E24 > Økonomi

Friday, 21 September, 09:28

E24 - 22 Feb 18 kl. 06:21

Tolv selskaper får dyrke cannabis i Danmark

Siden september 2017 har tolv firmer i Danmark fått godkjennelse til å dyrke og håndtere medisinsk cannabis..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Danmark

Dele artikeln

22 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tolv, selskaperfår , dyrke, cannabisi , Danmark
Aftenposten - 22 Feb 18 kl. 06:38

12 selskaper får dyrke cannabis i Danmark

Siden september 2017 har tolv firmer i Danmark fått godkjennelse til å dyrke og håndtere medisinsk cannabis..

NRK - 05 Jan 18 kl. 13:29

Skal dyrke cannabis på Fyn

Et tomatgartneri på Fyn i Danmark kan bli en av Europas største produsenter av medisinsk cannabis. Etter nyttår er det blitt mulig for danske selskaper å dyrke cannabis til medisinsk bruk..

NRK - 22 Feb 18 kl. 03:54

Danske selskaper får dyrke cannabis

Siden september 2017 har 12 firmer i Danmark fått godkjennelse til å dyrke og håndtere medisinsk cannabis. De fleste firmaene er nystiftede, men et par av dem har flere års erfaring og drømmer nå om en omsetning på en halv milliard kroner, melder NTB..

Aftenposten - 05 Jan 18 kl. 13:38

Tomatprodusent på Fyn skal dyrke cannabis i stor stil

Et tomatgartneri på Fyn i Danmark kan bli en av Europas største produsenter av medisinsk cannabis..

NRK - 20 Jun 18 kl. 03:01

Canada legaliserer cannabis

Det kanadiske parlamentet vedtok natt til onsdag en lov som legaliserer bruk av cannabis. Loven regulerer hvordan cannabis kan dyrkes, distribueres og selges. Kanadiere vil trolig fritt kunne kjøpe cannabis i september i år..

P4 - 20 Jun 18 kl. 06:17

Canada legaliserer cannabis

Cannabis blir nå legalisert i Canada. Parlamentet i landet vedtok i natt en lov som legaliserer bruk av cannabis. Loven regulerer også hvordan det kan dyrkes, distribueres og selges.

NRK - 03 Aug 18 kl. 21:49

Mann tatt med illegale varer

En mann ble avslørt med 148 cannabisplanter i sitt hjem, skriver Budstikka. Cannabisplantene var ikke ferdig spiret da politiet banket på døra. Mannen er nå tiltalt for forsøk på å dyrke cannabis med et produksjonspotensial på fem kilo marihuana..

NRK - 23 Jul 18 kl. 06:39

Advarer mot cannabis-legalisering

Hjerneforsker Svend Davanger mener ungdomspartiene er i ferd med å svikte ungdommene når de foreslår legalisering av cannabis. Han sier til Vårt Land at ­alkoholkonsumet må være langt høyere for å gi samme skadelige effekt som cannabis har..

NRK - 20 Oct 17 kl. 10:07

Lover folkeavstemning om cannabis

New Zealands nyvalgte statsminister lover en folkeavstemning om cannabis i løpet av de neste tre årene. Sosialdemokraten Jacinda Ardern sier hun alltid har vært åpen for at folk ikke skal fengsles for personlig bruk av cannabis, melder AP..

NRK - 15 Jun 18 kl. 19:17

Grønt lys for medisinsk cannabis

Medisinsk bruk av cannabis blir nå lovlig i Portugal etter at landets nasjonalforsamling har stemt for forslaget med stort flertall. Det betyr at Portugal blir ett av få EU-land hvor man kan få cannabis på resept. Loven trer i kraft fra 1.

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Storbank advarer mot økonomisk kald krig: – Kina vil ikke gi etter for press

J.P. Morgan-topp er redd handelskrigen vil utvikle seg til en økonomisk kald krig, og påpeker at ingen vil vinne på sikt..

E24 - 30 minutter siden

Omstridt estisk filial sto for 10 prosent av Danske Banks overskudd

I flere år sto Danske Banks skandaleombruste estiske avdeling for nærmere 10 prosent av konsernets overskudd, skriver den danske avisen Finans..

E24 - 2 timer siden

Labour-landsmøte må velge brexitstrategi

Brexit er en hodepine også for Labour. Søndag samles partiet til landsmøte i Liverpool og partiledelsen er under sterkt press om å støtte en ny folkeavstemning..

E24 - 3 timer siden

Storbank tror neste renteheving kommer i juni: Tviler på Olsens plan

Storbanken HSBC tror ikke at Norges Bank vil heve renten i første kvartal 2019, men at banken vil gå mer varsomt frem. Årsaken er blant annet nordmenns høye gjeld..

E24 - 3 timer siden

Flyplassutsalgene sier like tobakkspakninger ikke påvirker salget

Siden 1. juli har alle snus- og røykpakninger solgt i Norge sett like ut, også de i taxfreebutikkene. Ifølge flysmart24.

E24 - 11 timer siden

Tidligere Enron-sjef: – Aas langt større spekulant enn oss

Den tidligere Norden-sjefen i energiselskapet Enron som kollapset i 2001, mener spekulasjonssmellen til Einar Aas får Enrons posisjoner i det nordiske markedet til å blekne..

E24 - 11 timer siden

Fondsforvalter feirer treårsdag: – De nordiske økonomiene er like dynamiske som den amerikanske

Fondsfinans-forvalter Arne Simensen feirer treårsjubileum for Norden-fondet sitt. I den perioden har han slått referanseindeksen og de fleste konkurrentene, blant annet fordi han har styrt unna Hennes&Mauritz, Danske Bank og Novo Nordisk..

E24 - 13 timer siden

Energi Norge om Einar Aas' milliardsmell: – Viktig å gjenreise tilliten til Nasdaq

Interesseorganisasjonen Energi Noirge sier at det er viktig å styrke tilliten til børsen som har stor betydning for kraftmarkedet etter at krafttraderen Einar Aas gikk over ende. .

E24 - 13 timer siden

USA med sanksjoner mot Kina og Russland

USA innfører sanksjoner mot det kinesiske militærets innkjøpsavdeling, som har stått bak anskaffelser av russiske kampfly og raketter..

E24 - 13 timer siden

Einar Aas kan få 227 millioner kroner fra stat og kommune etter milliardsmellen

Einar Aas kan ha krav på å få tilbakebetalt tidligere innbetalt skatt ifølge en skatteregel. Den «regningen» må Grimstad kommune og staten ta, mener skatterettsadvokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt