NRK > Nyheter

Thursday, 02 April, 23:00

NRK - 26 Mar 20 kl. 20:54

Tre døde i brennende bil i Sverige

Tre døde personer ble funnet i en brennende bil utenfor Storvreta utenfor Uppsala i Sverige torsdag, melder Aftonbladet. Politiet etterforsker saken som drap..
Les mer på NRK


Les mer om:
Storvreta, Uppsala, Sverige, Aftonbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, dødei , brennende, bili , Sverige
Aftenposten - 01 Jan 20 kl. 18:41

E6 stengt på grunn av brennende lastebil

En brennende lastebil fører til stengt E6 ved Ås sør for Oslo..

Aftenposten - 01 Jan 20 kl. 18:41

E6 var stengt på grunn av brennende lastebil

En brennende lastebil førte til stengt E6 ved Ås sør for Oslo..

P4 - 26 Jan 20 kl. 10:47

Reddet ut av brennende bil

En sovende mann ble reddet ut av en brennende bil i Soknedal i Trøndelag i dag. En person som oppdaget brannen fikk dratt den berusede mannen ut av bilen som stod parkert utenfor et bedehus. Mannen, som hadde fått i seg en del røyk, ble sendt til legevakt skriver Adresseavisen..

Aftenposten - 27 Mar 20 kl. 09:58

To barn og en mann funnet døde i brennende bil i Sverige

Svensk politi opplyser at de tre som ble funnet døde i en brennende bil ved Uppsala torsdag, var to barn og en voksen mann..

Aftenposten - 04 Jan 20 kl. 07:34

Person hentet ut av brennende hus i Bergen

Røykdykkere har reddet en person ut fra et brennende hus i Søreidgrenda i Bergen..

NRK - 28 Feb 20 kl. 08:49

Død person funnet i brennende bil

En person ble funnet død i en brennende bil i Moss kommune i 6.30-tiden fredag morgen. – Brannen er nå slukket av brannvesenet politiet etterforsker for å identifisere den døde og for å finne ut hva som har skjedd, skriver politiet på Twitter..

Dagbladet - 28 Feb 20 kl. 09:01

Død person funnet i brennende bil

Avdøde er ikke identifisert..

P4 - 26 Mar 20 kl. 21:52

Tre funnet døde i bil

Tre personer er funnet døde i en brennende bil ved Uppsala i Sverige. Det skriver Aftonbladet. Politiet etterforsker saken som drap og avhører nå vitner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Falt i sjøen - fløyet til Haukeland

En person er fraktet med Seaking-helikopter til Haukeland universitetssjukehus etter å ha falt i sjøen i Randaberg i Rogaland. Tilstanden hans er uavklart. Den andre personen er lettere skadd og fraktet til legevakt for sjekk..

NRK - 15 minutter siden

Gravide rådes til å jobbe hjemmefra

Danmark anbefaler kvinner som er gravid i tredje trimester, og som arbeider i helse-, sosial- eller eldresektoren, å arbeide hjemmefra. Anbefalingen skal redusere risiko noe for koronasmitte i siste trimester..

NRK - 15 minutter siden

Trump med viktig pressekonferanse

President Donald Trump har erkjent at regjeringens lagre er nesten tomme for beskyttelsesutstyr som er ment for leger og sykepleiere. Trump har varslet en viktig pressekonferanse om koronasituasjonen i USA klokken 23 norsk tid torsdag..

NRK - 15 minutter siden

Oppgang på Wall Street

Dow Jones-indeksen på Wall Street steg 2,2 prosent torsdag etter uttalelser fra president Donald Trump som kan få slutt på oljepriskrigen. Den bredere S&P 500-indeksen endte dagen med en oppgang på 2,3 prosent. Teknologitunge Nasdaq steg 1,7 prosent..

NRK - 45 minutter siden

74 kommuner uten smittevernplan

Den første uka i februar manglet 74 norske kommuner en smittevernplan eller hadde utdaterte planer, melder Aftenposten. I Nordland manglet over halvparten av kommunene fungerende paner ifølge Helsedirektoratet..

NRK - 45 minutter siden

Frisør fikk 20.000 i bot

En frisør i Oslo har fått 20.000 kroner i bot fordi han fortsatte å ta imot kunder selv om regjeringens smitteverntiltak forbyr det..

NRK - 1 time siden

Florida evakuerer cruisepassasjerer

Amerikanske myndigheter har blitt enige om å evakuere passasjerer fra to cruiseskip med koronautbrudd som er nektet å legge til kai i Florida. Det bekrefter Fort Lauderdales ordfører torsdag kveld. 200 om bord har symptomer, fire er døde, ifølge AFP..

NRK - 1 time siden

250 migranter satt i karantene

Over 250 afrikanere på vei til Europa er satt i koronakarantene i Niger etter at de ble dumpet av menneskesmuglere og overlatt til seg selv i ørkenen, nær grensen til Libya. 104 av migrantene er fra Nigeria, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Sju av ti i reiselivet har stengt

Reiselivsbransjen er blant dem som er hardest rammet av koronakrisen. Sju av ti reiselivsbedrifter har måttet stenge, ifølge en undersøkelse fra NHO reiseliv blant 817 bedrifter. Ytterligere 6 prosent vil stenge i løpet av kort tid, skriver NTB..

NRK - 1 time siden

Statens banker kutter ikke renten

Private banker har fremskyndet rentekuttene sine for å motvirke koronakrisen. Husbanken, Lånekassen og Statens Pensjonskasse (SPK) har ikke fulgt etter, skriver NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt