NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 20:57

NRK - 17 Oct 19 kl. 07:26

Trafikkulukke Ålesund

Naudetatane er på veg til ei trafikkulukke i Ålesund mellom ein bil og ein syklist. Det er truleg alvorleg skade, opplyser politiet. Ulukka skal ha skjedd mellom Spjelkavik og Vegsund..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ålesund, Spjelkavik, Vegsund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trafikkulukke, Ålesund
NRK - 01 Nov 19 kl. 19:54

Trafikkulukke stengjer E16

Politiet melder om ei alvorleg trafikkulukke ved Fretheimstunnelen på E16 i Flåm. Det er tre bilar involverte og store materielle skadar..

NRK - 03 Oct 19 kl. 16:02

Trafikkulukke ved Modaltunnelen

Det har vore ei trafikkulukke ved Modaltunnelen i Norhordland. To personbilar og tre personar er involverte. Ein bil er utanfor vegen.

NRK - 04 Aug 19 kl. 16:16

Trafikkulukke i Flenjatunnelen

Flenjatunnelen på E16 i Aurland i Sogn og Fjordane er stengt etter ei trafikkulukke mellom to bilar. Tre personar skal vere involverte, og naudetatane er på veg, melder politiet..

NRK - 29 Oct 19 kl. 07:35

Ein person død etter trafikkulukke

Ein person mista livet etter ei trafikkulukke på riksveg 4 mellom Gjøvik og Mjøsbrua tysdag morgon. Personen skal ha omkome etter ei møteulukke med ein annan bil. Tilstanden til dei andre som er involvert i ulukka er førebels ukjent..

NRK - 02 Sep 19 kl. 09:31

Syklist omkom etter trafikkulukke

Ein syklist omkom etter ei trafikkulukke i Vennesla. Syklisten døydde på sjukehus. Identiteten til avdøde er førebels ikkje kjent.

NRK - 08 Jul 19 kl. 14:24

Røykutvikling i Ålesund

Ålesund brannvesen er ute med begge stasjonar etter melding om røykutvikling frå eit tak på ein bygard på Aspøya i Ålesund..

NRK - 14 Aug 19 kl. 11:42

Tollere avdekte 23,5 kilo kokain

Tollere i Ålesund avdekte i slutten av juni 23,5 kilo kokain i en konteiner som kom til havn. Det melder Tolldirektoratet. – Dette er et stort tollbeslag av narkotika i Ålesund-området, sier seksjonssjef Helen Sjåholm ved Ålesund tollsted..

NRK - 10 Sep 19 kl. 18:59

Green Day skal spille i Ålesund

Det amerikanske punkbandet Green Day skal holde konsert på Color Line stadion i Ålesund 31. mai 2020. Konserten i Ålesund blir eneste stoppested i Norge for det verdenskjente bandet.

NRK - 18 Mar 20 kl. 22:48

Nye smitta i Molde og Ålesund

Det er tre nye tilfelle av korona i Molde onsdag, medan det i Ålesund er påvist ein ny smitta. Til saman er det åtte som er stadfesta smitta i Ålesund og fem i Molde..

P4 - 07 Apr 20 kl. 18:48

Brann i leilighetskompleks i Ålesund

Det brenner i et leilighetskopleks i Ålesund. Politiet i Møre og Romsdal sier de har kontroll på de 6 beboerne som er registrert på adressen. Brannvesenet jobber nå med å slukke brannen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mannen døde etter grunnstøting

En mann i 60-årene døde etter at en båt gikk på grunn utenfor Florø. Det opplyser politiet lørdag kveld. Mannen ble funnet livløs i sjøen.

NRK - 30 minutter siden

Sikta for brannstifting i Florø

Fredag kveld arresterte politiet i Florø ein person som no er sikta for brannstifting og ruteknusing, skriv Firdaposten. Politiet seier personen erkjenner å stå bak brannen, men at han ikkje erkjenner straffskuld..

NRK - 1 time siden

57 nye koronadødsfall i Frankrike

Franske helsemyndigheter melder lørdag om 57 nye koronadødsfall det siste døgnet. Til sammen har nå 28.771 personer dødd med koronasmitte i Frankrike..

NRK - 13 timer siden

18 tidligere klager mot betjenten

Politimannen som er pågrepet for drapet på George Floyd i Minneapolis har fått mange klager tidligere. Det opplyser politiet i Minneapolis, som sier han har mottatt 18 klager. Det er ikke kjent hva disse klagene gikk ut på, ifølge CNN..

NRK - 1 time siden

En person funnet livløs i sjøen

En person er funnet livløs i sjøen etter at en båt gikk på grunn utenfor Florø, opplyser politiet. De fikk melding om at båten hadde gått på grunn kl. 1735 lørdag ettermiddag, og ifølge politet var det kun en person ombord i båten..

NRK - 3 timer siden

Båt på grunn ved Årebrot

En båt har gått på grunn ved Krespinusholmen nord for Florø. Redningsmannskap er på vei til stedet. Politiet fikk melding om hendelsen 17.

NRK - 2 timer siden

Frp ønsker bompengefri sommer

Fremskrittspartiet forhandler med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken. Et av Frps krav er at det ikke kreves inn bompenger på riksveiene i sommer, mellom 1. juli og skolestart.

NRK - 2 timer siden

Minnesota mobiliserer nasjonalgarde

Minnesota-guvernør Tim Walz har lørdag beordret full mobilisering av delstatens nasjonalgarde. 2.500 soldater blir utplassert.

NRK - 13 timer siden

Unntakstilstand i Georgia

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Tyrkia lemper på restriksjoner

Mandag begynner Tyrkia en gradvis gjenåpning av landet. Enkelte innenlandsflygninger starter igjen, og kafeer, restauranter, parker og museer får åpne. Det inkluderer Istanbuls berømte Store Basar, melder nyhetsbyrået DPA..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt