NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 04:27

NRK - 07 Nov 19 kl. 21:05

Togtrafikken åpnet igjen

Togstrekningen mellom Oslo lufthavn og Oslo sentrum er åpnet igjen etter at var full stans i togtrafikken på Gardermobanen i to og en halv time torsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Gardermobanen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Togtrafikken, åpnet, igjen
P4 - 20 Aug 19 kl. 21:50

Problemene for togtrafikken fortsetter

Togtrafikken preges fortsatt av mange innstillinger og mye forsinkelser etter en sommer med vedlikeholdsarbeid. Siden togtrafikken åpnet igjen etter seks uker med buss for tog er 2000 tog innstilt og hundrevis av avganger forsinket, viser tall Aftenposten har hentet inn. Bane Nor som har ansvaret beklager på det sterkeste overfor passasjerene..

P4 - 04 Aug 19 kl. 23:17

Togtrafikken starter opp igjen i morgen

I morgen tidlig starter togtrafikken opp igjen på Drammensbanen og på Østfoldbanen. De to strekningene har vært stengt i seks uker på grunn av vedlikeholdsarbeid. Bane Nor opplyser at oppstarten vil være preget av saktekjøring, noe som vil føre til forsinkelser mellom Oslo S og Kolbotn mandag og tirsdag..

P4 - 28 Sep 19 kl. 11:18

Signalfeil ved Skøyen rettet

Togtrafikken ventes nå å gå som normalt igjen vestover fra Oslo og forbi Bryn stasjon. BaneNor kan fortelle at signalfeilen ved Skøyen stasjon nå er rettet og samtidig er Bryn stasjon åpnet for trafikk igjen. Der ble det stengt etter at et skiftelokomotiv sporet av og førte til betydelige skader på spor og sporveksel..

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 06:09

Starter opp igjen togtrafikken på Drammenbanen og Østfoldbanen

Mandag morgen starter togtrafikken opp igjen på Drammenbanen og Østfoldbanen etter å ha vært stengt i seks uker..

NRK - 04 Aug 19 kl. 23:06

Starter opp togtrafikken

Mandag morgen starter togtrafikken opp igjen på Drammensbanen og Østfoldbanen etter å ha vært stengt i seks uker, skriver NTB..

P4 - 27 Sep 19 kl. 13:16

Trøbbel i togtrafikken igjen

Mer trøbbel i togtrafikken i dag. Det er stengt på Østfoldbanen mellom Ski og Kolbotn på grunn av en jordfeil. Estimert tid for åpning er klokken 18:00, melder Bane Nor.

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 21:10

– Vi skulle gjerne ønsket passasjerene tilbake på en annen måte

2000 tog er innstilt og hundrevis er forsinket siden togtrafikken åpnet igjen etter seks uker med buss for tog..

VG - 07 Nov 19 kl. 21:09

Gardermobanen åpnet igjen

Det har i kveld vært full stans i togtrafikken mellom Oslo og Oslo lufthavn etter at en person ble påkjørt av Flytoget på Lillestrøm..

VG - 07 Nov 19 kl. 21:09

Fortsatt forsinkelser, men Gardermobanen åpnet igjen

Det har i kveld vært full stans i togtrafikken mellom Oslo og Oslo lufthavn etter at en person ble påkjørt av Flytoget på Lillestrøm..

Aftenposten - 20 timer siden

E6 åpnet igjen etter ulykke

E6 i inngående retning til Oslo var stengt søndag morgen. Nå er to felt åpnet igjen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Eksplosjon i rekkehus i Helsingborg

det svenske politiets bombegruppe undersøker en bolig i Helsingborg i Syd-Sverige etter at en gjenstand eksploderte natt til mandag.Politiet opplyser til Helsingborgs Dagblad at det er snakk om en gjenstand som ble kastet inn gjennom et vindu..

NRK - 30 minutter siden

Skyting i Uppsala

I Uppsala nord for Stockholm er en leilighet i natt beskutt flere ganger. Ingen beboere ble skadet, men politiet har funnet flere kulehull i en vindusrute, melder SVT..

NRK - 1 time siden

Minst 40 arrestert i Hongkong

Minst 40 demonstranter er arrestert i Hongkong utenfor et hotell nær universitetsområdet der hundrevis av studenter forskanset seg i natt. Mange studenter forsøkte å forlate området, men ble møtt med tåregass av politiet og måtte vende tilbake..

NRK - 1 time siden

Ran på Majorstua

Politiet i Oslo etterlyser en mann i 20-årsalderen som truet til seg penger i en 7Eleven-kiosk på Majeostua ved 2-tiden i natt..

NRK - 1 time siden

Varsler nyvalg i Bolivia «snart»

Bolivias konservative, midlertidige regjering, ledet av Jeanine Añez, kunngjorde søndag at hun vil skrive ut nyvalg snart. Hun ga ingen flere detaljer, men sa at regjeringen vil forsøke å «gjennopprette landets demokratiske troverdighet»..

NRK - 2 timer siden

Pinera fordømmer politivold

Chiles president Sebastian Pinera fordømmer politiets maktmisbruk i den fire uker lange perioden med voldsomme protester i landet. – De har brukt overdrevent mye makt, og lovbrudd er begått, sa Pinera i en TV-sendt tale. 22 mennesker er døde i uroen..

NRK - 2 timer siden

Studentene kommer seg ikke ut

Ifølge Reuters korrespondent i Hongkong, Jessie Pang, har politiet sperret alle utganger fra universitetet der flere hundre studenter har oppholdt seg i natt. Flere har forsøkt å komme seg ut i morgentimene. Fortsatt sees brannbomber og tåregass..

NRK - 2 timer siden

Mange på vei ut av universitetet

TV-bilder viser nå at et stort antall demonstranter ser ut til å ta seg ut av universitetet i Hongkong hvor de i natt har forskanset seg. Politiet har omringet området og forsøker å få kontroll. Det er uklart hvor mange som er igjen inne..

NRK - 3 timer siden

Konservative leder før britisk valg

De konservative leder klart på en ny meningsmåling, fire uker før det er nyvalg i Storbritannia. Tory-partiet ligger an til 42 prosents oppslutning, mens Labour får 28 prosent, de Liberale 13 prosent og Brexit-partiet 5 prosent ,melder Reuters..

NRK - 3 timer siden

Utbrente barrikader i Hongkong

Hongkong har våknet til en morgen med utbrente barrikader, stengte veier og broer etter en natt med sammenstøt mellom politi og demonstranter. Det meldes om mange arresterte etter at politiet stormet universitetet på morgenkvisten i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt