NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:52

NRK - 25 Aug 19 kl. 03:14

To unge menn til sykehus

To personer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Det skal være snakk om to unge menn. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland, sier politiets operasjonsleder til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
MC, Fjell, Hordaland, Haukeland, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To unge, menn, til, sykehus
NRK - 05 May 19 kl. 00:38

To unge menn tatt med luftpistol

Politiet i Øst har tatt to unge menn for å vifte med en luftpistol ved Eidsvoll Verk. De har ikke vært truende, men får en «reaksjon» likevel, ettersom luftpistolen er egnet til å spre frykt..

P4 - 27 Aug 19 kl. 20:16

Etterlyser maskerte menn

Politiet etterlyser nå de maskerte mennene som sto bak en grov voldsepisode i Storgata i Horten natt til lørdag. Tre unge menn ble tidlig lørdag morgen funnet med alvorlige skader. En av dem er fremdeles kritisk skadd og behandles på Ullevål sykehus.

Aftenposten - 05 May 19 kl. 18:11

To menn til sykehus etter dykkerulykke på Sunnmøre

To menn ble søndag ettermiddag fraktet til sykehus etter en dykkerulykke i Sande kommune på Sunnmøre..

P4 - 05 Sep 19 kl. 13:51

Komplekse grunner til at norskfødte innvandrere begår mer kriminalitet

Det er ikke bare dårlig integrering som gjør at norskfødte med innvandrerbakgrunn begår mer kriminalitet enn andre. Det sier voldsforsker Ragnhild Bjørnebekk. Tall Frp har bestilt fra SSB, viser at unge menn med somaliske foreldre oftere siktes for vold enn unge menn uten innvandrerbakgunn.

P4 - 07 Jul 19 kl. 12:43

Dømt for vold mot torpedoer

Ti unge menn er i Jæren tingrett dømt til mellom 12 og 13 måneder fengsel for medvirkning til vold mot tre menn i Sandnes. De tre som ble utsatt for volden skal ha vært torpedoer med tilhøriget til en MC-klubb, som skulle kreve inn penger, skriver Stavanger Aftenblad..

Aftenposten - 05 Aug 19 kl. 19:40

De er unge, sinte og tar til orde for folkemord og å kaste ut migranter. De tror på «Den store utskiftningen».

Unge, hvite menn mener de bevisst blir erstattet av ikke-europeiske innvandrere. Denne konspirasjonsteorien har blitt brukt av massemordere for å begrunne egne drapshandlinger..

P4 - 23 Aug 19 kl. 05:43

Unge mer utsatt for radikalisering

Unge menn i overgangsfasen til voksenlivet er mer utsatt for å bli radikalisert enn andre. Det viser svensk forskning, skriver Aftenposten. Forskerne fant at mange hadde opplevd undertrykkelse og traumatiske opplevelser som de forsøkte å knytte til bosted og sosioøkonomiske forhold.

NRK - 06 Jul 19 kl. 13:15

250.000 unge har forlatt Hellas

De siste åtte årene har rundt 250.000 unge grekere flyttet fra Hellas for å få jobb, skriver BBC. Som følge av den økonomiske krisen i landet har arbeidsledigheten blant unge vært skyhøy, og én av fire unge lever i fattigdom..

P4 - 17 May 19 kl. 07:34

Tre til sykehus etter ulykke

To menn og en kvinne er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i Vesterålen i Nordland i natt. Skadeomfanget er ikke kjent, men alle tre skal ha vært bevisste, opplyser politiet. De skadde er alle i 20-årene..

Aftenposten - 29 Jun 19 kl. 09:10

Mann i 50-årene ranet av to unge menn på sparkesykkel i Oslo

Politiet i Oslo er på utkikk etter to menn i 18-årsalderen etter at en mann fredag kveld ble påkjørt, slått og ranet i Bogstadveien på Majorstuen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mange drept i angrep i Afghanistan

Ifølge den afghanske radio- og TV-stasjonen ShamshadNews ble minst 20 mennesker ifølge en lokal kilde drept og 30 såret da eksplosjoner rammet Ghanis valgkampmøte. 1TVNews melder at minst 24 mennesker er drept og 31 er såret i angrepet. ..

NRK - 10 minutter siden

Brexit-saker i britisk høyesterett

Storbritannias høyesterett starter torsdag en felles ankebehandling av flere søksmål mot regjeringens fremgangsmåte i brexitsaken. Det er satt av tre dager til ankebehandlingen i London, så en kjennelse er ikke ventet før tidligst torsdag kveld..

NRK - 15 minutter siden

Kardinal anker til høyesterett

Kardinal George Pell ber australsk høyesterett omgjøre dommen på seks års fengsel for seksuelle overgrep. 78-åringen ble i desember funnet skyldig i voldtekt og andre seksuelle overgrep mot to mindreårige altergutter i Melbourne 1996 og 1997..

NRK - 15 minutter siden

Sju nye meldinger om syke hunder

Siden mandag har to nye hunder dødd av de pågående sykdomsutbruddet, ifølge Mattilsynet. Tilfellene er fra seks forskjellige fylker. Fem øvrige hunder har blitt meldt syke, opplyser Mattilsynet i en oppdatering tirsdag.

NRK - 30 minutter siden

UD: – Hold dere unna grenseområdet

UD fraråder nordmenn å reise eller oppholde seg innenfor 50 kilometer fra grensen mot Jemen. Årsaken til det er den pågående krigen og risikoen for angrep fra opprørerne i Jemen over grensen til Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 1 time siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 1 time siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt