NRK > Nyheter

Mandag, 26 Oktober, 11:58

NRK - 19 sep. 20 kl. 15:52

Travel laurdag for brannvesenet

Brannvesen over heile Sør- og Austlandet har hatt det travelt med å sløkke bål og mindre brannar i naturen laurdag. Det er meldt om skogbrannfare austanfjells til det kjem nedbør av betydning, heiter det frå Meteorologisk institutt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør, Austlandet, Meteorologisk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Travel, laurdag, for, brannvesenet
P4 - 24 sep. 20 kl. 05:57

Uværet ført til travel natt for politiet

Uværet i Nord-Norge har skapt en travel natt for politiet. Til sammen har 2500 hustander vært uten strøm, og politiet melder om mange materielle skader. I Troms har de fått meldinger om knekte trær som sperrer over veier, trampoliner på avveie og flere tak som har blåst bort, forteller operasjonsleder Lennart Steffensen..

P4 - 27 sep. 20 kl. 09:13

Travel natt for politiet

Det har vært en så travel natt for politiet i Trøndelag at de ikke har hatt mulighet til å rykke ut på alle oppdragene. De har loggført rundt 55 oppdrag om festbråk på privatadresser, og skriver på twitter at mange ringte og purret på dem, men at de ikke kunne sende patrulje til alle. Også i andre politidstrikt har politiet hatt flere oppdrag rundt festbråk.

NRK - 19 okt. 20 kl. 15:15

Fare for hotellstreik frå laurdag

Fellesforbundet har varsla plassoppseiing for nær 800 hotelltilsette frå laurdag. Frist for å bli samde i meklinga er midnatt fredag. Det er mellom anna strid om tilkallingsvikarar og ekstrahjelp.

NRK - 25 sep. 20 kl. 13:34

Brann i Oslo-bolig

Brannvesenet i Oslo rykket til en bygningsbrann i en bolig i sentrum. Det melder brannvesenet. Brannen skal være i Frogner-området.

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 08:19

Brannvesenet ber folk slutte å ringe 110 fordi trær har veltet

Mange ringer brannvesenet om vann i veien og veltede trær i Oslo-området. Det må de slutte med, melder brannvesenet..

NRK - 26 sep. 20 kl. 11:42

Brannvesenet nedringt

Brannvesenet i Oslo melder at svært mange har ringt 110 for å melde om veltede trær, og ber folk om å benytte nummeret kun ved nødstilfeller. Nødnummeret skal ikke benyttes dersom man trenger hjelp til fjerning av vindfall skriver brannvesenet..

P4 - 28 sep. 20 kl. 15:46

Brenner fortsatt i Rogaland

Det brenner fortsatt i olje i industriområdet i Rogaland. Over tre timer etter at brannet startet har fortsatt ikke brannvesenet kontroll over brannen. Til VG sier Gry Solem i brannvesenet at det både brenner i olje, bensin og gass.

VG - 21 sep. 20 kl. 23:25

Uværet i Nord-Norge: – Det har vært som en travel vinterdag

Uværet i Troms har natt til tirsdag ført til jordras, nedblåste trær og stengte veier..

VG - 05 okt. 20 kl. 16:49

Hugo Vetlesen klar for Bodø/Glimt: – En mulighet jeg ikke kunne si nei til

Det later til å være en travel «Deadline Day» for Torgeir Bjarmann og Stabæk. Hugo Vetlesen (20) har signert en treårskontrakt med Bodø/Glimt..

Dagbladet - 11 okt. 20 kl. 05:46

Travel festnatt for politiet

«Overstadig berusede ungdommer, høy musikk og slåssing». Politiet i hele landet har hatt nok å gjøre natt til søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Bygger CO₂-lager på britisk sokkel

Equinor vil bygge CO₂-lager på britisk sokkel sammen med blant andre BP og Shell. Det melder The Yorkshire Post. Prosjektet tar sikte på å skape industrielle klynger i Teesside- og Humber-regionene med mål om å oppnå netto null i utslipp i 2030..

NRK - 30 minutter siden

2800 færre jobbsøkere forrige uke

Forrige uke var det registrert 188.900 helt eller delvis ledige og arbeidssøkere på tiltak hos Nav. Det er 2800 færre enn uka før, skriver Nav i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

56 opprørere drept i Syria

56 tyrkiskstøttede opprørere skal være drept av russiske luftangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Angrepene i Idlib-provinsen har ført til at flere er såret. Russland støtter det syriske regimet i konflikten i Syria..

NRK - 30 minutter siden

Strammer inn for importarbeidere

Nå skjerpes reglene for utenlandsk arbeidkraft. Blant annet strammes det inn på unntakene importarbeidere har hatt til nå, og den såkalte fritidskarantenen fjernes..

NRK - 1 time siden

Elever og lærere i karantene

30 elever på 10. trinn ved Veienmarka skole i Ringerike er i karantene etter at en elev i helgen fikk påvist koronasmitte. Elleve lærere er berørt av karantenen.

NRK - 1 time siden

Tre koronainnlagt på Haukeland

Tre pasienter er innlagt med covid-19 på Haukeland universitetssjukehus, opplyser Helse Bergen på sine nettsider. 25 ansatte i Helse Bergen er i karantene nå..

NRK - 1 time siden

Bygger CO2-lager på britisk sokkel

Equinor vil bygge CO2-lager på britisk sokkel sammen med blant andre BP og Shell. Det melder The Yorkshire Post. Prosjektet tar sikte på å skape industrielle klynger i Teesside- og Humber-regionene med mål om å oppnå netto null i utslipp i 2030..

NRK - 1 time siden

Besøksforbud på Sykehuset Innlandet

På grunn av smittesituasjonen er det innført generelt besøksforbud ved Sykehuset Innlandet sine virksomheter i Gjøvik-området. Det gjøres unntak for fedre til nyfødte barn og kritisk sjuke personer. I Gjøvik er over 1000 personer i karantene..

NRK - 1 time siden

34 opprørere drept i Syria

34 tyrkiskstøttede opprørere skal være drept av russiske luftangrep nordvest i Syria, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Angrepen i Idlib-provinsen har ført til at flere er såret. Russland støtter det syriske regimet i konflikten i Syria..

NRK - 1 time siden

Sarpsborg: 260 personer i karantene

260 personer er i karantene ved skoler og helseinstitusjoner i Sarpsborg, skriver kommunen på sine nettsider. Søndag ble det påvist fem nye smittetilfeller. Alle er nærkontakter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt