NRK > Nyheter

Friday, 05 June, 23:41

NRK - 07 Nov 19 kl. 21:05

Togtrafikken åpnet igjen

Togstrekningen mellom Oslo lufthavn og Oslo sentrum er åpnet igjen etter at var full stans i togtrafikken på Gardermobanen i to og en halv time torsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Gardermobanen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Togtrafikken, åpnet, igjen
P4 - 20 Aug 19 kl. 21:50

Problemene for togtrafikken fortsetter

Togtrafikken preges fortsatt av mange innstillinger og mye forsinkelser etter en sommer med vedlikeholdsarbeid. Siden togtrafikken åpnet igjen etter seks uker med buss for tog er 2000 tog innstilt og hundrevis av avganger forsinket, viser tall Aftenposten har hentet inn. Bane Nor som har ansvaret beklager på det sterkeste overfor passasjerene..

NRK - 29 Jan 20 kl. 15:28

Togtrafikken åpnet i Bergen

Bergen-Arna er åpnet igjen for trafikk etter en signalfeil tidligere i dag. Reisende må fortsatt regne med forsinkelser, skriver VY på sine nettsider..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 07:14

Romeriksporten åpnet igjen

Romeriksporten er igjen åpen for trafikk etter at signalfeil førte til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken i Oslo-området mandag morgen..

P4 - 04 Aug 19 kl. 23:17

Togtrafikken starter opp igjen i morgen

I morgen tidlig starter togtrafikken opp igjen på Drammensbanen og på Østfoldbanen. De to strekningene har vært stengt i seks uker på grunn av vedlikeholdsarbeid. Bane Nor opplyser at oppstarten vil være preget av saktekjøring, noe som vil føre til forsinkelser mellom Oslo S og Kolbotn mandag og tirsdag..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 05:41

Drammenbanen og Askerbanen åpen for trafikk igjen

Strømproblemer førte til full stans i togtrafikken på Drammenbanen og Askerbanen torsdag kveld. Natt til fredag ble strekningen åpnet for normal trafikk igjen..

E24 - 02 Dec 19 kl. 06:00

Romeriksporten åpnet igjen: Varslet forsinkelser og innstillinger

Romeriksporten er igjen åpen for trafikk etter at signalfeil førte til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken i Oslo-området mandag morgen..

P4 - 28 Sep 19 kl. 11:18

Signalfeil ved Skøyen rettet

Togtrafikken ventes nå å gå som normalt igjen vestover fra Oslo og forbi Bryn stasjon. BaneNor kan fortelle at signalfeilen ved Skøyen stasjon nå er rettet og samtidig er Bryn stasjon åpnet for trafikk igjen. Der ble det stengt etter at et skiftelokomotiv sporet av og førte til betydelige skader på spor og sporveksel..

NRK - 04 Aug 19 kl. 23:06

Starter opp togtrafikken

Mandag morgen starter togtrafikken opp igjen på Drammensbanen og Østfoldbanen etter å ha vært stengt i seks uker, skriver NTB..

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 06:09

Starter opp igjen togtrafikken på Drammenbanen og Østfoldbanen

Mandag morgen starter togtrafikken opp igjen på Drammenbanen og Østfoldbanen etter å ha vært stengt i seks uker..

NRK - 28 Apr 20 kl. 19:26

Fremdeles stans i togtrafikken

Politiet har i nesten to timer forsøkt å få en person ut av skinnegangene ved Skøyen stasjon i Oslo. Politiet sier at de ikke vet hvor lang tid det vil ta før togtrafikken får gå igjen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Trudeau knelte for George Floyd

Canadas statsminister Justin Trudeau gikk ned på kne da han var tilstede på en støttedemonstrasjon for George Floyd utenfor parlamentet i Ottawa fredag..

NRK - 15 minutter siden

57 politifolk sier opp i Buffalo

57 politifolk i Buffalo i delstaten New York sier opp i protest mot at to kolleger er suspendert etter et sammenstøt med en 75-åring under en demonstrasjon fredag. De 57 som utgjør byens uroenhet, mener kollegaene bare utførte ordre..

NRK - 15 minutter siden

Øyenvitne om Floyds siste minutter

Charles Macmillan som så da George Floyd ble arrestert og lagt i bakken av politiet i Minneapolis, forteller at det tok flere minutter før politifolkene sjekket Floyds puls etter at han lå urørlig.– De forsøkte ikke å redde ham, sier MacMillan..

NRK - 6 timer siden

Brudd på smittevernreglene

At flere hundre demonstranter har samlet seg i Oslo, Kristiansand og andre steder i Norge i kveld er brudd på smittevernreglene. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Regelen er at kun 50 personer kan være samlet på et sted..

NRK - 45 minutter siden

Børsoppgang i USA

Oppgang preget børsene i New York etter at overraskende gode arbeidsledighetstall ble presentert. Dow Jones steg 3,2 prosent, S&P 500-indeksen steg 2,6 prosent, mens teknologiindeksen Nasdaq steg 2 prosent..

NRK - 1 time siden

Trump jubler over ledighetstall

Arbeidsløsheten i USA i mai var på 13,3 prosent, en nedgang fra 14,7 i april. Tallene kom svært overraskende på de fleste økonomer, som hadde spådd oppgang. President Donald Trump jubler over tallene..

NRK - 14 timer siden

Delte demonstrant-kritisk brev

President Donald Trump har delt et brev på Twitter der demonstrantene som ble jaget bort fra en park ved Det hvite hus tidligere i uka, blir omtalt som terrorister. Brevet er ifølge CNN skrevet av John Dowd, en advokat som har jobbet for Trump..

NRK - 2 timer siden

Bobilbrann ved E18

En bobil begynte å brenne på Ramsum ved E18 i Sandefjord fredag kveld. Brannvesenet har nå kontroll, men det er stor røykutvikling på stedet..

NRK - 1 time siden

Store mengder fisk ødelagt

I Lindesnes har noen kuttet strømmen til en parkert frysebil. Bilen er lastet med fisk. – Fisk for store verdier er ødelagt, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Ber folk merke båtane sine

Hovudredningssentralen i Sør-Norge ber alle båteigarar om å merke småbåtar, kajakkar og kanoar med namn og mobilnummer i sommar. Dette gjer det lettare å spore opp eigaren og kan i nokre tilfelle avverje ein redningsaksjon, skriv HRS..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt