P4 > Nyheter

Tuesday, 25 February, 10:00

P4 - 17 Jan 20 kl. 23:07

Togproblemene er løst: - regn med forsinkelser

Den stengte togstrekningen mellom Asker og Drammen er nå åpner for trafikk igjen.
Bane Nor opplyser at folk fortsatt må regne med forsinkelser og innstillinger..
Les mer på P4


Les mer om:
Asker, Drammen, Nor

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Togproblemeneer , løst, regnmed , forsinkelser
VG - 08 Jan 20 kl. 07:34

Flytrafikken i gang igjen på Sola – men regn med forsinkelser

Flytrafikken er i gang igjen på Stavanger lufthavn, men de reisende må fortsatt regne med forsinkelser etter storbrannen..

P4 - 03 Oct 19 kl. 06:19

Forsinkelser på T-banen

Det er forsinkelser i T-banetrafikken i Oslo nå i morgentimene. Problemer med signalanlegget på Majorstua, gjør at togene må passere stasjonsområdet med en maks hastighet på 15 km/t. Det medfører forsinkelser på alle linjer.

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 23:00

Kort sagt, lørdag 5. oktober

Togproblemene rundt Oslo. Dette er dagens kortinnlegg..

NRK - 02 Dec 19 kl. 16:04

Underkjølt regn i morgen

På grunn av underkjølt regn og regn som fryser på bakken, er det sendt ut gult farevarsel for Buskerud for natten. Meteorologene anbefaler derfor fotgjengere om å være ekstra oppmerksomme på is, og bilister oppfordres til å beregne ekstra tid..

NRK - 10 Feb 20 kl. 21:32

100 mm på tre timer i Sao Paulo

Brasils mest folkerike by er rammet av voldsomt regn. Sao Paulo fikk 100 millimeter regn på tre timer, halvparten av alt regn som var ventet i februar. Bilførere måtte reddes av helikopter og flåter, melder nyhetsbyrået AP.

VG - 10 Oct 19 kl. 22:46

Pass på! Fra fredag morgen kan det bli underkjølt regn i indre strøk på Østlandet

Regn etterfulgt av klarvær og minusgrader kan være en skummel kombinasjon. Meteorologene har derfor sendt ut gult farevarsel for underkjølt regn i Telemark og Buskerud..

NRK - 02 Dec 19 kl. 16:13

Underkjølt regn i morgen

På grunn av underkjølt regn og regn som fryser på bakken, er det sendt ut gult farevarsel for hele landet utenom Finnmark i morgen. Meteorologene anbefaler fotgjengere om å være ekstra oppmerksomme, og bilister til å beregne ekstra god tid..

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 06:19

Dobbelt så mye regn i Oslo som i Bergen hittil i november

Bergen får vanligvis over tre ganger så mye regn som Oslo i november, men i år har Oslo fått dobbelt så mye regn som vestlandsbyen..

Aftenposten - 24 Nov 19 kl. 22:49

Dobbelt så mye regn i Oslo som i Bergen hittil i november

Bergen får vanligvis over tre ganger så mye regn som Oslo i november, men i år har Oslo fått dobbelt så mye regn som vestlandsbyen..

P4 - 11 Nov 19 kl. 17:15

Forsinkelser på jernbanen

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn nå. Årsaken er en signalfeil, opplyser Bane Nor. De jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Jahn Teigen er død

Den folkekjære sangeren og musikeren Jahn Teigen er død, 70 år gammel. Han sovnet stille inn på Ystad sykehus i Sverige i går kveld. Artisten har vært åpen om at han har strevd med sykdom den siste tiden, og han har levd et tilbaketrukket liv i Sverige de siste årene.

P4 - 15 minutter siden

Dømt til 10 års fengsel for voldtekt

En mann er er i Aust-Agder tingrett dømt til fengsel i 10 år for voldtekt for seksuell omgang og over 100 voldtekter av et familiemedlem. Den fornærmede var mindreårig da overgrepene skjedde. Mannen og offeret er opprinnelig fra Kosovo.

P4 - 15 minutter siden

Nordmenn forbruker nest mest

Nordmenn er et svært kjøpekraftig folkeslag. Norge hadde i 2018 Europas nest høyeste konsumnivå per innbygger, ifølge den europeiske kjøpekraftsundersøkelsen. Bare luxembourgerne kjøpte mer.

P4 - 1 time siden

Koronaviruset kan endre reiservaner

Utbruddet av det nye koronaviruset kan gjøre at folk endrer reiseplanene sine. Frykt for koronaviruset og fall i oljeprisen bidro i går til den verste dagen på Oslo Børs hittil i 2020. Norwegian falt med 14,6 prosent og var en av dagens store tapere.

P4 - 3 timer siden

- Antiklimatisk Nav-dom fra Kontrollkomitéen

Stortingets gransking av Nav-skandalen er mindre slagkraftig nå som det er en ny arbeids- og soalialminister ved roret. Det sier politisk kommentator i VG, Astrid Meland. I dag legger Kontroll- og konstitusjonskomitéen på Stortinget frem sin innstilling om Nav-skandalen.

P4 - 1 time siden

Kvinne som tente på hus hadde øks

Kvinnen som er pågrepet for å ha tent på en enebolig i Sørkjosen i Troms og Finnmark i natt gikk rundt i et boligområde i forkant av brannen med en øks. Det opplyser politiet i en pressemelding . Ifølge politiet brøt kvinnen seg inn i en enebolig og tente på huset hvor det lå en kvinne og et barn og sov.

P4 - 1 time siden

Verdens eldste mann er død

Verdens eldste mann er død. Japaneren Chitetsu Watanabe ble hele 112 år gammel, og ble for bare to uker siden innlemmet i Guinness rekordbok. Watanabe etterlater seg hele fem barn, 12 barnebarn, 16 oldebarn og et tippoldebarn..

P4 - 1 time siden

18 barn skadd i angrepet i Tyskland

18 av ofrene etter at en bil kjørte inn i en folkemengde i Volkmarsen i Tyskland i går er barn. I alt ble 35 mennesker innlagt på sykehus med skader. Bilføreren pågrepet og siktet for drapsforsøk.

P4 - 1 time siden

Skipper dømt etter at inspektør falt i sjøen

En skipper på en fiskebåt må betale 38.000 kr i bot etter at en inspektør fra Kystvakten falt i sjøen og ble skadd på grunn av en dårlig taustige om bord. Hendelsen skjedde under en inspeksjon i 2018, skriver Fiskeribladet.

P4 - 1 time siden

Stort snøras sperrer vei i Lom

Det har gått et 80 meter bredt snøras på riksvei 15 ved Vikedalane i Lom. Politiet er på vei til stedet med det er foreløpig ikke opplysninger om at noen biler eller personer er tatt. Raset har gått over veien og ned mot et vann på nedsiden..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt