P4 > Nyheter

Tuesday, 07 April, 11:41

P4 - 20 Feb 20 kl. 18:40

Tre års fengsel for Stone

Donald Trumps tidligere rådgiver, Roger Stone, er dømt til vel tre års fengsel - 40 måneder.
Det er altså langt lavere enn aktoratet hadde lagt ned påstand om. De mente han burde fengsles i mellom sju og ni år. Men justisdepartementet grep inn og anbefalte en lavere straff - etter at Trump uttrykte misnøye med påtalemyndighetens påstand.
Stone ble i november kjent skyldig på alle punkter i en omfattende tiltale, blant annet at han løy for de folkevalgte om sine forbindelser til WikiLeaks - og for å ha hindret etterforskning i Russland-saken..
Les mer på P4


Les mer om:
Trumps, Stone, Trump, WikiLeaks, Russland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tre, års, fengsel, for, Stone
VG - 14 Nov 19 kl. 12:22

Reiste til Norge for å delta i barnedåp uten innreisetillatelse – ble dømt til ett års fengsel

Tingrettens opprinnelige straff på seks måneders fengsel ble skjerpet til ett års fengsel av Høyesterett..

NRK - 18 Nov 19 kl. 20:01

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..

NRK - 06 Mar 20 kl. 15:00

Aktor ber om fem års fengsel

Aktor mener to av 16-åringene som er tiltalt for flere ran i Trondheim, må dømmes til fem års fengsel. Tre av dem som ubetinget fengsel. Forsvarerne mener så unge personer ikke må dømmes til fengsel, men til ungdomsstraff..

NRK - 19 Nov 19 kl. 20:07

Åtte års fengsel for terror

Borgarting lagmannsrett skjerper straffen og dømmer en 31 år gammel mann til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Den kinesiske statsborgeren ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingretten..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 12:00

Stefar dømt til tre års fengsel i Overhalla-saken – fikk et halvt år mer i fengsel

En mann i 30-årene er i Høyesterett dømt til tre års fengsel for å ha medvirket til mishandling av tre barn. Ett av barna døde..

NRK - 06 Dec 19 kl. 05:37

Krever 10 års fengsel for barnefar

Aktoratet krever 10 år i fengsel for en syvbarnsfar som er tiltalt for voldtekt og mishandling av fem av barna sine. Mannen ble dømt til syv års fengsel i Nord-Troms tingrett, men anket saken til lagmannsretten..

NRK - 01 Dec 19 kl. 00:26

Dømt til fengsel for nettvoldtekt

En 36-årig Stavanger-mann er dømt til tre år og ti måneder i fengsel for å blant annet overgrep mot en 13 år gammel jente på nettet. I tillegg til fengsel er mannen i tingretten dømt til å betale 150.000 kr i erstatning, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 21:55

Fremmedkriger dømt til åtte års fengsel for terror

En 31-åring er i Borgarting lagmannsrett dømt til åtte års fengsel for terror. I tingretten ble mannen dømt seks år og tre måneders fengsel..

NRK - 25 Feb 20 kl. 03:30

Svensk forlegger dømt til fengsel

Den fengslede svenske forleggeren Gui Minhai er dømt til fengsel i ti år i en kinesisk domstol i byen Ningbo. Gui Minhai har sittet fengslet i Kina siden 2015. Han er nå dømt til ti års fengsel, melder nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 28 Nov 19 kl. 21:55

Dømt til fengsel for bruk av strømhalsbånd

To kvinner er dømt til fengsel for å ha brukt strømhalsbånd på hunder. Opptil 70 kennelhunder i Trøndelag fikk satt på halsbånd med strøm for å stoppe bjeffing. Den tidligere pensjonateieren er dømt til 120 dager i fengsel.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Robert Kennedys barnebarn funnet død

Robert Kennedys barnebarn, Maeve Kennedy McKean, er funnet død etter en kanoulykke i Maryland i USA torsdag. Også hennes åtte år gamle sønn er savnet etter ulykken, og antas å ha omkommet, skriver nyhetsbyrået AP. Ifølge lokale myndigheter skal de to ha padlet ut i sjøen for å hente en ball, da de skal ha blitt tatt av kraftig vind..

P4 - 1 time siden

Robert Kennedys datter funnet død

Robert Kennedys datter, Maeve Kennedy McKean, er funnet død etter en kanoulykke i Maryland i USA torsdag. Også hennes åtte år gamle sønn er savnet etter ulykken, og antas å ha omkommet, skriver nyhetsbyrået AP. Ifølge lokale myndigheter skal de to ha padlet ut i sjøen for å hente en ball, da de skal ha blitt tatt av kraftig vind.

P4 - 1 time siden

Solberg vil informere om videre tiltak

I dag kan avgjørelsen om skoler og barnehager skal forbli stengt etter påske falle. Statsminister Erna Solberg innkaller til en pressekonferanse klokken 16 for å informere om hvilke koronatiltak regjeringen ønsker å videreføre fremover. Det er også ventet en avklaring om hytteforbudet fortsetter, og om karantenereglene skal fastholdes.

P4 - 1 time siden

Bred enighet om nødhjelp til 50 milliarder kroner

- Kontantstøtte-ordningen skal være lett å komme inn i, men vanskelig å misbruke. Det sier leder i finanskomiteen på stortinget, Høyres Mudassar Kapur. Det er bred enighet på Stortinget om en kontantstøtte til norske bedrifter til en prislapp på 50 milliarder kroner.

P4 - 1 time siden

Flere bor på Svalbard

Folkemengden på Svalbard økte med åtte prosent i fjor. Det er den største folkeveksten i løpet av de siste ti årene. Nå bor det nesten 2500 personer på øygruppen, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå..

P4 - 1 time siden

Starter grensekontroll på sjøen i påsken

Politiet innfører grensekontroll på sjøen i ytre Oslofjord mot svenskegrensen i påsken. Målet er å sørge for at færrest mulig krysser grensen og hindre smittespredning, opplyser politiet i en pressemelding. Politiet vil også være synlig i luften med helikopter, og Tolletaten og Kystvakten vil også bistå.

P4 - 2 timer siden

Økonomisk pakke legges frem i Stortinget

Kontantstøttepakken til koronarammede bedrifter legges akkurat nå frem i Stortinget. Blant annet er regjeringen og opposisjonen enige om at bedrifter som mottar støtte ikke får forbud mot å ta ut utbytte, men oppfordres sterkt til å ikke gjøre det. Det blir flere detaljer rundt ordningen som har en anslått prislapp på 50 milliarder kroner, i vår neste nyhetssending..

P4 - 3 timer siden

Ber folk vente med å kaste avfall

Politiet ber nå folk som kan vente med å kaste avfall til etter påske. Allerede i 08-tiden i morges var det igjen store køer ved flere gjenvinningsstasjoner på Østlandet. Også i går var det stor pågang på stasjonene, fordi mange bruker tiden hjemme til å rydde i boder og garasjer.

P4 - 2 timer siden

Overvekt av afroamerikanere blant de døde

Langt flere afroamerikanere dør av koronaviruset i USA enn befolkningen forøvrig. Hele 70 prosent av dødsfallene i Chicago er blant afroamerikanere, viser tall fra lokale myndigheter. Samme tendens er det i andre steder i landet som New York og Milwaukee.

P4 - 19 timer siden

Varsler oppsigelse av kabinansatte i Norwegian i Sverige

Alle kabinansatte hos Norwegian i Sverige har fått varsel om oppsigelse. Dette skjer fordi alle flyvninger i Sverige er innstilt på grunn av koronakrisen. Samtidig opplyser selskapet at de har startet samtaler med pilotforeningen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt