NRK > Nyheter

Torsdag, 01 Oktober, 08:39

NRK - 26 mars 20 kl. 20:54

Tre døde i brennende bil i Sverige

Tre døde personer ble funnet i en brennende bil utenfor Storvreta utenfor Uppsala i Sverige torsdag, melder Aftonbladet. Politiet etterforsker saken som drap..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storvreta, Uppsala, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, dødei , brennende, bili , Sverige
Aftenposten - 27 mars 20 kl. 09:58

To barn og en mann funnet døde i brennende bil i Sverige

Svensk politi opplyser at de tre som ble funnet døde i en brennende bil ved Uppsala torsdag, var to barn og en voksen mann..

P4 - 26 jan. 20 kl. 10:47

Reddet ut av brennende bil

En sovende mann ble reddet ut av en brennende bil i Soknedal i Trøndelag i dag. En person som oppdaget brannen fikk dratt den berusede mannen ut av bilen som stod parkert utenfor et bedehus. Mannen, som hadde fått i seg en del røyk, ble sendt til legevakt skriver Adresseavisen..

NRK - 28 feb. 20 kl. 08:49

Død person funnet i brennende bil

En person ble funnet død i en brennende bil i Moss kommune i 6.30-tiden fredag morgen. – Brannen er nå slukket av brannvesenet politiet etterforsker for å identifisere den døde og for å finne ut hva som har skjedd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 05 mai 20 kl. 07:03

Død mann funnet i brennende bil

En død person ble funnet i en brennende bil i Karlstad kommune i Sverige natt til tirsdag. På grunn av de mistenkelige omstendighetene etterforskes saken som drap, skriver TT. Ifølge avisa er den døde en 60 år gammel mann..

P4 - 26 mars 20 kl. 21:52

Tre funnet døde i bil

Tre personer er funnet døde i en brennende bil ved Uppsala i Sverige. Det skriver Aftonbladet. Politiet etterforsker saken som drap og avhører nå vitner..

Aftenposten - 26 mars 20 kl. 22:34

Tre døde funnet i brennende bil i Sverige

Tre personer er funnet døde i en bil som sto i brann ved en idrettsplass utenfor Uppsala i Sverige..

Aftenposten - 01 jan. 20 kl. 18:41

E6 stengt på grunn av brennende lastebil

En brennende lastebil fører til stengt E6 ved Ås sør for Oslo..

Aftenposten - 01 jan. 20 kl. 18:41

E6 var stengt på grunn av brennende lastebil

En brennende lastebil førte til stengt E6 ved Ås sør for Oslo..

Aftenposten - 04 jan. 20 kl. 07:34

Person hentet ut av brennende hus i Bergen

Røykdykkere har reddet en person ut fra et brennende hus i Søreidgrenda i Bergen..

NRK - 17 mai 20 kl. 05:37

11 reddet ut av brennende hus

11 mennesker er evakuert fra en brennende flermannsbolig på Sandsværsmoen på Kongsberg Fortsatt er det en av de åtte leilighetene som røykdykkere ikke har gjennomsøkt, opplyser politiet til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Vil endre presidentdebattene

Kommisjonen som arrangerer debattene mellom de amerikanske presidentkandidatene vil endre måten de to neste debattene blir gjennomført på. Det sier kommisjonen etter at debatten natt til onsdag er blitt kraftig kritisert..

NRK - 15 minutter siden

Leter etter savnet kvinne ved Dovre

Det letes fortsatt med full styrke etter en 69 år gammel kvinne som har vært savnet på Dovre siden tirsdag kveld. Store mannskaper har lett gjennom hele natten, men det har ikke vært funnet spor etter kvinnen..

NRK - 30 minutter siden

Mindretall mot busstreik-løsning

Fagforbundets forhandlingsdelegasjon stemte samlet mot å godta forslaget som førte til at busstreiken ble avsluttet torsdag. Også enkelte i andre delegasjoner stemte mot. Totalt var det 22 som stemte for og 14 som stemte mot avtalen..

NRK - 30 minutter siden

Koronarekord i Ukraina

Ukraina hadde 4069 nye koronasmittede onsdag. Det er det høyeste dagstallet så langt under pandemien. 4193 personer har mistet livet i Ukraina av covid-19..

NRK - 45 minutter siden

– Har vært tøffe forhandlinger

Riksmekler Mats Wilhelm Ruland sier at forhandlingene i busstreiken har vært tøffe. Partene kom til enighet torsdag morgen. - Koronaen påvirket lønnsoppgjøret generelt i år og også denne meklingen, sier Ruland til NRK..

NRK - 45 minutter siden

Se politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Full stans i togtrafikken

Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S, bekrefter Bane Nor til NRK. Årsaken skal være en signalfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret..

NRK - 2 timer siden

Koronakontroll avslørte marihuana

Politi og tollvesen fant i april over 100 kilo marihuana i et vogntog som ble stoppa på Magnormoen i Eidskog. Lasten ble avslørt i forbindelse med økt kontrollvirksomhet under koronakrisa, skriver Glåmdalen. En polsk sjåfør i 50-åra sitter i varekt..

NRK - 1 time siden

Jordfeil fører til togforsinkelser

En jordfeil på jernbanen fører til forsinkelser mellom Oslo S og Nationaltheatret, melder Bane Nor. Det jobbes med å rette opp feilen, men det er usikkert hvor tid det vil ta..

NRK - 1 time siden

Bussjåførene får 5,50 kroner

Avtalen som avsluttet busstreiken gir bussjåførene et generelt tillegg på 5,50 kroner samt 1 krone som fagbrevtillegg. Det skriver Yrkestrafikkforbundet. De første bussene vil begynne å gå fra kl 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt