P4 > Nyheter

Tuesday, 12 December, 22:58

P4 - 25 Nov 17 kl. 06:57

Tolvåring overfalt i Skien

En tolv år gammel gutt ble kjørt til legevakt i Skien etter å ha blitt slått og sparket i går kveld. Ingen er pågrepet etter overfallet.
Gutten var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng kom etter dem.
Politiet opplyser til NTB at gutten klaget over smerter i brystet og hadde en hevelse på den ene siden av ansiktet.
Det ble søkt i området, men politiet fant ingen av de antatte gjerningspersonene..
Les mer på P4


Les mer om:
Skien, NTB

Dele artikeln

104 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tolvåring, overfalti , Skien
NRK - 24 Nov 17 kl. 23:56

12-åring overfalt i Skien

En 12-åring er kjørt til Skien legevakt, etter å ha blitt slått og sparket av det som skal ha vært flere gjerningsmenn, melder politiet. Fornærmede har smerter i brystet. Hendelsen skjedde på Kjørbekkhøgda.

P4 - 25 Nov 17 kl. 15:19

Ingen pågrepet etter overfall i Skien

Fortsatt er ingen pågrepet etter at en tolv år gammel gutt i går kveld ble overfalt, slått og sparket i Skien. Tolvåringen var ute og gikk sammen med flere andre da en gjeng eldre gutter gikk til angrep. Politiet, som fortsatt ikke vet hva som er foranledningen til at gutten ble angrepet, skal gjennomgå filmer fra overvåkingskameraer i området.

NRK - 28 Nov 17 kl. 14:05

Tilstår overfall av 12-åring

Politiet har gått til pågripelse i saken der en 12 år gammel gutt ble overfalt og mishandlet i Skien fredag kveld. Overvåkingskameraet i skolegården har fanget hele voldshendelsen..

NRK - 26 Nov 17 kl. 21:16

Foreldre patruljerer i Skien

Foreldre ved Kjørbekkhøgda skole i Skien setter i gang patruljering i området der en 12 år gammel gutt ble overfalt og banket opp fredag. Gutten ligger fortsatt på sykehus. Politiet undersøker nå bilder fra overvåkningskameraer i området..

P4 - 27 Nov 17 kl. 19:06

- Har ikke funnet motiv for overfall i Skien

Fortsatt er ingen pågrepet etter at en 12 år gammel gutt ble brutalt overfalt i Skien fredag kveld, og politiet har ikke funnet noe motiv for handlingen. 12-åringen var ute med to kamerater da de ble forfulgt av en gjeng med eldre gutter, men det skal ha vært kun en av guttene som utførte volden. Politiet har i dag avhørt vitner og fått en beskrivelse av den antatte gjerningsmannen..

P4 - 04 Dec 17 kl. 19:49

12-åring skal ha blitt overfalt

En 12 år gammel gutt skal ha blitt overfalt av to maskerte personer på vei hjem fra skolen i Arendal i ettermiddag. Overfallet skal ha skjedd ved en barnehage, melder politiet i Agder. Det er ikke kjent om gutten ble skadet, eller om noen er pågrepet.

P4 - 21 Sep 17 kl. 11:20

Ny mann pågrepet i Skien-drapssak

Politiet har pågrepet en ny person etter det antatte dødsfallet til 62 år gamle Hjalmar Johnsen i Skien. En 35 år gammel mann er siktet for å ha unnlatt å hjelpe en person i nød. Tidligere er en annen 35-åring fra Telemark siktet for uaktsomt drap.

Dagbladet - 05 Oct 17 kl. 07:14

Tenåring skadd i masse­slagsmål i Skien: - Det skal ha blitt dratt fram kniv, knokejern og skiftenøkkel

En 16 år gammel gutt fikk skader i ansiktet og ryggen etter et masseslagsmål i Skien onsdag kveld. Tre unge menn er pågrepet og blir avhørt torsdag..

Aftenposten - 20 Sep 17 kl. 10:54

Person funnet død i vannet i Skien – kan være savnet 62-åring

Dykkere har funnet en død person i havnebassenget i Skien. Det er ikke bekreftet om personen er en 62 år gammel mann som har vært savnet..

Aftenposten - 05 Oct 17 kl. 06:05

Tenåring skadet i masseslagsmål i Skien

En 16 år gammel gutt fikk skader i ansiktet og ryggen etter et masseslagsmål i Skien onsdag kveld. Tre unge menn er pågrepet og blir avhørt torsdag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Vestfoldbanen stengt

Vestfoldbanen er stengt for trafikk mellom Sandefjord og Larvik. Årsaken er en feil på sporet. Det jobbes med å utbedre feilen, men det er usikkert hvor lang tid det vil ta..

P4 - 1 time siden

Ny voldshendelse på Furuset

Flere ungdommer har igjen vært involvert i en slåsskamp på Furuset i Oslo i kveld, dagen etter at en ung mann ble knivstukket. Politiet melder at en person blir sjekket av ambulanse, og at det nå sikres spor fra åstedet. To personer er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen i går.

P4 - 1 time siden

Over 700 dansere mot trakassering

Også 700 dansere i Norge går nå ut med et opprop mot seksuell trakassering og overgrep i bransjen. Under emneknaggen når dansen stopper forteller flere om overgrep, ydmykelser og nedlatende kommentarer. Danserne sier i oppropet at de er i en ekstra sårbar situasjon fordi de bruker kroppen i både utdannelsen og arbeidslivet..

P4 - 1 time siden

- Flyktninger utsettes for tortur, vold og drap

Strandede flyktninger og migranter utsettes for tortur og overgrep i interneringsleirer i Libya. Det hevder Amnesty International i en ny rapport. I rapporten hevde det at overgrepene utføres av myndigheter, menneskesmuglere og væpnede militser.

P4 - 1 time siden

Minst 32 omkom i massiv trafikkulykke i Kenya

Minst 32 mennesker har mistet livet i en trafikkulykke vest i Kenya. Ulykken skjedde da en lastebilsjåfør som flyktet fra politiet mistet kontrollen og kolliderte med en buss. Totalt var 13 kjøretøy involvert i ulykken, og dødstallet er ventet å stige..

P4 - 2 timer siden

Dømt for overgrep mot barnebarn

En mann i 60-årene er i Alta tingrett dømt til fem års fengsel for overgrep mot sine egne barnebarn. Jentene var tre og fem år da overgrepene skjedde, i følge iFinnmark. Mannen anket dommen på stedet.

P4 - 2 timer siden

Advokatfirma får kritikk for gratulasjon

Advokatfirmaet Sylte får kritikk etter at de på Facebook nylig gratulerte en klient med frifinnelse i en voldtektssak. Advokaten som bistår kvinnen sier til NRK at innlegget er belastende, og reagerer på at det gratuleres i en sak av så alvor karakter. Advokatfirmaet har nå slettet innlegget på grunn av debatten som oppsto i kommentarfeltet..

P4 - 2 timer siden

Ankom valglokale på hest

Den omdiskuterte republikaneren Roy Moore ankom i dag valglokalet i Alabama på en hest. Alabama skal velge ny senator, og det knyttes stor spenning om Moore, som er beskyldt for å ha forgrepet seg på flere jenter, blir valgt. Flere partifeller har bedt Moore trekke seg, men USAs president Donald Trump har gitt politikeren sin fulle støtte..

P4 - 3 timer siden

Pedofile har egen vennegruppe med barn

Norske og utenlandske pedofile har opprettet en egen chattegruppe på nettet, der de har utstrakt kontakt med barn. I chatteforumet inviteres barn ned i 10-årsalderen, der det snakkes og utveksles seksualiserte tegninger av småjenter, skriver NRK. Ifølge de pedofile vet barna at de er pedofil.

P4 - 3 timer siden

To til sykehus etter bilulykke

To menn er fraktet til sykehus etter at bilen de satt i kjørte av veien og havnet i elven i Drangedal i Telemark i kveld. Skadeomfanget er ukjent. Bilen skal ha fått store skader, og måtte taues opp av elva..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt