NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:30

NRK - 12 Jan 19 kl. 15:51

Tre døde etter gasseksplosjon

Tre mennesker er nå bekreftet døde i det som trolig har vært en gasseksplosjon i et bakeri i paris lørdag. For flere av de skadde er tilstanden kritisk..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, døde, etter, gasseksplosjon
NRK - 14 Jan 19 kl. 06:28

Éin død etter gasseksplosjon

Éin person er død etter at to etasjar i ei bustadblokk i Rostov-regionen i Russland kollapsa, melder nyheitsbyrået TASS. Blokka skal ha kollapsa som følge av ein gasseksplosjon..

Aftenposten - 14 Jan 19 kl. 06:05

To etasjer i boligblokk kollapset etter gasseksplosjon i Russland

Åttende og niende etasje i en boligblokk i Rostov-regionen i Russland kollapset etter en gasseksplosjon mandag morgen, melder nyhetsbyrået Tass..

NRK - 12 Jan 19 kl. 09:37

Gasseksplosjon i Paris

Det er meldt om ein stor eksplosjon i Paris, ifølge nyheitsbyrået AFP. Det skal dreie seg om ein gasseksplosjon i eit bakeri, seier politiet til AP. Ifølge franske medium skal fleire vere skadde..

NRK - 14 Sep 18 kl. 05:30

En døde i gasseksplosjon i Boston

En 18 år gammel mann mistet livet i Lawrence utenfor Boston i USA torsdag kveld da en pipe veltet over bilen han satt i. Pipen veltet da huset den tilhørte ble rammet av en gasseksplosjon. Ytterligere 10 personer er skadd i andre gasseksplosjoner..

NRK - 17 Oct 18 kl. 12:52

Dødelig gasseksplosjon på skole

Opptil ti mennesker kan ha omkommet og minst 40 er skadd i en gasseksplosjon på Krim-halvøya, melder det russiske nyhetsbyrået Interfax. Eksplosjonen skal ha funnet sted på en skole i byen Kertsj øst på Krim-halvøya. Årsaken er ikke kjent..

VG - 31 Dec 18 kl. 07:41

To døde etter boligblokk-kollaps i Russland

Det foregår en desperat leting etter overlevende etter mulig gasseksplosjon i den russiske byen Magnitogorsk..

Aftenposten - 14 Jan 19 kl. 06:05

Én død etter bygningskollaps i Russland

Én person er død etter at to etasjer i en boligblokk i Rostov-regionen i Russland kollapset etter en gasseksplosjon mandag, melder nyhetsbyrået Tass..

NRK - 13 Jan 19 kl. 12:21

Fire døde etter gasseksplosjon

Ein ny person stadfesta død etter eksplosjonen i Paris i går. Det opplyser etterforskarar, ifølge AFP. Politiet meiner ein gasslekkasje er årsaka til eksplosjonen..

NRK - 31 Dec 18 kl. 07:52

Minst tre døde etter blokk-kollaps

I Russland er minst tre perosner døde og 79 savnet etter at en boligblokk kollapset i byen Magnitogorsk ved Ural-fjellene, melder det russiske nyhetsbyrået RT. Myndighetene tror en gasseksplosjon er årsaken. 110 personer bor i blokken..

NRK - 31 Dec 18 kl. 15:24

Redningsmannskaper jobber på spreng

I Russland jobber redningsmannskper mot klokka for å finne minst 35 savnede etter at en boligblokk kollapset mandag morgen. Fem personer er sendt til sykehus med skader og fire er funnet døde, etter det myndighetene tror var en gasseksplosjon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ingen mistenkte for brann hos Wara

Politiet har ingen mistenkte etter brannen ved huset til justisminister Tor Mikkel Wara i forrige uke. Det var en søppelkasse ved huset til justisministeren som ble satt i brann..

NRK - 4 minutter siden

14 døde i Rwanda etter gruveulukke

Minst 14 gruvearbeidarar mista livet då ei gruvegang raste saman i Rwanda, opplyser lokale styresmakter. Det skjedde etter fleire dagar med kraftig regn. Dei trur ikkje det er håp om å finne overlevande..

NRK - 15 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 30 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 30 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt