NRK > Nyheter

Saturday, 21 September, 12:50

NRK - 25 Aug 19 kl. 03:14

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
MC, Fjell, Hordaland, Haukeland, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To tenåringer, til, sykehus
NRK - 19 Jul 19 kl. 19:37

Tyske tenåringer i dresin-ulykken

To tyske tenåringer er sendt til sykehus etter dresin-ulykken i Flekkefjorden i Vest-Agder tidligere i dag. Dresinen skal ha stått stille da en annen kjørte inn i den stillestående. Den ene jenta ble fraktet med luftambulanse til sykehus..

P4 - 19 Jul 19 kl. 20:12

Tenåringer involvert i ulykke

Det var to tyske jenter i tenårene som var involvert i dresin-ulykken i Flekkefjord i dag. Dresinen skal ha stått stille da en annen kjørte inn i den i en nedoverbakke. En av jentene ble kjørt til sykehus med lettere skader, mens den andre skal ha vært bevisstløs og ble fløyet til sykehus i Stavanger..

NRK - 17 Sep 19 kl. 11:54

To tenåringer påkjørt

To tenåringer ble tirsdag formiddag påkjørt av en bil på fylkesvei 657 i Langevåg i Sula på Sunnmøre. De er blitt fraktet til legevakt. Ifølge poilitiet skal skadeomfanget ikke være alvorlig..

P4 - 08 Aug 19 kl. 23:34

Fire tenåringer involvert i MC-ulykke

Det var fire tenåringer som var involvert i en mc-ulykke på riksvei 4 i Nittedal i Akershus torsdag kveld. Ifølge politiet var de fire mellom 16 og 18 år. Ingen av de fire skal være alvorlig skadet, men en 17 år gammel jente er fraktet til Ullevål sykehus med åpent brudd i en fot.

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 12:46

Tenåringer skadd i alvorlig MC-ulykke i Hordaland

To tenåringsgutter ble brakt til sykehus etter en alvorlig MC-ulykke i Fjell kommune vest for Bergen natt til søndag..

Aftenposten - 08 Aug 19 kl. 22:12

To tenåringer i MC-ulykke i Nittedal

To tenåringer er hentet med ambulanse etter en alvorlig trafikkulykke på riksvei 4 i Nittedal i Akershus..

P4 - 12 May 19 kl. 07:09

Tre tenåringer til akuttmottak

Tre tenåringer ble kjørt til akuttmottaket etter en trafikkulykke i Skien i natt. Tilstanden er ikke kjent. Tre andre som befant seg i bilen er kjørt til legevakt for sjekk.

Aftenposten - 31 Aug 19 kl. 07:14

Tyske tenåringer reddet fra slaverilignende forhold i Romania

Tyske tenåringer ble bundet fast, tvunget til å jobbe og ble behandlet som «slaver» i et ungdomssenter i Romania, ifølge påtalemyndigheten i landet..

VG - 05 May 19 kl. 13:53

Solskjær med tenåringer til Huddersfield

Hverken Anthony Martial, Jesse Lingard eller Romelu Lukaku er med til Huddersfield. Derimot har Ole Gunnar Solskjær med seg tre ganske ferske tenåringer..

Aftenposten - 08 Aug 19 kl. 22:12

Fire tenåringer i MC-ulykke i Nittedal

Fire tenåringer er hentet med ambulanse etter en alvorlig trafikkulykke på riksvei 4 i Nittedal i Akershus. En 17 år gammel jente ble kjørt til Ullevål..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jordras tok garasje i Trøndelag

Eit jordras har tatt med seg ei garasje ved fylkesvei 7104 ved Kolvereid i Trøndelag, melder politiet. Eit bustadhus er også i nærleiken. Naudetatane er på veg..

NRK - 30 minutter siden

Fransk politi brukte tåregass

Opprørspoliti har brukt tåregass mot demonstrantar som protesterte mot president Emmanuel Macron sin økonomiske politikk. Protestbeveginga «dei gule vestane» står bak demonstrasjonane. (NTB).

NRK - 45 minutter siden

Flyet har landet

Flyet som måtte returnere til Oslo Lufthavn har landet, ifølge Avinor. Det var indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret, og de 176 passasjerene som var på vei til Mallorca vil bli flydd ned i et annet fly..

NRK - 1 time siden

Fly må returnere til Gardermoen

Et Norwegian fly som var på vei til Mallorca må returnere tilbake til Oslo Lufthavn etter indikasjoner på at det er noe i veien med fuel filteret, skriver VG. De 176 passasjerene på flight DY 1736 vil bli fløyet ned med et annet fly..

NRK - 1 time siden

Ny leiar for danske Venstre

Jakob Ellemann-Jensen er den nye leiaren i Venstre, som er Danmark sitt største borgarlege parti, melder NTB. Han avløyser Lars Løkke Rasmussen, som trakk seg førre månad..

NRK - 1 time siden

Frakta til sjukehus etter fallskade

Mannen (69) som fall ned i eit steinbrot i Sokndal i føremiddag, er nå frakta med helikopter til sjukehus. Han fall ned om lag to meter, og det er ennå ukjent kor alvorleg skada han er..

NRK - 1 time siden

Stort reisebyrå kan gå konkurs

Det britiske reiseselskapet Thomas Cook har bede regjeringa om ein redningspakke på 2,4 milliardar kroner. Det skjer etter långjevarane til selskapet har trua med å trekke seg frå planen om korleis selskapet kan gå i pluss att, skriv Reuters..

NRK - 1 time siden

Tåregass mot demonstrantar

Politiet i Hongkong har starta å fyre tåregass mot demonstrantar, melder Reuters. Fleire tusen har samla seg i Tuen Mun laurdag. Det er no over fire månadar sidan demonstrasjonane starta..

NRK - 2 timer siden

Iran ikkje redde for å slå tilbake

– Iran vil angripe og øydelegge dei som angrip oss, seier sjefen for revolusjonsgarden ifølgje Reuters. Iran har nekta for å stå bak angrepet på eit oljeanlegg i Saudi-Arabia. USA skuldar Iran, men Houthi-militsen i Jemen har teke på seg skulda..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt