NRK > Nyheter

Friday, 19 July, 01:19

NRK - 11 Jul 19 kl. 23:11

Tre års fengsel for bedrageri

En 36 år gammel mann er dømt til tre års fengsel for grove bankbedragerier, ifølge NTB. Oslo tingrett dømte også mannen til å betale 8,3 millioner kroner til i erstatning til bankene..
Les mer på NRK


Les mer om:
NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, års, fengsel, for, bedrageri
NRK - 17 Jun 19 kl. 05:42

Protestleder løslatt fra fengsel

Studentlederen av den såkalte paraplybevegelsen, Joshua Wong, ble mandag morgen løslatt fra fengsel i Hongkong, en måned før det var ventet. I fjor ble Wong dømt til tre måneder i fengsel. Dommen ble senere redusert til to måneders fengsel..

NRK - 08 Jul 19 kl. 22:56

Vil ha spyttemasker i fengsel

Justisminister Jøran Kallmyr (Frp) foreslår bruk av spyttemasker i fengsel, ifølge VG. NRK har fortalt om fengselsbetjenter som opplever at innsatte i fengsel spytter på dem mer enn før..

NRK - 12 Jun 19 kl. 07:20

Dømt for ikke å møte i militæret

En heimevernssoldat fra Brevik er dømt til fengsel for å la være å møte til en repetisjonsøvelse, i protest mot dårlig opplegg. Nå er han dømt til fengsel i 90 dager for brudd på den militære straffeloven. To av dem må han sone i fengsel..

P4 - 06 May 19 kl. 18:14

16 års fengsel for drap på Ammerud

En 29 år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for å ha drept og partert en mann på Ammerud i Oslo i 2016. Fra før av er en 28 år gammel mann dømt til 17 års fengsel for samme handling. En 30 år gammel kvinne dømmes også til ett år syv måneders fengsel for medvirkning.

NRK - 05 Jul 19 kl. 11:04

Jemtland: Dømt til 17 års fengsel

Svein Jemtland ble i dag dømt til 17 års fengsel i ankesaken for drapet av hans kone Janne Jemtland. Han var i forrige rettsinstans dømt til 18 års fengsel..

P4 - 20 Jun 19 kl. 19:28

Dømt til fengsel etter hatytring

En kvinne i 70-årene er dømt til 14 dagers ubetinget fengsel for hatytringer i Gulating lagmannsrett. I et kommentarfelt på Facebook omtalte hun den unge samfunnsdebattanten Sumaya Jirde Ali som en korrupt kakerlakk og kom med rasistiske ytringer. Dommen er strengere enn i tingretten der hun ble dømt til betinget fengsel og en bot.

P4 - 12 Jun 19 kl. 10:46

Må i fengsel etter å ha droppet HV-undersøkelse

En 31 år gammel mann som nektet å møte til øvelse i Heimevernet er dømt til 90 dagers fengsel. Ifølge dommen fra Kongsberg og Eiker tingrett må han sone 14 av dagene i fengsel. Årsaken til at han ikke møtte opp var fordi han mente kvaliteten på øvelsene er for dårlige, melder NRK.

NRK - 12 Jun 19 kl. 09:52

Fengsel får kritikk for isolasjon

Oslo fengsel får kritikk for bruk av isolasjon og manglende helsetilbud. Sivilombudsmannen mener det er en klar risiko for umenneskelig behandling ved Oslo fengsel. Praksisen er ulovlig, sier sivilombudsmannen.

NRK - 06 May 19 kl. 19:56

16 års fengsel for Ammerud-drapet

Ein 29 år gammal mann er i Borgarting lagmannsrett dømd til 16 års fengsel for å ha drepe Dan Johnny Myhre (35) med i ein leilegheit på Ammerud i Oslo i april 2016. Ein 28 år gammal mann er allereie dømd til 17 års fengsel for drapet, skriv NTB..

Dagbladet - 19 Jun 19 kl. 03:34

Reddet tusen opp fra Middelhavet. Risikerer 20 års fengsel

- Jeg nekter å tro at vi bor i et Europa hvor du havner i fengsel for å redde liv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Søk etter savnet fortsetter fredag

Søket etter mannen som falt over bord fra en fritidsbåt i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane fortsetter fredag. – I morgentimene går søket over til å være søk etter antatt omkommet, sier Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK..

NRK - 2 timer siden

Varmeste juni noensinne

Den globale gjennomsnittstemperaturen i juni endte på 15,9 grader. Det er varmeste junimåned siden målingene startet på 1880-tallet. Det bekrefter ifølge NTB USAs etat for hav- og atmosfæreforskning (NOAA), samt NASA og meteorologer i flere land..

NRK - 2 timer siden

Trump: – Selvforsvar

Donald Trump beskriver nedskytingen av en av en iransk drone over Hormuzstredet som en selvforsvarshandling. Han sier dronen unnlot å endre kurs til tross for gjentatte advarsler. – Dronen truet sikkerheten til skipet og skipets besetning..

NRK - 3 timer siden

Ny hannbjørn skutt i Selbu

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu. Jaktlaget begynte ifølge Nea Radio å spore fra et kadaver ved Østrungen. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka.

NRK - 2 timer siden

Bjørn felt ved Selbu i Trøndelag

En bjørn på 71 kilo er felt ved Slindvatnet i Selbu i Trønderlag. Dette er den andre bjørnen som er skutt i kommunen denne uka. Mandag ble en bjørn på 68,5 kilo felt i samme område..

NRK - 3 timer siden

Krabbetyver i Kragerø

Hobbyfiskere i Kragerø opplever at tyver stjeler både krabbefangst og utstyr. Politiet har fått inn flere meldinger om ugjerningene, men det er få som velger å anmelde. Noe de blir oppfordret til å gjøre..

NRK - 3 timer siden

Økte inntektene med 7 millioner

Selskapet til Sondre Justad økte årsinntektene fra 4,2 til 11,3 millioner i 2018. Det skriver Avisa Nordland. Selskapet til Justad heter '8360 Produksjoner.

NRK - 3 timer siden

Massiv laksedød i elv i Suldal

Truleg er hundrevis av laks og yngel døde i Hålandselva i Erfjord i Suldal, ifølge Reidar Sandal i Statens naturoppsyn. Det er truleg betong frå støyping av ei bru som har forgifta fisken. Politiet etterforskar saka og det er tatt prøvar av vatnet..

NRK - 3 timer siden

Avverget trolig tysk terrorangrep

Tysk politi mener de har forhindret et mulig terrorangrep og har pågrepet seks personer de anser som en mulig sikkerhetsrisiko. Politiet sier de tror at et angrep var nært forestående og har gjennomsøkt flere leiligheter i Köln og Düren..

NRK - 4 timer siden

Aksjonister nekter å flytte seg

Vindkraftaksjonistene på Frøya har ingen planer om å flytte leiren sin i Nessadalen, sier aksjonsleder Eskil Sandvik til NRK. Sandvik sier at det ikke pågår arbeid på stedet, og at de har fått lov av grunneier til å være der..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt