VG > Innenriks

Thursday, 20 February, 19:19

VG - 12 Oct 19 kl. 16:00

Tre helikoptre rykket ut: 17-åring risikerer fengselsstraff

En gutt (17) kan få fengselsstraff for å ha ringt inn en falsk nødmelding om at en båt var i ferd med å synke. Tre helikoptre og to redningsbåter rykket ut..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, helikoptre, rykketut , 17-åring, risikerer, fengselsstraff
P4 - 29 Jan 20 kl. 05:39

Høyre etterlyser nye helikoptre

Det haster for regjeringen å bestille nye helikoptre til landets spesialstyrker, for om få år er dagens Bell-helikopter mer egnet på veteranflystevner enn til spesialstyrkene. Det sier Høyres forsvarspolitiske talsperson Hårek Elvenes til VG. Også forsvarssjef Håkon Bruun-Hansen har etterlyst mellom 18 og 30 nye helikoptre.

Aftenposten - 12 Oct 19 kl. 16:59

17-åring risikerer fengselsstraff for falsk nødmelding

En gutt (17) kan få fengselsstraff for å ha ringt inn en falsk nødmelding om at en båt var i ferd med å synke. Flere helikoptre og båter rykket ut..

NRK - 12 Oct 19 kl. 15:56

Risikerer fengselsstraff

En 17 år gammel gutt kan få fengselsstraff for å ha ringt inn en falsk nødmelding om at en båt var i ferd med å synke. Flere helikoptre og båter rykket ut. Politiet har nå bestemt at gutten skal anmeldes, skriver Stavanger Aftenblad..

P4 - 01 Aug 19 kl. 06:45

Ut mot flytting av helikoptre

Senterpartiets Sandra Borch går hardt ut mot Arbeiderpartiet og Høyre for flyttingen av Forsvarets helikoptre fra nord til sør. Stortingsrepresentanten mener det vil gå kraftig utover beredskapen i hele Nord-Norge. Seks av ni Bell-helikoptre skal flyttes fra Bardufoss til Rygge.

NRK - 01 Dec 19 kl. 04:25

15-åring tatt med kniv i Lørenskog

På Fjellhamar i Lørenskog rett øst for Oslo måtte politiet gripe inn da 10 til 12 tenåringsgutter sloss. Flere patruljer rykket ut. En 18-åring endte i fyllearresten og en 15-åring ble fratatt en kniv..

P4 - 10 Jul 19 kl. 07:41

Røde kors bekymret for færre helikoptre

Røde Kors og politiet er er bekymret for beredskapen i nord når seks av ni helikoptre skal flyttes fra Bardufoss til Rygge iløpet av året. Forsvarets helikoptre gir uvurderlig støtte, sier operativ leder i Røde Kors Troms, Tor Indrevoll. Han mener beredskapen i nord vil bli satt tilbake og politiet i Troms er også bekymret for beredskapen.

P4 - 12 Oct 19 kl. 16:24

Risikerer fengsel for falsk nødmelding

En 17 år gammel gutt kan få fengselsstraff etter å ha ringt inn en falsk nødmelding om at en båt var i ferd med å synke utenfor Haugesund. 17-åringen har i dag blitt anmeldt av politiet, skriver Stavanger Aftenblad. Flere helikoptre og båter rykket ut i en stor redningsaksjon etter meldingen om at en båt med seks personer ombord hadde gått ned..

P4 - 22 Oct 19 kl. 22:45

NH90-helikoptre i lufta igjen

Forsvarets NH90-helikoptre er i drift igjen, 9. oktober ble det kjent at Forsvaret midlertidig tok forsvarene ut av tjeneste etter at det var avdekket svakheter i rutiner og prosedyrer. Det skal ikke ha vært tekniske feil ved helikoptrene, melder NTB..

NRK - 22 Oct 19 kl. 22:11

NH90-helikoptre i lufta igjen

Forsvarets NH90-helikoptre er i drift igjen etter at arbeidet med å rette opp avvik er ferdig, skriver Teknisk Ukeblad. Niende oktober ble det kjent at Forsvaret tok helikopterne ut av tjeneste på grunn av svakheter i rutiner og prosedyrer..

Klartale - 11 Sep 19 kl. 08:10

Krever at alle helikoptre skal sjekkes

Et helikopter styrtet i Alta. Seks mennesker døde. Nå krever selskapet Airbus at flere ulike helikoptre skal sjekkes..

Fler nyheter fra VG

VG - 20 timer siden

Nå kan dette trollet bli ditt!

I 1997 var trollet med i den gjeve kåringen av Norges styggeste turistattraksjon - nå håper eierne å bli kvitt det..

VG - 22 timer siden

Etterforsker mistenkelig dødsfall i Tromsø

To personer er siktet etter at politiet tirsdag fant en død person i Tromsø sentrum..

VG - Igår: 09:46

Widerøe slår tilbake: – Stemmer ikke at vi har fått avgiftslette

Widerøe har fått kritikk for å kutte i avganger etter å ha fått avgiftslette på 40 millioner. – Dette hevdes mot bedre vitende, sier kommunikasjonsdirektør Silje Brandvoll i flyselskapet..

VG - Igår: 08:05

Svenske forskere om Frp-utspill: – Vi gjør ikke annet enn å diskutere dette

Sylvi Listhaug og Jon Helgheim (Frp) går ut mot det de kaller en «skyve-under-teppet-mentalitet» om høy kriminalitet blant innvandrere, og viser til en situasjon ute av kontroll i Sverige. Svenske kriminologer mener tematikken har blitt grundig diskutert i årevis..

VG - Igår: 02:51

Ny rapport om barns fremtidssjanser: Norge på klimabunnen

Mens Norge topper listen over barns sjanse til god helse, havner vi langt ned på listen når det gjelder å beskytte barns rett til et godt klima i fremtiden..

VG - Igår: 21:52

Katt spylt ut av avløpsrør

Politiet i Trøndelag rykket ut på melding om en katt som satt fast i et avløpsrør i Bjugn. Løsningen ble å spyle den ut..

VG - I førrgår: 07:50

Helsetilsynet: Syv av åtte sykehus bryter loven

Sykehusene er så fulle at pasientene ikke får plass på avdelingen der de hører hjemme. Statens Helsetilsyn mener syv av åtte sykehus følger opp såkalte «utlokaliserte» pasienter så dårlig at de bryter loven og utsetter pasienter for alvorlig risiko..

VG - 17 Feb 20 kl. 09:05

Uvær i Sør-Norge: Bergensbanen stengt etter snøras

Et svært lavtrykk nord for Skottland har gitt kraftig vind og nedbør inn mot Sør-Norge. Overganger over fjellet i Sør-Norge er stengt, snøras har stoppet togene på Bergensbanen og det har vært høy vannstand ved kysten langs Sør- og Østlandet..

VG - 17 Feb 20 kl. 11:17

Disse Widerøe-avgangene kuttes

Widerøe kutter 4000 avganger i året på en rekke kortbaneruter fra og med 4. mai, melder flyselskapet i en pressemelding..

VG - 17 Feb 20 kl. 09:05

Uværsmandag: Kraftig vind og stengte fjelloverganger

Et svært lavtrykk nord for Skottland gir kraftig vind og nedbør inn mot Sør-Norge i dag. Men hyttefolk i østlige fjellstrøk kan få gløtt av sol..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt