NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Oktober, 13:55

NRK - 01 okt. 20 kl. 10:21

Togtrafikken i gang igjen i Oslo

Jordfeilen mellom Oslo S og Nationaltheatret er rettet, men reisende må fortsatt forvente forsinkelser og innstillinger i togtrafikken torsdag morgen. – Jordfeilen mellom Oslo S og Nationaltheatret er rettet, skriver Bane Nor på Twitter i 10-tiden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Nationaltheatret, Bane Nor, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Togtrafikkeni , gang, igjeni , Oslo
P4 - 01 okt. 20 kl. 09:55

Kan bli forsinkelser i togtrafikken utover dagen

Det kan bli store forsinkelser i togtrafikken utover dagen i dag. Det opplyser pressevakt i BaneNor, Dag Svinsås. En jordfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret har ført til full stopp i togtrafikken.

NRK - 01 okt. 20 kl. 18:31

Togtrafikken i Oslo åpnet igjen

Togtrafikken er åpnet igjen i Oslo, opplyser Bane NOR på sine nettsider klokken 18:15 torsdag ettermiddag. Trafikken mellom Nationaltheateret og Oslo S har vært stengt flere ganger torsdag på grunn av jordfeil..

P4 - 01 okt. 20 kl. 16:18

Store togproblemer i Oslo

Det er store problemer i togtrafikken i Oslo. Jordfeilen som tidligere i dag lammet togtrafikken i hovedstaden er tilbake, melder Bane Nor. Det rammer strekningen mellom Nationaltheatret og Oslo S, og vil føre til innstillinger.

P4 - 01 okt. 20 kl. 07:42

Problemer i togtrafikken

Det er store problemer i togtrafikken med forsinkelser og innstillinger . Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S. Det er igjen signalanlegget som skaper problemer, sier Kommunikasjonsleder Dag Svinsås i Bane Nor..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 07:47

Forsinkelser i togtrafikken etter jordfeil på tognettet i Oslo

Jordfeilen mellom Oslo S og Nationaltheatret er rettet, men reisende må fortsatt forvente forsinkelser og innstillinger i togtrafikken torsdag morgen..

VG - 01 okt. 20 kl. 08:06

Kaos i togtrafikken: Full stans – har fortsatt ikke funnet feilen

Togtrafikken har stoppet opp i Oslo. Etter nesten tre timer, har BaneNor fortsatt ikke funnet feilen..

NRK - 01 okt. 20 kl. 20:45

Store forsinkelser i togtrafikken

Det er stadig innstillinger og forsinkelser i togtrafikken inn til Oslo torsdag ettermiddag. Flere tog er kansellert. Årsaken er at færre spor er i bruk mellom Lysaker og Skøyen på grunn av strømbrudd..

VG - 01 okt. 20 kl. 08:06

Togene går igjen etter full stans i trafikken

Togtrafikken stoppet helt opp i Oslo i omtrent tre timer torsdag morgen..

NRK - 01 okt. 20 kl. 07:39

Full stans i togtrafikken

Alle tog som skal vestover står stille på Oslo S, bekrefter Bane Nor til NRK. Årsaken skal være en signalfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret..

Aftenposten - 01 okt. 20 kl. 07:47

Forsinkelser og innstillinger etter jordfeil på tognettet i Oslo

En jordfeil mellom Oslo S og Nationaltheatret fører til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken torsdag morgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

16 nye smittetilfeller på Gjøvik

Det er i dag meldt om 16 nye smittetilfeller av koronaviruset på Gjøvik. De fleste nye tilfellene gjelder personer i 20-åra eller yngre. Til sammen har 72 personer i Gjøvik fått bekrefta smitte av koronaviruset i oktober..

NRK - 15 minutter siden

Åtteåring savnet i Drammen

Politiet ser etter en savnet gutt på åtte år. Siste observasjon av gutten er i området Bragernes Torg ca klokken 12:30. Gutten har blå vinterdress, røde vanter, briller, blå cherrox.

NRK - 30 minutter siden

Forlenger oppholdsforbud på Frøya

Oppholdsforbudet i anleggsområdet vindkraftsanlegget ved Nessadalen på Frøya forlenges ut året. Det skriver politiet i en pressemelding. Forbudet ble innført 19.

NRK - 1 time siden

Veronika Kristiansen testa positivt

Handballspelaren Veronika Kristiansen har testa positivt for koronavirus, melder klubben Györ på sine nettsider. Ho testa positivt måndag, men har vore i karantene sidan torsdag. Då testa Csenge Fodor positivt, og 21 tilsette gjekk i karantene..

NRK - 1 time siden

51 personer innlagt for covid-19

51 personer er tirsdag innlagt på norske sykehus for covid-19. Det er tre færre enn i går, viser Helsedirektoratets oversikt. Tre personer behandles med respirator, like mange for tredje dag på rad..

NRK - 1 time siden

Skutt av politi i Philadelphia

Det brøt ut demonstrasjoner i Philadelphia etter at en 27-åring bevæpnet med kniv ble skutt og drept av politiet. Faren klandrer politiet for sønnens død..

NRK - 1 time siden

Køkaos ved teststasjon i Bergen

Det ble køkaos ved teststasjonen i Fyllingsdalen i Bergen etter at Bergen legevakt meldte om at de var fullbooket for koronatesting. Politiet ble bedt om å bistå for å få kontroll på situasjonen. Også onsdag er i ferd med å fylle seg for legevakten..

NRK - 1 time siden

Kanariøyene vil kreve negativ test

Det spanske øyriket Kanariøyene vil vedta en lov som innebærer at turister må avlegge negativ koronatest før de får slippe inn. Det melder nyhetsbyrået AP. Loven vil gjelde for alle turister, både spanjoler og utlendinger, ifølge lokale politikere..

NRK - 1 time siden

Tolv nye smittede i Bodø

Tolv nye smittetilfeller er oppdaget i Bodø det siste døgnet. Det er det høyeste tallet på nye smittede i Bodø på ett døgn så langt. Alle tilfellene forklares med nærkontakt med andre smittede.

NRK - 1 time siden

Voldelige demonstrasjoner i Italia

I Italia demonstreres det mot myndighetenes koronarestriksjoner i flere byer. Demonstrantene har tydd til steinkasting og brukt fyrverki og brannbomber. I Milano er 28 personer anholdt, og én politibetjent ble lettere skadd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt