NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 00:53

NRK - 16 Jul 19 kl. 03:16

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien. En mann er pågrepet i saken, ifølge ABC..
Les mer på NRK


Les mer om:
Milwaukee, ABC

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Treåring, skuttog , drept
P4 - 16 Jul 19 kl. 05:56

Treåring skutt og drept

En tre år gammel jente er skutt og drept i byen Milwaukee i USA. Det skjedde da jenta og hennes familie holdt på å kollidere med en annen bil. Føreren i den andre bilen skal da ha blitt så rasende at han skjøt mot familien og drepte jenta, melder ABC News.

Dagbladet - 27 Apr 19 kl. 09:23

Mann skutt og drept - 35-åring siktet for drap i Finnmark

To personer er pågrepet etter at en mann ble funnet skutt og drept i en enebolig lørdag morgen..

Dagbladet - 29 Jul 19 kl. 18:43

Treåring skjøt seg selv i hodet

En treåring i Chicago døde da han fikk tak i en pistol og skjøt seg selv i hodet, opplyser politiet i byen..

VG - 04 May 19 kl. 01:00

Tenåring skutt av politiet: – Vi er knust og rasende

En 18-åring i Connecticut, mistenkt for å ha stjålet en bil, ble skutt og drept av politiet da han forsøkte å stikke av med bilen. Familiens advokat mener politimannen bør straffes..

P4 - 06 Aug 19 kl. 12:33

Tre drept av politiet på 10 år

Det er svært sjeldent at folk blir skutt og drept av norsk politi. De siste ti årene er 3 personer drept i forbindelse med at politiet har avfyrt skudd, ifølge tall fra Spesialenheten for politisaker. Et av dem skjedd i går da en mann i 60-årene ble skutt og drept da han i følge politiet gikk til angrep med blant annet motorsag..

NRK - 04 Aug 19 kl. 04:45

Journalist skutt og drept i Mexico

En mexicansk journalist ved navn Jorge Celestino Ruiz Vazquez, ble skutt og drept kun dager før han skulle vitne for myndighetene om truslene og volden han hevdet å ha blitt utsatt for. Han er den tredje journalisten som er drept i Mexico denne uken..

Aftenposten - 01 May 19 kl. 00:51

To skutt og drept på universitet i USA

To personer ble tirsdag skutt og drept på universitetet i Charlotte i Nord-Carolina i USA. Én mistenkt er pågrepet..

Dagbladet - 27 Apr 19 kl. 09:23

Mann skutt og drept - jakter gjerningspersoner i Finnmark

Ingen er foreløpig pågrepet etter at en mann ble funnet skutt og drept lørdag morgen..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 13:37

Drept mann i Mehamn ble skutt i låret

Gisli Thor Thorarinsson (40), som ble drept i Mehamn 27. april, døde av blodtap etter å ha blitt skutt i låret, opplyser politiet..

NRK - 13 Apr 19 kl. 00:08

16 personer drept i demonstrasjoner

16 demonstranter er skutt og drept i Sudans hovedstad Khartoum i løpet av de siste to dagene. Personene ble skutt da de deltok i en demonstrasjon, opplyser politiet fredag. I tillegg er 20 personer skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Vil dekke til logoer på landsmøte

Volkswagen sier at de vil dekke til logoene sine, når det høyreorienterte partiet AfD skal ha landsmøte i Volkswagen Halle. – Vi tolererer ikke et AfD-møte i lokaler som synlig kan gjenkjennes som et Volkswagen-lokale, sier en ansattrepresentant..

NRK - 15 minutter siden

Pompeo snakket om Grønland

USAs utenriksminister Mike Pompeo skal i dag ha snakket med Danmarks utenriksminister Jeppe Kofod. De har ifølge Reuters snakket om at de ønsker mer samarbeid i arktis, inkludert på Grønland..

NRK - 2 timer siden

Lynnedslag ødela hangartak

Taket på en helikopterhangar ved Garnisonen i Sør-Varanger har blitt ødelagt. Politiet melder at det trolig skyldes lynnedslag. Ingen personer er skadet..

NRK - 2 timer siden

Dømt for å ha delt bilder av datter

En 54 år gammel mann er i Haugaland tingrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for besittelse av bilder og film som viser overgrep mot barn. Det skriver Stavanger afteblad. Han skal også ha delt seksualiserte bilder av datteren sin med andre..

NRK - 2 timer siden

Åpner ambassade i Nord-Korea

Venezuela har åpnet ambassade i Nord-Korea, fire år etter at Nord-Korea gjorde det samme i Venezuela. Åpningen fant sted onsdag, melder Venezuelas statlige nyhetsbyrå AVN. Venezuela hadde også diplomatiske forbindelser til Nord-Korea før ambassaden..

NRK - 3 timer siden

Jakobsdóttir avlyser møte med Pence

Islands statsminister Katrín Jakobsdóttir har bestemt seg for å være i Sverige på årskonferansen i Nordens Faglige Samorganisasjon (NFS) når USAs visepresident Mike Pences besøker Reykjavik. Onsdag bekreftet statsministerkontoret avgjørelsen..

NRK - 3 timer siden

Grande ankom statsministerboligen

Venstreleder Trine Skei Grande ankom statsministerboligen rundt klokken halv ni onsdag kveld. Det jobbes intenst i regjeringen for å komme til enighet i bompengesaken, men det er uklart hvordan møtevirksomheten vil foregå..

NRK - 3 timer siden

IMF: Handelskrigen virker ikke

Trumps handelskrig med Kina vil ikke fikse USAs handelsunderskudd, og det vil heller ikke hjelpe å kutte rentene for å styrke økonomien, skriver IMFs sjefsøkonom Gita Gopinath i en blogg onsdag. Også to andre IMF-økonomer har signert innlegget..

NRK - 13 timer siden

Mange fleire vikarjobbar i Noreg

Talet på vikarjobbar har auka kraftig i Noreg dei siste tre åra, det viser tal frå SSB. Frå 2015 til 2018 auka talet med 34 prosent, til 63.000 vikarjobbar.

NRK - 4 timer siden

Avdekka alvorleg svikt i Austevoll

Fylkesmannen i Vestland konkluderer i ein rapport med at Austevoll kommune har svikta alvorleg når det gjeld «å beskytte og hjelpe barn». Det er blant anna påvist svikt i handtering av bekymringsmeldingar og undersøkingane av barna sin situasjon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt