P4 > Nyheter

Wednesday, 26 February, 08:42

P4 - 09 Oct 19 kl. 20:05

Togstans på grunn av politisk streik

I dag blir det full stans i all togtrafikk i to timer.
Årsaken er ikke signalfeil, men en planlagt politisk streik fra klokken 12 til 14.
Fagforbundene i Jernbane-Norge protesterer mot innføringen av EUs fjerde jernbanepakke som blant annet vil gjøre det obligatorisk og konkurranseutsette hele jernbanen..
Les mer på P4


Les mer om:
Jernbane-Norge, EUs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Togstans, grunnav , politisk, streik
Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 12:58

Streik gir togstans i to timer torsdag klokken 12

Torsdag stanser togtrafikken fra klokka 12 til 14 når Norsk Lokomotivmannsforbund og Norsk Jernbaneforbund går til politisk streik mot EUs jernbanebakke..

E24 - 07 Oct 19 kl. 19:08

Streik gir togstans i to timer torsdag

Torsdag stanser togtrafikken fra klokka 12 til 14. Da går Norsk Lokomotivmannsforbund og Norsk Jernbaneforbund til politisk streik mot EUs jernbanepakke..

P4 - 07 Oct 19 kl. 18:40

Streik gir togstans

Togtrafikken stanser i to timer på torsdag da Norsk Lokomotivmannsforbund og Norsk Jernbaneforbund går til politisk streik mot EUs jernbanebakke. Togem vil stoppe på nærmeste stasjon fra klokken 14 og stå stille fram til streiken avsluttes klokken 16. Flere lokaltog blir også innstilt, opplyser Vy.

P4 - 25 Nov 19 kl. 06:50

Lærere ut i politisk streik

Lærere ved videregående skoler i Møre og Romsdal går ut i politisk streik i dag på grunn av kuttforslag. Lærerne vil legge ned arbeidet mellom klokken 14 og 16. I tillegg blir det en demonstrasjon i Molde sentrum, opplyser Utdanningsforbundet .

E24 - 10 Oct 19 kl. 10:56

Varsler mulig opptrapping av streik: Vurderer å stoppe tog i rushtiden

Torsdag står togene i Norge stille i to timer, på grunn av en politisk streik. Om fagforbundene ikke blir hørt, vil de trappe opp..

P4 - 06 Sep 19 kl. 19:23

SAS har innstilt avganger pågrunn av streik

28 SAS-avganger fra Kastrup i København er innstilt pågrunn av streik. Årsaken er streik blant de bagasjeansatte. Streiken vil også føre til forsinkelser når det gjelder flyavganger og utlevering av bagasje, ifølge SAS Ground Handling..

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 10:37

Politisk fravær i ungdomsskolen nå! | Mira Henriette Skaane Reinvang

Klimastreik burde også være en del av politisk fravær, siden klimaet er et politisk spørsmål og streik et politisk virkemiddel..

E24 - 06 Sep 19 kl. 19:29

SAS innstiller 34 flyavganger på grunn av streik

SAS har innstilt 34 avganger fra Københavns lufthavn Kastrup på grunn av streik blant de bagasjeansatte..

Dagbladet - 18 Jul 19 kl. 18:07

Et politisk spill i Krekar-saken?

Det er grunn til å frykte, gitt det vi i dag vet, en politisk dimensjon i utleveringssaken, skriver Lars Gule..

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 05:57

Togstans på Dovrebanen

Dovrebanen er stengt mellom Brumunddal og Lillehammer på grunn av en påkjørsel..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Milliardunderskudd for SAS

SAS viser til blodrøde tall i årets første kvartal. Konsernet gikk i underskudd før skatt på drøyt 1 milliard svenske kroner, en dobling fra samme periode i fjor. Selskapet skylder på lavere etterspørsel, nye regnskapsregler og det pågående utbruddet av koronaviruset.

P4 - 30 minutter siden

Skal vise video av terrorangrepet

Påtalemyndigheten vil vise en video av terrorangrepet mot Al-Noor-moskeen når rettssaken mot draps- og terrortiltalte Philip Manshaus starter 7. mai. 22-åringen festet et GoPro-kamera på kroppen da han utførte angrepet.

P4 - 45 minutter siden

Bare 57 prosent fulgte håndvaskregler på Oslo-sykehjem

Kun 57 prosent av ansatte ved flere sykehjem i Oslo vasket hendene sine når de skulle. Det viser en ny studie gjennomført av studenter ved Oslo Met. De undersøkte hygienen ved fem sykehjem i Oslo over fire dager.

P4 - 45 minutter siden

Vet ikke hva de får i pensjon

En av to nordmenn aner ikke hva de vil få utbetalt i pensjon. De viser en undersøkelse rådgivningsselskapet Kantar har gjort for Nordea. Forbrukerøkonom Derya Incedursun i Nordea sier til Nettavisen at hun er overrasket over hvor få som faktisk vet hva arbeidsgiveren setter av i årlig pensjon for dem..

P4 - 1 time siden

Vil minnes Teigen på lørdag

Jahn Teigens liv og musikk vil bli hedret i hans hjemby Tønsberg på lørdag. Flere artister stiller opp, og det vil bli allsang på torvet. Teigen døde mandag, 70 år gammel, og dødsbudskapet ble mottatt med stor sorg over hele landet..

P4 - 1 time siden

Trener slo til spiller

En fersk voldshendelse ryster norsk innebandy. En trener slo ifølge VG en motspiller i ansiktet med knyttet neve under kamp sist uke, med det resultat at spilleren gikk i bakken. Treneren er nå utestengt i fem måneder, men i realiteten betyr dette bare to seriekamper ettersom innebandysesongen straks er ferdigspilt.

P4 - 45 minutter siden

Bil krasjet med SAS-fly på Tenerife

Vinterferien på Kanariøyene ble alt annet enn det mange forestilte seg, og for noen vil det ingen ende ta. En bil krasjet i går inn i et SAS-fly med 180 passasjer om bord på flyplassen på Tenerife like før avgang til Norge, med det resultat at flyet ikke kunne lette. Dermed måtte passasjerene i natt belage seg på enda en natt på hotell.

P4 - 1 time siden

Kjøper erotiske leketøy om natten

Nordmenn viser en økt interesse for erotiske leketøy om natten. Ifølge Klarna øker salget av denne type varer med 140 prosent, sammenlignet med dagtid. Også mat og drikke blir prioritert når mørket har falt på, spesielt snus og godteri.

P4 - 1 time siden

Flåmsbanen åpnet igjen

Flåmsbanen er åpnet igjen etter det store snøskredet som gikk over banen lørdag ettermiddag. I går ble det brukt 150 kilo dynamitt for å fjerne en 250 meter bred snøskavl som hang på toppen mellom Myrdal stasjon og Flåm i Aurland. Vy opplyser at det fremdeles kan bli forsinkelser og innstillinger på strekningen til banen er tilbake i normal drift..

P4 - 1 time siden

4 av 5 har aldri målt radon

300 dør årlig på grunn av radoneksponering. Statens strålevern mener for få måler radonnivået i hjemmene sine..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt