NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 18:47

NRK - 23 Jul 19 kl. 12:49

Tolv sivile drept i Kongo

Tolv sivile, blant dem to barn, er drept av antatte militskrigere i Kongo, ifølge lokale tjenestemenn. Gjerningspersonene var væpnet med machete og skytevåpen da de gikk til angrep to steder øst i Kongo natt til tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tolv, sivile, drepti , Kongo
Aftenposten - 16 Nov 19 kl. 11:42

Flere sivile drept i angrep i Kongo

14 sivile er drept i Nord-Kivu i Kongo i et hevnangrep, etter at det kongolesiske militæret har startet en offensiv mot ugandiske opprørere.

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 17:27

22 sivile drept av opprørere i Kongo

Islamistiske opprørere har drept minst 22 sivile i et angrep i det østre Kongo, opplyser lokale myndigheter..

P4 - 13 Jul 19 kl. 14:32

Tolv drept i Syria

Minst tolv sivile er drept i luftangrep fra syriske og russiske fly i Idlib-provinsen nordvest i Syria i dag. Det melder eksilgruppen SOHR. Antall drepte er ventet å stige fordi flere sivile også er såret, noen av dem med kritiske skader..

NRK - 13 Jul 19 kl. 12:48

SOHR: Tolv drept i luftangrep

Minst tolv sivile er drept i luftangrep utført av syriske og russiske fly nordvest i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. Antall drepte er ventet å stige fordi flere sivile også er såret, noen av dem med kritiske skader, skriver NTB..

NRK - 15 Dec 19 kl. 16:24

22 drept i Kongo

22 mennesker er drept i et overfall over natten i byen Beni, øst i Kongo. De skal ha blitt hakket til døde av Islamistiske opprørere. Det melder AFP.

NRK - 24 Mar 20 kl. 16:55

76 drept i kamper i Kongo

14 soldater og 62 opprørere er drept rundt byen Beni nordøst i Kongo de siste to ukene, opplyser hæren i landet. Bevegelsen Allied Democratic Forces (ADF) anklages for å ha drept over 1.000 sivile rundt Beni siden høsten 2014..

NRK - 17 May 20 kl. 15:29

Barn drept i massakre i Kongo

Barn og kvinner er blant minst 20 sivile som er drept i et angrep i Ituru-provinsen nordøst i Kongo, ifølge lokale tjenestemenn. – Vi har 20 drepte hittil og 17 sårede, hvorav noen er innlagt på sykehus, sier Adel Alingi i administrasjonen til AFP..

NRK - 16 Nov 19 kl. 10:23

Flere døde under opprør i Kongo

I Kongo er nå 14 sivile drept som hevn for et militært angrep av opprørere i nabolandet Uganda. Det melder AFP. Det har i det siste vært uroligheter i området.

Aftenposten - 20 Sep 19 kl. 20:52

Tolv personer drept da minibuss eksploderte i Irak

Tolv sivile ble drept da en minibuss eksploderte utenfor sjiamuslimenes hellige by Karbala i Irak fredag, opplyser irakiske myndigheter..

Aftenposten - 13 Jul 19 kl. 12:46

SOHR: Tolv drept i luftangrep i Syria

Minst tolv sivile er drept i luftangrep utført av syriske og russiske fly nordvest i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Sammenstøt utenfor Downing Street

Britisk politi har støtt sammen med demonstranter utenfor statsministerboligen i Downing Street i London. Det får Reuters opplyst av øyenvitner..

NRK - 15 minutter siden

Lar de ansatte jobbe der de vil

De siste månedene har ni av ti ansatte i Telenor jobbet hjemmefra. Konsernsjef Sigve Brekke er så fornøyd at han har informert alle om at de nå kan velge selv hvor de vil sitte og jobbe. Telenor har rundt 20.

NRK - 15 minutter siden

Floyds familie til stedet han døde

NRK - 15 minutter siden

Omkom i motorsykkelulykke

Føreren av en motorsykkel er bekreftet død etter en ulykke i Drangedal i Telemark. Politiet sier til Varden at personen ble erklært død på stedet..

NRK - 45 minutter siden

Fylkesutval ut mot regjeringa

Fylkesutvalet i Møre og Romsdal ber regjeringa stanse utbygginga av vindkraftanlegget på Haramsøya fram til varsla sak frå Motvind Noreg har vore avklart i rettsapparatet. Fleire peika på at konsesjonen som vart gitt i 2008/2009 ikkje bør gjelde no..

NRK - 45 minutter siden

Dagsnytt 18 direkte!

NRK - 1 time siden

PST-sjef får forelegg på 50.000 kr

Spesialenheten har ilagt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold et forelegg på 50.000 kroner, subsidiært 50 dager fengsel, for brudd på våpenloven. Sjøvold oppbevarte tre skytevåpen uten å ha våpenkort, og uten å bruke godkjent sikkerhetsskap, melder VG..

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter knivstikking i Bærum

En person ble slått ned og fikk stikkskader ved Røde Kors-huset i Sandvika i ettermiddag, og en person med kniv ble senere pågrepet. Offeret er kjørt til sykehus. Politiet kjenner ennå ikke til noe motiv..

NRK - 1 time siden

Hetebølgje i Sibir kan gje brannar

Sommaren i Sibir har starta med ei uvanleg kraftig hetebølgje. Det er målt lufttemperatur på meir enn 25 grader over snødekt tundra, der det vanlegvis er minusgrader i slutten av mai. Dette kan vere med på å auke talet på intense brannar i regionen..

NRK - 1 time siden

Hardt skadd i MC-ulykke

En MC-fører er hardt skadd etter en ulykke på Tørdalsveien i Drangedal. Luftambulanse er bestilt. Veien er stengt i begge retninger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt