NRK > Nyheter

Torsdag, 25 Februar, 02:40

NRK - 20 jan. 21 kl. 14:09

Tre menn siktet for dobbeltdrap

I januar i fjor ble en kvinne og en mann funnet drept nær Gullfjellet i Bergen. Nå er tre menn tiltalt for drapene og to andre menn er tiltalt for å ha ryddet åstedet, pakket inn de drepte og for å har kjørt dem vekk og dumpet dem på funnstedet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Gullfjellet, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, menn, siktet, for, dobbeltdrap
NRK - 20 jan. 21 kl. 14:09

Tre menn tiltalt for dobbeltdrap

I januar i fjor ble en kvinne og en mann funnet drept nær Gullfjellet i Bergen. Nå er tre menn tiltalt for drapene og to andre menn er tiltalt for å ha ryddet åstedet, pakket inn de drepte og for å har kjørt dem vekk og dumpet dem på funnstedet..

NRK - 16 feb. 21 kl. 10:22

Suu Kyi siktet for enda et lovbrudd

Aung San Suu Kyi er siktet for et nytt lovbrudd av militærjuntaen som tok makten i Myanmar. Først ble hun siktet for brudd på importlover fordi hun hadde walkie-talkier hjemme, men nå er hun siktet for brudd på beredskapsloven om naturkatastrofer..

NRK - 11 feb. 21 kl. 23:34

Tre siktet etter hotell-konkurs

Tre personer er siktet for grov økonomisk utroskap i forbindelse med konkurs i Maribel-konsernet og er pågrepet, opplyser Økokrim. De tre er varetektsfengslet fordi det er stor fare for at de vil ødelegge bevis, mener Oslo tingrett..

E24 - 11 feb. 21 kl. 16:18

Tre personer varetektsfengslet i konkurssak

Økokrim har siktet tre menn for grov økonomisk utroskap. Til tingretten har politiet opplyst at de ikke har oversikt over alle involverte..

NRK - 11 feb. 21 kl. 16:19

Tre siktet etter konkurs-sak

Tre personer er pågrepet og siktet for grov økonomisk utroskap i samband med en konkurs. Det er gjort ransakinger flere steder på Østlandet og Vestlandet, skriver Økokrim i en pressemelding. En av de siktede er Høyre-politiker i en kommune i Viken..

NRK - 09 feb. 21 kl. 05:51

To siktet for knivstikking

To menn er siktet i forbindelse med at en mann i 30-årene ble stukket ned med kniv i Stavanger mandag kveld. I alt ble fem personer innbrakt av politiet etter hendelsen som skjedde i sentrum ved 22-tiden. Den skadde ble operert i natt og er stabil..

NRK - 14 jan. 21 kl. 10:42

OL-svømmer siktet etter storming

OL-svømmeren Klete Keller ble siktet onsdag etter å ha deltatt i stormingen av den amerikanske Kongressen. Han ble identifisert av tidligere lagkamerater og trengere i en video fra stormingen, og er siktet for blant annet sivil ulydighet..

NRK - 22 jan. 21 kl. 20:55

I varetekt for Kongressangrepet

En mann fra Ohio er siktet for å ha planlagt å angripe Kongressen 6. januar. Medlemmet i den høyreekstreme militsen Oath Keepers må sitte i varetekt fram til rettssaken, melder Reuters.

NRK - 22 jan. 21 kl. 20:55

I varetekt for angrepet 6. januar

En mann fra Ohio er siktet for å ha planlagt angrepet på Kongressen 6. januar. Medlemmet i den høyreekstreme militsen Oath Keepers må sitte i varetekt fram til rettssaken, melder Reuters.

NRK - 11 feb. 21 kl. 16:19

Siktet for grov økonomisk utroskap

Tre personer er pågrepet og siktet for grov økonomisk utroskap i samband med en konkurs. Det er gjort ransakinger flere steder på Østlandet og Vestlandet, skriver Økokrim i en pressemelding. En av de siktede er Høyre-politiker i en kommune i Viken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Norske kraftselskaper rammet

Også norske kraftselskaper ble rammet av hackingen av det amerikanske selskapet Solarwinds i fjor. Et tosifret antall norske kraftselskaper ble rammet av hackingen i desember i fjor, skriver Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

50 nye smittetilfeller på Romerike

Det siste døgnet er det registrert over 50 nye smittetilfeller på Romerike. Det er barnehager og skoler som er hardest rammet. Siden forrige oppdatering, melder kommunene på Romerike om til sammen 54 nye smittetilfeller, skriver Romerikes Blad.

NRK - 2 timer siden

341 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 341 koronasmittede i Norge. Det er 49 færre enn dagen før og 17 færre enn samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til torsdag er det registrert 69.

NRK - 3 timer siden

Skal vedlikeholdes av russere

Motorene på spionskipet Marjata, et av Norges mest sensitive skip, skal vedlikeholdes av russere etter salget av skipsmotorselskapet Bergen Engines til det russisk-kontrollerte selskapet TMH International, melder E24..

NRK - 5 timer siden

Tre familier uten hus etter brann

Tre familier ble husløse etter en storbrann trehusbebyggelsen i Risør i sentrum i dag tidlig. Rundt 21 personer ble evakuert, og noen av byens eldste hus gikk tapt i brannen..

NRK - 5 timer siden

Åtte nye smittetilfeller i Bodø

Det er onsdag kveld registrert åtte nye smittetilfeller av covid-19 i Bodø, opplyser kommunen. Alle med unntak av én er smitte ved nærkontakt. I det siste tilfellet er smittekilde foreløpig uavklart og smittesporingen pågår fremdeles..

NRK - 5 timer siden

Forbindelser til bin Salman

Privatflyet som de mistenkte gjerningsmennene brukte i forbindelse med drapet på journalisten Jamal Kashoggi tilhørte et selskap overtatt av Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman, melder CNN..

NRK - 6 timer siden

Woods blir ikke siktet etter ulykke

Golfstjernen Tiger Woods blir ikke siktet etter bilulykken i Los Angeles tirsdag, opplyser politiet. En anmeldelse for uaktsom kjøring blir ikke aktuelt ettersom det er snakk om en ulykke, sier sheriff Alex Villanueva..

NRK - 6 timer siden

Anmeldes ikke for uaktsom kjøring

Golfstjernen Tiger Woods vil ikke bli anmeldt etter bilulykken i Los Angeles tirsdag, opplyser politiet. Straff for uaktsom kjøring blir ikke aktuell ettersom det er snakk om en ulykke, sier sheriff Alex Villanueva..

NRK - 6 timer siden

Ansatt ved russisk ambassade utvist

En ansatt ved Russlands ambassade i Stockholm utvises fra Sverige, melder Dagens Nyheter. Ifølge ikke navngitte kilder tror svenske myndigheter at den utviste mannen jobber for den russiske etterretningstjenesten. Svensk UD sier til DN at dette er et svar på Russland sin utvisning av en svensk diplomat for noen uker siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt