NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 15:11

NRK - 03 des. 19 kl. 10:09

Tre fly måtte lande et annet sted

Været førte til utfordringer på Torp Sandefjord lufthavn i dag. Klokken 09 var ikke landingsforholdene gode nok til å ta imot større fly, og tre fly måtte i stedet lande på Gardermoen og Sola. Nå melder imidlertid flyplassen om normale forhold..
Les mer på NRK


Les mer om:
Torp Sandefjord, Gardermoen, Sola

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, fly, måtte, landeet , annet, sted
NRK - 02 juli 20 kl. 09:28

Svensk charterfly får lande likevel

Det første svenske charterflyet til Hellas går frå Arlanda i dag. Charterselskapet Tui har fått løyve til å lande, etter at dei først ikkje fekk lov, melder Expressen..

P4 - 26 sep. 19 kl. 23:05

Fly måtte lande etter do-problemer

Et innenriksfly i USA måtte lande da en passasjer ikke kom seg ut fra toalettet. Flyet skulle gå fra Washington DC til San Francisco, men måtte lande i Denver på grunn av det noe uvanlige problemet. Kvinnen på toalettet kom seg ikke ut fordi døren ikke virket som den skulle.

NRK - 21 sep. 19 kl. 18:35

Norwegian-fly måtte lande

Et Norwegian-fly på vei til Marrakech måtte lande i Bordeaux i Frankrike lørdag for å fjerne en passasjer, skriver Dagbladet. Ifølge en journalist fra VG, som ble vitne til hendelsen, var mannen svært beruset og aggressiv mot flyvertene..

NRK - 06 sep. 19 kl. 23:25

Problemer for indisk månelanding

Det indiske ubemannede fartøyet Chandrayaan-2 som etter planen skulle lande på månen fredag har mistet kontakten med romforskningsorganisasjonen i Bengaluru. Fartøyet var planlagt å lande nær månens sørpol, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 sep. 19 kl. 23:25

Indisk romfartøy uten kontakt

Det indiske ubemannede fartøyet Chandrayaan-2 som etter planen skulle lande på månen fredag har mistet kontakten med romforskningsorganisasjonen i Bengaluru. Fartøyet var planlagt å lande nær månens sørpol, ifølge nyhetsbyrået AFP..

Dagbladet - 20 aug. 19 kl. 08:14

Helikopter kunne ikke lande

Sju personer er blitt evakuert, og et ambulanse helikopter kunne ikke lande på grunn av lavt skydekke og kraftledning over fjorden..

Aftenposten - 05 sep. 19 kl. 05:41

Norwegian-fly på vei til Bardufoss måtte lande på Evenes

Et Norwegian-fly med 134 passasjerer om bord på vei til Bardufoss måtte lande på Evenes på grunn av indikasjoner på teknisk feil, melder Fremover..

NRK - 12 jan. 20 kl. 12:58

Fly får ikkje lande i Manila

På Filippinane er fleire tusen menneske evakuerte frå området rundt Taal-vulkanen, som i dag har hatt eit mindre utbrot. Fly får ikkje lande på flyplassen i Manila på grunn av oska. Seismologar fryktar at det kan kome eit større utbrot snart..

NRK - 05 sep. 19 kl. 00:57

Norwegian-fly måtte lande

Et Norwegian-fly på vei til Bardufoss, måtte lande på Evenes, ifølge avisa Fremover. Årsaken skal ha vært at piloten skal ha fått indikasjoner på en teknisk feil, og dermed foretatt en «sikkerhetslanding», opplyser lufthavnsjefen på Evenes til avisa..

Dagbladet - 11 sep. 19 kl. 11:16

Måtte nødlande - var tom for drivstoff

Motoren stanset i lufta da flyger måtte lande på jorde i Arendal i fjor sommer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

En omkom da småfly styrtet

En person er bekreftet omkommet i flyulykken i Meråker. En annen person er fløyet til St. Olavs Hospital med alvorlige skader.

NRK - 15 minutter siden

123 henrettet i Iran så langt i år

Minst 123 personer er henrettet i Iran i løpet av de første seks månedene i år. Bare 36 av dem har vært omtalt av lokale medier eller myndigheter. Én av henrettelsene ble gjort offentlig, ifølge en rapport fra Iran Human Rights (IHR)..

NRK - 15 minutter siden

Nederland ta Russland til EMD

Nederlands utenriksminister sier de vil klage Russland inn for den Europeiske Menneskerettsdomstolen for nedskytingen av Malaysia Airlines-flyet MH17 i Ukraina i 2014, melder AFP. Alle de 298 passasjerene om bord døde..

NRK - 30 minutter siden

Vy fjerner setemerking

Vy fjerner setemerking gradvis på setene i togene på Østlandet, inkludert Gjøvikbanen, opplyser de på sine nettsider. De vil også fjerne merkingene på togene mellom Arna-Bergen, Bergen-Bergen og Voss-Myrdal..

NRK - 30 minutter siden

WHO-eksperter på vei til Kina

En epidemiolog og en dyrehelsespesialist fra Verdens helseorganisasjon (WHO) er på vei til Kina for å undersøke koronavirusets opphav. De to ekspertene vil være i Beijing over helgen mens de gjør grunnarbeidet for et større oppdrag i landet..

NRK - 30 minutter siden

Frankrike: omfattende koronasvindel

Franske myndigheter har avslørt omfattende svindel med støtteordninger for koronarammede. Påtalemyndigheten i Paris opplyser at det er avdekket «massivt juks» over hele landet med ordningen som gir lønnskompensasjon for permitterte..

NRK - 45 minutter siden

Økning av innenlandspassasjerer

Til tross for kraftig nedgang i antall flypassasjerer ved Avinors flyplasser, viser tall fra Avinors trafikkdatabase at nedgangen i antall innenlandspassasjer er blitt gradvis mindre de siste ukene..

NRK - 1 time siden

Problemer med flere apper

Flere apper lukkes igjen når man forsøker å åpne dem på telefonen. Aftonbladet skriver at det gjelder både Spotify, Tinder og Storytel, og at Spotify er nede i flere deler av verden. Spotify skriver på Twitter at de forsøker å finne ut av problemet..

NRK - 1 time siden

Apper lukkes når man åpner dem

Flere apper lukkes igjen når man forsøker å åpne dem på telefonen. Aftonbladet skriver at det i Sverige, gjelder både Spotify, Tinder og Storytel..

NRK - 1 time siden

Mann under kontroll i Oslo

En mann skal være under politiets kontroll etter lang tids dialog, skriver de på Twitter. Mannen skal ha hoppet i vannet og nektet å etterkomme politiets pålegg. Det ble brukt pepperspray mot han, ifølge politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt