VG > Økonomi

Thursday, 21 June, 14:38

VG - 18 Oct 17 kl. 20:31

Traff på død elg i tre

Svenske Andreas Kling trodde ikke sine egne øyne da han startet jaktdagen på elgjaktens første dag..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Andreas Kling

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Traff, død, elgi , tre
Dagbladet - 15 Jun 18 kl. 17:24

Løpsk lastebildekk traff MC-følge - mann hentet med ambulanse

Dekk løsnet fra semitrailer og traff flere motorsyklister..

P4 - 10 Apr 18 kl. 08:05

Steinras traff hus i Oslo

Ingen personer ble skadd etter at et steinras traff et hus i Ribbunggata i Oslo. Flere store steiner raste ned mot huset i Ekebergskrenten, og traff innganspartiet - men de materielle skadene er heller ikke store, opplyser politiet. Det henger imidlertid fortsatt steiner i et sikkerhetsnett ovenfor huset.

P4 - 02 Aug 17 kl. 15:51

Lettere skadet etter lyn

Mannen som ble truffet av lynet ved Vollen Marina i Asker i ettermiddag, har fått lettere skader. Det opplyser Oslo universitetssykehus til VG. Lynet traff først en båt, før det gikk videre og traff mannen..

NRK - 24 Oct 17 kl. 02:07

Fly fra Boston traff fugler

Et Jetblue-fly fra Boston til Las Vegas ble mandag ettermiddag omdirigert til New York, etter at det traff noen fugler kort tid etter avgang. Det melder AP. Det er foreløpig usikkert om flyet fikk skader i sammenstøtet..

Aftenposten - 26 Aug 17 kl. 06:18

Kjempeorkanen Harvey traff Texas med full styrke

NEW YORK/OSLO (Aftenposten): Orkanen Harvey ble oppgradert til kategori 4, og traff kysten av Texas like før midnatt amerikansk tid. President Donald Trump har erklært at stormen er en katastrofe..

P4 - 14 Apr 18 kl. 15:25

- Traff alle mål

Angrepet USA, Storbritannia og Frankrike i natt gjennomførte i Syria traff alle mål, som planlagt. Det opplyste Det amerikanske forsvarsdepartementet på en pressekonferanse for kort tid siden. Angrepene var rettet mot et forskningssenter for kjemiske våpen, og to anlegg som skal ha bitt brukt til lagring av kjemiske våpen.

P4 - 02 Aug 17 kl. 14:01

Mann truffet av lynet

En mann ble truffet av lynet ved Vollen Marina i Asker i ettermiddag Det skriver Budstikka. Lynet traff først en båt som siden gikk videre og traff mannen, opplyser daglig leder ved marinaen. Mannen er fraktet til sykehus, men skadeomfanget er så langt ikke kjent..

E24 - 31 Jan 18 kl. 18:34

Disse traff best og dårligst på spådommene om norsk økonomi

Norges Bank går av med seieren i årets prognosekonkurranse, mens pengefondet må ta til takke med jumboplassen. På oljepris traff sentralbanken best..

VG - 12 Feb 18 kl. 12:45

Russisk fly eksploderte da det traff bakken

Menneskelig feil, teknisk svikt eller dårlig vær kan ha vært årsak til flystyrten i Russland, der 71 mennesker døde. Flyet eksploderte da det traff bakken..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Oslo-politiet satser på trygghet for innbyggerne

Den pågående innsatsen i Oslo sør er en av våre høyest prioriterte oppgaver. Det har den vært lenge, og dette må vi stå i over lang tid..

VG - 2 timer siden

Ap-krisen: Støres pressesjef slutter

Ap-leder Jonas Gahr Støres nærmeste kommunikasjonsrådgiver, Camilla Ryste, slutter i jobben etter fire år..

VG - 4 timer siden

Tredve år med sataniske vers

LONDON (VG) Jeg spurte en gang en iransk toppdiplomat hvordan det kunne ha seg at den mange tusen år gamle persiske høykulturen kunne bli så opprørt over en enkelt bok at en forfatter kan bli dømt til døden i et annet land. Med et lite smil forklarte han at politiske myndigheter ikke kunne omgjøre en fatwa utstedt av den religiøse ledelsen..

VG - 4 timer siden

Breiviks anke avvist i menneskerettighetsdomstolen

Anders Behring Breivik mener staten har krenket hans menneskerettigheter gjennom umenneskelig og nedverdigende soningsforhold. Europadomstolen avviser anken til massemorderen..

VG - 7 timer siden

Telenor risikerer gigantbot på 906 millioner kroner

Konkurransetilsynet varsler at de kommer med et beslutning i saken hvor Telenor, ifølge tilsynet, har misbrukt sin dominerende stilling i mobilmarkedet..

VG - 8 timer siden

Her kommer nasjonalpark nummer 40

Lofotodden har et av verdens mest spektakulære kyst- og fjellandskap, mener miljøvernminister Ola Elvestuen (V)..

VG - 8 timer siden

Nancy Pelosi og rettighetsgruppe lite imponert over Trumps snuoperasjon

Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier Donald Trumps direktiv for migrantbarna erstatter kun «en form for barnemishandling med en annen»..

VG - 8 timer siden

Barna på grensen

Ved grensen mot Mexico er 2 300 barn siden april blitt tatt med tvang fra foreldrene og plassert i interneringsleire. Over 100 av dem er under fire år. Dette er en umenneskelig praksis som ikke er den amerikanske rettsstaten verdig..

VG - Igår: 12:26

Stort jordras i Trøndelag - 100 personer får ikke reise hjem

Det 800 meter lange skredet har allerede tatt med seg en gravemaskin ut i sjøen i Leksvik i Trøndelag, og er i fare for å utvide seg. Politiet har evakuert 35 boliger..

VG - 21 timer siden

Trump signerer direktiv om vern av familier på Mexico-grensa

USAs president Donald Trump signerer et direktiv som skal hindre at barn skilles fra sine foreldre etter ulovlig grensekryssing fra Mexico..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt