NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:23

NRK - 12 Jan 19 kl. 15:51

Tre døde etter gasseksplosjon

Tre mennesker er nå bekreftet døde i det som trolig har vært en gasseksplosjon i et bakeri i paris lørdag. For flere av de skadde er tilstanden kritisk..
Les mer på NRK


Dele artikeln

7 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, døde, etter, gasseksplosjon
NRK - 14 Jan 19 kl. 06:28

Éin død etter gasseksplosjon

Éin person er død etter at to etasjar i ei bustadblokk i Rostov-regionen i Russland kollapsa, melder nyheitsbyrået TASS. Blokka skal ha kollapsa som følge av ein gasseksplosjon..

NRK - 27 Jan 19 kl. 16:50

Kan ha vært gasseksplosjon i Haag

Ifølge øyenvitner kan eksplosjonen i Haag i Nederland ha vært en gasseksplosjon, skriver avisa De Telegraaf. Bilder fra stedet viser at deler av alle tre etasjene i leilighetsbygget har rast sammen. Redningsarbeidere søker etter personer i bygget..

Aftenposten - 14 Jan 19 kl. 06:05

To etasjer i boligblokk kollapset etter gasseksplosjon i Russland

Åttende og niende etasje i en boligblokk i Rostov-regionen i Russland kollapset etter en gasseksplosjon mandag morgen, melder nyhetsbyrået Tass..

VG - 27 Jan 19 kl. 18:28

Ni skadd etter gasseksplosjon i Haag

Deler av en lavblokk har rast sammen etter en bekreftet gasseksplosjon i Haag i Nederland. Minst ni personer er sendt til sykehus, og brannvesenet sier det ligger flere personer under ruinene..

NRK - 12 Jan 19 kl. 09:37

Gasseksplosjon i Paris

Det er meldt om ein stor eksplosjon i Paris, ifølge nyheitsbyrået AFP. Det skal dreie seg om ein gasseksplosjon i eit bakeri, seier politiet til AP. Ifølge franske medium skal fleire vere skadde..

NRK - 14 Sep 18 kl. 05:30

En døde i gasseksplosjon i Boston

En 18 år gammel mann mistet livet i Lawrence utenfor Boston i USA torsdag kveld da en pipe veltet over bilen han satt i. Pipen veltet da huset den tilhørte ble rammet av en gasseksplosjon. Ytterligere 10 personer er skadd i andre gasseksplosjoner..

NRK - 17 Oct 18 kl. 12:52

Dødelig gasseksplosjon på skole

Opptil ti mennesker kan ha omkommet og minst 40 er skadd i en gasseksplosjon på Krim-halvøya, melder det russiske nyhetsbyrået Interfax. Eksplosjonen skal ha funnet sted på en skole i byen Kertsj øst på Krim-halvøya. Årsaken er ikke kjent..

VG - 31 Dec 18 kl. 07:41

To døde etter boligblokk-kollaps i Russland

Det foregår en desperat leting etter overlevende etter mulig gasseksplosjon i den russiske byen Magnitogorsk..

Aftenposten - 14 Jan 19 kl. 06:05

Én død etter bygningskollaps i Russland

Én person er død etter at to etasjer i en boligblokk i Rostov-regionen i Russland kollapset etter en gasseksplosjon mandag, melder nyhetsbyrået Tass..

NRK - 13 Jan 19 kl. 12:21

Fire døde etter gasseksplosjon

Ein ny person stadfesta død etter eksplosjonen i Paris i går. Det opplyser etterforskarar, ifølge AFP. Politiet meiner ein gasslekkasje er årsaka til eksplosjonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 45 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 45 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt