mikkel Wara (Frp) varsler flere nye tiltak mot voldtekt. I 2020 skal det gjennomføres en stor kvalitetsundersøkelse av flere hundre voldtektssaker..

Dagbladet - 25 Mar 19 kl. 21:31

Skuffet over regjeringens nye handlingsplan mot voldtekt

Regjeringen lanserte mandag en ny handlingsplan mot voldtekt. Krisesentersekretariatet er skuffet over planen og mener den mangler både tiltak og midler..

Hegnar.no - 25 Mar 19 kl. 15:39

Regjeringen lanserer ny handlingsplan mot voldtekt

Regjeringen lanserte mandag en ny handlingsplan mot voldtekt. Krisesentersekretariatet er skuffet over planen og mener den mangler både tiltak og midler..

Dagbladet - 22 May 19 kl. 06:43

Velkommen etter, Høyre!

Høyre foreslår «nye» tiltak i barnehagesektoren. Problemet er bare at dette ikke er nye tiltak – det er tiltak som det rødgrønne byrådet allerede gjennomfører i dag..

NRK - 30 Nov 18 kl. 10:44

Kvinne dømt for voldtekt

En 20 år gammel kvinne er for andre gang dømt for vold og grov voldtekt. Kvinnen er nå dømt til fem års fengsel for voldtekt i Eidskog. Hun soner allerede en dom i Sverige for en lignende sak..

NRK - 03 Dec 18 kl. 16:00

Tenåringsbrødre dømt for voldtekt

To brødre på 17 og 19 år er dømt til opptil sju års fengsel for flere straffbare forhold, blant annet væpnet ran og voldtekt av en 15 år gammel jente. En tredje bror er fra før dømt til fire års fengsel, for voldtekt av en 14-åring, samt grovt ran..

NRK - 20 May 19 kl. 08:22

Tiltalt etter løgn om voldtekt

En 19 år gammel kvinne møter i Gjøvik tingrett i dag, tiltalt for å ha forklart seg usant om en voldtekt. Hun anmeldte en annen kvinne for voldtekt, men politiet fant ut at hun løy, og at hun ikke hadde blitt voldtatt..

VG - 16 Oct 18 kl. 13:49

Voksen ledsager etterforskes for voldtekt på russetur i Spania

Russ fra to forskjellige skoler på Vestlandet var på tur til Mallorca. Med på reisen var fire ledsagere. Én av dem ble fengslet, og mistenkes for voldtekt av en av turdeltakerne..

NRK - 04 Oct 18 kl. 10:32

YS: Behov for flere tiltak

Ett år etter Metoo-kampanjen melder YS at det fortsatt forekommer alvorlig trakassering på norske arbeidsplasser. Nå etterlyser forbundet flere tiltak..

VG - 06 Dec 18 kl. 08:03

«Helge Ingstad»-ulykken: Tre av fire fregatter fikk midlertidige tiltak onsdag

Sjøforsvaret iverksetter midlertidige tiltak for Forsvarets øvrige fregattflåte etter «Helge Ingstad»-ulykken. Permanente tiltak er også under utarbeidelse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 30 minutter siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 45 minutter siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 45 minutter siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..

NRK - 1 time siden

Lærer dømt for vold mot elever

En mann i 60-årene er i Dalane tingrett dømt til 28 dagers betinget fengsel for vold mot to barn, melder Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere dømt for misbruk av sin stilling for å oppnå seksuell omgang med en elev. Han får fortsatt være lærer..

NRK - 1 time siden

Bøter til klimaaktivister

Sju klimademonstranter, som i forrige uke forstyrret Stortinget i arbeidet, har til sammen fått 118.000 kroner i bot. Mandag demonstrerte den samme gruppen, Extinction Rebellion, utenfor Klima- miljødepartementet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt