P4 > Nyheter

Tuesday, 26 May, 08:07

P4 - 23 Jul 19 kl. 06:10

Tony Blair vil ikke bekrefte at han vil stemme på eget parti

Storbritannias tidligere statsminister Tony Blair vil ikke svare på om han kommer til å stemme på eget parti ved neste valg.
Blair var leder for Labour i en årrekke, men i et intervju med BBC blir han spurt tre ganger om han kommer til å stemme på Labour ved neste valg. Ingen av gangene bekrefter han det.
I mai iverksatte Storbritannias menneskerettighetskommisjon en gransking av påstandene om ulovlig antisemittisme i Labour..
Les mer på P4


Les mer om:
Tony Blair, Labour, BBC, Storbritannias, Blair

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tony, Blair, vil, ikke, bekrefteat han , vil, stemme, på eget parti
Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 10:13

Tony Blair: Kvasi-revolusjonær sosialisme under Corbyn

Tidligere statsminister Tony Blair oppfordrer moderate Labour-medlemmer å ta tilbake kontrollen over partiet fra avtroppende leder Jeremy Corbyn..

NRK - 18 Dec 19 kl. 10:15

Blair hudfletter Corbyn

Tidligere Labour-statsminister Tony Blair går hardt ut mot avtroppende partileder Jeremy Corbyn, etter det knusende valgnederlaget mot Boris Johnson. Blair sier Corbyn er personifiseringen av «kvasi-revolusjonær sosialisme», skriver Reuters..

VG - 24 Jul 19 kl. 19:33

Viktig Thomas-hjelper kastet ut av Touren etter tumulter med Tony Martin

Både Luke Rowe og Tony Martin kastes ut av Tour de France. Det melder blant andre dansk og norsk TV 2..

Dagbladet - 17 Jul 19 kl. 13:45

Skrekkfilmen som lurte «hele verden»

20 år siden «The Blair Witch Project» skremte vettet av kinogjengerne..

Aftenposten - 17 May 19 kl. 12:34

Pulis ferdig i Middlesbrough

Manager Tony Pulis får ikke fortsette i Middlesbrough etter at fotballklubben ikke rykket opp i Premier League..

VG - 24 Mar 20 kl. 16:43

Trosser coronaviruset – tittelkampen arrangeres

Coronaviruset stopper ikke storkampen mellom Khabib Nurmagomedov og Tony Ferguson i april. – Det eneste som kan stoppe oss er en fullstendig shutdown, sier UFC-president Dana White..

Aftenposten - 03 Nov 19 kl. 07:13

Trump-rådgiver nekter å stille til riksrettshøring

Seniorrådgiver Robert Blair til Donald Trumps stabssjef sier han nekter å vitne i riksrettsprosessen mot presidenten..

E24 - 03 Nov 19 kl. 08:54

Trump-rådgiver nekter å stille til riksrettshøring

Seniorrådgiver Robert Blair til Donald Trumps stabssjef sier han nekter å vitne i riksrettsprosessen mot presidenten..

VG - 03 Nov 19 kl. 07:38

Trump-rådgiver nekter å stille til riksrettshøring

Seniorrådgiver Robert Blair til Donald Trumps stabssjef sier han nekter å vitne i riksrettsprosessen mot presidenten..

NRK - 16 Dec 19 kl. 02:19

Demokratene innkaller vitner

Demokratene i det amerikanske Senatet ønsker å innkalle fire nye vitner i riksrettshøringene mot president Donald Trump, i delen av tiltalen som handler om Ukraina. De fire er John Bolton, Mick Mulvaney, Robert Blair og Michael Duffey..

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Mange flere vil leie bobil

Aldri før har så mange nordmenn hatt lyst til å leie bobil. I år byttes strender og parasoller i syden ut med norgesferie, og den er det mange som har lyst til å bruke til å oppleve norsk natur - og norske veier. Ifølge Finn Reise er interessen for bobilleie fire ganger så høy som i fjor, skriver Finansavisen.

P4 - 1 time siden

Mindre tro på økonomien

Nordmenns forventninger til egen og landets økonomi faller krafig, men mindre enn først fryktet. Det viser Forventningsbarometeret for 2. kvartal i år fra Finans Norge.

P4 - 2 timer siden

12 nye koronatilfeller

Det er registrert 12 nye tilfeller av koronasmitte i Norge siste døgn. Det er dobbelt så mange som døgnet før, men fortsatt betydelig lavere enn dagstallet de siste ukene. I alt 40 personer får nå behandling på sykehus for covid-19, ifølge tallene fra Folkehelseinstuttet..

P4 - 2 timer siden

Tror på stigende boligpriser

Flere meglertopper tror boligprisene skal opp. Flere sier boligprisene i Norge har steget i mai, etter en overraskende prisvekst, tross koronakrisen, i april. Ifølge DNB vil boligprisene stige med rundt en prosent i mai, og de sier antallet salg nå kun er fem prosent under normalen, skriver Finansavisen.

P4 - 2 timer siden

Varsler lenger arbeidsgiverperiode

Perioden arbeidsgiver er ansvarlig for å lønne permitterte kan igjen bli lenger. Et av krisetiltakene de siste månedene har vært at den perioden er redusert fra 15 til to dager. Arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen sier til Finansavisen at han mener det var helt riktig, selv om flere har tatt til orde for at det ble for lett å permittere.

P4 - 1 time siden

Støre forlanger nye svar

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre krever at olje- og energiminister Tina Bru kommer til Stortinget for å svare for seg i Equinor-saken. Han vil ha svar på om departementet fungerer som eier. Dagens Næringsliv har avdekket at Equinor har tapt 200 milliarder kroner over 20 år på selskapets USA-virksomhet.

P4 - 1 time siden

Ungdommer kjørte hjullaster

Politiet stanset i natt to ungdommer på 14 og 15 år som var ute og kjørte med en hjullaster. De to hadde kjørt fra Arna stasjon i Bergen, til Haukeland, en strekning på rundt seks kilometer. Politiet sier de følger opp saken..

P4 - 1 time siden

- Kan bli et enormt nederlag for Krf i dag

- Det vil være et knusende nederlag for Krf om det blir flertall for den nye bioteknologiloven i dag. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen Arne Strand. Det ligger an til å bl en jevn avstemning når Stortinget i dag skal votere over den nye loven:.

P4 - 1 time siden

Kortbruken over fjorårets nivå

Nordmenns kortbruk er nå over fjorårets nivå. Kortbruken stupte med 30 prosent da koronakrisen slo inn, men ligger nå to prosent over fjorårets nivå, viser tall fra DNB som Dagens Næringsliv har fått. Økningen skjer til tross for at man ikke bruker penger på utenlandsreiser, klær og sko.

P4 - 2 timer siden

Bor i lite aldersvennlige boliger

Over halvparten av de mellom 60 og 75 år bor i en bolig som lite aldersvennlig. Det viser en undersøkelse forskere ved NOVA har gjort på oppdrag for Husbanken, skriver Aftenposten. Det betyr at drøyt 300.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt