NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 17:06

NRK - 03 Dec 19 kl. 10:09

Tre fly måtte lande et annet sted

Været førte til utfordringer på Torp Sandefjord lufthavn i dag. Klokken 09 var ikke landingsforholdene gode nok til å ta imot større fly, og tre fly måtte i stedet lande på Gardermoen og Sola. Nå melder imidlertid flyplassen om normale forhold..
Les mer på NRK


Les mer om:
Torp Sandefjord, Gardermoen, Sola

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, fly, måtte, landeet , annet, sted
P4 - 26 Sep 19 kl. 23:05

Fly måtte lande etter do-problemer

Et innenriksfly i USA måtte lande da en passasjer ikke kom seg ut fra toalettet. Flyet skulle gå fra Washington DC til San Francisco, men måtte lande i Denver på grunn av det noe uvanlige problemet. Kvinnen på toalettet kom seg ikke ut fordi døren ikke virket som den skulle.

NRK - 21 Sep 19 kl. 18:35

Norwegian-fly måtte lande

Et Norwegian-fly på vei til Marrakech måtte lande i Bordeaux i Frankrike lørdag for å fjerne en passasjer, skriver Dagbladet. Ifølge en journalist fra VG, som ble vitne til hendelsen, var mannen svært beruset og aggressiv mot flyvertene..

NRK - 06 Sep 19 kl. 23:25

Problemer for indisk månelanding

Det indiske ubemannede fartøyet Chandrayaan-2 som etter planen skulle lande på månen fredag har mistet kontakten med romforskningsorganisasjonen i Bengaluru. Fartøyet var planlagt å lande nær månens sørpol, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 Sep 19 kl. 23:25

Indisk romfartøy uten kontakt

Det indiske ubemannede fartøyet Chandrayaan-2 som etter planen skulle lande på månen fredag har mistet kontakten med romforskningsorganisasjonen i Bengaluru. Fartøyet var planlagt å lande nær månens sørpol, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Dagbladet - 20 Aug 19 kl. 08:14

Helikopter kunne ikke lande

Sju personer er blitt evakuert, og et ambulanse helikopter kunne ikke lande på grunn av lavt skydekke og kraftledning over fjorden..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 05:41

Norwegian-fly på vei til Bardufoss måtte lande på Evenes

Et Norwegian-fly med 134 passasjerer om bord på vei til Bardufoss måtte lande på Evenes på grunn av indikasjoner på teknisk feil, melder Fremover..

NRK - 05 Sep 19 kl. 00:57

Norwegian-fly måtte lande

Et Norwegian-fly på vei til Bardufoss, måtte lande på Evenes, ifølge avisa Fremover. Årsaken skal ha vært at piloten skal ha fått indikasjoner på en teknisk feil, og dermed foretatt en «sikkerhetslanding», opplyser lufthavnsjefen på Evenes til avisa..

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 11:16

Måtte nødlande - var tom for drivstoff

Motoren stanset i lufta da flyger måtte lande på jorde i Arendal i fjor sommer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Mann kritisk skadd etter påkjørsel

En mann fraktes til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt påkjørt mens han krysset en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..

NRK - 15 minutter siden

Lover Brexit-avstemning før jul

Boris Johnson lovet lørdag at parlamentet skal stemme over en Brexit-avtale før jul, melder AP. De konservatives flertall etter valget gjør at avstemningen sannsynligvis blir en formalitet, og britene forlater dermed EU innen 31. januar..

NRK - 30 minutter siden

Demonstrasjoner mot Salvini i Roma

Tusenvis demonstrerte i Roma lørdag mot Italias opposisjonsleder Matteo Salvini og hans ytre høyre-parti Ligaen, melder NTB. Sardinbevegelsen, en protestbevegelse som er mot Salvinis strenge innvandringspolitikk, sto bak demonstrasjonen..

NRK - 1 time siden

Mann påkjørt i Skien

En person fraktes til sykehus etter å ha blitt påkjørt under kryssing av en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..

NRK - 1 time siden

Streikekaos fortsetter i Frankrike

Den omfattende transportstreiken i Frankrike fortsatte på tiende dagen lørdag, melder AFP. Transportarbeidere streiker i protest mot president Emmanuel Macrons pensjonsreformer. Nå frykter mange at det vil bli kaos i togtrafikken i jula..

NRK - 1 time siden

Reagerer på «celle» for demente

Det er uakseptabelt at det har blitt brukt en «celle» for å låse inn eldre demente ved Presteheia omsorgssenter i Kristiansand. Det mener ordfører Harald Furre. Han sier til NRK at praksisen må opphøre, og ber helse-og sosialdirektøren redegjøre..

NRK - 1 time siden

Chile med nytt avtaleforslag

Chile vil komme med et nytt og mer ambisiøst forslag til avtaletekst på klimatoppmøtet rundt kl 16, sier Chiles talsperson Andres Landerretche på en pressekonferanse lørdag ettermiddag. Han tror forhandlingene i Madrid vil komme i land i kveld..

NRK - 1 time siden

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..

NRK - 1 time siden

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 1 time siden

AI skal fullføre Beethovens 10.nde

Kunstig intelligens skal prøve å fullføre komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni, melder AFP. Ved hjelp av notene han skrev ned før han døde i 1827, prøver man å fullføre verket i forbindelse med at det er 250 år siden han ble født neste år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt