NRK > Nyheter

Onsdag, 21 Oktober, 23:16

NRK - 19 sep. 20 kl. 09:58

To skutt og drept i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Rochester, New York, AP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To skuttog , drepti , New, York
NRK - 16 sep. 20 kl. 10:03

Røyken kan ses i New York

Røyken fra skogbrannene som herjer på den amerikanske vestkysten har spredt seg til østkysten av landet. Tirsdag kunne røyken ses i New York, skriver det meteorologiske insituttet New York Metro Weather..

NRK - 28 sep. 20 kl. 19:39

Kritiserer New York Times

President Donald Trumps sønn mener New York Times tegner et galt bilde av farens økonomi og skatteinnbetalinger. Ifølge New York Times viser Trumps selvangivelser tilbake til 1990-tallet at han skal har betalt lite eller ingen inntektsskatt..

P4 - 29 sep. 20 kl. 17:28

Truer med munnbind-bøter i New York

I New York trues innbyggerne med bøter dersom de ikke bruker munnbind fra og med tirsdag. Tre prosent av de som daglig testes i storbyen får nå påvist smitte, det høyeste tallet på flere måneder, opplyser lokalmyndighetene. 461 000 innbyggere i New York har fått påvist smitte, og over 32 000 har dødd av viruset hittil..

NRK - 05 okt. 20 kl. 18:45

Stenger skoler i deler av New York

New York-guvernør Andrew Cuomo sier mandag at skoler i områder av delstaten med mye koronasmitte må stenger fra tirsdag, melder Reuters. Det gjelder flere nabolag i bydelene Brooklyn og Queens, slik ordføreren i byen New York foreslo søndag..

NRK - 19 sep. 20 kl. 09:58

Masseskyting i New York

Flere personer skal være være skutt i New York etter en masseskyting..

NRK - 25 sep. 20 kl. 01:59

Egen vaksinesjekk i New York

New Yorks guvernør Andrew Cuomo (D) sa torsdag at staten vil ha sin egen uavhengige kontroll av godkjente Covid-vaksiner. Cuomo stoler ikke på Trumps valg av vaksine mot covid-19. – Vi skal ha en trygg vaksine i New York, sier han, ifølge Reuters..

P4 - 19 sep. 20 kl. 09:54

Flere drept i masseskyting

Flere personer skal ha blitt drept i en masseskyting i byen Rochester i delstaten New York i USA. Det melder politiet nå. Det er ikke kjent hvor mange som er skutt og hvor mange som er drept.

Dagbladet - 14 sep. 20 kl. 09:22

Døden nær

Å sitte helt alene i en tom T-banevogn midt i rushtida i New York føles fullstendig uvirkelig. Men slik er det å være med på ferden når hovedpulsåra til verdensmetropolen New York slår sprekker..

Dagbladet - 14 sep. 20 kl. 09:22

Døden nær

Å sitte helt alene i en tom T-banevogn midt i rushtida i New York føles fullstendig uvirkelig. Men slik er det å være med på ferden når hovedpulsåra til verdensmetropolen New York slår sprekker..

NRK - 19 sep. 20 kl. 09:58

To døde i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Kraftig resultatvekst for Tesla

Overskuddet til elbilprodusenten Tesla i tredje kvartal var mer enn dobbelt så stort som i samme periode i fjor. Resultatet ble på 331 millioner dollar, opp fra 143 millioner dollar i samme periode i fjor..

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Bolivia

Det har vært demonstrasjoner i flere byer i Bolivia i forbindelse med søndagens valg, som etter alle solemerker gir venstresidepartiet MAS en klar seier. Landet har vært preget av splittelse og uro siden det omstridte valget i fjor høst..

NRK - 1 time siden

Forvirring rundt koronaregler

I England er det mye sinne rundt koronareglene regjeringen har innført, med tre forskjellige kategorier av nedstenging. I den lille kystbyen Staithes i Yorkshire er det full forvirring etter at byen er delt i to kategorier, melder Sky News..

NRK - 1 time siden

Drapstrusler mot Biden og Harris

En mann i den amerikanske delstaten Maryland er siktet for drapstrusler mot presidentkandidat Joe Biden og visepresidentkandidat Kamala Harris. Truslene ble fremmet i et brev som 42-åringen la på trappa til naboen som støtter Biden..

NRK - 1 time siden

Velykket gorillafødsel i Boston

Ved en dyrehage i Boston har den 39 år gamle gorillaen Kiki, av den kritisk truede arten vestlig lavlandsgorilla, hatt en vellykket fødsel. Alt er bra med mor og den lille gorillagutten, melder BBC..

NRK - 2 timer siden

Krever at regjeringa rydder opp

Arbeiderpartiet og Senterpartiet er svært kritiske til at de nye helikoptrene ikke kan lande på norske sykehus. Testlandinger viser at de skaper enorme lufttrykk under landing. Flere helseregioner vil ha mer testing..

NRK - 2 timer siden

Mange er ensomme under pandemien

Hver fjerde nordmann er ensom, viser en undersøkelse av Opinion i oktober. Men for de under 30 er tallet høyere. Her svarer nesten halvparten at de er ensomme og sju av ti ønsker mer kontakt med andre mennesker..

NRK - 2 timer siden

Brann i elbiler slukket

Brannvesenet har slukket brannene i to elbiler på Tiller i Trondheim. Brannårsaken er ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Elbiler brenner i Trondheim

To elbiler brenner onsdag kveld ved en lagerbygning på Torggårdsletta på Tiller i Trondheim. Brannvesenet har kontroll på stedet..

NRK - 2 timer siden

Biler brenner i Trondheim

To biler brenner onsdag kveld ved en lagerbygning på Torggårdsletta på Tiller i Trondheim..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt