NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 20:18

NRK - 08 Nov 19 kl. 11:59

To skadde etter gruveulykke

Rundt 35 personer er reddet etter en sprengingsulykke i Teutschenthal øst i Tyskland. To personer er sendt til sykehus. De innesperrede søkte tilflukt i et sikringsrom med surstofftilførsel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Teutschenthal, Tyskland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To skadde, etter, gruveulykke
NRK - 08 Nov 19 kl. 11:59

To skadde etter gruveulykke

Rundt 35 personer er innesperret 700 meter under bakken etter en sprengingsulykke i Teutschenthal øst i Tyskland. To personer er sendt til sykehus. De innesperrede har søkt tilflukt i et sikringsrom, som redningsmanskapene jobber nå med å hente ut..

P4 - 05 Aug 19 kl. 18:10

Oppjusterer dødstall etter skyting

Dødstallene etter masseskytingen på et kjøpesenter i El Paso i Texas i helgen er nå oppjustert til 21. En av de skadde døde på sykehus i dag, melder NBC. Samtidig har antallet skadde etter masseskytingen i Dayton blitt oppjustert fra 27 til 32.

NRK - 29 Jul 19 kl. 07:50

Antall skadde stiger fortsatt

Antall skadde etter skytingen under matfestivalen Gilroy Garlic Festival i California har steget til 15 mennesker nå, melder AP. Én antatt gjerningsperson er drept..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 11:21

De innesperrede reddet opp etter gruveulykke i Tyskland

Rundt 35 personer er reddet etter å ha vært innesperret 700 meter under bakken i en gruve i Teutschenthal i det østlige Tyskland, melder Reuters..

NRK - 26 Sep 19 kl. 12:16

30 døde i gruveulykke i Tsjad

Minst 30 personer er døde etter en rasulykke i en gullgruve i det afrikanske landet Tsjad. Det opplyser landets forsvarsminister, ifølge nyhetsbryået Reuters..

NRK - 13 Oct 19 kl. 17:03

Ni skadd i bombekastarangrep

Ni personar blei skadde då dei det blei skote med bombekastar i områda rundt flyplassen i Mogadishu i Somalia. Tilsette i Den afrikanske unionen og FN skal vere blant dei skadde. Det er førebels ikkje meldt om døde etter angrepet..

P4 - 23 Jul 19 kl. 22:13

Ikke melding om skadde nordmenn

Det har så langt ikke kommet meldinger om at nordmenn er blant de skadde etter bussulykken i Tyrkia i kveld. Det opplyser utenriksdepartementet til NTB. De har opprettet kontakt med lokale myndigheter.

P4 - 29 Jul 19 kl. 08:12

Antall skadde stiger fortsatt

Antall drepte og skadde stiger fortsatt etter angrepet på en matfestival i byen Gilroy i California i dag. Politiet opplyser på en pressekonferanse at fire personer er bekreftet omkommet og 15 skadet. En av de døde er mistenkt for å ha stått bak skytingen.

NRK - 17 Aug 19 kl. 20:45

Hund drepte og skadde sauer

Politiet jobber med å få fanget en hund og sporet opp eieren etter at det ble funnet ti døde og skadde sauer på et jorde i Sandnes i Rogaland. Det er uklart om alle dyrene har blitt drept eller skadd i dag eller av samme hund, melder politiet..

NRK - 26 Oct 19 kl. 15:29

To skadde i masseslagsmål

To personar er skadde i eit masseslagsmål ved Solli plass i Oslo. Ein person er arrestert, melder politiet. Dei ser slagsmålet i samanheng med ein demonstrasjon ved den tyrkiske ambassaden i hovudstaden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 15 minutter siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 15 minutter siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 45 minutter siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 1 time siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 1 time siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 2 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..

NRK - 2 timer siden

To nye vitne blir kalla inn

Etterretningskomiteen har planlagt ytterlegare to lukka høyringar med vitne i riksrettsprosessen mot Donald Trump. Det melder CNN. Ein av dei som blir kalla inn er truleg ein assistent av Ukraina-ambassadør William Taylor..

NRK - 3 timer siden

Aktiv dødshjelp på New Zealand

Dei folkevalde på New Zealand har sagt ja til å gjere aktiv dødshjelp lovleg. Forslaget gjekk gjennom med 69 mot 51 stemmer. Til neste år skal spørsmålet endeleg bli avgjort i ei folkeavstemming..

NRK - 3 timer siden

Har nominert ny statsminister

Moldovas president Igor Dodon har nominert den tidlegare finansministeren Ion Chicu til å bli ny statsminister i landet. Det melder Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt