VG > Økonomi

Saturday, 14 December, 05:23

VG - 12 Nov 19 kl. 14:16

Trønder dømt til 15 års forvaring for overgrep mot barn

En mann i 40-årene er dømt til 15 års forvaring for overgrep mot titalls mindreårige jenter..
Les mer på VG


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trønder, dømt, til15 , års, forvaring, for, overgrepmot , barn
Klartale - 20 Nov 19 kl. 10:08

Bønder får angst av ulv

Sauebønder lider oftere av angst og depresjon enn andre bønder. Det viser ny forskning..

P4 - 20 Nov 19 kl. 05:54

Mer depresjon blant sauebønder i ulveområder

Sauebønder som bor i ulveområder har større har oftere angst og depresjon enn andre sauebønder. Det sier forsker Alexander Zahl-Thanem ved Ruralis - Institutt for rural- og regionalforskning, som jobber med en rapport om dette. Hovedfunnet er at bønder i kommuner der det har vært vært tap av sau til ulv de siste fem årene, har større risiko for at den psykiske helsen påvirkes negativt, skriver Nationen..

P4 - 15 Oct 19 kl. 07:25

Varsler milliontap for pelsdyrbønder

Flere pelsdyrbønder vil tape mellom fem og ti millioner kroner når pelsdyrnæringen skal avvikles innen 2025. Det viser beregninger fra Klepp Regneskapslag, som fører regnskapet for 22 pelsdyrbønder, skriver Nationen. Regjeringen vil kompensere bøndene, men selskapet mener de som rammes må få full erstatning..

NRK - 01 Nov 19 kl. 15:38

Bønder må kutte i melkeproduksjon

Mange norske bønder vil bli rammet hardt av store kutt i melkekvotene. Nå sier Synnøve Finden AS at de kan ta 60 prosent av melka og lage nye produkter..

P4 - 04 Oct 19 kl. 21:15

Pelsdyrbønder fortviler over erstatningsforslag

Erstatningen pelsdyrbønder skal få når næringen legges ned må bli langt bedre. Det er beskjeden regjeringen har fått etter å ha mottatt over hundre høringssvar om saken. Mange bønder frykter de bare vil få en brøkdel av hva anleggene deres er verdt og vil bli sittende igjen med milliongjeld.

P4 - 30 Aug 19 kl. 13:14

- Melkebønder kan måtte legge ned

Bondelaget er bekymret for framtida til norske melkebønder. I dag varslet TINE at de kutter 400 årsverk fordi melkebehovet blir redusert med ti prosent. Bondelagsleder Lars Petter Bartnes sier det kan føre til at flere melkebønder må legge ned driften.

P4 - 16 Oct 19 kl. 14:43

- Flere melkebønder må legge ned

Flere melkebønder må legge driften fordi norsk melkeproduksjon kuttes med 100 millioner liter. Det sier Lars Petter Bartnes leder i Norges Bondelag. Tidligere i dag ble det kjent at melkeproduksjonen må kuttes med 100 millioner liter etter at Verdens handelsorganisasjon gikk inn for å fase ut all bruk av eksportstøtte av landbruksvarer.

NRK - 24 Sep 19 kl. 19:12

Vil straffe svinebønder økonomisk

Svinebønder risikerer å bli trekte i kilopris hos slakteriet, dersom dei ikkje følger eit obligatorisk dyrevelferdsprogram som no vert sendt ut på høyring, slår landbruksminister Olaug Bollestad fast. Det kan gi redusert inntekt, seier ho til NTB..

Hegnar.no - 04 Aug 19 kl. 07:40

Samler bønder i Norge og Norden for å redde humlene

Det haster med tiltak for å redde humlene, mener den norske foreningen La Humla Suse som har invitert nordiske bønder til et nytt humlesamarbeid. .

VG - 09 Dec 19 kl. 22:30

DNB anklages for å ha rappet navn fra gründer

DNBs kvinnekampanje #huninvesterer blir anklaget for å ha kopiert navn og deler av konseptet til gründer Heidi Avens SHE Invests..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Voldtektsdømt ber om å slippe dødsstraff – mener han uansett vil dø av luftforurensning

«Livet kommer til å bli kort, så hvorfor dødsstraff?», spør den dødsdømte mannen i en forespørsel til Indias Høyesterett..

VG - 6 timer siden

Opplysninger til VG: Solskjær møtte Haaland-leiren i Salzburg fredag

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær (46) skal fredag ha dratt til østerrikske Salzburg, der Erling Braut Haaland (19) holder til. Det får VG opplyst..

VG - 7 timer siden

Amalie Skeide Sandvik (18) vant «Norske Talenter»

Fredag kveld gikk Amalie Skeide Sandvik fra Ålesund helt til topps i talentkonkurransen..

VG - 8 timer siden

Nynorsk-blemme frå departement med nynorsk-ansvar

Sett uttrykket hovudinsteling før? Neppe. No legg departementet med ansvar for norskopplæring seg langflate etter nynorsk-blemma..

VG - 9 timer siden

FIS-sjef advarer: Nasjoner må droppe verdenscuprenn

Det er tøffe tider for Norges konkurrenter i skisporet. Italia hadde ikke råd til å delta i verdenscupen på Lillehammer og flere nasjoner må trolig droppe verdenscuprenn av samme årsak denne vinteren..

VG - 10 timer siden

Gikk til pappa etter tapet: – Godt å gi trøst

KUMAMOTO (VG) Emilie Hegh Arntzen (25) slet tungt i semifinalen. Drømmen om VM-gull ble knust og mens spanjolene jublet for finaleplassen endte 25-åringen i armene på pappa..

VG - 11 timer siden

OL-kravene skjerpet: Henrik Ingebrigtsen må løpe fortere før Tokyo

TOPPIDRETTSSENTERET (VG) Henrik Ingebrigtsen (28) er blant flere norske deltagere i friidretts-VM i høst som siste sesong ikke har gode nok resultater for å innfri de nye og strengere kravene til OL-deltagelse i Tokyo..

VG - 11 timer siden

Brexit-valget

Boris Johnson returnerer til Westminster med solid majoritet i underhuset..

VG - 11 timer siden

Strand i California oversvømt av «penisfisker»

Turgåere fikk seg litt av et syn etter at uværet hadde herjet på stranden forrige uke..

VG - 14 timer siden

Skottene ber Boris Johnson ikke stå i veien. Gjør han det vil de gå til retten.

LONDON (VG) Skottlands krav om å løsrive seg fra britene kan ende i retten. Førsteminister Nicola Sturgeon ber Boris Johnson ikke stå i veien for en ny «scexit»-avstemning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt