NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 13:41

NRK - 05 May 19 kl. 05:02

Tok tyver på fersken - ble truet

To personer er arrestert, mistenkt for å ha brutt seg inn i boder. Ifølge politiet ble en person som oppdaget dem truet med det som kan være en skrutrekker, for de antatte gjerningspersonene stakk av. De ble senere funnet med det antatte tyvegodset..
Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tok, tyver, fersken, ble, truet
P4 - 06 May 19 kl. 18:07

Tyver med barnevogn tatt på fersken

To kvinner i 40-årene med en barnevogn ble i ettermiddag tatt på fersken for å stjålet fra en butikk i Rygge. Kvinnene brukte barnevognen til oppbevaring av tyvegodset, og hadde ifølge politiet stjålet varer for rundt 1500 kroner. Tyvene er anmeldt..

Dagbladet - 27 Jul 19 kl. 11:11

82-åring jaget vekk tyver med rullator og stokk

Den danske kvinnen tok raskt affære da to tyver brøt seg inn i hjemmet hennes..

NRK - 30 Nov 19 kl. 18:31

Jakter tyver i Kristiansand

Politiet stanser all trafikk i Kristiansand i jakten på tyver. Flere personer skal ha stjåle varer fra IKEA og flyktet i to biler..

P4 - 31 Oct 19 kl. 20:16

Ukrainsk politiker tatt på fersken

En mannlig ukrainsk politiker ble denne uken tatt på fersken for å chatte med en prostituert under en seanse i Ukrainas nasjonalforsamling. Ifølge et ukrainsk nettsted viser bilder at politikeren har en dialog om timeprisen hennes. Flere politikere har krevd politikerns avgang..

NRK - 30 Oct 19 kl. 13:39

Tyver stjal ladestasjon

Politiet ber om tips etter at en tyver har stukket av med en hel ladestasjon i Hattfjelldal i Nordland. – Har aldri hørt om lignende, sier Fortum som eier over 1900 ladestasjoner her i landet..

Klartale - 21 Jul 19 kl. 19:20

Tyver stjal fra turister i Oslo

Tyver har stjålet lommebøker og penger fra flere turister. Det skjedde på Frammuseet og Kon Tiki-museet i Oslo..

Aftenposten - 23 Mar 19 kl. 12:01

Tyver brøt seg inn med gravemaskin og stjal åtte motorsykler

Natt til lørdag gikk alarmen hos Spinnin Wheel AS i mysen. Tyver hadde gjort innbrudd og kom seg avgårde med åtte motorsykler..

Klartale - 24 Apr 19 kl. 10:53

Tyver stjal saksofoner, men «glemte» den viktigste

Attilio Berni har samlet saksofoner i 25 år. Tyver stjal 35 saksofoner, men tok ikke den som tilhørte Sonny Rollins (bildet)..

NRK - 13 Oct 19 kl. 06:18

Tyver stjal ni kenguruer i Balle

Ni av ti kenguruer ble stjålet fraden zoologiske hagen Munkholm Zoo i Balle på Jylland i Danmark. En gang i løpet av nattt til lørdag klippet tyver seg gjennom gjerdet. Tyveriet føyer seg inn i en serie av flere lignende tyverier i Danmark..

Hegnar.no - 23 Mar 19 kl. 14:20

Tyver med gravemaskin stjal MC-er

Tyver med gravemaskin stjal natt til lørdag MC-er i Mysen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Dømt for datainnbrudd hos vegvesen

En mann i 30-årene er i Bergen tingrett dømt til 14 dagers betinget fengsel for datainnbrudd hos Statens vegvesen. Mannen sier han ville utvikle en app. Han ble også dømt til å gi fra seg to harddisker og en SSD-disk, skriver BT..

NRK - 15 minutter siden

Mattilsynet refser oppdrettsfirmaer

Oppdrettsnæringa får knusende kritikk av Mattilsynet for manglende kontroll med rensefisken, skriver DN. Hvert år blir det satt ut 50–60 millioner rensefisk som fjerner lakselus. En ny rapport fra Mattilsynet viser at 40 prosent av rensefisken dør..

NRK - 15 minutter siden

Netanyahu lover 3500 bosetterhjem

Israels statsminister Benjamin Netanyahu lover å bygge 3500 nye jødiske hjem på okkupert området som i praksis kan dele Vestbredden i to. Løftet kommer bare en uke før valget. FN, EU og USA har tidligere protestert mot byggingen..

NRK - 30 minutter siden

Erna Solberg minnes Jahn Teigen

Statsminister eRna Solberg minnes den avdøde artisten Jahn Teigen og kaller det «utrolig trist». – Sangene hans har vært lydsporet i livet til mange av oss, skriver hun på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Sju døde i sammenstøt i India

Sju mennesker døde da tilhengere og motstandere av en ny statsborgerskapslov støtte sammeni New Delhi mandag og tirsdag. Blant de døde er det én politimann, melder AP. Flere butikker og eiendommer ble ødelagt i steinkasting..

NRK - 45 minutter siden

Korona-smitte i Kroatia

Kroatia har fått sin første tilfelle av koroniaviruset covid-19. det bekrefter statsminister Plentovic, melder Reuters. Dermed er viruset spredt til i alt 35 lanf utenom Kina..

NRK - 1 time siden

– Irans visehelseminister smittet

Irans visehelseminister skal ha testet positivt på det nye koronaviruset, melder nyhetsbyrået AFP. 15 personer er døde som følge av viruset i Iran, og 95 er smittet..

NRK - 1 time siden

Dødsulykke på E39 i Rogaland

Føreren av en personbil omkom i en kollisjon med en trailer på E39 ved Tronvik i Lund kommune i Rogaland tirsdag formiddag. Veien er stengt..

NRK - 1 time siden

Jahn Teigen hedres med statue

I hjembyen Tønsberg hedres Jahn Teigen med en statue. Artisten døde i går kveld på Ystad sykehus i Skpne hvor han har bodd de siste årene..

NRK - 1 time siden

Død person funnet i Trondheim

Politiet i Trøndelag melder at en død person er funnet på Ranheim. Det blir betegnet som et mistenkelig dødsfall. Politiet er på stedet og undersøker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt