VG > Økonomi

Lørdag, 11 Juli, 09:44

VG - 04 juni 20 kl. 11:27

Trøbbel for George Floyd-demonstrasjoner

Over 15.000 har meldt at de vil delta på en demonstrasjon ved USAs ambassade fredag. Kun 50 personer får delta. Også andre steder i landet blir det endringer i planene..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, George Floyd

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Trøbbel, for, George, Floyd-demonstrasjoner
NRK - 10 juni 20 kl. 17:44

George Floyds bror i kongressen

Philonise Floyd møtte onsdag i Kongressen og ba de folkevalgte innføre reformer og få en slutt på politivolden som kostet broren George livet. George Floyd døde etter en brutal pågripelse 25. mai, som har ført til demonstrasjoner over hele verden..

NRK - 09 juni 20 kl. 21:58

Tok farvel med George Floyd

«Då George Floyd ropte på mor si, vart han høyrt av mødrer verda over», sa pastor Mary White i gravferda til George Floyd tysdag. Rundt 500 personar var til stades under den private seremonien for å fylgje Floyd til grava..

P4 - 03 juni 20 kl. 19:11

Floyds sønn: - Vi vil ha rettferdighet

Familien til George Floyd som døde etter å ha blitt pågrepet av politiet i USA, besøkte åstedet i dag. Sønnen til George Floyd sa at de nå vil ha rettferdighet for det som foregikk, og at ingen mann eller kvinne bør få oppleve å være uten deres fedre. Over hele verden har det i dag vært antirasistiske demonstrasjoner.

P4 - 30 mai 20 kl. 07:44

Demonstrasjoner over hele USA

Det pågår nå store demonstrasjoner i flere amerikanske delstater og byer etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse i Minneapolis. I Washington er Det hvite hus stengt av, CNNs hovedkontor i Atlanta har blittt angrepet av demonstranter, og i Minneapolis ignorerte innbyggerne portforbudet som er innført. En ny video av pågripelsen som nå spres på sosiale medier viser tre politimenn som kneler på Floyd..

P4 - 29 mai 20 kl. 19:32

Politimann bak pågripelse arrestert

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd er pågrepet. Det opplyser lokale myndigheter i Minnesola. Fire politifolk deltok i arrestasjonen av Floyd som var mistenkt for å ha brukt en falsk pengeseddel.

NRK - 03 juni 20 kl. 10:32

Paven uttaler seg om George Floyd

Pave Frans kaller dødsfallet til George Floyd for tragisk.- Vi kan ikke tolerere eller snu ryggen til rasisme, sa paven fra talerstolen i Vatikanet i dag. Poltimannen Derek Chauvin er tiltalt for drapet på Floyd..

P4 - 04 juni 20 kl. 21:31

Minnemarkering for Floyd

Det ble i kveld, norsk tid, holdt en minnemarkering for George Floyd i Minneapolis, og i mange andre byer i USA. I Minneapolis var 46-åringens kiste lagt frem, og flere politikere og kjendiser var tilstede for å vise sin respekt. Familiemedlemmer av Floyd holdt også taler.

NRK - 05 juli 20 kl. 23:42

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

P4 - 29 mai 20 kl. 20:14

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.

P4 - 29 mai 20 kl. 06:46

Voldsomme demonstrasjoner i USA

Det er voldsomme demonstrasjoner i Minneapolis i USA. Tusener av mennesker har jo protestert i byen i flere dager etter at afroamerikanske George Floyd døde. Han ble brutalt behandlet av politiet under en pågripelse.

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

Norske soldater bekjempet terrorangrep mot fødeavdeling: «Ingen går uberørt fra en slik hendelse»

For første gang forteller norske spesialsoldater om hva som skjedde under terrorangrepet mot fødeavdelingen i Kabul..

VG - 9 timer siden

Grønt lys i Europa – dette dekker reiseforsikringen

Nå kan du reise karantenefritt til de store ferielandene. Dette skjer hvis landet blir rød sone mens du er på ferie..

VG - 12 timer siden

Vålerenga tok sesongens første seier: – Gir oss selvtillit

VALLE (VG) (Vålerenga – Røa 2–0) Vålerenga tapte i serieåpningen, men innfridde favorittstempelet og vant det tettspilte Oslo-derbyet mot Røa..

VG - 12 timer siden

Vålerenga sikret sesongens første seier i byderbyet

VALLE (Vålerenga – Røa 2–0) Vålerenga innfridde favorittstempelet og vant Oslo-derbyet etter en tettspilt kamp hjemme mot Røa..

VG - 15 timer siden

Michelle Williams skal spille Liv Ullmann-rolle i HBO-serie

I tillegg til å spille hovedrollen, skal Williams være eksekutiv produsent..

VG - 13 timer siden

Første transmodell i Sports Illustrated

Valentina Sampaio (23) skaper historie med å være den første transpersonen til å fronte bikininummeret av Sports Illustrated..

VG - 17 timer siden

Fra massiv kritikk til hyllest: Mener United ikke har sett bedre ut siden Alex Ferguson

Ukentlig kritikk og krav om sparken i britisk presse er nå byttet ut med lovord for Ole Gunnar Solskjær. Nå er han den eneste treneren som er ubeseiret i Premier League siden 1. februar..

VG - 17 timer siden

«The Office»-skaper: – Folk har mistet sin sans for ironi og kontekst

Ricky Gervais mener TV-kringkasteren BBC ville vært bekymret for temaene og vitsene som serien fra 2001 tar opp..

VG - 18 timer siden

Filmanmeldelse «The Old Guard»: Et liv uten døden

Bokstavelig talt udødelig Charlize Theron i 1997-estetisk sommeraction..

VG - 19 timer siden

Ulike coronaregler mellom landene – dette må du vite før sommerens sydentur

Norge løsner opp karantenereglene for de fleste EU-landene fra 15. juli. Skal du ut og reise i sommer må du likevel holde tungen rett i munnbindet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt