P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 01:22

P4 - 14 Feb 20 kl. 16:32

Trøndere gler seg til MGP-finale

Trøndere gler seg til MGP-finale.
Trønderne gjør seg klare for at Melodi Grand Prix-finalen skal arrangeres i Trondheim i morgen.
I anledning konkurransens 60-årsjubileum flyttes finalen til bartebyen - og det er trønderne fornøyde med:.
Les mer på P4


Les mer om:
MGP, Melodi Grand Prix, Trondheim

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trøndere, gler, seg, til, MGP-finale
NRK - 26 Oct 19 kl. 13:04

Grande: – Gler meg til å vere med

– Eg gler meg til å vere med på prosessen fram mot neste val. Eg håpar de gjer det same, sa Trine Skei Grande i talen sin på Venstre sin landskonferanse. Ho snakka òg om at partiet har to år på å snu retninga, og at dei nå må jobbe saman..

E24 - 05 Jan 20 kl. 16:50

Taxi-gründere ønsker lovendring velkommen: – Har ligget bakbundet og kneblet

Taxi-gründere er positive til lovendringene som implementeres i drosjenæringen i løpet av 2020. Taxiforbundet tror det vil ha store konsekvenser for forbrukere og sjåfører..

P4 - 04 Nov 19 kl. 07:45

Få kvinner vil bli gründere

Nesten ingen kvinner ønsker å bli gründere. I en fersk undersøkelse gjort for DNB kommer det fram at 9 prosent av befolkningen planlegger, eller har startet egen bedrift. Bare 29 prosent av disse er kvinner, mens resten er menn.

VG - 27 Nov 19 kl. 19:20

Horneland etter trønder-kritikk: – Kanskje kan vi hente noen av de gamle hjem

OSLO/TRONDHEIM (VG) Klubblegendene Bent Skammelsrud (53) og Roar Strand (49) reagerer på at Rosenborg var helt blottet for trøndere i troppen i forrige serierunde. Nå hinter trener Eirik Horneland (44) om at han vil hente hjem gamle trøndere..

Dagbladet - 15 Nov 19 kl. 15:47

Nyt helga - det går over …

Mens sør- og østlendingene får regn, snø og sludd, kan mange vestlendinger, trøndere og nordlendinger glise over helgeværet. Så snur det..

Aftenposten - 12 Dec 19 kl. 17:35

To trøndere på banen i sesongfinalen for RBK

Trener Eirik Horneland smeller til med en overraskelse i laguttaket mot PSV..

E24 - 27 Oct 19 kl. 08:13

Bemanningstjenesten Staffers har hentet 3,5 millioner kroner

Blant investorene er gründere bak oppstartsfabrikken Askeladden..

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 22:06

Kanskje var det faktisk verdt alt bråket

KOMMENTAR: Jeg så ikke noe monster da jeg spaserte over gangbrua fra Kalvskinnet til Øya. Derimot så jeg tusenvis av forventningsfulle trøndere..

Aftenposten - 24 Jan 20 kl. 06:30

Filmanmeldelse: De nyrike får en lærepenge i «100 ting»

To app-gründere får en forutsigbar lærepenge i en klein tysk komedie..

Aftenposten - 16 Feb 20 kl. 16:20

«Det er ikke Klæbo som har det verst»

KOMMENTAR: Ingen trøndere kommer til å kjempe i toppen når Ski Tour 2020 avgjøres i Trondheim. Den største skuffelsen er Emil Iversen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Koronavirus på Tenerife

En italiensk statsborger som befinner seg på Tenerife har fått påvist koronaviruset. Det bekrefter presidenten på kanariøyene nå i kveld. Det vil bli tatt nye prøver i Madrid i morgen.

P4 - 3 timer siden

Premier League-resultater

En kamp er spilt i Premier League i kveld. Det så lenge ut til at West Ham skulle gi Liverpool problemer på hjemmebane, men en keepertabbe gav til slutt Liverpool seieren 3 - 2..

P4 - 2 timer siden

Flåmsbanen stengt også tirsdag

Flåmsbanen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland holdes stengt også i morgen, tirsdag på grunn av omfattende skader. Det opplyser Bane Nor nå i kveld. Flåmsbanen ble stengt i helgen på grunn av et ras som rev med seg kontaktledningen..

P4 - 2 timer siden

Nevada-resultater klare

De endelige resultatene etter demokratenes nominsajonsvalg i Nevada er nå klare. Bernie Sanders ble den store vinneren med 46, 8 prosent av stemmene. Joe Biden fikk 20,2 prosent av stemmene mens Pete Buttigieg endte med 14,3 prosent av stemmene..

P4 - 2 timer siden

SAS flyr hjem sandfaste nordmenn

SAS flyr nå opptil 360 værfaste passasjerer hjem fra Kanariøyene i kveld, etter at flyene har gjennomgått en teknisk sjekk. Fortsatt er det uklart når de resterende flyene blir klare til å fly igjen. To av flyene flyr i kveld, mens ett tar av i morgen tidlig oplyser pressesjefene i SAS til Dagbladet nå i kveld..

P4 - 3 timer siden

Røde tall på amerikanske børser

Frykten for at koronaviruset skal spre seg globalt sendte de amerikanske børsene kraftig ned i dag. Da børsene stengte i kveld viste de røde tallene det største fallet på to år. Industriindeksen Dow Jones falt med 3,56 prosent skrive CNBC..

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter ulykke

To personer er sendt til sykehus etter en ulykke der bilen de satt i havnet på taket i en sving. Bilen har store materielle skader. Politiet vet foreløpig lite om hendelsesforløpet og skadeomfanget..

P4 - 3 timer siden

Sengepost stengt på grunn av Norovirus

En overvåkingsenhet og sengepost på Rikshospitalet er stengt på grunn av Norovirus. Strenge hygieniske tiltak er iverksatt for å hindre ytterligere spredning opplyser sykehuset til VG..

P4 - 3 timer siden

1 av 3 vil flytte sørover

1 av 3 ungdommer vurderer å flytte fra Nord-Norge. Det viser en undersøkelse gjort av InFact på oppdrag for NRK. 16,5 prosent av unge i aldreren 18 - 29 år sier de vil flytte, nesten 15 prosent er usikre på hvor de kommer til å bo de neste årene viser undersøkelsen.

P4 - 4 timer siden

Fem sivile drept i Syria

Fem sivilie er i dag drept i et russisk luftangrep iIdlib-provinsen i Syria. Det melder Syrian Observatory for Human Rights. FN advarer mot at kampene i området nå nærmer seg leirene der internt fordrevne syrer befinner seg melder NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt