NRK > Nyheter

Wednesday, 12 December, 08:27

NRK - 06 Dec 18 kl. 09:20

Tre års fengsel for overgrep

En 39 år gammel mann er i Jæren tingrett dømt til tre års ubetinget fengsel for overgrep mot sin datter, som var 14 år da overgrepene skjedde i 2017, skriver Aftenbladet. 39-åringen-åringen må også betale 200.000 kroner i erstatning til datteren..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jæren, Aftenbladet

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, års, fengsel, for, overgrep
NRK - 31 Aug 18 kl. 19:43

30 års fengsel for terrorplan

En britisk IS-tilhenger er dømt til minimum 30 års fengsel etter at han planla å halshogge statsminister Theresa May. Han er også dømt til seks års fengsel for å ha hjulpet en venn med å slutte seg til IS i Syria..

NRK - 17 Aug 18 kl. 11:08

Peter Madsen blir flyttet

Den drapsdømte 47-åringen flyttes fra Storstrøm fengsel til Herstedvester fengsel. Det bekrefter hans advokat Betina Hald Engmark overfor Berlingske. Madsen ble tidligere i år dømt til livstid i fengsel for drapet på journalisten Kim Wall..

NRK - 02 Nov 18 kl. 15:46

Nicklas Bendtner dømt til fengsel

RBK-profil Nicklas Bendtner er dømt til 50 dagers fengsel etter å ha slått ned en taxisjåfør i København. Det startet med en ubetalt taxiregning på 52 kroner, nå er fotballstjernen dømt til fengsel for vold mot sjåføren..

NRK - 30 Oct 18 kl. 20:13

Dømt for terror-spøk

Tre menn må sone mellom 30 og 45 dagers fengsel etter en «terror-spøk» på en McDonald's-restaurant på Alnabru i Oslo i fjor høst. To av dem ble dømt til ubetinget fengsel i sommer, mens sistemann nå er dømt til å sone 30 dager i fengsel..

NRK - 24 Aug 18 kl. 05:54

Dømt til 25 års fengsel

Ein sørkoreansk ankedomstol utvida fredag ekspresident Park Geun-hyes fengselsdom med eitt år, og dømte henne til 25 år i fengsel for korrupsjon og maktmisbruk. Park vart først dømt til 24 års fengsel i april for mellom anna maktmisbruk..

NRK - 23 Oct 18 kl. 01:23

Fikk 6 års fengsel for narko

En 36 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til seks års ubetinget fengsel for oppbevaring og salg av store mengder narkotika, skriver Stavanger Aftenblad. I samme sak er en 56 år gammel mann dømt til 3,5 års fengsel for kurervirksomhet..

NRK - 07 Dec 18 kl. 10:54

To voldshendelser i Halden fengsel

En innsatt ved Halden fengsel ble angrepet med kokende vann. – Den mest alvorlige hendelsen vi har hatt i alle våre år, sier ledelsen i Halden fengsel. En annen ble angrepet og kuttet med et barberblad..

Dagbladet - 20 Aug 18 kl. 13:15

To menn dømt til fengsel for uaktsomt drap på musikeren Paul Simmons

Dømt til 15 og 10 års fengsel..

VG - 02 Oct 18 kl. 15:03

Far dømt til 14 års fengsel for filleristing av baby

En far er i Borgarting lagmannsrett dømt til 14 års fengsel for forsettlig drap på sin 10 uker gamle sønn..

Dagbladet - 31 Aug 18 kl. 19:31

Brite dømt til 30 års fengsel for terrorplan mot May

En britisk IS-tilhenger er dømt til minimum 30 års fengsel etter at han planla å halshogge statsminister Theresa May..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Sliter med sykepleierbemanningen

Norges Sykepleierforbund i Buskerud har sendt en bekymringsmelding til fylkesmannen om bemanningssituasjonen for sykepleiere i kommunene i Buskerud. Sykepleierforbundet kartla bemanningen og det et var nesten 20 prosent færre på jobb enn planlagt..

NRK - 30 minutter siden

Røkelse skaper alarmtrøbbel i kirke

St. Svithun, den katolske kirken i Stavanger, får kjeft av brannvesenet fordi de kobler ut brannalarmen under messe, skriver Rogalands Avis. Årsaken er at røkelse utløser alarmen i kirkerommet.

NRK - 30 minutter siden

Stoltenberg fordømmer angrepet

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg fordømmer sterkt det meningsløse angrepet i Strasbourg tirsdag kveld. – Vi står sammen med Frankrike for å forsvare våre verdier og åpne samfunn, skriver han på sin Twitter-konto..

NRK - 30 minutter siden

Gjerningsmannen tidligere dømt

Den antatte gjerningsmannen bak skytingen på julemarkedet, der tre personer ble drept, skal tidligere vært dømt for 20 forhold. Politiet har funnet granater i boligen hans, ifølge franske medier. Gjerningspersonen er fortsatt på frifot..

NRK - 45 minutter siden

Turist fra Thailand blant de døde

En 45 år gammel turist fra Thailand er blant de drepte etter angrepet på julemarkedet i Strasbourg. Mannen som ble drept var på ferie i den franske byen med sin kone, opplyser det thailandske utenriksdepartementet. Mannens kone overlevde angrepet..

NRK - 45 minutter siden

Nordmenns Googlesøk 2018

Hvert år lager Google lister over de mest populære søkene. «Hvordan bli kvitt magefettet» Bitcoin, Frank Løke, Snapchats nye oppdatering, Trine Skei Grande, og Bahareh Letnes var blant de mest populære Google-søkene i Norge i 2018, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Iset frontrute ga førerkortbeslag

En mannlig fører i 20-årene fikk førerkortet beslaglagt etter at han skal ha kjørt med nediset frontrute, skriver politiet i Trøndelag på sin Twitter-konto..

NRK - 1 time siden

Filippinene utvidet unntakstilstand

Kongressen i Filippinene har vedtatt å utvide unntakstilstanden på øya Mindanao til å gjelde enda et år. Det for å hindre at terrorgruppa IS omgrupperer seg og skaper mer konflikt på øya, melder DPA/NTB..

NRK - 1 time siden

Advarer mot svindelforsøk

Skatteetaten advarer mot svindelforsøk. Hvis du får en e-post som ser ut som den kommer fra skatteetaten, så kan det være et svindelforsøk. Det skjer gjerne i forbindelse ved spesielle datoer, og 14.

NRK - 1 time siden

To 16-åringer avhørt

De to som er pågrepet for knivstikking i Mandal sentrum er kun 16 år gamle. De to guttene er avhørt i natt. De ble pågrepet etter å ha blitt fanget opp av et overvåkningskamera i parkeringshuset der knivstikkingen fant sted..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt