P4 > Nyheter

Thursday, 15 November, 00:27

P4 - 25 Nov 17 kl. 06:57

Tolvåring overfalt i Skien

En tolv år gammel gutt ble kjørt til legevakt i Skien etter å ha blitt slått og sparket i går kveld. Ingen er pågrepet etter overfallet.
Gutten var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng kom etter dem.
Politiet opplyser til NTB at gutten klaget over smerter i brystet og hadde en hevelse på den ene siden av ansiktet.
Det ble søkt i området, men politiet fant ingen av de antatte gjerningspersonene..
Les mer på P4


Les mer om:
Skien, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tolvåring, overfalti , Skien
NRK - 24 Nov 17 kl. 23:56

12-åring overfalt i Skien

En 12-åring er kjørt til Skien legevakt, etter å ha blitt slått og sparket av det som skal ha vært flere gjerningsmenn, melder politiet. Fornærmede har smerter i brystet. Hendelsen skjedde på Kjørbekkhøgda.

P4 - 25 Nov 17 kl. 15:19

Ingen pågrepet etter overfall i Skien

Fortsatt er ingen pågrepet etter at en tolv år gammel gutt i går kveld ble overfalt, slått og sparket i Skien. Tolvåringen var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng eldre gutter gikk til angrep. Politiet, som fortsatt ikke vet hva som er foranledningen til at gutten ble angrepet, skal gjennomgå filmer fra overvåkingskameraer i området.

NRK - 28 Nov 17 kl. 14:05

Tilstår overfall av 12-åring

Politiet har gått til pågripelse i saken der en 12 år gammel gutt ble overfalt og mishandlet i Skien fredag kveld. Overvåkingskameraet i skolegården har fanget hele voldshendelsen..

Dagbladet - 10 Aug 18 kl. 03:24

Peter Madsen overfalt i fengsel - ber om overføring

Ubåtbygger Peter Madsen, dømt for drapet på journalisten Kim Wall, skal ha blitt overfalt i fengselet. Nå ber han om overføring..

NRK - 26 Nov 17 kl. 21:16

Foreldre patruljerer i Skien

Foreldre ved Kjørbekkhøgda skole i Skien setter i gang patruljering i området der en 12 år gammel gutt ble overfalt og banket opp fredag. Gutten ligger fortsatt på sykehus. Politiet undersøker nå bilder fra overvåkningskameraer i området..

Dagbladet - 27 Oct 18 kl. 01:48

Brann i avfallsanlegg i Skien

Det brenner i restavfall i avfallsanlegget Bjorstaddalen Næring i Skien i Telemark. Brannvesenet jobber på stedet..

P4 - 27 Nov 17 kl. 19:06

- Har ikke funnet motiv for overfall i Skien

Fortsatt er ingen pågrepet etter at en 12 år gammel gutt ble brutalt overfalt i Skien fredag kveld, og politiet har ikke funnet noe motiv for handlingen. 12-åringen var ute med to kamerater da de ble forfulgt av en gjeng med eldre gutter, men det skal ha vært kun en av guttene som utførte volden. Politiet har i dag avhørt vitner og fått en beskrivelse av den antatte gjerningsmannen..

NRK - 27 Oct 18 kl. 01:34

Brann i avfallsanlegg i Skien

Det brenner i restavfall i avfallsanlegget Bjorstaddalen Næring i Skien i Telemark. – Det er god fyr i restavfallet og brannvesenet har hjullastere på plass for å slukke, sier operatør Eva Hynne i Sørøst 110 til NTB..

P4 - 04 Dec 17 kl. 19:49

12-åring skal ha blitt overfalt

En 12 år gammel gutt skal ha blitt overfalt av to maskerte personer på vei hjem fra skolen i Arendal i ettermiddag. Overfallet skal ha skjedd ved en barnehage, melder politiet i Agder. Det er ikke kjent om gutten ble skadet, eller om noen er pågrepet.

NRK - 27 Oct 18 kl. 05:57

Søppelbrann i Skien slukket

En brann ved avfallsanlegget Bjorstaddalen Næring i Skien i Telemark ble slukket ved femtiden i morges, opplyser politiet i Sør-Øst til NTB. Brannmannskapene måtte bruke hjullastere for å vende på avfallet for at vannet skulle trenge gjennom..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt