NRK > Nyheter

Saturday, 27 November, 23:48

NRK - 09 nov 21 kl. 14:28

Tommel opp for statens regnskap

Tross krevende koronatider har staten ført regnskapene godt, mener Riksrevisjonen. Stortinget gjorde mange budsjettendringer og omprioriteringer, vedtok tilleggsbevilgninger og flyttet store beløp. Riksrevisjonen har likevel ikke funnet flere feil enn normalt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Riksrevisjonen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tommel, opp, for, statens, regnskap
NRK - 08 okt 21 kl. 10:01

Tommel opp for Andøya-satellitter

Andøya Space får godkjent finansiering på totalt 365,6 millioner kroner. Dermed gir regjeringen klarsignal for å etablere en oppskytningsbase for små satellitter på Andøya. Stortinget lovet Andøya Space pengene i 2020 under forutsetning av at statens avkastning på egenkapitalen var tilstrekkelig god.

NRK - 30 sep 21 kl. 10:29

Nå kan du bestille oppkjøring selv

Mandag 4.oktober legger Statens vegvesen ut oppkjøringstimer via vegvesen.no.

NRK - 17 okt 21 kl. 19:52

Bill Clinton ute av sykehuset

USAs tidligere president Bill Clinton er skrevet ut fra sykehuset. Han ble lagt inn på et sykehus i California tirsdag for å bli behandlet for en infeksjon. Etter utskrivingen vil han dra til New York for å fortsette restitusjonen, opplyser en talsmann for Clinton på Twitter.

E24 - 21 okt 21 kl. 12:54

Strømseier til SV og Høyre: Stortinget vedtok krisetiltak mot høye strømpriserID

Et enstemmig Storting vender tommel opp for SVs forslag om å øke bostøtten og sosialhjelpen for å bøte på høye strømregninger..

NRK - 29 okt 21 kl. 21:20

USA vil vaksinere barn 5 til 11 år

Det amerikanske legemiddeltilsynet (FDA) gir klarsignal for å gi Biontech/Pfizers koronavaksine til barn i alderen fem til elleve år, melder Reuters. En ekspertgruppe i FDA ga tommel opp for vaksiner til yngre barn tidligere i uka, og det formelle vedtaket om nødgodkjenning ble fattet fredag. En nylig offentliggjort klinisk studie viste at koronavaksinen som Biontech og Pfizer har utviklet, er 90,7 prosent effektiv mot koronavirus hos barn fra fem til elleve år.

Klartale - 12 okt 21 kl. 15:20

Støre har møtt kongen

Flere sto og ventet utenfor slottet tirsdag den 12. oktober. De ville se mannen som skal bli Norges neste statsminister.

Aftenposten - 27 okt 21 kl. 18:21

Det forrige høyhuset ble lagt i skuffen. Her er den nye versjonen.

Da det 110 meter høye prestisjebygget fikk tommel ned, gikk Entra i tenkeboksen..

NRK - 21 jul 21 kl. 12:42

Omkom i trafikkulykke

En person er bekreftet omkommet etter at en utforkjøring ved Valnesvannet. Politiet i samarbeid med Statens vegvesen og Statens Havarikommisjon vil gjøre undersøkelser på stedet i den hensikt å fine årsaksforholdene..

VG - 04 aug 21 kl. 11:45

Vi har ikke knekt læringskoden i velferdstjenestene

Ine Haver har en tankevekkende kronikk i VG fredag 23. juli i år. Hun viser at de funnene om manglende samhandling i tjenestetilbudet til barn og unge som Statens undersøkelseskommisjon for helse- og omsorgstjenesten (Ukom) rapporterte i 2020 i store trekk er de samme som statsforvalterne og Statens helsetilsyn påviste ved et landsomfattende tilsyn i 2009..

NRK - 02 sep 21 kl. 12:46

Uvanlig mye RS-virus i Danmark

Det er registrert uvanlig mye RS-smitte i Danmark, skriver DR. RS-viruset er en luftveissykdom som særlig rammer barn. Allerede i sommer var det flere tilfeller enn normalt, og dette har fortsatt, skriver Statens Serum Institut, tilsvarende FHI, ifølge kringkasteren.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt