NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:26

NRK - 14 Aug 19 kl. 13:38

Trafikkulykke i Hokksund

En lastebil og en personbil er innblandet i en trafikkulykke på riksvei 35 i Hokksud. Nødetatene er på vei dit nå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hokksud, Hokksund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykkei , Hokksund
VG - 09 Jul 19 kl. 13:55

Rektor etter dødsulykke: Trist å komme tilbake til en tom pult

HOKKSUND (VG) Det blir ingen vanlig dag på skolen når Hokksund skole starter opp igjen til høsten. Lørdag mistet en av elevene livet i en trafikkulykke i Danmark..

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:30

Omkom i kollisjon

Føreren av en personbil døde etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på riksvei 35 i Hokksund. Ulykken skjedde ved Kolbræk i Hokksund i Øvre Eiker kommune onsdag ettermiddag..

P4 - 18 Jul 19 kl. 09:28

Begravelse for far og sønn i dag

Torsdag er det begravelse for faren og sønnen fra Hokksund i Buskerud som omkom i en trafikkulykke i Danmark. Den 36 år gamle mannen og hans sju år gamle sønn døde da bilen deres ble påkjørt av et tog på en jernbaneovergang lørdag 6. juli..

NRK - 14 Aug 19 kl. 14:25

Bilfører alvorlig skadd

Føreren av en personbil er alvorlig skadd etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på riksvei 35 i Hokksund. Ulykken skjedde ved Kolbræk i Hokksund i Øvre Eiker kommune i Buskerud..

P4 - 09 Jul 19 kl. 14:27

- Trist å komme til tom pult

– Ulykken i Danmark, der en far og sønn fra Hokksund mistet livet lørdag, er en tragedie som går dypt inn på elever, ansatte og foreldre. Det sier rektor ved Hokksund barneskole, Øyvind Lybæk, til VG. Politiet opplyser i dag at det var 34 år gamle Kim André Nielsen og hans sju år gamle sønn Benjamin, som omkom da bilen de satt i ble truffet av et tog.

NRK - 25 Jul 19 kl. 13:36

Trafikkulykke

Det har vært en trafikkulykke i Karmsundgata i Haugesund. To biler er involvert. Foreløpig ikke melding om alvorlige personskader.

NRK - 01 Jul 19 kl. 19:49

Trafikkulykke på E18

Politiet melder at det har vært en trafikkulykke på E18 ved Tranby i Lier. E18 er strengt sørgående på grunn av ulykken. Meldingen oppdateres..

VG - 17 May 19 kl. 17:26

Person alvorlig skadet i trafikkulykke

E 14 er stengt i begge rettinger etter en trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bobil i Stjørdal på Flornes..

NRK - 09 Jul 19 kl. 14:36

Trafikkulykke på Moi

To biler med tilsammen åtte personer er involvert i en trafikkulykke på E39 på Moi i Lund. Meldinger går ut på at det har vært en påkjørsel bakfra ved YX-stasjonen. Det er foreløpig uklart om noen er skadd.

Aftenposten - 28 Jul 19 kl. 21:04

Fem personer skadd i trafikkulykke i Nordland

En person er fraktet til sykehus med luftambulanse, og fire er tatt med til legevakt, etter en trafikkulykke i Brønnøy i Nordland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 45 minutter siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 2 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 2 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 2 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..

NRK - 2 timer siden

Færre turister etter nye sanksjoner

Det kom 23,6 prosent færre turister til Cuba i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor, ifølge tall fra myndighetene. President Donald Trump innførte flere sanksjoner mot landet i fjor, blant annet nektet han cruiseskip fra USA å legge til der..

NRK - 3 timer siden

Mikroplast i vann er ikke skadelig

Mengden mikroplast i drikkevann er ikke helseskadelig enda, skriver Verdens helseorganisasjon (WHO) i en ny rapport. Likevel ønsker WHO mer forskning for å kartlegge fremtidig risiko, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 4 timer siden

Gruveutstyr «gis bort mot henting»

Gruvesamfunnet Svea på Svalbard skal legges ned. Nå har selskapet som eier gruva bestemt at det store gruveutstyret skal gis bort mot henting. Årsaken er at det er billigere enn å håndtere det som skrapmetall og spesialavfall, skriver Klassekampen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt