P4 > Nyheter

Wednesday, 16 October, 08:28

P4 - 09 Oct 19 kl. 20:05

Togstans på grunn av politisk streik

I dag blir det full stans i all togtrafikk i to timer.
Årsaken er ikke signalfeil, men en planlagt politisk streik fra klokken 12 til 14.
Fagforbundene i Jernbane-Norge protesterer mot innføringen av EUs fjerde jernbanepakke som blant annet vil gjøre det obligatorisk og konkurranseutsette hele jernbanen..
Les mer på P4


Les mer om:
Jernbane-Norge, EUs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Togstans, grunnav , politisk, streik
Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 12:58

Streik gir togstans i to timer torsdag klokken 12

Torsdag stanser togtrafikken fra klokka 12 til 14 når Norsk Lokomotivmannsforbund og Norsk Jernbaneforbund går til politisk streik mot EUs jernbanebakke..

E24 - 07 Oct 19 kl. 19:08

Streik gir togstans i to timer torsdag

Torsdag stanser togtrafikken fra klokka 12 til 14. Da går Norsk Lokomotivmannsforbund og Norsk Jernbaneforbund til politisk streik mot EUs jernbanepakke..

P4 - 07 Oct 19 kl. 18:40

Streik gir togstans

Togtrafikken stanser i to timer på torsdag da Norsk Lokomotivmannsforbund og Norsk Jernbaneforbund går til politisk streik mot EUs jernbanebakke. Togem vil stoppe på nærmeste stasjon fra klokken 14 og stå stille fram til streiken avsluttes klokken 16. Flere lokaltog blir også innstilt, opplyser Vy.

E24 - 10 Oct 19 kl. 10:56

Varsler mulig opptrapping av streik: Vurderer å stoppe tog i rushtiden

Torsdag står togene i Norge stille i to timer, på grunn av en politisk streik. Om fagforbundene ikke blir hørt, vil de trappe opp..

P4 - 06 Sep 19 kl. 19:23

SAS har innstilt avganger pågrunn av streik

28 SAS-avganger fra Kastrup i København er innstilt pågrunn av streik. Årsaken er streik blant de bagasjeansatte. Streiken vil også føre til forsinkelser når det gjelder flyavganger og utlevering av bagasje, ifølge SAS Ground Handling..

E24 - 06 Sep 19 kl. 19:29

SAS innstiller 34 flyavganger på grunn av streik

SAS har innstilt 34 avganger fra Københavns lufthavn Kastrup på grunn av streik blant de bagasjeansatte..

Dagbladet - 18 Jul 19 kl. 18:07

Et politisk spill i Krekar-saken?

Det er grunn til å frykte, gitt det vi i dag vet, en politisk dimensjon i utleveringssaken, skriver Lars Gule..

NRK - 07 Oct 19 kl. 08:31

Politisk togstreik på torsdag

Torsdag blir det full stans i togtrafikken mellom klokken 12 og 14 i hele Norge, skriver Avisa Nordland. Årsaken er politisk streik mot EUs fjerde jernbanepakke som skal behandles senere i år, skriver avisen..

Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 05:54

Vy varsler togkaos i dag

Politisk streik mot EUs jernbanepakke. Stefan Heggelund (H) forstår ikke hvorfor..

NRK - 26 Jul 19 kl. 21:19

Streik på flyplass i Barcelona

Tusenvis av passasjerer blir rammet når bakkepersonell på Barcelona-flyplassen går ut i streik denne helgen. 2.700 personer går ut i streik lørdag og søndag, og dette kan berøre rundt 1.

Fler nyheter fra P4

P4 - 10 minutter siden

Vil overvinne sanksjoner

Nord-Koreas leder Kim Jong-un sier i en uttalelse i dag at han vil overvinne de internasjonale sanksjonene mot landet. Det melder nyhetsbyrået AP. Uttalelsen kommer en drøy uke etter at Pyongyang meldte om at atomforhandlingene med USA i Stockholm brøt sammen.

P4 - 10 minutter siden

Erdogan: Tyrkia vil ikke erklære våpenhvile

Tyrkias president Recep Erdogan sier klart at Tyrkia ikke vil erklære våpenhvile nord i Syria. Dette skal han også ha sagt til USAs president Donald Trump, som krever stans i kampene mot syriske regjeringsstyrker og kurdiske styrker. Til tyrkiske medier sier Erdogan at han har formidlet til Trump at Tyrkia «ikke vil forhandle med en terrororganisasjon».

P4 - 30 minutter siden

– Mange partnerdrap har blitt unngått

En ordning fra 2016 har hjulpet mange voldsutsatte kvinner. Nå vil forening at flere skal få hjelp..

P4 - 30 minutter siden

Slår alarm om kompetansemangel i Vegvesenet

Ansatte har sluttet i hopetall når Statens vegvesen nå splittes opp og fylkene skal få ansvaret for fylkesveiene. Det skriver VG. Konstituert vegdirektør Bjørne Grimsrud sier situasjonen er kritisk og at de mangler riktig kompetanse innenfor flere fagområder.

P4 - 45 minutter siden

Kontantstøtten er blitt en ventestønad

Kontantstøtten er blitt en vente-på-barnehage-stønad. Det viser en ny analyse fra NAV, skriver Aftenposten. Rundt halvparten av alle som får barn bruker støtten i minst én måned, mens flertallet av brukerne benytter seg av støtten fra den måneden barnet er blitt 13 måneder til barnehageopptak i august.

P4 - 45 minutter siden

Tror vindopprørere vil stanse utvikling

Motstand i folket kan bety full stans for norsk vindkraft. Det spår Norges vassdrags-og energidirektorat i sin analyse av kraftmarkedet frem mot 2040. Vindkraft ligger an til å ta av i Sverige, Danmark og Finland, men naturvernere og lokal mostand setter en stopper for utviklingen i Norge, skriver Klassekampen..

P4 - 1 time siden

Mer populært med talemeldinger

Er du en av dem som skriver SMS er du kanskje en utdøende rase. Talemeldinger har begynt å ta av i store deler av verden, og begynner nå å få fotfeste i Norge også. Bare i september sendte nordmenn fem millioner lydmeldinger via SMS, opplyser Telenor til Aftenposten.

P4 - 1 time siden

Ap: - For dyrt med barnehage

Ap-leder mener det er dårlig nytt for barnefamiliene at det blir dyrere å ha barn i barnehage fra 1. januar..

P4 - 1 time siden

Sterke reaksjoner på spareplan i fengslene

Norsk fengsels-og friomsorgsforbund reagerer på kuttene i norske fengsler. I går skrev Klassekampen at Kriminalomsorgsdirektoratet er i gang med en omfattende effektiviseringsprosess som følge av at de har fått færre penger til å drifte fengselene. Enkelte av tiltakene er flere deltidsstillinger og å gi dømte tilgang til kjøkken.

P4 - 1 time siden

Dårligere likestilling i toppen av regjeringspartiene

Regjeringspartiene er langt dårligere til å nominere kvinner på topp enn Senterpartiet og Arbeiderpartiet. Det viser en kartlegging avisa Nationen har gjort. Bare 9 av 46 borgerlige ordførere er kvinner, mens Arbeiderpartiet og Senterpartiet på sin side har henholdsvis 54 og 46 kvinnelige ordførere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt