NRK > Nyheter

Thursday, 23 May, 17:03

NRK - 06 Dec 18 kl. 09:20

Tre års fengsel for overgrep

En 39 år gammel mann er i Jæren tingrett dømt til tre års ubetinget fengsel for overgrep mot sin datter, som var 14 år da overgrepene skjedde i 2017, skriver Aftenbladet. 39-åringen-åringen må også betale 200.000 kroner i erstatning til datteren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jæren, Aftenbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, års, fengsel, for, overgrep
NRK - 31 Aug 18 kl. 19:43

30 års fengsel for terrorplan

En britisk IS-tilhenger er dømt til minimum 30 års fengsel etter at han planla å halshogge statsminister Theresa May. Han er også dømt til seks års fengsel for å ha hjulpet en venn med å slutte seg til IS i Syria..

P4 - 06 May 19 kl. 18:14

16 års fengsel for drap på Ammerud

En 29 år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for å ha drept og partert en mann på Ammerud i Oslo i 2016. Fra før av er en 28 år gammel mann dømt til 17 års fengsel for samme handling. En 30 år gammel kvinne dømmes også til ett år syv måneders fengsel for medvirkning.

NRK - 17 Aug 18 kl. 11:08

Peter Madsen blir flyttet

Den drapsdømte 47-åringen flyttes fra Storstrøm fengsel til Herstedvester fengsel. Det bekrefter hans advokat Betina Hald Engmark overfor Berlingske. Madsen ble tidligere i år dømt til livstid i fengsel for drapet på journalisten Kim Wall..

NRK - 02 Nov 18 kl. 15:46

Nicklas Bendtner dømt til fengsel

RBK-profil Nicklas Bendtner er dømt til 50 dagers fengsel etter å ha slått ned en taxisjåfør i København. Det startet med en ubetalt taxiregning på 52 kroner, nå er fotballstjernen dømt til fengsel for vold mot sjåføren..

NRK - 30 Oct 18 kl. 20:13

Dømt for terror-spøk

Tre menn må sone mellom 30 og 45 dagers fengsel etter en «terror-spøk» på en McDonald's-restaurant på Alnabru i Oslo i fjor høst. To av dem ble dømt til ubetinget fengsel i sommer, mens sistemann nå er dømt til å sone 30 dager i fengsel..

NRK - 24 Aug 18 kl. 05:54

Dømt til 25 års fengsel

Ein sørkoreansk ankedomstol utvida fredag ekspresident Park Geun-hyes fengselsdom med eitt år, og dømte henne til 25 år i fengsel for korrupsjon og maktmisbruk. Park vart først dømt til 24 års fengsel i april for mellom anna maktmisbruk..

NRK - 20 Feb 19 kl. 16:12

Dømt for ambassadeangrep

En domstol i Danmark har dømt fire syriske kurdere til fengsel og utvisning etter et angrep mot den tyrkiske ambassaden i København i mars i fjor. Tre av de fire er dømt til fengsel i 21 måneder, mens den fjerde er dømt til fengsel i 18 måneder..

NRK - 23 Oct 18 kl. 01:23

Fikk 6 års fengsel for narko

En 36 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til seks års ubetinget fengsel for oppbevaring og salg av store mengder narkotika, skriver Stavanger Aftenblad. I samme sak er en 56 år gammel mann dømt til 3,5 års fengsel for kurervirksomhet..

NRK - 07 Dec 18 kl. 10:54

To voldshendelser i Halden fengsel

En innsatt ved Halden fengsel ble angrepet med kokende vann. – Den mest alvorlige hendelsen vi har hatt i alle våre år, sier ledelsen i Halden fengsel. En annen ble angrepet og kuttet med et barberblad..

NRK - 18 Feb 19 kl. 10:30

Anthony Weiner sett fri frå fengsel

Tidlegare kongressmedlem Anthony Weiner er sett fri frå fengsel i Massachusetts. Han vart i 2017 dømd til 21 månader i fengsel etter å ha sendt tekstmeldingar med seksuelt innhald til ei 15 år gammal jente..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bergen skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

NRK - 1 time siden

Må betale meir etter ny tollsats

Den nye tollsatsen på kinesiske varer kjem til å kosta ein gjennomsnittleg amerikansk familie 831 dollar, eller omkring 6900 kroner meir per år, om forbruket skal vere likt som i dag, viser forskning frå sentralbanmken i New York, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

– Brexit er ein tragedie for Europa

EU-politikar og tidlegare belgisk statsminister Guy Verhofstad kallar Brexit ein tragedie for Europa. Samstundes seier han at det har samla EU, fordi prosessen har gjort at ingen andre land ynskjer å kome i same situasjon, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Amerikansk Taliban-krigar lauslaten

38 år gamle John Walker Lindh er lauslaten etter 17 år i fengsel, skriv CNN. Han vart fanga av amerikanske styrker i 2001 etter å ha kjempa for Taliban i Afghanistan. Han kjem til å leva under strenge reglar i Virginia,.

NRK - 1 time siden

Lauslatne etter siktelse

Dei tre personane i russtiftelsen Stiftelsen Ordet i Bergen som vart gripne og sikta for økonomisk kriminalitet tysdag, er lauslatne. Mistanken er at dei tre har underslege og bidratt til underslag for fleire millionar kroner, skriv NTB..

NRK - 2 timer siden

Vil leggje ned FN-organisasjon

USA vil leggje ned FN-organisasjonen Unrawa som hjelper palestinske flyktningar, fordi dei meiner dei ikkje har tent palestinarane. I fjor vart USAs støtte til Unrawa kutta, i eit forsøk på å tvinge palestinarane til forhandlingar..

NRK - 3 timer siden

FN til Norge: Hent IS-barna hjem

Lederen for FNs barnefond, Henrietta Fore, ber om at de norske barna får en trygg og verdig retur til Norge. Minst 11 barn med norsk tilknytning befinner seg i flyktningleiren Al Hawl, som ligger nordøst i Syria..

NRK - 3 timer siden

Mistenkelig gjenstand i London

Politiet har stengt veien rundt regjeringskvartalet i London etter meldinger om en mistenkelig gjenstand. Ingen slippes inn eller ut av regjeringsbygget, skriver avisen The Telegraph..

NRK - 3 timer siden

Kina får skyld for ozongass

En mystisk økning i klorfluorkarbon-gassen KFK-11, som skader ozonlaget, er blitt sporet til det nordøstlige Kina, ifølge ny forskning. Opptil 60 prosent av den globale økningen i KFK-11-utslippene siden 2013 skal stamme fra to provinser i Kina..

NRK - 4 timer siden

DNB: Feilen er fikset

Det er nå trygt å bruke betalingskort fra DNB igjen, sier banken. De siste dagene har DNB opplevd storm fra kunder som opplever å ha blitt belastet dobbelt for betalinger de har gjort med kortene sine. Banken sier det var en teknisk feil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt