P4 > Nyheter

Sunday, 18 February, 04:07

P4 - 25 Nov 17 kl. 06:57

Tolvåring overfalt i Skien

En tolv år gammel gutt ble kjørt til legevakt i Skien etter å ha blitt slått og sparket i går kveld. Ingen er pågrepet etter overfallet.
Gutten var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng kom etter dem.
Politiet opplyser til NTB at gutten klaget over smerter i brystet og hadde en hevelse på den ene siden av ansiktet.
Det ble søkt i området, men politiet fant ingen av de antatte gjerningspersonene..
Les mer på P4


Les mer om:
Skien, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tolvåring, overfalti , Skien
NRK - 24 Nov 17 kl. 23:56

12-åring overfalt i Skien

En 12-åring er kjørt til Skien legevakt, etter å ha blitt slått og sparket av det som skal ha vært flere gjerningsmenn, melder politiet. Fornærmede har smerter i brystet. Hendelsen skjedde på Kjørbekkhøgda.

P4 - 25 Nov 17 kl. 15:19

Ingen pågrepet etter overfall i Skien

Fortsatt er ingen pågrepet etter at en tolv år gammel gutt i går kveld ble overfalt, slått og sparket i Skien. Tolvåringen var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng eldre gutter gikk til angrep. Politiet, som fortsatt ikke vet hva som er foranledningen til at gutten ble angrepet, skal gjennomgå filmer fra overvåkingskameraer i området.

NRK - 28 Nov 17 kl. 14:05

Tilstår overfall av 12-åring

Politiet har gått til pågripelse i saken der en 12 år gammel gutt ble overfalt og mishandlet i Skien fredag kveld. Overvåkingskameraet i skolegården har fanget hele voldshendelsen..

NRK - 26 Nov 17 kl. 21:16

Foreldre patruljerer i Skien

Foreldre ved Kjørbekkhøgda skole i Skien setter i gang patruljering i området der en 12 år gammel gutt ble overfalt og banket opp fredag. Gutten ligger fortsatt på sykehus. Politiet undersøker nå bilder fra overvåkningskameraer i området..

P4 - 27 Nov 17 kl. 19:06

- Har ikke funnet motiv for overfall i Skien

Fortsatt er ingen pågrepet etter at en 12 år gammel gutt ble brutalt overfalt i Skien fredag kveld, og politiet har ikke funnet noe motiv for handlingen. 12-åringen var ute med to kamerater da de ble forfulgt av en gjeng med eldre gutter, men det skal ha vært kun en av guttene som utførte volden. Politiet har i dag avhørt vitner og fått en beskrivelse av den antatte gjerningsmannen..

P4 - 04 Dec 17 kl. 19:49

12-åring skal ha blitt overfalt

En 12 år gammel gutt skal ha blitt overfalt av to maskerte personer på vei hjem fra skolen i Arendal i ettermiddag. Overfallet skal ha skjedd ved en barnehage, melder politiet i Agder. Det er ikke kjent om gutten ble skadet, eller om noen er pågrepet.

P4 - 21 Sep 17 kl. 11:20

Ny mann pågrepet i Skien-drapssak

Politiet har pågrepet en ny person etter det antatte dødsfallet til 62 år gamle Hjalmar Johnsen i Skien. En 35 år gammel mann er siktet for å ha unnlatt å hjelpe en person i nød. Tidligere er en annen 35-åring fra Telemark siktet for uaktsomt drap.

Dagbladet - 05 Oct 17 kl. 07:14

Tenåring skadd i masse­slagsmål i Skien: - Det skal ha blitt dratt fram kniv, knokejern og skiftenøkkel

En 16 år gammel gutt fikk skader i ansiktet og ryggen etter et masseslagsmål i Skien onsdag kveld. Tre unge menn er pågrepet og blir avhørt torsdag..

Aftenposten - 20 Sep 17 kl. 10:54

Person funnet død i vannet i Skien – kan være savnet 62-åring

Dykkere har funnet en død person i havnebassenget i Skien. Det er ikke bekreftet om personen er en 62 år gammel mann som har vært savnet..

Aftenposten - 05 Oct 17 kl. 06:05

Tenåring skadet i masseslagsmål i Skien

En 16 år gammel gutt fikk skader i ansiktet og ryggen etter et masseslagsmål i Skien onsdag kveld. Tre unge menn er pågrepet og blir avhørt torsdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

To parkerte biler brant i Råde

To biler fikk store skader i en brann ved Råde stasjon i Østfold i kveld. Bilene som brant sto parkert på parkeringsplassen ved sykehjemmet som ligger like ved stasjonen. Politiet opplyser til NTB at de de vil undersøke om det dreier seg om ildspåsettelse, og de håper på tips fra noen som kan ha sett noe..

P4 - 4 timer siden

Israel bombet Gazastripen etter at soldater ble såret

Israelske kampfly har angrepet Gazastripen etter at fire israelske soldater ble såret av en bombe plassert på grensa til den palestinske enklaven. To av israelerne ble alvorlig, men ikke livstruende såret i eksplosjonen. Hendelsen omtales som en av de alvorligste på grensa til den Hamas-styrte enklaven siden 2014..

P4 - 6 timer siden

Taliban drepte 15 afghanske politifolk

15 afghanske politimenn er drept i angrep fra Taliban-opprørere i provinsene Farah og Zabul, ifølge lokale myndigheter. Ti ble drept da et stort antall opprørere angrep en militærpost i distriktet Balabulok i Farah, mens fem lokale politifolk ble drept da væpnede opprørere gikk til angrep i Zabul-provinsen, melder DPA..

P4 - 6 timer siden

Kaller anklager om russisk innblanding «klappjakt»

Russlands tidligere ambassadør til USA, Sergey Kislyak, kaller anklagene om russisk innblanding i det amerikanske valget for en «klappjakt», og sier det har ødelagt tillitsforholdet mellom de to nasjonene, melder CNN. Hans kommentarer kommer dagen etter at USAs justisdepartement kunngjorde at de har tiltalt 13 russere for stå bak påvirkning av det amerikanske valgprosesser..

P4 - 7 timer siden

Sverige gir statsborgerskap til dødsdømt forsker

Forskeren Ahmadreza Djalali, som sitter på dødscelle i Iran, får innvilget svensk statsborgerskap, det melder Sveriges Radio. Djalali er lege og forsker i katastrofemedisin ved Karolinska Institutet i Stockholm, hvor han hadde permanent oppholdstillatelse. Forskeren bosatte seg i Sverige med kone og to barn i 2009, og ble pågrepet under et studiebesøk i hjemlandet i 2016, anklaget for spionasje for Israel..

P4 - 9 timer siden

Norge med favorittstempel før laghopp

Med fire nordmenn blant de åtte beste i dagens hoppkonkurranse i stor bakke i OL, er Norges sjanse til å ta gull i laghopp mandag stor. Robert Johansson tok bronse, Daniel André Tande ble nummer fire, Johann André Forfang fem og Andreas Stjernen endte på en åttendeplass. Men selv om landslagstrener Alexander Stöckl er veldig fornøyd med hva hopperne klarte i dag, så vil han ikke ta lag-gullet for gitt..

P4 - 9 timer siden

13 omkom i helikopterulykke i Mexico

Minst 13 personer døde da et militærhelikopter styrtet i delstaten Oaxaca i Mexico. Helikopteret var på vei til den sørvestlige delen av landet for å bevitne ødeleggelsene etter jordskjelvet som rammet landet i går. Ombord var landets innenriksminister og delstatsguvernøren, som begge overlevde.

P4 - 9 timer siden

Tiltalt mor tåler ikke ny runde i retten

Den 46-år gamle kvinnen som er tiltalt for grov mishandling av sin datter som døde av avmagring, tåler ikke å møte i retten. Det slår en ny sakkyndigrapport fast, skriver Dagbladet. Psykolog Atle Austad skriver i rapporten at kvinnen lider av en omfattende grad av posttraumatisk stresslidelse.

P4 - 10 timer siden

Norge og Irak diskuterte nytt engasjement

Iraks statsminister Haider al-Abadi takket for Norges innsats i landet da han i dag møtte utenriksminister Ine Eriksen Søreide og forsvarsminister Frank Bakke-Jensen. Under møtet diskuterte de hva Norge skal bidra med fremover, når mandatet for opplæring av irakiske sikkerhetsstyrket opphører 1. mars, melder NTB.

P4 - 10 timer siden

SV og Ap kritiske til egenandel

En regelendring fra 1. januar innebærer at alle over 18 år må betale egenandel for psykiatriske tjenester. SV og Ap er kritiske og ber Bent Høie rydde opp.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt