NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 09:31

NRK - 22 nov. 19 kl. 06:32

Trafikkulykke på Lillehammer

Nødetatene har rykket ut til en ulykke i Industrigata på Lillehammer. En buss og en personbil har vært involvert i en trafikkulykke. Politiet fikk melding om ulykken klokken 06.15. Nødetatene er på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Industrigata, Lillehammer

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykke, Lillehammer
NRK - 18 juli 20 kl. 03:11

Mann omkom i trafikkulykke

En mann i begynnelsen av 20-årene er omkommet i en trafikkulykke i Lillehammer. Pårørende er varslet, opplyser politiet i Innlandet. Ulykken skjedde på Øverbygdsvegen nær Biri klokken 00.

P4 - 18 juli 20 kl. 06:58

Bilfører omkom i Lillehammer

En mann i begynnelsen av 20-årene mistet livet i en trafikkulykke i Lillehammer i natt. Bilen hans kjørte av veien og havnet på taket i veibanen, opplyser politiet i Innlandet til NTB. Ulykken skjedde på en relativt rett strekning på Øverbygdsvegen litt etter klokken halv ett, og politiet vet foreløpig lite om årsaken.

NRK - 01 mars 20 kl. 19:36

Fire til sykehus etter E6-ulykke

Fire personer er kjørt til sykehuset på Lillehammer med ukjent skadeomfang etter en trafikkulykke på E6 ved avkjøringen til Fåberg. Veien er åpnet igjen ved avkjøringen til Fåberg, men E6 er stengt ved Øyer, der det var en ny trafikkulykke kl. 18.

NRK - 09 april 20 kl. 12:25

Første dødsfall på Lillehammer

En beboer ved Lillehammer helsehus døde onsdag som følge av koronaviruset. Det skriver Gudbrandsdølen Dagningen som har vært i kontakt med kommunen. Det er det første dødsfallet på Lillehammer som følge av virusepidemien..

NRK - 09 april 20 kl. 12:25

VG: Første dødsfall på Lillehammer

En beboer ved Lillehammer helsehus døde onsdag som følge av koronaviruset. Det skriver VG. Det er det første dødsfallet på Lillehammer som følge av virusepidemien..

NRK - 17 april 20 kl. 07:37

Nytt korona-dødsfall i Lillehammer

Ytterligere en person i Lillehammer er død etter å ha blitt smittet med koronaviruset. Den døde var en eldre pasient ved Lillehammer helsehus, bekrefter kommuneoverlege Morten Bergkåsa til NRK. Dette er det andre koronadødsfallet ved helsehuset..

VG - 16 nov. 19 kl. 20:38

Lillehammer vant Mjøsderbyet

(Lillehammer-Storhamar 3–2) Lillehammer vant et hett Mjøsderby i Håkons Hall 3–2 over Storhamar..

NRK - 01 mars 20 kl. 17:25

Trafikken står på E6 i Lillehammer

Minst tre biler har vært involvert i en trafikkulykke ved avkjøringen til Fåberg. Trafikken står i begge retninger. Ulykken skal ha skjedd for en drøy time siden.

P4 - 24 feb. 20 kl. 07:44

Lillehammer får gjennomgå etter folkefest

Emil Iversen og Johannes Høsflot Klæbo mener det er på tide å vrake Lillehammer som vertsby for verdenscupen i langrenn. I helgen ble Ski Tour avsluttet på Granåsen foran 12.000 besøkende på tribunen.

VG - 19 nov. 19 kl. 21:36

Lillehammer med ishockey-bombe mot serielederen

(Lillehammer-Stavanger Oilers 5–2) Lillehammer rystet Stavanger med tre scoringer i 2. periode. Serielederen klarte ikke å slå tilbake..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Brann-spiller har korona

Brann-spiller Gili Rolantsson har fått påvist covid-19, opplyser klubben. Han informerte klubben for halvannen uke siden om at han hadde vært i nærkontakt med en person som var smittet, og gikk ifølge klubben umiddelbart i karantene..

NRK - 30 minutter siden

Tyrkia fordømmer ny avtale

Tyrkia fordømmer fredag den nye avtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater, og sier den forråder den palestinske saken, melder AFP. Landene skal opprette fulle diplomatiske bånd, og Israel skal utsette annektering av deler av Vestbredden..

NRK - 10 timer siden

Fastklemt i trafikkulykke i Troms

Tre biler er involverte i en trafikkulykke på E10 ved Tennvatnet utenfor Evenes i Troms, melder politiet på Twitter. Flere personer skal være fastklemte. Nødetatene er på stedet.

NRK - 30 minutter siden

Frankrike-karantene i Storbritannia

Storbritannia innfører 14 dagers karantene for reisende fra Frankrike, Nederland og Malta. Det opplyste transportminister Grant Shapps torsdag, med begrunnelsen at det er nødvendig for å holde smitten nede. Tiltaket settes i verk natt til lørdag..

NRK - 30 minutter siden

Tester etter Polen-fly negative

Testene som ble gjort av flypassasjerer som kom til Bodø fra Gdansk onsdag er alle negative, opplyser smittevernsykepleier Karin Snøve Wiik i Bodø kommune. I alt tok 47 passasjerer frivillig koronatest..

NRK - 1 time siden

Finlands BNP fortsetter å krympe

Finlands brutto nasjonalprodukt krympet krympet med 3,2 prosent i andre kvartal sammenlignet med første kvartal i år. Det viser sesongjusterte tall fra den finske Statistikcentralen..

NRK - 1 time siden

Stort fall for Danmarks BNP

Danmarks brutto nasjonalprodukt falt historisk mye i andre kvartal, viser tall Danmarks Statistik. Deres BNP-indikator viser et sesongkorrigert fall på 7,4 prosent sammenliknet med første kvartal, som er større enn rekorden under finanskrisen i 2008..

NRK - 1 time siden

FHI ikke spurt om cruiseåpning

Folkehelseinstituttet sier de aldri ble direkte spurt om det var forsvarlig å åpne for cruise langs norskekysten. – Vi oppfattet det ikke som sentralt da, svarer helseminister Bent Høie, som avviser at behandlingen av åpningen var hastverksarbeid..

NRK - 1 time siden

Omsetningen halvert

Flere utesteder i Bergen har halvert omsetningen etter at de måtte stoppe skjenkingen av alkohol ved midnatt. Det skriver BT. Det var lørdag de nye koronarestriksjonene ble innført.

NRK - 1 time siden

Afghanistan løslater Taliban-fanger

Afghanistan har begynt å løslate 400 fanger som Taliban vil ha at settes fri før de begynner fredsforhandlinger, melder Reuters. 80 fanger ble løslatt torsdag, opplyser det nasjonale sikkerhetsrådet. Det er uklart når de siste 320 løslates..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt