NRK > Nyheter

Sunday, 08 December, 01:36

NRK - 16 Jul 19 kl. 03:16

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien. En mann er pågrepet i saken, ifølge ABC..
Les mer på NRK


Les mer om:
Milwaukee, ABC

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Treåring, skuttog , drept
P4 - 16 Jul 19 kl. 05:56

Treåring skutt og drept

En tre år gammel jente er skutt og drept i byen Milwaukee i USA. Det skjedde da jenta og hennes familie holdt på å kollidere med en annen bil. Føreren i den andre bilen skal da ha blitt så rasende at han skjøt mot familien og drepte jenta, melder ABC News.

Dagbladet - 27 Apr 19 kl. 09:23

Mann skutt og drept - 35-åring siktet for drap i Finnmark

To personer er pågrepet etter at en mann ble funnet skutt og drept i en enebolig lørdag morgen..

Dagbladet - 28 Aug 19 kl. 09:02

18-åring skutt og drept i Stockholm

En 18 år gammel kvinne skal ha blitt skutt og drept i Råcksta i Stockholm natt til onsdag..

Dagbladet - 29 Jul 19 kl. 18:43

Treåring skjøt seg selv i hodet

En treåring i Chicago døde da han fikk tak i en pistol og skjøt seg selv i hodet, opplyser politiet i byen..

P4 - 12 Nov 19 kl. 10:43

To pågrepet i Malmø

Politiet i Malmø har pågrepet en 18-åring og en 17-åring etter en skyteepisode i Malmö i går kveld der en 16 år gammel gutt ble skadd. Politiet utelukker ikke at hendelsen kan ha sammenheng med den fatale skyteepisoden lørdag kveld. Da ble en 15-åring skutt og drept og en annen tenåring livstruende skadd etter at det ble skutt gjennom vinduet til en pizzarestaurant..

Dagbladet - 06 Oct 19 kl. 05:08

Nøkkelvitne skutt og drept

Joshua Brown var et nøkkelvitne i rettssaken mot politikvinnen Amber Guyger, som ble dømt for å ha skutt og drept en nabo. Fredag ble han selv skutt og drept..

NRK - 03 Oct 19 kl. 21:56

Nordmann skutt og drept i Florida

En mann i 30-årene er skutt og drept av svigerfaren sin i Florida i USA, skriver Dagbladet. Mannen skal ha overrasket svigerfaren ved å hoppe frem fra noen busker for så å bli skutt og drept momentant. Saken omtales som en tragisk ulykke..

NRK - 02 Dec 19 kl. 16:08

Treåring drept i angrep mot faren

En tre år gammel gutt er drept i Ukraina i et angrep som var rettet mot hans politikerfar, opplyser ukrainsk politi. Faren ble beskutt da han kjørte bilen sin i Kiev søndag kveld. Kulene traff imidlertid sønnen, som satt i bilen sammen med faren..

VG - 04 May 19 kl. 01:00

Tenåring skutt av politiet: – Vi er knust og rasende

En 18-åring i Connecticut, mistenkt for å ha stjålet en bil, ble skutt og drept av politiet da han forsøkte å stikke av med bilen. Familiens advokat mener politimannen bør straffes..

P4 - 06 Aug 19 kl. 12:33

Tre drept av politiet på 10 år

Det er svært sjeldent at folk blir skutt og drept av norsk politi. De siste ti årene er 3 personer drept i forbindelse med at politiet har avfyrt skudd, ifølge tall fra Spesialenheten for politisaker. Et av dem skjedd i går da en mann i 60-årene ble skutt og drept da han i følge politiet gikk til angrep med blant annet motorsag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Bil skled 80 meter, bulket to biler

Politiet Trondheim melder på Twitter at en bil har sklidd ned Blussuvollbakken. Bilen har sklidd rundt 80 meter og bulket to andre biler. Det er ikke meldt om personskader..

NRK - 1 time siden

Polfarerne er ombord på «Lance»

Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn har nådd skipet «Lance». Det melder VG. I nesten 90 dager har de to vært ute i isødet, og målet har vært å krysse Polhavet fra Arktis til Svalbard via Nordpolen..

NRK - 2 timer siden

Trolig rundt 7 km igjen av polferd

Polfarerne i var ved 23-tiden lørdag kveld trolig mellom sju og åtte kilometer unna det tidligere forskningsskipet «Lance», opplyser ekspedisjonsleder Lars Ebbesen til NRK. De går sakte mot skipet på grunn av dårlige isforhold..

NRK - 3 timer siden

Tajik vil endre bioteknologiloven

Aps nestleder Hadia Tajik vil endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter en avdøds uttrykkelige ønske. Det skriver VG. – Avdøde må få bestemme om sæden kan brukes til befruktning etter hans død..

NRK - 3 timer siden

Glatt på Østlandet

Vegtrafikksentralen melder om glatte veier både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold lørdag kveld. De ber trafikanter ta hensyn til kjøreforholdene og beregne ekstra god tid før de legger ut på tur..

NRK - 3 timer siden

Flere biler har kjørt av veien

Politiet i Øst melder på Twitter om meget glatte veier i sitt distrikt. flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16. Veitrafikksentralen har alle sine mannskaper ute for å forebygge.

NRK - 3 timer siden

Minst 20 døde i luftangrep i Syria

Minst 20 mennesker er døde etter at syriske og russiske styrker har gjennomført luftangrep mot fem landsbyer i Idlib-regionen nordvest i Syria. Det melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

Døde etter togpåkjørsel

En mann i 20-årene døde etter at gravemaskinen han satt i ble påkjørt av et godstog på vei nordover på Nordlandsbanen. Den avdøde utførte arbeid langs toglinjen da ulykken skjedde. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

NRK - 3 timer siden

SV raser mot ambulansefly-problemer

Kirsti Bergstø, nestleder i SV, frykter at alvorlig syke mennesker ikke skal få hjelp i tide etter at fem ambulansefly er satt på bakken. Hun krever full redegjørelse fra helseminister Bent Høie (H) på Stortinget mandag. Det melder NTB..

NRK - 4 timer siden

Høie avviser kritikken

Senterpartiet mener Staten nå må overta luftambulansetjenesten i Norge, etter at fem ambulansefly i dag ble satt på bakken. Helseminister Bent Høie mener opposisjonen bommer med kritikken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt