P4 > Nyheter

Wednesday, 03 June, 18:10

P4 - 28 Jul 19 kl. 10:17

Tre av fire mener mat er avgjørende i valgkampen

Nesten 3 av 4 sier at partiet de skal stemme på ved kommunevalget bør jobbe for bedre matservinger i de offentlige tilbudene.
Det viser en ny undersøkelse fra Forbrukerrådet.
Som P4-nyhetene tidligere har meldt er mange fortvilet over maten på sykehjem og det er store forskjeller i mattilbudet i barnehagene..
Les mer på P4


Les mer om:
Forbrukerrådet, P4

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Treav , fire, mener, mater , avgjørendei , valgkampen
Hegnar.no - 31 Mar 19 kl. 13:46

Tre av fire mener stenging av oljevirksomhet ikke hjelper klimaet

Tre av fire nordmenn mener at det ikke hjelper klimaet om Norge legger ned olje- og gassproduksjonen, viser en måling utført av Kantar TNS..

P4 - 20 Jun 19 kl. 09:51

Fire menneskehandlere får livstidsstraff

Fire personer er dømt til livstid i fengsel i Ungarn etter at 71 migranter ble funnet døde i en forlatt lastebil på en motorvei i Østerrike for fire år siden. Det er en afghaner og tre bulgarere som er funnet skyldig i både menneskehandel og drap. Påtalemyndigheten mener migrantene og flyktningene døde av mangel på luft kort tid etter at de ble innesperret i lastebilen..

VG - 17 May 20 kl. 15:43

Svensk TV-stjerne tatt for sex-kjøp: Krimekspert mener Roberto risikerer fire års fengselsstraff

Torsdag ble den svenske programlederen og tidligere bokseren Paulo Roberto pågrepet for sex-kjøp. Etter TV-profilens uttalelser i etterkant, mener kriminologen og forfatteren Leif GW Persson at Roberto kan få en fengselsstraff på opptil fire år..

Dagbladet - 04 Apr 19 kl. 21:33

Fire av ti Ap-velgere vil bytte ut Støre

Fire av ti Ap-velgere mener fem år med Jonas Gahr Støre som leder i Arbeiderpartiet er nok..

P4 - 13 Sep 19 kl. 09:35

Vil ha dieselbiler ut av byene

Danmarks fire største byer vil ha et forbud mot dieselbiler. Borgermestrene i København, Aarhus, Odense og Aalborg foreslår at eldre dieselbiler skal nektes å kjøre i miljøsonene i de fire byene. De fire mener ifølge Danmarks Radio at er slikt forbud vil få ned luftforurensningen..

P4 - 29 Apr 20 kl. 19:12

Hagen fengsles i fire uker

Drapssiktede Tom Hagen er varetektsfengslet i fire uker. Det har Nedre Romerike tingrett besluttet. Domstolen mener det er sannsynlig at milliardæren har drept eller medvirket til drap på sin kone, Anne Elisabeth Hagen, som forsvant for 18 måneder siden.

E24 - 31 Mar 19 kl. 13:28

Tre av fire mener stenging av oljevirksomhet ikke hjelper klimaet

Tre av fire nordmenn mener at det ikke hjelper klimaet om Norge legger ned olje- og gassproduksjonen, viser en måling utført av Kantar TNS..

P4 - 11 May 20 kl. 20:20

Seks av ti støtter gjenåpningsplanen

Flere enn seks av ti - 63 prosent - av de spurte i en ny undersøkelse mener regjeringen åpner landet i riktig tempo. Bare én av fire mener det går for fort. Hele tre av fire støtter at det blir mulig for 20 personer å samles privat, og omtrent like mange er enig i at serveringssteder uten matservering kan åpne, viser målingen fra Opinions koronamonitor.

NRK - 08 Jan 20 kl. 20:23

Henlegger siktelse mot fire menn  

Politiet har henlagt sakene mot fire menn som var siktet for å ha voldtatt en kvinne i Levanger i august. For tre av dem er det ikke er nok bevis for voldtekt. For den fjerde mener politiet at det ikke har skjedd noe straffbart..

Aftenposten - 15 May 20 kl. 10:00

Fire stoler, fire historier: – Stolen er selve kongen blant interiørobjekter

Stolen er unik, både som objekt og statussymbol, mener forfatter og designskribent Mats Linder..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Knivstikking i Sandvika - person pågrepet

En person er pågrepet mistenkt for å ha knivstukket en annen person i Sandvika i Bærum, han skal deretter ha forlatt åstedet på sykkel. Personen som ble knivstukket er sendt til sykehus. Politiet sier de bevæpnet seg og fikk kontroll på den antatte gjerningsmannen.

P4 - 30 minutter siden

MC-fører hardt skadet

En motorsyklist er hardt skadet etter en ulykke på i Drangedal. Han vil bli fraktet med luftambulanse til sykehus. Politiet melder at veien er stengt begge veier forbi ulykkesstedet..

P4 - 30 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Det ble oppgang på Oslo Børs i dag også. Hovedindeksen gikk opp 1,88 prosent. Årsaken er prisen på ett far norsjøolje som steg over 40 dollar fatet.

P4 - 45 minutter siden

Gir PST-sjef forelegg

PST-sjef Hans Sverre Sjøvold er ilagt en bot på 50.000 kroner, subsidiært 50 dager i fengsel, for brudd på våpenloven. Det har Spesialenheten for politisaker bestemt.

P4 - 45 minutter siden

Norge endrer ikke reiseråd til Tyskland

Reiserådet i Norge endres ikke i lys av Tysklands oppmykning. Tyskland åpner for innreise fra enkelte land fra 15. juni, deriblant Norge.

P4 - 45 minutter siden

Seks bygninger tatt av jordras

Det har gått et nytt skred i Alta og ytterligere et hus er skylt på sjøen. Det opplyser politiet til NRK. Dermed har i alt seks boliger blitt tatt etter at det gikk et flere hundre meter stort jordskred på Kråkeneset i Alta.

P4 - 1 time siden

Forsvarsminister støtter ikke Trumps ønske

USAs forsvarsminister Mark Esper ønsker ikke å ta i bruk en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter. Samtidig kommer USAs tidligere forsvarssjef Mike Mullen med sterkt kritikk mot Trumps bruk av militæret under krisen..

P4 - 2 timer siden

Mann tiltalt for flere overgrep

En mann i 50-årene er tiltalt for seksuelle overgrep mot fem kvinner. Den yngste var 12 år da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen.

P4 - 2 timer siden

Politiet ut mot Hagens forsvarere

Politiet går ut mot Tom Hagens forsvarere etter at 70-åringen i dag avbrøt et møte med Kripos på grunn av helsetilstanden hans. Hagens advokater sa til flere medier at både de og ansatte i Kripos hadde reagert på hvordan Hagen framsto. Men politiet sier de ikke kjenner seg igjen i den beskrivelsen, og omtaler kun milliardæren som litt pjusk..

P4 - 2 timer siden

Hus og hytter tatt av skred i Alta

Flere hus og hytter skal være tatt av et stort jordskred i Alta. Skredet har gått i Kråkeneset. Politiet sier en hytte, et hus og en hund er skylt på sjøen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt