NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:37

NRK - 06 Feb 18 kl. 08:12

Toyota tjener store penger

Toyota økte fortjenesten etter skatt med over 40 prosent i fjorårets ni siste måneder. Fra april til desember i fjor endte nettofortjenesten på nær 145 milliarder kroner. Det ble solgt biler for 1.583 milliarder kroner..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Toyota, tjener, store, penger
NRK - 27 Oct 17 kl. 08:45

Tjener fortsatt godt

Therese Johaug tjener fortsatt store penger til tross for dopingkarantene og ett år uten deltakelse i internasjonale langrennskonkurranser. Johaug hadde i fjor en skattbar inntekt på drøyt 3,1 millioner kroner..

Klartale - 01 Nov 17 kl. 13:21

Disse døde kjendisene tjener mest

De er døde, men tjener fortsatt penger på alt fra brus til reklame..

Aftenposten - 11 Apr 18 kl. 05:46

Facebook er en gullgruve. Men måten de tjener penger på er blitt deres største problem.

NEW YORK (Aftenposten): Facebook tjener penger på å gi annonsører unik, målrettet tilgang til potensielle kunder. Mark Zuckerberg forsvarte tirsdag forretningsmodellen i Kongressen..

Aftenposten - 11 Apr 18 kl. 05:46

Facebook er en gullgruve. Men måten de tjener penger på er blitt deres største problem.

NEW YORK (Aftenposten): Facebook tjener penger på å gi annonsører unik, målrettet tilgang til potensielle kunder. Mark Zuckerberg forsvarte tirsdag forretningsmodellen i Kongressen..

Dagbladet - 29 Oct 17 kl. 14:37

Gustav (24) og de andre laksebaronene tjener seg søkkrike. - Det er ille

Flere av landets rikeste har tjent store penger på fisk og oppdrett..

P4 - 01 Feb 18 kl. 05:51

Toyota og Lexus tilbakekaller biler

Toyota og Lexus tilbakekaller over 500 norske biler, som følge av problemer med airbagen. På verdensbasis er det snakk om en tilbakekalling av 645 000 biler. Det er hovedsakelig Toyota Prius og SUV-ene RX og NX som Toyota selger under merkenavnet Lexus som er rammet.

NRK - 10 Jan 19 kl. 03:14

Tilbakekaller 1,7 millioner biler

Toyota tilbakekaller 1,7 millioner biler i Nord-Amerika på grunn av kollisjonsputer som potensielt kan være farlige. SUV-en 4Runner SUV, Corolla, Matrix og Sienna er blant Toyota. Dette er Toyotas tredje store tilbakekalling av biler på fem måneder..

NRK - 05 Oct 18 kl. 10:30

Toyota: Feil på 14000 norske bilar

Toyota kallar tilbake 14 000 hybridbilar i Noreg, etter å ha funne ein feil som kan føre til ulukker. Det gjeld bilar som er produserte mellom 2008 og 2014, av typen Prius og Auris. Bilane vert kalla inn av den lokale Toyota-forhandlaren..

Hegnar.no - 21 Nov 18 kl. 08:26

Toyota inntar taxi-toppen

Toyota er bestselgeren blant taxiene så langt i år..

Hegnar.no - 10 Oct 18 kl. 14:42

Toyota Corolla og Camry er endelig tilbake

Gamle merkevarer blir som nye hos Toyota om dagen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 10 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 15 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 45 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 45 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt