NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 12:23

NRK - 23 Jul 19 kl. 12:49

Tolv sivile drept i Kongo

Tolv sivile, blant dem to barn, er drept av antatte militskrigere i Kongo, ifølge lokale tjenestemenn. Gjerningspersonene var væpnet med machete og skytevåpen da de gikk til angrep to steder øst i Kongo natt til tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tolv, sivile, drepti , Kongo
P4 - 13 Jul 19 kl. 14:32

Tolv drept i Syria

Minst tolv sivile er drept i luftangrep fra syriske og russiske fly i Idlib-provinsen nordvest i Syria i dag. Det melder eksilgruppen SOHR. Antall drepte er ventet å stige fordi flere sivile også er såret, noen av dem med kritiske skader..

NRK - 13 Jul 19 kl. 12:48

SOHR: Tolv drept i luftangrep

Minst tolv sivile er drept i luftangrep utført av syriske og russiske fly nordvest i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR. Antall drepte er ventet å stige fordi flere sivile også er såret, noen av dem med kritiske skader, skriver NTB..

Aftenposten - 20 Sep 19 kl. 20:52

Tolv personer drept da minibuss eksploderte i Irak

Tolv sivile ble drept da en minibuss eksploderte utenfor sjiamuslimenes hellige by Karbala i Irak fredag, opplyser irakiske myndigheter..

Aftenposten - 13 Jul 19 kl. 12:46

SOHR: Tolv drept i luftangrep i Syria

Minst tolv sivile er drept i luftangrep utført av syriske og russiske fly nordvest i Syria, ifølge eksilgruppen SOHR..

NRK - 09 Aug 19 kl. 06:04

30.000 sivile kan ha blitt drept

Den uavhengige britiske organisasjonen Airwars har mottatt rapporter om at nærmere 30.000 sivile er drept i flyangrepene som de siste fem årene er utført mot antatte IS-mål i Syria og Irak. Den USA-ledede koalisjonen erkjenner å ha drept 1.

P4 - 31 May 19 kl. 17:11

1.300 sivile drept i kampen mot IS

1.300 sivile har blitt drept i den amerikanskledede koalisjonens angrep mot terrorgruppen IS siden 2014. Det opplyser koalisjonen nå.

NRK - 30 Jul 19 kl. 18:17

Mer enn 1200 sivile drept

Så langt i år har afghanske styrker, Taliban og Nato drept mer enn 1200 sivile, fastslår en FN-rapport. Det er færre drepte sivile enn i samme periode i fjor skriver FN, som kaller antallet for sjokkerende og uakseptabelt..

NRK - 18 Aug 19 kl. 08:08

Drept av veibombe i Afghanistan

Mellom ti og tolv sivile ble drept da et kjøretøy ble rammet av en veibombe nord i Afghanistan, opplyser en talsmann for politiet. Bomben gikk av på en vei ved grensen til Turkmenistan ved 6-tiden søndag morgen..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 18:37

Over 60 antatt omkommet i båtulykke i Kongo

Tolv mennesker er funnet omkommet og 50 andre antas å ha druknet etter en båtulykke i Kasai-provinsen i Kongo, ifølge myndighetene..

P4 - 25 Apr 19 kl. 15:37

- Skal ha drept over 1600 sivile

- Den USA-ledede koalisjonen skal ha drept over 1.600 sivile i Raqqa i Sryia. Det hevder Amnesty International i en ny rapport.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Har funnet en båt

Letemannskaper i Kragerø har funnet en havarert båt i nærheten av Teineskjær. Det er kommet inn melding om at det kan være en person i vannet, og søket fortsetter nå i dette området med helikopter, båter og dykkere..

NRK - 15 minutter siden

Ansatte ble bedt om å jobbe gratis

Ansatte i elektronikkjeden Power har gjentatte ganger jobbet i butikkene på helligdager uten å få betalt, ifølge E24. De ansatte sier de har blitt bedt om å komme på jobb på helligdager – helt uten å få betaling..

NRK - 45 minutter siden

KrF trekker seg fra forhandlinger

I en pressemelding skriver Bergen KrF at de etter flere uker nå trekker seg fra byrådsforhandlingene. Høyre inviterer til forhandlinger om et sentrum-høyre-samarbeid.

NRK - 45 minutter siden

Swinson sier nei til brexit-planer

Liberaldemokratene sier bastant nei til brexit-avtalen statsminister Boris Johnson har forhandlet fram med EU, sier partiets leder Jo Swinson. – Denne avtalen vil skade økonomien vår mer enn finanskrisen gjorde, sa Swinson..

NRK - 1 time siden

Søker etter person etter båthavari

Redningshelikoper med dykkere, redningsskøyte, brannbåt og politi er på vei. Brannbåten er på plass og i gang med søk, men det er fortsatt ingen spor etter det som skal være et båthavari..

NRK - 1 time siden

– Person i vannet etter havari

En båt har havarert ved Kirkeholmen i Kragerø. Politiet har fått melding om at det skal være en person i vannet. Nødetatene er på vei..

NRK - 1 time siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 1 time siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 1 time siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 1 time siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt