NRK > Nyheter

Saturday, 29 February, 10:24

NRK - 25 Aug 19 kl. 03:14

To tenåringer til sykehus

To tenåringer er fraktet til sykehus etter en MC-ulykke i Fjell kommune i Hordaland. Den ene av dem skal være bevisstløs, og er fraktet med luftambulanse til Haukeland. Den andre er også skadd, men bevisst sier politiets operasjonsleder til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
MC, Fjell, Hordaland, Haukeland, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To tenåringer, til, sykehus
NRK - 19 Jul 19 kl. 19:37

Tyske tenåringer i dresin-ulykken

To tyske tenåringer er sendt til sykehus etter dresin-ulykken i Flekkefjorden i Vest-Agder tidligere i dag. Dresinen skal ha stått stille da en annen kjørte inn i den stillestående. Den ene jenta ble fraktet med luftambulanse til sykehus..

P4 - 19 Jul 19 kl. 20:12

Tenåringer involvert i ulykke

Det var to tyske jenter i tenårene som var involvert i dresin-ulykken i Flekkefjord i dag. Dresinen skal ha stått stille da en annen kjørte inn i den i en nedoverbakke. En av jentene ble kjørt til sykehus med lettere skader, mens den andre skal ha vært bevisstløs og ble fløyet til sykehus i Stavanger..

P4 - 23 Feb 20 kl. 07:40

Tenåringer i ulykke

Fem tenåringer er sendt til sylehus etter at en bil kjørte av veien nær Årnes i Viken i natt. De fem er i alderen 16 til 19 år, og en av dem kan ifølge politiet være alvorlig skadd. Og flere av dem har bruddskader..

NRK - 17 Sep 19 kl. 11:54

To tenåringer påkjørt

To tenåringer ble tirsdag formiddag påkjørt av en bil på fylkesvei 657 i Langevåg i Sula på Sunnmøre. De er blitt fraktet til legevakt. Ifølge poilitiet skal skadeomfanget ikke være alvorlig..

P4 - 08 Aug 19 kl. 23:34

Fire tenåringer involvert i MC-ulykke

Det var fire tenåringer som var involvert i en mc-ulykke på riksvei 4 i Nittedal i Akershus torsdag kveld. Ifølge politiet var de fire mellom 16 og 18 år. Ingen av de fire skal være alvorlig skadet, men en 17 år gammel jente er fraktet til Ullevål sykehus med åpent brudd i en fot.

Aftenposten - 25 Aug 19 kl. 12:46

Tenåringer skadd i alvorlig MC-ulykke i Hordaland

To tenåringsgutter ble brakt til sykehus etter en alvorlig MC-ulykke i Fjell kommune vest for Bergen natt til søndag..

Aftenposten - 08 Aug 19 kl. 22:12

To tenåringer i MC-ulykke i Nittedal

To tenåringer er hentet med ambulanse etter en alvorlig trafikkulykke på riksvei 4 i Nittedal i Akershus..

P4 - 08 Nov 19 kl. 16:50

Ti døde i lastebil var tenåringer

Ti av de 39 personene som ble funnet døde i en lastebil i Essex i Storbritannia 23. oktober var tenåringer. Det opplyser britisk politi i dag.

P4 - 12 May 19 kl. 07:09

Tre tenåringer til akuttmottak

Tre tenåringer ble kjørt til akuttmottaket etter en trafikkulykke i Skien i natt. Tilstanden er ikke kjent. Tre andre som befant seg i bilen er kjørt til legevakt for sjekk.

Aftenposten - 21 Jan 20 kl. 05:49

Tre tenåringer til sykehus etter å ha krasjet i tyvlånt bil

Tre 16 år gamle gutter er sendt til sykehus etter at de kjørte en tyvlånt bil inn i en murvegg i Haugesund. Bilen ble totalvrak..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

18000 har krysset over til Europa

Ifølge Tyrkias president Recep Tayyip Erdoğan har over 18000 migranter krysset over til Europa fra Tyrkia siden landet åpnet grensene...

NRK - 15 minutter siden

Påvist koronasmitte på Ullevål

En av de fire som er testet på Ullevål sykehus, har fått påvist koronasmitte, opplyser sykehuset.

NRK - 15 minutter siden

Skyter tåregass mot migranter

Politiet i Hellas avfyrer tåregass mot migranter som forsøker å ta seg over til landet via Tyrkia. Flere hundre flyktninger har de siste dagene ankommet byene nær grensen til Hellas og Bulgaria etter at Tyrkia åpnet grensene til Europa..

NRK - 30 minutter siden

Ny statsminister i Malaysia

Muhyiddin Yassin er utnevnt til ny statsminister i Malaysia..

NRK - 30 minutter siden

48 Syriske soldater drept

Tyrkiske luft –og bakkeangrep har drept 48 syriske soldater iløpet av de siste 24 timene, melder melder Syrian Observatory for Human Rights (SOHR)..

NRK - 30 minutter siden

USA melder om flere virustilfeller

Vest i USA er koronaviruset påvist hos fire personer som er blitt smittet på ukjent vis. Det siste tilfellet er en gutt i delstaten Washington, ifølge amerikanske helsemyndigheter. Han er plassert i hjemmekarantene..

NRK - 1 time siden

Tyrkia og Russland enige

Russland sier de er enige med Tyrkia om å roe ned den spente situasjonen i Syria. Det skjer etter samtaler mellom partene som ble holdt i Tyrkias hovedstad Ankara..

NRK - 1 time siden

Island vurderer å endre navneloven

Island vurderer å endre navneloven slik at det ikke lenger skal være forbudt å ta slektsnavn. Justisministeren foreslår å skrote skrote kravet om at fornavn må bøyes i kasus, og at navn må følge islandsk rettskrivning, melder Språktidningen..

NRK - 1 time siden

Taliban ber om stans i volden

Taliban har bedt alle sine medlemmer om å avstå fra alle typer angrep i dag. Årsaken er at USA i dag planlegger å signere en avtale med Taliban i Qatar som omhandler tilbaketrekking av amerikanske soldater..

NRK - 1 time siden

– Ødela anlegg for kjemiske våpen

En kilde i det tyrkiske statsapparatet hevder tyrkiske styrker har ødelagt et anlegg knyttet til kjemiske våpen i Syria. Opplysningene er ikke bekreftet av andre kilder. De siste dagene har det vært harde kamper mellom tyrkiske og syriske styrker..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt