NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 13:47

NRK - 03 des. 19 kl. 08:44

Trafikkulykke i Tønsberg

Nødetatene er på vei til Ringshaugstranda, der har det skjedd en trafikkulykke mellom en personbil og buss..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ringshaugstranda, Tønsberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykkei , Tønsberg
NRK - 15 mars 20 kl. 21:58

Mistet livet i trafikkulykke

En mann i 50-årene omkom i en trafikkulykke i Vestfold og Telemark. Ulykken skjedde søndag kveld, tre personer ble alvorlig skadet. De to andre får nå behandling ved sykehuset i Tønsberg..

NRK - Igår: 13:08

Bil har kjørt i fjellvegg

Nødetater er på vei til trafikkulykke i området Ramnesveien/Taranrødveien i Tønsberg kommune. En bil har kjørt i fjellveggen, sier politiet. Det er ukjent skadeomfang..

NRK - 13 aug. 19 kl. 05:44

Til akuttmottak etter trafikkulykke

En mann i 20-årene er kjørt til akuttmottaket etter en utforkjøring på Hortensveien utenfor Tønsberg tidlig tirsdag morgen.Mannen var oppegående, men klaget på smerter i ryggen og beina da nødetatene kom til stedet..

NRK - 11 april 20 kl. 21:04

Koronadødsfall i Tønsberg

Ein pasient ved Træleborg sykehjem har døydd som følge av koronaviruset, opplyser Tønsberg kommune..

NRK - 28 des. 19 kl. 07:04

Boligbrann i Tønsberg

Det brenner i en tomannsbolig i Bliksekilveien i Tønsberg. Ifølge politiet har alle i huset kommet seg ut av bygningen..

NRK - 04 april 20 kl. 14:34

Et koronadødsfall i Tønsberg

En eldre pasient med underliggende sykdom døde i dag av covid-19 på Træleborg sykehjem i Tønsberg..

NRK - 10 feb. 20 kl. 09:43

Brann i Tønsberg

Det brenn i eit rekkehus på Barkåker i Tønsberg kommune i Vestfold. Politiet veit ikkje om det er personar i bustadane..

NRK - 04 mars 20 kl. 13:41

Michael Bolton til Tønsberg

Sangeren og låtskriveren Michael Bolton skal spille konsert i Tønsberg i sommer. Bolton er mest kjent for pop/rock-ballader som "How am I supposed to live without you". Han skal spille i Foynhagen i Tønsberg 22.

Aftenposten - 05 jan. 20 kl. 19:50

Full fyr i hus i Tønsberg

Et bolighus i Barkåker i Tønsberg er overtent. Ingen personer er skadd i brannen..

P4 - 12 mai 20 kl. 16:23

Ran i Tønsberg

To gutter skal ha blitt ranet med pistol i Tønsberg i ettermiddag. Guttene ble truet til å gi fra seg mobiltelefon, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Politiet etterlyser nå en gutt i 15-årsalderen med blå shorts, skulderveske og et arr i ansiktet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kritisk til dommen

Direktør ved Arkivet freds- og menneskerettighetssenter, Audun Myhre, er svært kritisk til lagmannsrettens dom i naziflagg-saken, og at den ikke havner i Høyesterett. Nå mener Myhre veien videre er å jobbes politisk med tanke på en lovendring..

NRK - 15 minutter siden

Kom i klem på en henger

Personen som var involvert i arbeidsulykken på Bergemoveien i Grimstad skal ha kommet i klem mellom rammen og planet på en tilhenger. Det melder politiet. Personens tilstand er ikke kjent..

NRK - 5 minutter siden

Dette må du sjekke før du reiser

NRK - 15 minutter siden

Norske i Afghanistan koronasmittet

Norske personell er smittet av koronavirus i Afghanistan, men har ikke utviklet symptomer, opplyser Forsvaret. Også to danske soldater er smittet. Det oppgis ikke hvor mange nordmenn som er smittet, men de det gjelder er satt i isolat..

NRK - 30 minutter siden

Spotify nede store deler av verden

Musikkstrømmetjenesten Spotify er nede i store deler av Europa, samt flere steder i USA, melder den svenske avisa Aftonbladet..

NRK - 30 minutter siden

Hurtigruten: –Ekstremt gode nyheter

Konsernsjef i Hurtigruten, Daniel Skjeldam, er meget glad for at mange viktige turistland i Europa nå er unntatt UDs reiseråd. Fra 15. juni åpnes det for at personer fra en rekke land i Europa får komme karantenefritt til Norge..

NRK - 30 minutter siden

Et småfly har krasjet

Småfly krasjet under landing i Meråker i Trøndelag – én person fortsatt fast i flyet, én kom seg ut, melder politiet på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

650 kilo matvarer i overvekt

En bilfører stoppet i Ullensvang er anmeldt for ulovlig transport av kjøtt, overvekt på tilhenger og brudd på smittevernloven, skriver Bergens Tidende. Den hadde 650 kilo matvarer i overvekt, kjøtt ble fraktet i varmt bagasjerom på vei til butikken..

NRK - 1 time siden

Fortsatt kritisk situasjon

Virke er glad for at det nå åpnes for turister inn i Norge, men understreker at situasjonen fremdeles er kritisk for mange norske reisevirksomheter, skriver NTB. Det er 170.000 arbeidsplasser i norsk reiseliv, ifølge Virke..

NRK - 45 minutter siden

En halvering i antall innlagte

Fire pasienter med koronasmitte er innlagt ved norske sykehus fredag, én av dem er på intensivavdeling. Det en halvering fra torsdag, viser tall fra Helsedirektoratet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt