NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 05:01

NRK - 23 sep 21 kl. 11:22

Trapper ned kompensasjon

Den generelle kompensasjonsordningen for næringslivet vil bli trappet ned, opplyser regjeringen. Den vil vare ut oktober 2021, men i en ytterligere nedtrappet versjon i tilskuddsperioden september/oktober 2021, opplyser Nærings- og fiskeridepartementet i en pressemelding. Regjeringen endrer også kravene for støtte. Terskelen for omsetningsfall heves fra 30 til 40 prosent, og beregningsformelen justeres. – Aktiviteten i økonomien har tatt seg kraftig opp de siste månedene.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nærings, Iselin Nybø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trapper, ned, kompensasjon
NRK - 09 jun 21 kl. 09:45

Kompensasjon for tapt varelager

I den nye søknadsrunden for regjeringens koronakompensasjonsordning, kan bedrifter for første gang søke om kompensasjon for tapt varelager. Regjeringen varsler at den gir avgjørelsen tilbakevirkende kraft, slik at det kan søkes om kompensasjon for tapt varelager tilbake til november 2020..

VG - 04 jun 21 kl. 17:22

Over 600 får kompensasjon etter Hillsborough-skandalen

Britisk politi har gått med på å betale kompensasjon etter å ha forsøkt å legge skylden for Hillsborough-katastrofen på ofrene selv..

NRK - 28 okt 21 kl. 14:17

Bøndene fikk innfridd sitt krav

Jordbruket kompenseres med 754 millioner kroner for økte kostnader etter at partene kom til enighet i tilleggsforhandlingene. Bondeorganisasjonene og staten har i høst forhandlet om kompensasjon til bøndene på grunn av en kraftig prisøkning på kunstgjødsel og andre varer. Torsdag ble partene enige om en foreløpig kompensasjon på 754 millioner kroner over budsjett.

NRK - 31 maj 21 kl. 10:46

Unio trapper opp streiken i Oslo

Unio trapper opp med streiken i Oslo kommune med over 1200 ansatte fra og med neste onsdag, opplyser oragnisasjonen. Streiken omfatter blant annet lærere, barnehagelærere og sykepleiere..

E24 - 04 jun 21 kl. 15:29

Unio trapper opp streiken ved sykehusene

Unio trapper opp streiken, og fra torsdag morgen er over 600 sykehusansatte i streik..

NRK - 09 jun 21 kl. 13:03

Trapper opp streiken 15. juni

I dag ble Spekter meldt om at Unio trapper opp streiken ved sykehusene med en fase 3, fra tirsdag 15. juni. Det er Unio-medlemmer som jobber med utrullingen av helseplattformen i Helse Møre og Romsdal og Helse Nord-Trøndelag som nå slutter seg til de 607 som allerede er i streik – 300 nye går ut i streik i morgen torsdag.

NRK - 31 aug 21 kl. 14:20

Trapper ikke ned testkapasiteten

Oslo kommune planla opprinnelig å trappe ned testkapasiteten sin i oktober. Men nå ser det ikke sannsynlig ut, ifølge helsebyråd Robert Steen (Ap). – Jeg vil ikke bli kjent som byråden som senket kapasiteten da smittetrykket var som størst, sier helsebyråd Robert Steen (Ap) til Avisa Oslo.

NRK - 14 jul 21 kl. 19:44

Oslo trapper ned testkapasiteten

Til høsten skal testkapasiteten trappes ned i Oslo. Ifølge helsebyråd Robert Steen (Ap) vil det innebære en reduksjon i antall ansatte ved helsestasjonene. Per nå kan fem prosent av Oslos befolkning teste seg ukentlig, men til høsten blir kapasiteten på fire prosent, skriver Avisa Oslo..

NRK - 12 okt 21 kl. 10:16

Vil øke potten til pelsdyrbøndene

Solberg-regjeringen vil øke potten for erstatning og kompensasjon til pelsdyrbønder med 350 millioner kroner. Pelsdyrbønder som må legge ned fordi næringen skal avvikles innen 1. februar 2025 får 1470 millioner kroner, istedenfor 1120 millioner kroner..

NRK - 28 aug 21 kl. 14:17

Irans Khameini ut mot Biden

Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, anklager USAs president Joe Biden for å ha samme holdning som hans forgjenger Donald Trump, når det kommer til den internasjonale atomavtalen. – Det er ingen forskjell mellom USAs nåværende regjering og den forrige, fordi det den forlanger av Iran i atomspørsmålet er forskjellig i ord, men er det samme som Trump krevde, heter det i en uttalelse fra Khamenei på hans egen nettside. Atomavtalen innebærer at Iran skal slippe sanksjoner mot at landet åpner for grundigere inspeksjoner av sitt atomprogram og trapper kraftig ned på anrikingen av uran.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt