NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:25

NRK - 06 Feb 18 kl. 08:12

Toyota tjener store penger

Toyota økte fortjenesten etter skatt med over 40 prosent i fjorårets ni siste måneder. Fra april til desember i fjor endte nettofortjenesten på nær 145 milliarder kroner. Det ble solgt biler for 1.583 milliarder kroner..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Toyota, tjener, store, penger
NRK - 27 Oct 17 kl. 08:45

Tjener fortsatt godt

Therese Johaug tjener fortsatt store penger til tross for dopingkarantene og ett år uten deltakelse i internasjonale langrennskonkurranser. Johaug hadde i fjor en skattbar inntekt på drøyt 3,1 millioner kroner..

Klartale - 01 Nov 17 kl. 13:21

Disse døde kjendisene tjener mest

De er døde, men tjener fortsatt penger på alt fra brus til reklame..

Aftenposten - 11 Apr 18 kl. 05:46

Facebook er en gullgruve. Men måten de tjener penger på er blitt deres største problem.

NEW YORK (Aftenposten): Facebook tjener penger på å gi annonsører unik, målrettet tilgang til potensielle kunder. Mark Zuckerberg forsvarte tirsdag forretningsmodellen i Kongressen..

Aftenposten - 11 Apr 18 kl. 05:46

Facebook er en gullgruve. Men måten de tjener penger på er blitt deres største problem.

NEW YORK (Aftenposten): Facebook tjener penger på å gi annonsører unik, målrettet tilgang til potensielle kunder. Mark Zuckerberg forsvarte tirsdag forretningsmodellen i Kongressen..

Dagbladet - 29 Oct 17 kl. 14:37

Gustav (24) og de andre laksebaronene tjener seg søkkrike. - Det er ille

Flere av landets rikeste har tjent store penger på fisk og oppdrett..

P4 - 01 Feb 18 kl. 05:51

Toyota og Lexus tilbakekaller biler

Toyota og Lexus tilbakekaller over 500 norske biler, som følge av problemer med airbagen. På verdensbasis er det snakk om en tilbakekalling av 645 000 biler. Det er hovedsakelig Toyota Prius og SUV-ene RX og NX som Toyota selger under merkenavnet Lexus som er rammet.

NRK - 05 Oct 18 kl. 10:30

Toyota: Feil på 14000 norske bilar

Toyota kallar tilbake 14 000 hybridbilar i Noreg, etter å ha funne ein feil som kan føre til ulukker. Det gjeld bilar som er produserte mellom 2008 og 2014, av typen Prius og Auris. Bilane vert kalla inn av den lokale Toyota-forhandlaren..

Hegnar.no - 10 Oct 18 kl. 14:42

Toyota Corolla og Camry er endelig tilbake

Gamle merkevarer blir som nye hos Toyota om dagen..

Hegnar.no - 18 Dec 17 kl. 09:47

Toyota varsler 10 elbiler

Innen 2025 skal alle Toyota- og Lexus-modeller komme med en elektrifisert drivlinje..

Hegnar.no - 17 Apr 18 kl. 13:13

Pareto-kunder tjener fett på Statoil-eiendommer

Eivind Astrup og Kristian Falnes er blant investorene i et Pareto-prosjekt som tjener gode penger på å leie ut kontorbygg til Statoil..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 45 minutter siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 1 time siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 18 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 2 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 3 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Søreide mener Russland har skylden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Klassekampen at det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten. Utenriksministeren skriver at avtalen har vært viktig..

NRK - 4 timer siden

Har ikke råd til tannbehandling

En av tre nordmenn enten utsetter eller unnlater å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, ifølge en undersøkelse gjort for FriFagbevegelse og Dagsavisen. 14 prosent svarer at de har måttet ta opp lån for å kunne finansiere nødvendig tannbehandling..

NRK - 4 timer siden

USA vurderer å fjerne transkjønn

Trump-administrasjonen vurderer å innføre en smalere definisjon av kjønn som gjør at amerikanere må definere seg som enten kvinne eller mann. De ønsker å definere kjønn som en biologisk medfødt og uforanderlig tilstand, ifølge New York Times..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt