P4 > Nyheter

Mandag, 28 September, 13:37

P4 - 14 aug. 20 kl. 12:22

Tollvesenet er skuffet over nordmenn

Tollvesenet er skuffet over nordmenn som reiser til Sverige og handler før det igjen blir karantene for å ha vært i Värmland län.
Statsminister Erna Solberg har oppfordret alle til å holde seg i Norge etter at smittesituasjonen har forverret seg.
Tollvesenet opplyser til Dagbladet at det har vært en klar trafikkøkning etter nyheten om at Värmland blir rød sone i morgen..
Les mer på P4


Les mer om:
Sverige, Värmland, Erna Solberg, Norge, Dagbladet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tollveseneter , skuffet, over, nordmenn
Nyhetspressen - 05 aug. 20 kl. 10:52

Hva har nordmenn egentlig brukt tiden på uten profesjonell idrett?

Mange nordmenn bruker mye tid av sin våkne tid på idrett i forskjellige former. I noen tilfeller kanskje litt vel mye tid hvis man spør de andre i familien, men det er selvfølgelig en subjektiv vurdering – sammenlignet med for lite fysisk aktivitet er overdreven interesse for sport og idrett et luksusproblem. Hva skjer når den profesjonelle idretten tar en pause, hva er det egentlig sportsinteresserte nordmenn bruker tiden sin på?

Dagbladet - 14 aug. 20 kl. 11:55

Tollvesenet er skuffet over nordmenn

Statsminister Erna Solberg har oppfordret nordmenn til å bli hjemme. Fortsatt er det stor pågang på grensa..

P4 - 24 juli 20 kl. 15:08

Tollere klar for storinnrykk

Tollvesenet setter inn alle tilgjengelige ressurser etter grenseåpningen til Sverige og vil være på enkelte steder døgnet rundt. Fra midnatt kan nordmenn reise til fire nye regioner i Sverige uten å bli pålagt karantene, opplyste regjeringen i ettermiddag. Tollvesenet forventer at reisende opptrer som vanlig, og at alle som krysser grensen følger kvotereglene.

NRK - 06 aug. 20 kl. 18:09

Solberg skuffet over Hurtigruten

Utbruddene på hurtigruteskipet Roald Amundsen setter reiselivsnæringen tilbake, sier en skuffet statsminister Erna Solberg. – Jeg er litt skuffet over at vi har kommet i den situasjonen vi er i, men nå må vi håndtere den herfra, sier Solberg..

Dagbladet - 08 mai 20 kl. 16:30

Tollvesenet: - Det har eksplodert

Stengte grenser fører til tørke på narkotikamarkedet. Tollvesenet har knapt sett så mange cannabisfrø tidligere..

P4 - 12 juni 20 kl. 07:06

Millioner av munnbind stanset av Tollvesenet

Siden mars har Tollvesenet holdt igjen åtte millioner munnbind fra Kinesiske produsenter. Årsaken er at de ikke holder mål etter europeisk standard. Dette skaper trøbbel for norske myndigheter, melder NRK.

P4 - 15 mai 20 kl. 16:41

Skuffet over fortsatt hyttenekt

Nordmenn med hytte og campingvogn i SVerige er skuffet over at de fortsatt ikke får reise dit. Rådet om å unngå utenlandsreiser forlenges til 20. august, men 15.

VG - 20 juni 20 kl. 11:09

Trine Skei Grande: - Skuffet over helseministeren

Helseminister Bent Høie (H) ba denne uken nordmenn om å beholde myndighetenes smitteapp. Venstres partileder Trine Skei Grande er skuffet over helseministeren..

Nyhetspressen - 18 juli 20 kl. 22:19

Gaming blir stadig mer populært

Gaming blir stadig mer populært bant nordmenn. Den innovative teknologien gjør at det kontinuerlig utvikles spennende utstyr som kan benyttes når du spiller i din egen stue. De globale trendene gjør at det norske markedet byr på et stort utvalg av gamingutstyr, som garantert vil gjøre spillopplevelsen bedre.

P4 - 24 juli 20 kl. 16:44

- Forståelig at mange blir skuffet

- Det er forståelig at nordmenn i Spania i dag blir skuffet. Det sier landbruks- og matminister, Olaug Bollestad..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

-Har ikke kontroll på brann

Oljebrannen i Mekjarvik i Rogaland har blusset opp igjen. Brannvesenet sier de ikke har kontroll. Det er mye røyk i området som er farlig å puste inn.

P4 - 15 minutter siden

Kongen er skrevet ut av sykehuset

Kongen er nå skrevet ut av Rikshospitalet, han har forlatt sykehuset i følge NTB. Kongen ble innlagt på sykehuset fredag morgen på grunn av tung pust. Han vil være sykmeldt til og med 4.

P4 - 15 minutter siden

Ber om undersøkelse av drapssiktet

Politiet ber om at 19-åringen som er siktet for drapet på en 20 år gammel kvinne i Bergen i helgen undersøkes av psykiatere. Kvinnen ble funnet livløs i leiligheten lørdag kveld. Både siktede og offeret har siden august vært studenter i Bergen.

P4 - 45 minutter siden

100 i karantene på skole i Øygarden

I dag ble 49 nye elever på fjerde trinn ved Stranda skole i Øygarden satt i karantene etter at en elev fikk påvist koronaviruset. Det opplyser kommunen til NRK. Nå er over 100 pseroner satt i karantene ved denne skolen..

P4 - 15 minutter siden

Ny smitte ved sykehus

En ansatt ved Stavanger universitetssykehus fikk i helgen påvist koronaviruset. Nå er to medarbeidere og fire pasienter satt i karantene som følge av dette. I tillegg til pårørende.

P4 - 45 minutter siden

E6 stengt etter ulykke

E6 ved Snåsa i Trøndelag er stengt etter en trafikkulykke. Tre biler var involvert i ulykken..

P4 - 1 time siden

Etterlyst nordmann pågrepet for drap

En nordmann i begynnelsen av 20-årene som har vært etterlyst i forbindelse med et drap i London ble i helgen pågrepet i Oslo. Mannen er en av flere personer som er siktet for drapet som skjedde for noen måneder siden, skriver TV2. Han har vært etterlyst av britiske myndigheter som har begjært ham utlevert.

P4 - 1 time siden

Telenor har tekniske problemer

Telenor har for øyeblikket tekniske problemer som fører til at kunder ikke får ringt. Selskapet har foreløpig ikke oversikt om dette gjelder deler av landet eller hele landet. Det er kun utgående samtaler som er problemet.

P4 - 1 time siden

Containerbrann i Rogaland

Det brenner kraftig i en container med gassflasker i Mekjarvik i Rogaland. Politiet har nå opprettet en sikkerhetssone på 700 meter på grunn eksplosjonsfare. Brannen startet i en grop med olje, og har i tillegg til å spre seg til containeren også spredd seg til et nabobygg.

P4 - 1 time siden

Slått i ansiktet med kjetting

En person skal være slått i ansiktet med kjetting under et slagsmål i Birkelundsbakken i Bergen. Politiet er nå på vei til stedet. Skadeomfanget og omstendighetene rundt hendelsen er ikke kjent..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt