NRK > Nyheter

Wednesday, 11 December, 11:32

NRK - 14 Aug 19 kl. 13:38

Trafikkulykke i Hokksund

En lastebil og en personbil er innblandet i en trafikkulykke på riksvei 35 i Hokksud. Nødetatene er på vei dit nå..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hokksud, Hokksund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulykkei , Hokksund
VG - 09 Jul 19 kl. 13:55

Rektor etter dødsulykke: Trist å komme tilbake til en tom pult

HOKKSUND (VG) Det blir ingen vanlig dag på skolen når Hokksund skole starter opp igjen til høsten. Lørdag mistet en av elevene livet i en trafikkulykke i Danmark..

NRK - 14 Aug 19 kl. 15:30

Omkom i kollisjon

Føreren av en personbil døde etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på riksvei 35 i Hokksund. Ulykken skjedde ved Kolbræk i Hokksund i Øvre Eiker kommune onsdag ettermiddag..

P4 - 18 Jul 19 kl. 09:28

Begravelse for far og sønn i dag

Torsdag er det begravelse for faren og sønnen fra Hokksund i Buskerud som omkom i en trafikkulykke i Danmark. Den 36 år gamle mannen og hans sju år gamle sønn døde da bilen deres ble påkjørt av et tog på en jernbaneovergang lørdag 6. juli..

NRK - 14 Aug 19 kl. 14:25

Bilfører alvorlig skadd

Føreren av en personbil er alvorlig skadd etter en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på riksvei 35 i Hokksund. Ulykken skjedde ved Kolbræk i Hokksund i Øvre Eiker kommune i Buskerud..

P4 - 09 Jul 19 kl. 14:27

- Trist å komme til tom pult

– Ulykken i Danmark, der en far og sønn fra Hokksund mistet livet lørdag, er en tragedie som går dypt inn på elever, ansatte og foreldre. Det sier rektor ved Hokksund barneskole, Øyvind Lybæk, til VG. Politiet opplyser i dag at det var 34 år gamle Kim André Nielsen og hans sju år gamle sønn Benjamin, som omkom da bilen de satt i ble truffet av et tog.

NRK - 03 Dec 19 kl. 08:44

Trafikkulykke i Tønsberg

Nødetatene er på vei til Ringshaugstranda, der har det skjedd en trafikkulykke mellom en personbil og buss..

Aftenposten - 06 Dec 19 kl. 10:27

Større trafikkulykke gir trøbbel på E6

Det er store køproblemer ved E6 på Abildsø etter det som omtales som en større trafikkulykke..

Aftenposten - 20 Sep 19 kl. 06:41

Trafikkulykke på E6

Det har vært en trafikkulykke på E6 mellom Klemetsrud og avkjøringen til Mortensrud..

NRK - 01 Jul 19 kl. 19:49

Trafikkulykke på E18

Politiet melder at det har vært en trafikkulykke på E18 ved Tranby i Lier. E18 er strengt sørgående på grunn av ulykken. Meldingen oppdateres..

NRK - 25 Jul 19 kl. 13:36

Trafikkulykke

Det har vært en trafikkulykke i Karmsundgata i Haugesund. To biler er involvert. Foreløpig ikke melding om alvorlige personskader.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Bilen til drapsoffer dumpa i sjøen

Bilen til 44-åringen som blei funnen død på Regestranda på Sola, skal ha blitt dumpa i sjøen, får NRK opplyst. Tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Alle dei tre er i 20-åra og kjenningar av politiet..

NRK - 30 minutter siden

Ferje grunnstøtte i Fedje

Ei ferje har gått på grunn i Fedje i Nordhordland. Ingen skal vere skadd og ferja køyrer for eigen maskin, seier politiet. Ferja var på veg frå Sævrøy til Fedje, men har no snudd, skriv Bergens Tidende..

NRK - 45 minutter siden

Ungdommar storma klimatoppmøtet

Ei stor gruppe ungdom storma hovudscenen på klimatoppmøtet i Madrid i protest mot status på forhandlingane. Dei er ein del av Fridays for Future-rørsla som blei starta av Greta Thunberg..

NRK - 45 minutter siden

Thunberg refsar verdsleiarane

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg meiner verdsleiarane manglar innsikt om klima. I ein tale under klimatoppmøtet i Madrid onsdag etterlyste ho handling. – Vi har ikkje lenger tid til ikkje å lytte til vitskapen, sa ho..

NRK - 1 time siden

Pressekonferanse i Stavanger

Politiet orienterer pressa etter at tre menn er sikta for drap eller medverknad til drap. Måndag blei ein mann funnen død på Sola i Rogaland..

NRK - 1 time siden

Meiner folkemordsak er villeiande

Fredsprisvinnar Aung San Suu Kyi meiner saka der Myamar er skulda for brotsverk mot den muslimske rohingya-minoriteten er villeiande og ufullstendig. Det sa ho då ho møtte for Den internasjonale straffedomstolen i Haag onsdag..

NRK - 1 time siden

Tyrkia vurderer sanksjonar mot USA

Tyrkias utanriksminister Mevlüt Çavusoglu seier dei vurderer å hindre USA å bruke viktige flybasar i landet, ifølgje AP. Utspelet kjem etter at USA truga med sanksjonar etter at Tyrkia kjøpte eit russisk rakettsystem..

NRK - 1 time siden

Verdas største oljeselskap på børs

Det statlege saudiarabiske selskapet Aramco er på børs. Selskapet er verdsett til 1,8 billionar dollar. Berre 1,5 prosent av aksjane er lagde ut for sal, og det er berre innbyggarar i golf-landa i Midtausten får kjøpe aksjar..

NRK - 1 time siden

Etiopia ser til Norge

Etiopias statsminister Abiy Ahmed sier tildelingen av Nobels fredspris oppmuntrer til videre innsats, både i demokratiseringen og moderniseringen av hjemlandet og til å skape fred og velstand på Afrikas horn. Men det øker også presset..

NRK - 1 time siden

Vil øke samarbeidet

Statsminister Erna Solberg sier Norge vil være en stabil samarbeidspartner for fredsprisvinner Abiy Ahmed og Etiopia, i endringene landet nå gjennomgår. Norge vil bidra med støtte på felter som demokratibygging, utdanning, klimatiltak og handel..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt