NRK > Nyheter

Monday, 14 October, 00:16

NRK - 11 Jul 19 kl. 23:11

Tre års fengsel for bedrageri

En 36 år gammel mann er dømt til tre års fengsel for grove bankbedragerier, ifølge NTB. Oslo tingrett dømte også mannen til å betale 8,3 millioner kroner til i erstatning til bankene..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, års, fengsel, for, bedrageri
NRK - 30 Sep 19 kl. 20:08

Dømt til fengsel for abort

En journalist i Marokko er dømt til ett års fengsel for å ha tatt «ulovlig abort» og for seksuelle relasjoner utenfor ekteskapet. Gynekologen hennes ble dømt til to års fengsel, og hennes sudanske forlovede ett års fengsel, skriver AFP..

NRK - 17 Jun 19 kl. 05:42

Protestleder løslatt fra fengsel

Studentlederen av den såkalte paraplybevegelsen, Joshua Wong, ble mandag morgen løslatt fra fengsel i Hongkong, en måned før det var ventet. I fjor ble Wong dømt til tre måneder i fengsel. Dommen ble senere redusert til to måneders fengsel..

NRK - 03 Sep 19 kl. 19:22

Dømt til fengsel for terrorplan

En 20-åring er dømt til sju års fengsel for å ha planlagt en terroraksjon mot et muslimsk samfunn i Rochester i USA. Vincent Vetromile fikk dommen i dag, og er den fjerde som er dømt til fengsel etter at amerikansk politi avdekket terrorplanen..

NRK - 08 Jul 19 kl. 22:56

Vil ha spyttemasker i fengsel

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) foreslår bruk av spyttemasker i fengsel, ifølge VG. NRK har fortalt om fengselsbetjenter som opplever at innsatte i fengsel spytter på dem mer enn før..

NRK - 12 Jun 19 kl. 07:20

Dømt for ikke å møte i militæret

En heimevernssoldat fra Brevik er dømt til fengsel for å la være å møte til en repetisjonsøvelse, i protest mot dårlig opplegg. Nå er han dømt til fengsel i 90 dager for brudd på den militære straffeloven. To av dem må han sone i fengsel..

P4 - 06 May 19 kl. 18:14

16 års fengsel for drap på Ammerud

En 29 år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for å ha drept og partert en mann på Ammerud i Oslo i 2016. Fra før av er en 28 år gammel mann dømt til 17 års fengsel for samme handling. En 30 år gammel kvinne dømmes også til ett år syv måneders fengsel for medvirkning.

NRK - 23 Aug 19 kl. 08:18

Navalnyj ute av fengsel

I Russland har opposisjonsleder Aleksej Navalnyj sluppet ut av fengsel, skriver talskvinnen hans på Twitter. Politikeren måtte sone 30 dager i fengsel for å ha oppfordret til protester mot at opposisjonskandidater stenges ute i kommende valg..

NRK - 05 Jul 19 kl. 11:04

Jemtland: Dømt til 17 års fengsel

Svein Jemtland ble i dag dømt til 17 års fengsel i ankesaken for drapet av hans kone Janne Jemtland. Han var i forrige rettsinstans dømt til 18 års fengsel..

P4 - 20 Jun 19 kl. 19:28

Dømt til fengsel etter hatytring

En kvinne i 70-årene er dømt til 14 dagers ubetinget fengsel for hatytringer i Gulating lagmannsrett. I et kommentarfelt på Facebook omtalte hun den unge samfunnsdebattanten Sumaya Jirde Ali som en korrupt kakerlakk og kom med rasistiske ytringer. Dommen er strengere enn i tingretten der hun ble dømt til betinget fengsel og en bot.

P4 - 19 Aug 19 kl. 21:42

Frifunnet etter abort-dom

En 21 år gammel kvinne i El Salvador som risikerte å dømmes til 40 års fengsel for drapet på sin dødfødte baby har i dag blitt frifunnet. Det melder BBC. Hun ble først dømt til 30 års fengsel og sonet 3 år før hun ble løslatt i februar.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mange ga fra seg personlige data

Én av fire nordmenn ga samtykke til å gi fra seg alle personlige data på Facebook, ifølge et fersk eksperiment gjort av flere norske forskningsinstitusjoner, ifølge Aftenposten. 2.800 nordmenn ble utsatt for eksperimentet..

NRK - 1 time siden

Norsk tenåring gripen i USA

Ein norsk utvekslingsstudent er arrestert og sikta for terrortrugsmål etter at han skal ha truga med skuleskyting, skriv Dagbladet. UD seier dei er kjent med saka, og stadfestar at det er snakk om ein norsk statsborgar..

NRK - 1 time siden

Trudeau trassar trugsmål

Canadas statsminister Justin Trudeau seier han vil halde fram valkampen for å bli attvalt i neste veke som normalt. Laurdag måtte han bruke skotsikker vest på grunn av konkrete trugsmål mot Trudeau. Han seier han er mest uroa for familien..

NRK - 1 time siden

Valnederlag for Orban i Budapest

Partiet til den ungarske statsministeren Victor Orban, Fidesz, går mot eit valnederlag i lokalvalet i Budapest. Etter at rundt 62 prosent av stemmene er talde, leiar sentrumskandidaten Gergely Karacsony med rundt 50 prosent av stemmene..

NRK - 1 time siden

Demonstrasjonar på Haiti

På Haiti har fleire tusen slutta seg til demonstrasjonar mot president Jovenel Moïse. Dei meiner presidenten er korrupt og har ansvaret for den høge inflasjonen og mangelen på varer i landet, og krev at han går av..

NRK - 1 time siden

Rotte på Peppes i Tromsø

Peppes Pizza i Tromsø blei stengt umiddelbart etter at ei rotte kom springande inn i restauranten søndag kveld, melder iTromsø. Alle gjestane blei raskt evakuerte. Restauranten held stengt til dei har funne rotta..

NRK - 3 timer siden

Mot valsiger for PiS i Polen

Regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.

NRK - 2 timer siden

Spent før dom i India

Indiske styresmakter skjerpar tryggingstiltaka før høgsteretten i landet skal avgjere ei religiøs konflikt mellom hinduar og muslimar nord i landet. Det er blant anna innført forbod mot fyrverkeri og dronar før avgjerda..

NRK - 2 timer siden

Streik på lastebilfabrikkar i USA

Rundt 3.500 tilsette ved tre lastebilfabrikkar i USA har gått ut i streik for første gong på fleire tiår. Fagforeininga United Automobile Workers seier til nyheitsbyrået AP at dei blant anna krev betre lønn og pensjon og tryggare jobbar..

NRK - 3 timer siden

Mot valsiger for PiS

Det høgrepopulistiske regjeringspartiet i Polen, PiS, ser ut til å få fleirtal i parlamentet. Det viser valdagsmålingar. Partiet ligg an til å få 43,6 prosent av stemmene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt