NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:55

NRK - 06 Dec 18 kl. 09:20

Tre års fengsel for overgrep

En 39 år gammel mann er i Jæren tingrett dømt til tre års ubetinget fengsel for overgrep mot sin datter, som var 14 år da overgrepene skjedde i 2017, skriver Aftenbladet. 39-åringen-åringen må også betale 200.000 kroner i erstatning til datteren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jæren, Aftenbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, års, fengsel, for, overgrep
NRK - 31 Aug 18 kl. 19:43

30 års fengsel for terrorplan

En britisk IS-tilhenger er dømt til minimum 30 års fengsel etter at han planla å halshogge statsminister Theresa May. Han er også dømt til seks års fengsel for å ha hjulpet en venn med å slutte seg til IS i Syria..

NRK - 17 Aug 18 kl. 11:08

Peter Madsen blir flyttet

Den drapsdømte 47-åringen flyttes fra Storstrøm fengsel til Herstedvester fengsel. Det bekrefter hans advokat Betina Hald Engmark overfor Berlingske. Madsen ble tidligere i år dømt til livstid i fengsel for drapet på journalisten Kim Wall..

NRK - 02 Nov 18 kl. 15:46

Nicklas Bendtner dømt til fengsel

RBK-profil Nicklas Bendtner er dømt til 50 dagers fengsel etter å ha slått ned en taxisjåfør i København. Det startet med en ubetalt taxiregning på 52 kroner, nå er fotballstjernen dømt til fengsel for vold mot sjåføren..

NRK - 30 Oct 18 kl. 20:13

Dømt for terror-spøk

Tre menn må sone mellom 30 og 45 dagers fengsel etter en «terror-spøk» på en McDonald's-restaurant på Alnabru i Oslo i fjor høst. To av dem ble dømt til ubetinget fengsel i sommer, mens sistemann nå er dømt til å sone 30 dager i fengsel..

NRK - 24 Aug 18 kl. 05:54

Dømt til 25 års fengsel

Ein sørkoreansk ankedomstol utvida fredag ekspresident Park Geun-hyes fengselsdom med eitt år, og dømte henne til 25 år i fengsel for korrupsjon og maktmisbruk. Park vart først dømt til 24 års fengsel i april for mellom anna maktmisbruk..

NRK - 23 Oct 18 kl. 01:23

Fikk 6 års fengsel for narko

En 36 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til seks års ubetinget fengsel for oppbevaring og salg av store mengder narkotika, skriver Stavanger Aftenblad. I samme sak er en 56 år gammel mann dømt til 3,5 års fengsel for kurervirksomhet..

NRK - 07 Dec 18 kl. 10:54

To voldshendelser i Halden fengsel

En innsatt ved Halden fengsel ble angrepet med kokende vann. – Den mest alvorlige hendelsen vi har hatt i alle våre år, sier ledelsen i Halden fengsel. En annen ble angrepet og kuttet med et barberblad..

NRK - Igår: 10:30

Anthony Weiner sett fri frå fengsel

Tidlegare kongressmedlem Anthony Weiner er sett fri frå fengsel i Massachusetts. Han vart i 2017 dømd til 21 månader i fengsel etter å ha sendt tekstmeldingar med seksuelt innhald til ei 15 år gammal jente..

NRK - 24 Dec 18 kl. 11:05

Nawaz Sharif dømt til 7 års fengsel

Pakistans tidligere statsminister, Nawaz Sharif, er dømt til 7 års fengsel for korrupsjon, melder Reuters. I juli ble Sharif dømt til ti års fengsel for korrupsjon, og straffeutmålingen er dermed tre år kortere i ankesaken som ble avgjort mandag..

Dagbladet - 20 Aug 18 kl. 13:15

To menn dømt til fengsel for uaktsomt drap på musikeren Paul Simmons

Dømt til 15 og 10 års fengsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nethanyu ut mot fransk jødehat

Israels president Benjamin Nethanyu har fordømt handlingene der så mange som åtti jødiske graver angivelig skal ha blitt merket med nazisymboler i øst-Frankrike. I kveld avholdes det protester mot antisemmitisme over hele Frankrike..

NRK - 15 minutter siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 1 time siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

NRK - 2 timer siden

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..

NRK - 2 timer siden

Ordkrig før presidentvalg i Nigeria

Opposisjonens kandidat til Nigerias presidentvalg Atiku Abubakar, går hardt ut mot nåværende president Muhammmadu Buhari. Han sier blant annet at presidenten ikke er en demokrat, og at han er mer opptatt av å sikre seg makt enn demokratet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt