NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 04:14

NRK - 25 Aug 19 kl. 03:14

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
MC, Fjell, Hordaland, Haukeland, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To unge, menn, til, sykehus
NRK - 05 May 19 kl. 00:38

To unge menn tatt med luftpistol

Politiet i Øst har tatt to unge menn for å vifte med en luftpistol ved Eidsvoll Verk. De har ikke vært truende, men får en «reaksjon» likevel, ettersom luftpistolen er egnet til å spre frykt..

NRK - 19 Sep 19 kl. 05:58

Skal ha drept unge menn

Sikkerhetsstyrker i Venezuela har pekt ut og drept unge menn i fattige nabolag i regjeringens forsøk på å slå ned på opposisjon, ifølge Human Rights Watch. De sier de har dokumentert ni hendelser der sikkerhetsstyrker torturerte eller henrettet folk..

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 21:46

Unge menn med skadeverk pizzarestaurant

Politiet søker etter en gjeng unge menn som skal ha utført omfattende skadeverk på Favoritt Pizza på Carl Berner. En ansatt er kjørt til Legevakten med skader i ansiktet..

P4 - 11 Feb 20 kl. 08:21

Innvandrerungdom har flere siktelser

Unge mannlige innvandrere har langt flere siktelser for lovbrudd enn øvrig ungdom. Det viser en oversikt Statistisk sentralbyrå har utarbeidet for Fremskrittspartiet. Der går det fram at unge menn med bakgrunn fra land som Irak, Russland, Marokko og Somalia i snitt har 2–3 ganger så mange siktelser mot seg som øvrige unge menn i Norge.

P4 - 27 Aug 19 kl. 20:16

Etterlyser maskerte menn

Politiet etterlyser nå de maskerte mennene som sto bak en grov voldsepisode i Storgata i Horten natt til lørdag. Tre unge menn ble tidlig lørdag morgen funnet med alvorlige skader. En av dem er fremdeles kritisk skadd og behandles på Ullevål sykehus.

Aftenposten - 07 Oct 19 kl. 21:46

Gjeng med unge menn knuste interiør på pizzasted

Politiet i Oslo leter mandag kveld etter en gjeng unge menn utførte omfattende skadeverk på Favoritt Pizza på Carl Berner. En ansatt er kjørt til legevakten med skader i ansiktet..

P4 - 23 Nov 19 kl. 14:53

To pågrepet etter vold

To menn på 18 og 19 år er nå pågrepet etter at en mann i 40-årene ble angrepet i sitt eget hjem i Lillehammer i natt. Tre unge menn skal ha oppsøkt en jevngammel mann i boligen da det oppsto krangling. Da faren til ungdommen som bodde i huset gikk ut for å roe situasjonen, ble han angrepet og sparket og slått mens han lå på bakken.

Aftenposten - 23 Nov 19 kl. 07:04

Unge menn banket opp familiefar i Lillehammer

En guttegjeng banket opp en familiefar i Lillehammer slik at han måtte fraktes til sykehus i ambulanse lørdag kveld..

Aftenposten - 13 Nov 19 kl. 14:53

To unge menn stukket med kniv på trikk i Göteborg

To unge menn ble onsdag stukket med kniv på en trikk i Göteborg, opplyser politiet. En person er pågrepet..

Aftenposten - 05 May 19 kl. 18:11

To menn til sykehus etter dykkerulykke på Sunnmøre

To menn ble søndag ettermiddag fraktet til sykehus etter en dykkerulykke i Sande kommune på Sunnmøre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Morales nektes å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - 1 time siden

Morales nektet å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - 2 timer siden

Kongressen advart om Russland-hjelp

USAs etterretningstjenester har orientert Kongressen om at de mener Russland forsøker å påvirke valget for å hjelpe president Donald Trump å bli gjenvalgt. Kongressen ble advart om mistanken 13. februar, ifølge New York Times og CNN..

NRK - 2 timer siden

4,5 års fengsel for nettovergrep

En mann fra Sør-Troms er dømt til 4,5 års fengsel for å ha bestilt overgrep mot barn på Filippinene via nett. Norsk politi fikk tips om overgriperen fra FBI. på Mannens PC fant politiet bilder og video med seksuelle overgrep mot barn..

NRK - 2 timer siden

En død i brann i Kristiansund

En person omkom torsdag i forbindelse med en brann i en leilighet i Kristiansund, bekrefter politiet i Møre og Romsdal. Åstedsundersøkelse og videre etterforskning fortsetter fredag morgen..

NRK - 3 timer siden

By i Sør-Korea rammet av virus

I Sør-Korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-Korea..

NRK - 3 timer siden

115 nye korona-døde i Kina

Kinesiske helsemyndigheter melder om at 115 mennesker har dødd som følge av korona-viruset i Hubei-provinsen det siste døgnet. Totalt har 2233 mennesker dødd av viruset i Kina, de aller fleste i og rundt byen Wuhan der viruset oppsto i desember..

NRK - 3 timer siden

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

NRK - 3 timer siden

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 3 timer siden

Irlands statsminister går av

Irlands statsminister Leo Varadkar gikk av torsdag, men fortsetter som leder av et forretningsministerium mens de tre største partiene drøfter en ny regjering. Ved valget for to uker siden fikk de tre største partiene tilnærmet lik oppslutning..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt