NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:47

NRK - 12 Jan 19 kl. 15:51

Tre døde etter gasseksplosjon

Tre mennesker er nå bekreftet døde i det som trolig har vært en gasseksplosjon i et bakeri i paris lørdag. For flere av de skadde er tilstanden kritisk..
Les mer på NRK


Dele artikeln

7 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, døde, etter, gasseksplosjon
NRK - 14 Jan 19 kl. 06:28

Éin død etter gasseksplosjon

Éin person er død etter at to etasjar i ei bustadblokk i Rostov-regionen i Russland kollapsa, melder nyheitsbyrået TASS. Blokka skal ha kollapsa som følge av ein gasseksplosjon..

NRK - 27 Jan 19 kl. 16:50

Kan ha vært gasseksplosjon i Haag

Ifølge øyenvitner kan eksplosjonen i Haag i Nederland ha vært en gasseksplosjon, skriver avisa De Telegraaf. Bilder fra stedet viser at deler av alle tre etasjene i leilighetsbygget har rast sammen. Redningsarbeidere søker etter personer i bygget..

Aftenposten - 14 Jan 19 kl. 06:05

To etasjer i boligblokk kollapset etter gasseksplosjon i Russland

Åttende og niende etasje i en boligblokk i Rostov-regionen i Russland kollapset etter en gasseksplosjon mandag morgen, melder nyhetsbyrået Tass..

VG - 27 Jan 19 kl. 18:28

Ni skadd etter gasseksplosjon i Haag

Deler av en lavblokk har rast sammen etter en bekreftet gasseksplosjon i Haag i Nederland. Minst ni personer er sendt til sykehus, og brannvesenet sier det ligger flere personer under ruinene..

NRK - 12 Jan 19 kl. 09:37

Gasseksplosjon i Paris

Det er meldt om ein stor eksplosjon i Paris, ifølge nyheitsbyrået AFP. Det skal dreie seg om ein gasseksplosjon i eit bakeri, seier politiet til AP. Ifølge franske medium skal fleire vere skadde..

NRK - 14 Sep 18 kl. 05:30

En døde i gasseksplosjon i Boston

En 18 år gammel mann mistet livet i Lawrence utenfor Boston i USA torsdag kveld da en pipe veltet over bilen han satt i. Pipen veltet da huset den tilhørte ble rammet av en gasseksplosjon. Ytterligere 10 personer er skadd i andre gasseksplosjoner..

NRK - 17 Oct 18 kl. 12:52

Dødelig gasseksplosjon på skole

Opptil ti mennesker kan ha omkommet og minst 40 er skadd i en gasseksplosjon på Krim-halvøya, melder det russiske nyhetsbyrået Interfax. Eksplosjonen skal ha funnet sted på en skole i byen Kertsj øst på Krim-halvøya. Årsaken er ikke kjent..

VG - 31 Dec 18 kl. 07:41

To døde etter boligblokk-kollaps i Russland

Det foregår en desperat leting etter overlevende etter mulig gasseksplosjon i den russiske byen Magnitogorsk..

Aftenposten - 14 Jan 19 kl. 06:05

Én død etter bygningskollaps i Russland

Én person er død etter at to etasjer i en boligblokk i Rostov-regionen i Russland kollapset etter en gasseksplosjon mandag, melder nyhetsbyrået Tass..

NRK - 13 Jan 19 kl. 12:21

Fire døde etter gasseksplosjon

Ein ny person stadfesta død etter eksplosjonen i Paris i går. Det opplyser etterforskarar, ifølge AFP. Politiet meiner ein gasslekkasje er årsaka til eksplosjonen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 6 timer siden

Sjøfartsdirektoratet skal om bord

Sjøfartsdirektoratet skal mandag om bord i cruiseskipet «Viking Sky» sammen med sikkerhetsklassifiseringsselskapet Lloyds som skal skal undersøk skipet for å finne ut hva som gikk galt da det fikk maskinhavari på Hustadvika lørdag..

NRK - 10 minutter siden

Trump: – Full frifinnelse

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, viser at det ikke var noe slikt samarbeid. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 30 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 45 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 3 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 2 timer siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt