Aftenposten > Utenriks

Monday, 24 February, 12:12

Aftenposten - 11 Sep 19 kl. 20:34

Tok seg videre i NM etter å ha slått ut eliteserielag

KRS-herrene viste ingen respekt for eliteserielaget Nærbø i 3. runde i NM..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
KRS, Nærbø, NM

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tok, seg, viderei NM , etterå ha , slått, ut eliteserielag
P4 - 03 Oct 19 kl. 22:22

Filip Ingebrigtsen videre til tross for protester

Juryen har konkludert med at Filip Ingebrigtsen er videre til semifinalen på 1500-meter etter et dramatisk forsøksheat med flere fall. Ingebrigtsen var borti en av løperne som gikk i bakken, og det ble lagt inn to protseter etter løpet. Men Juryen har konludet met at Ingebrigtsen ikke gjorde noe galt.

P4 - 21 Jan 20 kl. 19:40

Norge videre i EM etter å ha slått Island

Norge er videre i håndball-EM etter å ha slått Island 31-27 i Malmø i kveld. Islendingene slo kraftig tilbake i andreomgang, men likevel holdt det ikke mot en sterk norsk laginnsats..

P4 - 27 Sep 19 kl. 18:12

Retzius ute av VM

så til VM i friidrett. Lene Retzius tok seg ikke videre fra kvalifiseringen i stavsprang. Hun endte på 4 meter og 35 centimeter, etter å ha revet tre ganger på 4,50.

NRK - 17 Jun 19 kl. 22:53

Norge videre i VM

Norge er videre til åttendelsfinalen i fotball-VM etter kveldens 2-1-seier over Sør-Korea..

P4 - 12 Feb 20 kl. 06:10

IS-kvinne godtar videre varetekt

Den IS-siktede kvinnen som ble hentet fra Syria sammen med sine to små barn, samtykker til videre varetekt. Det opplyser forsvareren hennes til NTB. Den norsk-pakistanske 29-åringen ble varetektsfengslet for fire uker etter at hun kom tilbake til Norge i januar.

Aftenposten - 09 Feb 20 kl. 10:00

Hun vil være med videre i Vipers: – Ikke gitt at man får ny kontrakt

Hanna Yttereng fikk ros for forsvarsspillet etter kampen mot Bucuresti. Kontrakten går ut ved sesongslutt, men strekspilleren vil være med videre..

P4 - 15 Aug 19 kl. 23:22

Molde videre i Europaligaen

Molde er videre til fjerde runde i Europaliga-kvalifiseringen etter å ha slått ut den greske klubben Aris 4-3 sammenlagt i kveld. Molde ledet 3-0 etter første oppgjøret, men gjorde det vanskelig for seg selv da Aris scoret tre på rad i returoppgjøret. Mathis Bolly ble den store helten for Molde da han satte inn det avgjørende målet i 1.

NRK - 12 Feb 20 kl. 04:35

Samtykker til videre fengsling

Den terrorsiktede kvinnen som ble hentet fra Syria sammen med sine to små barn, samtykker til videre varetekt, opplyser forsvareren til NTB. 29-åringen ble varetektsfengslet for fire uker etter at hun ble brakt tilbake til Norge i januar..

P4 - 04 Jan 20 kl. 09:13

Favorittene videre etter prolog

Alle de norske kvinnene er videre etter den klassiske sprinten i Tour de Ski i morges. Astrid Uhrenholdt Jacobsen ble best av de norske på en 7. plass, mens Therese Johaug, som vanligvis ikke hevder seg i sprint, imponerte og gikk inn til en 10.

P4 - 04 Feb 20 kl. 22:28

Fengsles videre etter Florø-drap

Mannen i 20-årene som er siktet for å ha drept en mann i 40-årene i Florø i Vestland i april i fjor er varetektsfengslet videre i åtte nye uker. Også en annen mann er siktet, men ble sluppet fri etter to måneder i varetekt. Politiet er i følge NRK ferdige med å etterforske saken.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 15 minutter siden

Stor usikkerhet og uro omkring nytt regelverk for støtte til barnebriller

Fra 1. mars legger støtteordningen til barnebriller om. Statsråd Torbjørn Røe Isaksen forsikrer at foreldre ikke blir nødt til å legge ut store beløp mens de venter på refusjon fra Nav..

Aftenposten - 15 minutter siden

20 spillere reiser med «Gutan» til Spania: En rekke unggutter skal vise seg frem

Få siste nytt om TIL i vår direkteblogg..

Aftenposten - 45 minutter siden

DN: Bjørn Rune Gjelsten kjøper Gresvig

Bjørn Rune Gjelsten kjøper Gresvig, skriver DN..

Aftenposten - 1 time siden

Mann ringte ned 112-sentralen – ble fratatt telefonen

Politiet har tatt telefonen til en mann i 20-årene etter at han ringte politiets nødnummer 17 ganger på 13 minutter, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 1 time siden

Aps Marianne Marthinsen gir seg i politikken

Aps Marianne Marthinsen tar ikke gjenvalg til Stortinget, melder Dagens Næringsliv. Hun oppgir interne forhold i partiet som årsak..

Aftenposten - 1 time siden

Ønsket av Start. Nå trener spissen med en annen norsk klubb.

Joacim Holtan er på prøvespill i Kongsvinger ut neste uke. I mandagens treningskamp mot Moss skal han få spilletid for førstedivisjonsklubben..

Aftenposten - 1 time siden

– Valget i Iran er et nederlag for regimet

De konservative kandidatene gjorde nærmest rent bord ved parlamentsvalget i Iran. Likevel er valget et nederlag for det konservative regimet, mener norsk Iran-ekspert..

Aftenposten - 1 time siden

Profilert norsk bokser kan bli utestengt i fire år

Påtalenemnden i Antidoping Norge innstiller på fire års utestengelse for bokseren Hadi Srour. Han avla en positiv dopingprøve med spor av syntetisk EPO..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt