P4 > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:58

P4 - 28 Jul 19 kl. 10:17

Tre av fire mener mat er avgjørende i valgkampen

Nesten 3 av 4 sier at partiet de skal stemme på ved kommunevalget bør jobbe for bedre matservinger i de offentlige tilbudene.
Det viser en ny undersøkelse fra Forbrukerrådet.
Som P4-nyhetene tidligere har meldt er mange fortvilet over maten på sykehjem og det er store forskjeller i mattilbudet i barnehagene..
Les mer på P4


Les mer om:
Forbrukerrådet, P4

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Treav , fire, mener, mater , avgjørendei , valgkampen
Hegnar.no - 31 Mar 19 kl. 13:46

Tre av fire mener stenging av oljevirksomhet ikke hjelper klimaet

Tre av fire nordmenn mener at det ikke hjelper klimaet om Norge legger ned olje- og gassproduksjonen, viser en måling utført av Kantar TNS..

P4 - 20 Jun 19 kl. 09:51

Fire menneskehandlere får livstidsstraff

Fire personer er dømt til livstid i fengsel i Ungarn etter at 71 migranter ble funnet døde i en forlatt lastebil på en motorvei i Østerrike for fire år siden. Det er en afghaner og tre bulgarere som er funnet skyldig i både menneskehandel og drap. Påtalemyndigheten mener migrantene og flyktningene døde av mangel på luft kort tid etter at de ble innesperret i lastebilen..

Dagbladet - 04 Apr 19 kl. 21:33

Fire av ti Ap-velgere vil bytte ut Støre

Fire av ti Ap-velgere mener fem år med Jonas Gahr Støre som leder i Arbeiderpartiet er nok..

P4 - 13 Sep 19 kl. 09:35

Vil ha dieselbiler ut av byene

Danmarks fire største byer vil ha et forbud mot dieselbiler. Borgermestrene i København, Aarhus, Odense og Aalborg foreslår at eldre dieselbiler skal nektes å kjøre i miljøsonene i de fire byene. De fire mener ifølge Danmarks Radio at er slikt forbud vil få ned luftforurensningen..

E24 - 31 Mar 19 kl. 13:28

Tre av fire mener stenging av oljevirksomhet ikke hjelper klimaet

Tre av fire nordmenn mener at det ikke hjelper klimaet om Norge legger ned olje- og gassproduksjonen, viser en måling utført av Kantar TNS..

Dagbladet - 21 Jun 19 kl. 04:27

Mener SMS-flørt kan gi ledetråd om MH17-nedskytingen

Etterforskningsledelsen kunngjorde onsdag at de har siktet fire personer i saken. De la også fram ledetråder de mener kan si noe om hva som skjedde 17. juli 2014..

Aftenposten - 25 Apr 19 kl. 09:03

Kritikken haglet mot Oslo-politiets håndtering av gjengmiljøene. Nå mener de å ha satt fire gjengledere bak lås og slå.

Politiet har fått kritikk for ikke å ha kontroll på Oslos kriminelle gjenger. Nå er flere dømt eller i varetekt. Fire av dem regnes som sentrale lederskikkelser..

P4 - 27 Aug 19 kl. 17:23

Fire voldtektssiktede fengslet

Fire menn er varetektsfengslet i fire uker etter at de ble siktet for voldtekt av kvinne i Levanger i helgen. Det melder Trønder-Avisa. Det skal ikke være noen relasjon mellom dem og den fornærmede kvinnen.

P4 - 18 Jul 19 kl. 15:07

Voldtektssiktet fengslet i fire uker

Mannen fra Bergen, som er siktet for voldtekt av en amerikansk kvinne på et cruiseskip i Frankrike i 2016, ble i ettermiddag varetektsfengslet i fire uker. Det skriver Bergensavisen. Politiet mener det stor unndragelsesfare.

P4 - 01 Oct 19 kl. 12:10

Klager på ulvevedtak

Norges Bondelag mener det må tas ut mer ulv enn hva Rovviltnemndene legger opp til og har nå klaget på vedtaket. Rovviltnemndene har vedtatt lisensjakt på tre ulveflokker i ulvesonen i vinter. Bondelaget mener det er rettslig grunnlag for ta ut fire flokker dersom en skal nå Stortingets bestandsmål for ulv..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Mulig båthavari ved Kragerø

Redningsmannskap har rykket ut etter melding om at en liten båt har havarert utenfor Kragerø i Telemark. En person skal være i vannet, og et SeaKing-helikopter med dykkere, en redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Så langt har ikke politiet funnet noe..

P4 - 1 time siden

Svært jevnt i Underhuset

Akkurat nå pågår det en heftig debatt om Boris Johnsons brexit-avtale i det britiske underhuset. For at britene skal gå ut av EU med en avtale 31. oktober, må den godkjenner i ettermiddag, og det er svært jevnt før avstemningen skal begynne om noen timer.

P4 - 45 minutter siden

- Oslo-regionen overrepresentert

Oslo-regionen er overrepresentert i offentlige utvalg og styrer. Det sier statsminister Erna Solberg, etter spørsmål fra Senterpartiets EMilie Enger Mehl. Ifølge en gjennomgang avisen Nationen har gjort av blant annet kraftskatteutvalget og domstolkommisjonen, er de fleste av medlemmene i utvalgene fra Oslo, eller fra en annen stor by.

P4 - 45 minutter siden

E24: Jobbet uten lønn

Ansatte i elektronikkgiganten Power skal gjentatte ganger ha jobbet i butikkene på helligdager uten å få en krone i lønn. E24 avslørte nylig at flere varehus i sportskjeden XXL også har fått ansatte til å jobbe uten betaling. I tillegg har det kommet rapporter om stort arbeidspress og jevnlig underbemanning.

P4 - 1 time siden

13 døde i Russland

Dødstallet etter at en demning brøt sammen i Krasnojarsk i Sibir i Russland i natt har nå steget til 13. Demningen hadde forbinelse til en gullgruve, og da den kollapset strømmet store vannmasser inn i en brakkeby der det bodde 80 gruvearbeidere. Fremdeles er ti personer savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 1 time siden

USA skjerper sanksjoner

USA skjerper nå sanksjonene mot Cuba. Amerikanerne forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent.

P4 - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Politiet i Sør-Vest advarer mot utpressingsmail. Politiet har fått flere telefoner fra folk som sier de, via epost, har blitt truet med at bilder blir publisert dersom de ikke betaler. Dette er svindel, og de har ikke kontroll på din PC, sier politiet, som understreker at folk ikke skal betale eller gå i dialog med svindlerne..

P4 - 2 timer siden

Hovland over 70 slag

I natt ble superrekken til golfstjernen Viktor Hovland brutt. Nordmannen ble denne uken historisk, da han som første spiller gikk 18 strake runder under 70 slag på PGA-touren. Og 22-åringen forlenget også rekorden til 19 runder.

P4 - 22 timer siden

Uenige om straff for Keshvari

- Det er altfor strengt å dømme stortingsrepresentant Mazyar Keshvari til ett og et halvt års fengsel for å ha levert falske reiseregninger. Det mener hans forsvarer John Christian Elden. Keshvari som i dag meldte seg ut av Frp, har innrømmet å ha lurt til seg 450.

P4 - 3 timer siden

Politiadvokat hadde ulovlige våpen

En politiadvokat på Romerike hadde mer enn hundre ulovlige våpen på et hemmelig lager hjemme. Det var i februar 2017 at politiadvokaten i 30-årene ble siktet. Noen dager senere ble han funnet død på sitt eget kontor, skriver VG.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt