VG > Sport

Monday, 16 December, 03:12

VG - 12 Nov 19 kl. 14:16

Trønder dømt til forvaring i 15 år for seksuelle overgrep

En mann i 40-årene er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot over 40 mindreårige jenter..
Les mer på VG


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trønder, dømt, til, forvaringi 15 , år, for, seksuelle, overgrep
VG - 12 Nov 19 kl. 14:16

Trønder dømt til 15 års forvaring for overgrep mot barn

En mann i 40-årene er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot titalls mindreårige jenter..

NRK - 29 Aug 19 kl. 10:52

Dømt til forvaring

En mann i 40-årene er i Frostating lagmannsrett dømt forvaring i tre år for å ha sniktittet på unge kvinner. Høyesterett oppheva tidligere i år dommen mot mannen som også tidligere er dømt til forvaring for blant annet voldtekt..

P4 - 25 Nov 19 kl. 12:31

Ber om forvaring for Varhaug-drapet

Aktor ber om tolv års forvaring for den 19 år gamle mannen som er tiltalt for å ha drept 13 år gamle Sunniva Ødegård på Varhaug i Rogaland i juli i fjor. Statsadvokat Nina Grande sa i sin prosedyre i Gulating lagmannsrett i dag at 19-åringen har en så usedvanlig lav terskel for å begå alvorlig voldskriminalitet at han må dømmes til forvaring. Han ble i tingretten dømt til elleve års forvaring, men anket på straffeutmålingen.

P4 - 29 Aug 19 kl. 19:05

Voldtektsdømt dømt til ny forvaring

En tidligere voldtektsdømt 40-åring fra Trondheim er i Frostating lagmannsrett dømt til forvaring etter at han ble tatt for å smugkikke og spionere på unge kvinner. Mannen er tidligere dømt til forvaring for flere voldtekter gjennom mange år, og ble prøveløslatt for to år siden. Hans forsvarer sier til VG at de vil anke dommen til Høyesterett..

P4 - 04 Oct 19 kl. 16:38

Dømt til forvaring for grov vold

En 41 år gammel mann er dømt til forvaring med en tidsramme på fem år og minstetid på tre år for svært grov vold mot en mann i 20-årene i Bergen i fjor sommer. Ifølge dommen ble den fornærmede påført knivstikk og slag med en bjelke, og torturlignende mishandling. Mannen ble også i 2004 dømt til forvaring for to drapsforsøk i Åsane i Bergen..

NRK - 11 Dec 19 kl. 14:54

Dømt til 12 års forvaring

19-åringen som tok livet av Sunniva Ødegård (13) på Varhaug er i Gulating lagmannsrett dømt til tolv års forvaring med en minstetid på åtte år, melder Aftenbladet..

Klartale - 20 Nov 19 kl. 10:08

Bønder får angst av ulv

Sauebønder lider oftere av angst og depresjon enn andre bønder. Det viser ny forskning..

P4 - 05 Oct 19 kl. 07:32

41-åring dømt til forvaring for grov vold

En 41 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til fem års forvaring for grov vold mot en 27 år gammel mann. Voldshendelsen skjedde i en leilighet i Bergen i juli i fjor. Den skadde havnet på sykehus med blant annet brudd i begge underarmene, i kraniet og i ansiktet.

P4 - 20 Nov 19 kl. 05:54

Mer depresjon blant sauebønder i ulveområder

Sauebønder som bor i ulveområder har større har oftere angst og depresjon enn andre sauebønder. Det sier forsker Alexander Zahl-Thanem ved Ruralis - Institutt for rural- og regionalforskning, som jobber med en rapport om dette. Hovedfunnet er at bønder i kommuner der det har vært vært tap av sau til ulv de siste fem årene, har større risiko for at den psykiske helsen påvirkes negativt, skriver Nationen..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 14:20

Dømt til forvaring i 15 år for seksuelle overgrep

En mann i 40-årene fra Trøndelag er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot over 40 mindreårige jenter..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Hallmark trakk reklame som viste homofilt bryllup

Selskapet begrunner avgjørelsen med at de ikke vil skape kontroverser. – Er det ikke snart 2020? spør talkshow-vert Ellen DeGeneres..

VG - 1 time siden

Kims «julegave» til Trump: – Engstelig for en skikkelig provokasjon

Atomprøvesprenginger, raketter eller cyberangrep: Kim Jong-uns julegave til Donald Trump vil neppe passe under juletreet. Den nordkoreanske lederen vil gjøre noe han ikke har gjort før, mener forsker..

VG - 9 timer siden

Ingen bruddskader for Markeng – nye undersøkelser i Norge

Unggutten Thomas Aasen Markeng (19) fikk plutselig en voldsom og illevarslende vridning i kneet etter landingen i sitt første hopp i Klingenthal. Ifølge sportssjef Clas Brede Bråthen har unggutten ikke pådratt seg bruddskader..

VG - 9 timer siden

Solskjær til VG om Haaland: – Han vet hva han skal gjøre

MANCHESTER (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) holder kortene tett til brystet etter spørsmål om turen til Salzburg..

VG - 9 timer siden

Youtube-stjernen PewDiePie tar pause

– Jeg føler meg veldig sliten, sier den svenske Youtube-superstjernen Pewdiepie om bakgrunnen for at han nå vil ta en pause..

VG - 9 timer siden

Lindvik tok 3. plass – Norge sterkt preget etter stygt fall

Unggutten Thomas Aasen Markeng (19) fikk plutselig en voldsom og illevarslende vridning i kneet etter landingen i sitt første hopp i Klingenthal. Marius Lindvik (21) presterte karrierebeste med 3. plass..

VG - 9 timer siden

Herrem tok til tårene etter tøft år: – Jeg er stolt

KUMAMOTO (VG) For ti måneder siden mistet hun sin viktigste støttespiller. Søndag ble Camilla Herrem (33) tatt ut på VMs All Star-lag som beste venstrekant. Det betydde mye etter et tøft år..

VG - 10 timer siden

Unggutt reddet Manchester United etter omstridt selvmål: – Helt uforståelig

MANCHESTER/OSLO (VG) (Manchester United - Everton 1–1) Et komisk selvmål fra Victor Lindelöf (25) skapte trøbbel for Manchester United, men Mason Greenwood (18) reddet Ole Gunnar Solskjær (46) fra tap..

VG - 10 timer siden

Unggutt reddet Manchester United etter omstridt selvmål: – Klar dommerfeil

MANCHESTER/OSLO (Manchester United - Everton 1–1) Et komisk selvmål fra Victor Lindelöf (25) skapte trøbbel for Manchester United, men Mason Greenwood (18) reddet Ole Gunnar Solskjær (46)..

VG - 13 timer siden

Nederland-gull etter kjempedrama: – Jeg gjorde nesten i buksa

KUMAMOTO (VG) (Spania-Nederland 29–30) De har vært i både VM-finalen og EM-finalen uten å lykkes. Men i dag var det ingen som kunne stoppe de nederlandske håndballjentene. De vant VM-gull etter et voldsomt drama..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt