P4 > Nyheter

Wednesday, 23 May, 11:16

P4 - 25 Nov 17 kl. 06:57

Tolvåring overfalt i Skien

En tolv år gammel gutt ble kjørt til legevakt i Skien etter å ha blitt slått og sparket i går kveld. Ingen er pågrepet etter overfallet.
Gutten var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng kom etter dem.
Politiet opplyser til NTB at gutten klaget over smerter i brystet og hadde en hevelse på den ene siden av ansiktet.
Det ble søkt i området, men politiet fant ingen av de antatte gjerningspersonene..
Les mer på P4


Les mer om:
Skien, NTB

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tolvåring, overfalti , Skien
NRK - 24 Nov 17 kl. 23:56

12-åring overfalt i Skien

En 12-åring er kjørt til Skien legevakt, etter å ha blitt slått og sparket av det som skal ha vært flere gjerningsmenn, melder politiet. Fornærmede har smerter i brystet. Hendelsen skjedde på Kjørbekkhøgda.

P4 - 25 Nov 17 kl. 15:19

Ingen pågrepet etter overfall i Skien

Fortsatt er ingen pågrepet etter at en tolv år gammel gutt i går kveld ble overfalt, slått og sparket i Skien. Tolvåringen var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng eldre gutter gikk til angrep. Politiet, som fortsatt ikke vet hva som er foranledningen til at gutten ble angrepet, skal gjennomgå filmer fra overvåkingskameraer i området.

NRK - 28 Nov 17 kl. 14:05

Tilstår overfall av 12-åring

Politiet har gått til pågripelse i saken der en 12 år gammel gutt ble overfalt og mishandlet i Skien fredag kveld. Overvåkingskameraet i skolegården har fanget hele voldshendelsen..

NRK - 26 Nov 17 kl. 21:16

Foreldre patruljerer i Skien

Foreldre ved Kjørbekkhøgda skole i Skien setter i gang patruljering i området der en 12 år gammel gutt ble overfalt og banket opp fredag. Gutten ligger fortsatt på sykehus. Politiet undersøker nå bilder fra overvåkningskameraer i området..

P4 - 27 Nov 17 kl. 19:06

- Har ikke funnet motiv for overfall i Skien

Fortsatt er ingen pågrepet etter at en 12 år gammel gutt ble brutalt overfalt i Skien fredag kveld, og politiet har ikke funnet noe motiv for handlingen. 12-åringen var ute med to kamerater da de ble forfulgt av en gjeng med eldre gutter, men det skal ha vært kun en av guttene som utførte volden. Politiet har i dag avhørt vitner og fått en beskrivelse av den antatte gjerningsmannen..

P4 - 04 Dec 17 kl. 19:49

12-åring skal ha blitt overfalt

En 12 år gammel gutt skal ha blitt overfalt av to maskerte personer på vei hjem fra skolen i Arendal i ettermiddag. Overfallet skal ha skjedd ved en barnehage, melder politiet i Agder. Det er ikke kjent om gutten ble skadet, eller om noen er pågrepet.

P4 - 21 Sep 17 kl. 11:20

Ny mann pågrepet i Skien-drapssak

Politiet har pågrepet en ny person etter det antatte dødsfallet til 62 år gamle Hjalmar Johnsen i Skien. En 35 år gammel mann er siktet for å ha unnlatt å hjelpe en person i nød. Tidligere er en annen 35-åring fra Telemark siktet for uaktsomt drap.

Dagbladet - 05 Oct 17 kl. 07:14

Tenåring skadd i masse­slagsmål i Skien: - Det skal ha blitt dratt fram kniv, knokejern og skiftenøkkel

En 16 år gammel gutt fikk skader i ansiktet og ryggen etter et masseslagsmål i Skien onsdag kveld. Tre unge menn er pågrepet og blir avhørt torsdag..

Aftenposten - 20 Sep 17 kl. 10:54

Person funnet død i vannet i Skien – kan være savnet 62-åring

Dykkere har funnet en død person i havnebassenget i Skien. Det er ikke bekreftet om personen er en 62 år gammel mann som har vært savnet..

Aftenposten - 05 Oct 17 kl. 06:05

Tenåring skadet i masseslagsmål i Skien

En 16 år gammel gutt fikk skader i ansiktet og ryggen etter et masseslagsmål i Skien onsdag kveld. Tre unge menn er pågrepet og blir avhørt torsdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Unai Emery tar over Arsenal

Unai Emery tar over som manager i Arsenal. Det bekrefter klubben selv nå i formiddag. 46-åringen tar over etter Arsene Wenger - og sier han er i ekstase over sin nye jobb - der han blir en del av en av verdens største fotballklubber..

P4 - 45 minutter siden

Rekordmange fikk norsk statsborgerskap

Aldri før har så mange fått norsk statsborgerskap som i fjor. Til sammen fikk 21.600 personer statsborgerskap i Norge i 2017 – det er altså ny rekord og en betydelig økning, med 7900 flere enn året før, viser tall fra SSB.

P4 - 45 minutter siden

Lavere ledighet blant innvandrere

Arbeidsledigheten blant innvandrere går ned. Det viser ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå. 6,1 prosent av innvandrerne sto uten jobb i første kvartal i år, 1 prosentpoeng færre enn året før.

P4 - 45 minutter siden

Drapsvåpen funnet i Jemtland-saken

Våpenet som ble brukt da Janne Jemtland ble drept i Brumunddal i vinter er nå funnet. Det fortalte politiet i Innlandet på en pressekonferanse onsdag. Det var den siktede ektemannen som fortalte politiet hvor de kunne finne våpenet.

P4 - 1 time siden

Ikke alle savner NRK

Det er slett ikke alle som savner NRK vel en uke etter at streiken ble et faktum. 34 prosent savner ikke statskanalen i det hele tatt, ifølge en undersøkelse InFact har gjort for Medier24. De unge er blant dem - nesten halvparten av folk mellom 18 og 24 sier de ikke føler noe savn.

P4 - 1 time siden

Nye spor i Palme-saken

Den såkalte Skandia-mannen, Björn Engström, skal ifølge det svenske tidsskriftet Filter være mannen som myrdet Olof Palme. Mannen jobbet som reklamekonsulent i Skandia-huset i Stockholm og stemplet ut fra jobben to minutter før den svenske statsministeren ble skutt og drept rett rundt hjørnet i 1986. Mannen var blant de første som sto fram som vitne til drapet, og ble selv ikke mistenkt.

P4 - 1 time siden

Vil lokke prester tilbake

Presteforeningen vil nå ha en rekrutteringskampanje for å hente utdannede teologer tilbake til presteyrket. Det vil bli behov for svært mange prester de kommende årene, men mange utdannede prester har valgt andre yrker, skriver Vårt Land. Flere steder, spesielt i distriktene, sliter kirken med å gjøre seg attraktiv.

P4 - 1 time siden

Vil ha åpne dører under rettssaken mot Berg

Advokatene til Frode Berg frykter for rettssikkerheten til den spionsiktede nordmannen dersom retten holdes for lukkede dører. Det er foreløpig usikkert når rettssaken vil holdes, men Bergs russiske advokat sier til VG at han håper det blir til høsten, og at Berg ikke må sitte i varetekt lenger enn det. Han sier videre at de vil vurdere om de vil kreve åpne dører nærmere når etterforskningen er ferdig..

P4 - 1 time siden

- Urealistisk bemanningsplan

Norsk Flygerforbund mener bemanningsplanen til Babcock som skal overta luftambulansetjenesten i Nord-Norge er urealistisk. Babcock ønsker færre piloter enn det er i tjenesten i dag og sier de vil kjøpe piloter fri fra ferie ved behov. Leder i Flygerforbundet, Yngve Carlsen, sier til Dagens Næringsliv at dette kan svekke beredskapen, mens Babcock avviser at de vil ansette for få piloter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt