NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 07:52

NRK - 18 Mar 20 kl. 02:53

Tokyo-børsen åpnet opp

Tokyo-børsen åpnet opp onsdag morgen etter at børsene også i New York og Europa dagen før hadde oppgang. Nikkei-indeksen var opp 1,18 prosent, mens den bredere Topix-indeksen steg med 1,29 prosent..
Les mer på NRK


Les mer om:
New York, Europa, Topix

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tokyo-børsen, åpnet, opp
E24 - 25 Feb 20 kl. 05:41

Tokyo-børsen faller kraftige 3,3 prosent

Fallet fortsetter stort sett på Asia-børsene i kjølvannet av gårsdagens ras. Nedgangen er størst i Japan, der Tokyo-børsen har åpnet igjen etter å ha vært stengt dagen før..

NRK - 11 Mar 20 kl. 02:53

Nedgang på Tokyo-børsen

Børsen i Tokyo åpnet med nedgang onsdag trass i at New York-børsene hadde oppgang tirsdag etter det voldsomme fallet dagen før. Nikkei-indeksen var ned 0,86 prosent i morgenens handel, mens den bredere Topix-indeksen var ned 0,47 prosent, melder NTB..

NRK - 28 Feb 20 kl. 02:22

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..

NRK - 16 Mar 20 kl. 02:24

Tokyo-børsen nøler før rentemøte

Børsene i Tokyo åpnet litt opp mandag, men så dalte de igjen umiddelbart etterpå da det ble kjent at Japans sentralbank har planlagt å olde et ekstraordinært møte mandag..

NRK - 17 Mar 20 kl. 01:21

Nedgang på Asia-børsen

Nikkei-indeksen på Tokyo-børsen åpnet ned 3 prosent tirsdag. Rentekutt fra sentralbanken var ikke nok til å dempe frykten for korona-pandemien, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 06 Feb 20 kl. 02:03

Børsoppgang tross virusfrykt

Wall Street-børsen i New York synes å ha lagt vekk frykten for det nye koronaviruset og stengte på rekordnotering onsdag. I Japan åpnet Tokyo-børsen markert opp torsdag..

Aftenposten - 24 Mar 20 kl. 05:47

Stor oppgang på Tokyo-børsen

Nikkei-indeksen på Tokyo-børsen steg 7,13 prosent tirsdag..

Aftenposten - 09 Mar 20 kl. 05:37

Tokyo-børsen ned mer enn 6 prosent

Børsen i Tokyo faller kraftig mandag på grunn av frykten for koronaviruset og fordi oljeprisen stuper til 34 dollar fatet..

NRK - 19 May 20 kl. 04:00

Børsen i Tokyo opp fra start

Drevet av oppgangen fra amerikanske børser mandag, åpnet handelen i Tokyo med oppgang tirsdag. Nikkei-indeksen steg med 1,65 prosent. Børsene på Wall Street endte mandag med solid oppgang på mellom 2,4 og 3,9 prosent..

Aftenposten - 13 Mar 20 kl. 05:39

Tokyo-børsen ned 6 prosent

Nikkei-indeksen på Tokyo-børsen falt 6 prosent fredag. I Australia var det oppgang..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Seks millioner smittet i verden

Litt over 6.030.000 mennesker har fått påvist smitte av koronaviruset i verden til nå, viser tall fra Worldometer.

NRK - 5 minutter siden

Flere tidligere klager på betjenten

Politimannen som er pågrepet for drapet på George Floyd i Minneapolis har fått mange klager tidligere. Det opplyser politiet i Minneapolis, som sier han har mottatt 18 klager. Det er ikke kjent hva disse klagene gikk ut på, ifølge CNN..

NRK - 15 minutter siden

Ber hæren være klar til å gripe inn

Pentagon ber amerikansk militærpoliti være klar for å stasjonere enheter i Minneapolis i USA, hvor dødsfallet til George Floyd mandag kveld førte til demonstrasjoner, som siden har spredd seg til flere amerikanske byer. Det melder Associated Press..

NRK - 15 minutter siden

Militærpoliti til Minneapolis

Pentagon beordrer amerikansk militærpoliti til å stasjonere flere enheter i Minneapolis i USA, hvor dødsfallet til George Floyd mandag kveld førte til demonstrasjoner, som siden har spredd seg til flere amerikanske byer. Det melder Associated Press..

NRK - 30 minutter siden

Vil ha faste hjemmekontor-dager

Oslo Høyre vil videreføre ordningen med hjemmekontor for å få ned rushtrafikken i hovedstaden, melder NTB. Oslo Høyre ønsker og fleksibel kjernetid. De får støtte fra MDGs klima -og samferdselsbyrå Arild Hermstad, som kaller forslaget en god idé..

NRK - 30 minutter siden

Én drept i Detroit-demonstrasjon

Én person er drept etter at det ble skutt mot en samling av demonstranter i Detroit i USA. Det opplyser en talsmann for politiet, ifølge AP. NTB skriver at det ikke er kjent hvem offeret er, eller hvem som løsnet ett eller flere skudd mot samlingen..

NRK - 30 minutter siden

Viktig at stemming skjer samme sted

Valgoppslutningen ved kirkevalget 2019 var i snitt fem prosentpoeng høyere der valglokalene var samme sted som kommune- og fylkestingsvalget. 81 prosent av kirkevalgstemmerne mener det er viktig at stemmingen skjer samme sted, viser tall fra KIFO..

NRK - 45 minutter siden

Unntakstilstand i Georga

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..

NRK - 1 time siden

Frp vil ha ølsalg i kiosker

Fremskrittspartiet vil lette på norske alkoholregler og fremmer igjen forslag om ølsalg på bensinstasjoner og kiosker. Partiet vil også la matbutikkene selge alkohol gjennom hele åpningstiden. Stortinget skal behandle saken tirsdag, melder Vårt Land..

NRK - 1 time siden

Båtulykke i Tysvær

En mann er fløyet og en annen er kjørt til sykehus etter at en fritidsbåt traff en jernstake i Nedstrand i Rogaland natt til lørdag. Hovedredningssentralen ble varslet om ulykken av brannvesenet klokken 3.24..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt