NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 12:15

NRK - 17 Oct 19 kl. 07:26

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ålesund, Spjelkavik, Vegsund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulukke, Ålesund
NRK - 01 Nov 19 kl. 19:54

Trafikkulukke stengjer E16

Politiet melder om ei alvorleg trafikkulukke ved Fretheimstunnelen på E16 i Flåm. Det er tre bilar involverte og store materielle skadar..

NRK - 03 Oct 19 kl. 16:02

Trafikkulukke ved Modaltunnelen

Det har vore ei trafikkulukke ved Modaltunnelen i Norhordland. To personbilar og tre personar er involverte. Ein bil er utanfor vegen.

NRK - 04 Aug 19 kl. 16:16

Trafikkulukke i Flenjatunnelen

Flenjatunnelen på E16 i Aurland i Sogn og Fjordane er stengt etter ei trafikkulukke mellom to bilar. Tre personar skal vere involverte, og naudetatane er på veg, melder politiet..

NRK - 29 Oct 19 kl. 07:35

Ein person død etter trafikkulukke

Ein person mista livet etter ei trafikkulukke på riksveg 4 mellom Gjøvik og Mjøsbrua tysdag morgon. Personen skal ha omkome etter ei møteulukke med ein annan bil. Tilstanden til dei andre som er involvert i ulukka er førebels ukjent..

NRK - 02 Sep 19 kl. 09:31

Syklist omkom etter trafikkulukke

Ein syklist omkom etter ei trafikkulukke i Vennesla. Syklisten døydde på sjukehus. Identiteten til avdøde er førebels ikkje kjent.

NRK - 08 Jul 19 kl. 14:24

Røykutvikling i Ålesund

Ålesund brannvesen er ute med begge stasjonar etter melding om røykutvikling frå eit tak på ein bygard på Aspøya i Ålesund..

NRK - 14 Aug 19 kl. 11:42

Tollere avdekte 23,5 kilo kokain

Tollere i Ålesund avdekte i slutten av juni 23,5 kilo kokain i en konteiner som kom til havn. Det melder Tolldirektoratet. – Dette er et stort tollbeslag av narkotika i Ålesund-området, sier seksjonssjef Helen Sjåholm ved Ålesund tollsted..

NRK - 10 Sep 19 kl. 18:59

Green Day skal spille i Ålesund

Det amerikanske punkbandet Green Day skal holde konsert på Color Line stadion i Ålesund 31. mai 2020. Konserten i Ålesund blir eneste stoppested i Norge for det verdenskjente bandet.

NRK - 30 Jun 19 kl. 20:29

Brann i Ålesund sentrum

Det brenn i ei bygning i Kirkegata i Ålesund sentrum. Ifølgje politiet er det opne flammar frå taket i eit trehus på tre etasjar. Naudetatane er på plass..

NRK - 30 Jun 19 kl. 21:21

Kontroll på brannen i Ålesund

Kriseteamet i Ålesund skal vere varsla og vil ta vare på bebuarane i huset, melder politiet på Twitter. Brannvesenet held på med ettersløkking no. Huset er ubebueleg, og det er ikkje lengre spreiingsfare..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Norges Bank med ny komité

Kongen i statsråd har oppnevnt Ingvild Almås og Jeanette Strøm Fjerne som nye medlemmer til Norges Bank nye komité for pengepolitikk og finansiell stabilitet, ifølge Regjeringen. Komiteen opprettes når ny sentralbanklov trer i kraft 1. januar 2020..

NRK - 30 minutter siden

Pressekonferanse i Litauen

Litauens president innkaller til pressekonferanse i presidenpalasset 13.45..

NRK - 45 minutter siden

Moskva svarer på Litauens benåding

Moskva vil svare på Litauens benådning av russiske spioner på samme måte. Det melder AFP. Tidligere i dag ble det kjent at den litauiske presidenten har benådet to spiondømte russere, og dermed åpnet for å utlevere de i bytte mot Frode Berg..

NRK - 1 time siden

338 tvangsutsendt fra Norge

I oktober ble 338 utlendinger tvangsutsendt av norsk politi fra Norge. Dette er 99 færre enn på samme tid i fjor. Frem til oktober ble 3518 personer med ulovlig opphold sendt ut av landet.

NRK - 1 time siden

Isaksen diskuterer biltoll i USA

Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen har møtt den amerikanske handelsministeren Wilbur Ross i Washington D.C. for å diskutere handelskrigen og den varslede biltollen.

NRK - 1 time siden

Drapssiktet kvinne opplyser i avhør

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk på Oslo S og drap etter likfunn torsdag, har kommet med sentrale opplysninger i et relativt kort avhør. Kvinnens forsvarer sier hun samarbeider godt og kommer med opplysninger som er positivt for videre arbeid..

NRK - 1 time siden

To kvinner funnet drept i Danmark

Dansk politi opplyser i en pressemelding at de har funnet to kvinner drept, på hver sin adresse. Politiet vurderer at det kan være en sammenheng mellom drapene. En mann på 39 år er mistenkt i saken og pågrepet av politiet..

NRK - 2 timer siden

Demonstrantene trosser presidenten

Demonstrantene fortsetter protestene i Hongkong og trosser president Xi Jinpings advarsel om å gjenvinne kontrollen. Jinpings sier demonstrantene truer byens politiske system, og mange frykter at han og landets regjering vil sette inn soldater..

NRK - 2 timer siden

Kenya og Somalia har inngått avtale

Lederne i Kenya og Somalia har blitt enige om å normalisering forholdet mellom landene til tross for en uenighet om havområdet og oljefunn. Dette vil føre til at innbyggerne igjen får visum til å besøke nabolandene..

NRK - 3 timer siden

Brann i metrobuss i Trondheim

En metrobuss står i full fyr på Heimdal i Trondheim. Det melder politiet på Twitter. Brann sender flere ressurser.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt