NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 03:04

NRK - 09 Apr 20 kl. 08:28

Tre dager med økning i Tyskland

Koronasmittetallet i Tyskland øker for tredje dag på rad. Antall bekreftede smittetilfeller økte med 4.974 den siste 24-timersperioden, og er nå 108.202, ifølge det statlige Robert Koch-instituttet torsdag morgen. 2100 personer er døde i landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyskland, Robert Koch

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, dagermed , økningi , Tyskland
NRK - 06 Apr 20 kl. 03:57

1400 korona-døde i Tyskland

Søndag kveld var det registrert mer enn 95.000 smittede i Tyskland. Det er en økning på om lag 4800 fra dagen før, viser tall fra myndighetene.

Aftenposten - 21 timer siden

Enighet om ny massiv krisepakke i Tyskland

Regjeringspartiene i Tyskland er enige om en ny omfattende krisepakke til en verdi av 130 milliarder euro etter to lange dager med forhandlinger..

E24 - 21 timer siden

Enighet om ny massiv krisepakke i Tyskland

Regjeringspartiene i Tyskland er enige om en ny omfattende krisepakke til en verdi av 130 milliarder euro etter to lange dager med forhandlinger..

P4 - 29 Jan 20 kl. 09:56

Økning i jerveerstatning

Det var en kraftig økning i antall sau og lam som ble tatt av jerv i fjor. Nesten 6000 dyr ble erstattet, det er 500 flere enn året før, viser tall fra Miljødirektoratet. Tapene var størst i Oppland, Trøndelag og Nordland, og direktør Ellen Hambro frykter det er mørketall.

P4 - 29 Jan 20 kl. 17:47

- Håper flere anmelder seksuallovbrudd

- Store, krevende overgrepssaker gjør at man ikke klarer å få ned saksbehandlingstiden på seksuallovbrudd. Det sier leder for straffesaksseksjonen Harald Bøhler i Politidirektoratet. Foreløpige tall fra politiet viser at saksbehandlingstiden i fjor var på 243 dager - en økning på 34 dager på ett år..

VG - 04 Feb 20 kl. 11:14

Filip Ingebrigtsen: Tre løp på åtte dager før fødsel

Mens brødrene Jakob (19) og Henrik (28) fortsatt er på treningsleir i Sør-Afrika, gyver Filip Ingebrigtsen (26) løs på tre konkurranser innendørs i løpet åtte dager i Tyskland, USA og Sverige – før han drar hjem for å bli far..

P4 - 29 Jan 20 kl. 15:34

Kritiserer saksbehandlingstiden

- Den lange saksbehandlingstiden kan gjøre at folk velger å ikke anmelde seksuallovbrudd. Det mener advokat Hege Salomon som har bistått en rekke fornærmede i voldtektssaker. Foreløpig tall fra politiet viser at saksbehandlingstiden for slike saker i fjor var på 243 dager, en økning på 34 dager sammenlignet med 2018.

NRK - 05 May 20 kl. 09:35

Tysk våpeneksport øker

Tyskland eksporterte i fjor våpen og militært utstyr for over 12 milliarder kroner, en økning på over 40 prosent fra året før. Tyrkia var den største kjøperen, etterfulgt av Kuwait og Storbritannia, viser tall fra det tyske finansdepartementet..

NRK - 21 Mar 20 kl. 15:56

Økning i smittede og døde i Sveits

Sveits har 6.100 registrerte smittetilfeller av koronaviruset, melder helsemyndighetene lørdag. Det er en økning på omlag en fjerdedel, melder Reuters.

NRK - 15 Mar 20 kl. 16:01

Nye grensetiltak i Tyskland

Tyskland stenger delvis grensene til Frankrike, Østerrike og Sveits fra mandag 16. mars på grunn av koronaviruset, ifølge nyhetsbyrået DPA. Varetransport og pendlere vil ikke bli påvirket.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Märtha Louise om rasisme

På Instagram forteller prinsesse Märtha Louise om hvordan forholdet til Durek Verrett har gitt henne et krasjkurs i rasisme. Etter at hun innledet et forhold til den omstridte sjamanen, har hun fått mange reaksjoner og lært mye, skriver hun..

NRK - 30 minutter siden

Enebolig totalskadd på Fall

En enebolig på Fall ved Randsfjorden er totalskadd etter at det brøt ut brann torsdag kveld. Det var ikke folk i huset, opplyser politiet i Innlandet..

NRK - 1 time siden

Slått med golfkølle

Politiet i Fredrikstad har pågrepet to menn og en kvinne etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold med en golfkølle. Mannen ble kjørt til sykehus med kutt i hodet og mulig brudd i en arm, ifølge Øst politidistrikt, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Politiet køyrde skadd MC-førar heim

Ein UP-patrulje som køyrde på ein MC-førar på E18 i Lier for å stanse han, køyrde deretter den skadde mannen heim i staden for å skaffe legehjelp, skriv Drammens Tidende. Spesialeininga for politisaker skal etterforske kollisjonen..

NRK - 1 time siden

30 døde i uvêr i Mellom-Amerika

Ein tropisk storm har ført til at minst 30 dødsfall i Mellom-Amerika, opplyser styresmaktene. I El Salvador har regn, flaum og jordskred tatt livet av 27 menneske. I Mexico er eit menneske død, og i Guatemala minst to..

NRK - 8 timer siden

Ny ferge Oslo-Frederikshavn

DFDS starter 25. juni en ny rute mellom Oslo og Frederikshavn. I midten av mars la Stena Line ned linjen etter over 40 års drift.

NRK - 2 timer siden

Fangeutveksling i Iran og USA

Iran og USA har utveksla fangar, melder AFP. Ein iranar som har sete arrestert i USA, er sett fri samtidig som Iran har lauslate ein amerikansk soldat. President Donald Trump takkar Iran, og seier at dette viser at det er mogleg å bli samde..

NRK - 2 timer siden

Kausjon på 1 million for politimenn

Dei tre politimennene som er sikta for medverknad til drap på George Floyd, kan sleppe ut av varetekt mot ein kausjon på éin million dollar, har ein dommar i Minneapolis bestemt. Viss dei går med på å gi frå seg personlege våpen, blir summen lågare..

NRK - 3 timer siden

Tyrkia stenger 15 byar i helgene

I Tyrkia har styresmaktene bestemt å stenge ned alle aktivitetar i 15 byar på laurdagar og søndagar for å stanse koronasmitten. Berre bakeri og einskilde butikkar får halde ope..

NRK - 3 timer siden

Høie kritisk til Sabeltann-show

Helseminister Bent Høie reagerer på at Kristiansand Dyrepark vil dele inn Sabeltann-gjestar i grupper på 200, men samla 800 gjestar per framsyning, skriv VG. Regelen seier at maks 200 kan vere samla frå 15. juni..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt