NRK > Nyheter

Fredag, 27 November, 20:49

NRK - 27 okt. 20 kl. 12:08

Tolv nye smittede i Bodø

Tolv nye smittetilfeller er oppdaget i Bodø det siste døgnet. Det er det høyeste tallet på nye smittede i Bodø på ett døgn så langt. Alle tilfellene forklares med nærkontakt med andre smittede. Totalt er 25 påvist smittet i Bodø de siste fire døgn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bodø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tolv, nye, smittedei , Bodø
NRK - 02 nov. 20 kl. 14:00

64 nye smittede i Bergen

Det er registrert 64 nye smittede av koronavorus i Bergen det siste døgnet. Det var totalt 678 personer som testet seg søndag. Mellom syv og ti av de smittede har ukjent smittevei.

NRK - 14 nov. 20 kl. 14:11

Kraftig nedgang i smittede i Bergen

Det er registrert 77 smittede i Bergen siste døgn. Det er 48 færre enn dagen før. Snittet den siste uken er 75 smittede per dag.

VG - 22 nov. 20 kl. 18:32

Smittede og ikke-smittede delte rom på Vinstra: Nå skilles de

Ikke-smittede beboere flyttes nå til et hotell på Vinstra, etter å ha delt rom med smittede. Folkehelseinstituttet (FHI) sier at det etter forholdene ikke er brudd på smittevernregler at de ikke ble flyttet tidligere..

NRK - 09 nov. 20 kl. 12:15

20 smittet i Bodø i helga

Det ble registrert 20 nye smittede av korona i Bodø i helga. Men ingen nye smittetilfeller er registert så langt i dag, melder Bodø kommune på en pressekonferanse. Samlet er 48 personer i isolasjon og 350 i karantene..

NRK - 21 nov. 20 kl. 21:59

Over tolv millioner smittet i USA

USA har passert tolv millioner smittede av koronaviruset under pandemien, viser Johns Hopkins-universitetets oversikt. Ifølge nettstedet har nær 58 millioner smittetilfeller blitt oppdaget i verden så langt. USA topper listen over flest smittede..

NRK - 10 nov. 20 kl. 07:06

203 nye smittede i Oslo

Det er registrert 203 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Det er 79 flere enn dagen før. Samme dag forrige uke var det registrert 99 nye smittede.

NRK - 22 okt. 20 kl. 09:32

Fire nye smittede i Trondheim

I Trondheim har fire nye smittetilfeller av koronaviruset blitt oppdaget siste døgn. Det opplyser kommunen. Flere av de smittede, som er i 20- og 30-årene, er smittet etter å ha vært på utenlandsreise i et rødt land.

NRK - 22 okt. 20 kl. 14:07

18 nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det meldt om 18 nye registrerte tilfeller av koronav i Bergen, det samme som i går. Én av de smittede er innsatt i Bjørgvin fengsel. Kommunen melder også at fire av de smittede har ukjent smittevei..

P4 - 22 okt. 20 kl. 14:23

18 nye smittede i Bergen

I Bergen er det registrert 18 nye tilfeller av koronaviruset det siste døgnet. Det er det samme antallet som fikk påvist smitten i går. En av de smittede er innsatt i Bjørgvin fengsel.

NRK - 16 nov. 20 kl. 14:07

93 nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert 93 nye smittede i Bergen. De smittede er mellom ett år og 98 år gamle. 13 av dem har ukjent smittevei..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Opnar for fleire avrettingsmåtar

Justisdepartementet i USA har stille opna for at fleire dødsdømte kan bli avretta ved skyting eller bruk av gass, melder nyheitsbyrået AP. Endringa blei kunngjort fredag, og omfattar dei som tidlegare berre kunne bli avretta med giftsprøyte..

NRK - 15 minutter siden

Til sykehus etter arbeidsulykke

En montør fra Linea fikk strøm i kroppen i en arbeidsulykke på Storgnes i Brønnøy, skriver Brønnøysunds Avis. Personen ble sendt med helikopter til sykehus, men ifølge avisen var vedkommende ved bevissthet..

NRK - 15 minutter siden

Mulig smitte fra mink i Sverige

14 koronasmittede personer i Sverige undersøkes om de kan være smittet av mink, melder Expressen. Det er smitte på 13 av landets rundt 40 minkfarmer. I Norge er det ikke bekreftet smitte på mink eller mennesker i minkbransjen, opplyser Mattilsynet..

NRK - 45 minutter siden

90.000 koronapasientar på sjukehusa

Talet på covid-19 pasientar som får behandling på sjukehus i USA har fredag nådd 90.000. Den siste månaden har talet på innlagde i landet dobla seg.

NRK - 45 minutter siden

Koronasjuke blei immune i 6 månader

Ei forskargruppe ved The Rockefeller University i New York har undersøkt nivået av antistoff i kroppen til 87 pasientar som har vore sjuke med covid-19. Dei kome fram til at nivået med antistoff først hadde gått vesentleg ned etter seks månader..

NRK - 1 time siden

Seks drepne i bombeåtak i Mogadishu

Ein sjølvmordsbombar som utløyste sprengstoffet sitt nær ein iskrembar i det somaliske hovudstaden Mogadishu drap seks personar og skada åtte, melder styresmaktene i landet fredag ifølge Reuters. Det er foreløpig uklart kven som stod bak åtaket..

NRK - 1 time siden

Etterforsker karantenebrudd

Politiet har startet etterforskning etter at en koronasmittet person i Bømlo kommune brøt karantenereglene og gikk på treningssenter, skriver Haugesunds Avis. Personen var symptomfri, og trente dagen før smitten ble påvist. Vedkommende risikerer bot..

NRK - 1 time siden

Nye rekordhøgder på Wall Street

To av dei leiande børsindeksane i USA, S&P 500 og Nasdaq, klatra begge til rekordhøgt nivå fredag. Den teknologitunge Nasdaq-indeksen steig til 12.205,85 poeng, det meste nokosinne.

NRK - 1 time siden

Dramatisk auke i franske dødsfall

Helsestyresmaktene i Frankrike melder fredag om 957 nye koronarelaterte dødsfall siste døgn, ifølge Reuters. Dette er opp frå 339 torsdag. I same periode blei 12.

NRK - 1 time siden

Kristoffersen på pallen

Henrik Kristoffersen tok seg hele veien til finalen i fredagens parallellslalåm i Lech. Den norske alpinstjernen overbeviste stort i veien frem mot finalen, men måtte til slutt gi tapt for Alexis Pinturault. I finalen skilte det elleve hundredeler..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt