NRK > Nyheter

Wednesday, 27 May, 23:24

NRK - 08 Nov 19 kl. 11:59

To skadde etter gruveulykke

Rundt 35 personer er reddet etter en sprengingsulykke i Teutschenthal øst i Tyskland. To personer er sendt til sykehus. De innesperrede søkte tilflukt i et sikringsrom med surstofftilførsel..
Les mer på NRK


Les mer om:
Teutschenthal, Tyskland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To skadde, etter, gruveulykke
NRK - 08 Nov 19 kl. 11:59

To skadde etter gruveulykke

Rundt 35 personer er innesperret 700 meter under bakken etter en sprengingsulykke i Teutschenthal øst i Tyskland. To personer er sendt til sykehus. De innesperrede har søkt tilflukt i et sikringsrom, som redningsmanskapene jobber nå med å hente ut..

P4 - 06 Feb 20 kl. 21:52

Leter etter kvinne etter knivtrusler

Politiet søker etter en kvinne etter et knivangrep på en privat adresse i Bergen sentrum i kveld. Gjerningskvinnen og den skadde personen kjenner hverandre. Den skadde er kjørt til legevakt med ukjent skadeomfang..

NRK - 22 Nov 19 kl. 11:35

Fire skadde i trafikkulykke

Et Sea King-redningshelikopter har hentet flere skadde fra en trafikkulykke ved Rindalsskogen i Trøndelag. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Det er to barn på to og fem år blant de skadde, opplyser politiet til NTB..

NRK - 14 Apr 20 kl. 14:18

To skadde etter skot i Stockholm

To personar er hardt skadde etter å ha vorte skotne i eit hus i Stockholm, melder Aftonbladet. Ambulanse og politi er på staden. Politiet seier dei har eit bilde på kva som har skjedd..

NRK - 31 Dec 19 kl. 13:21

To militsmedlem skadde i Bagdad

To medlem av Kataib Hizbollah-militsen er skadde utfor USAs ambassade i Bagdad i Irak, melder Reuters. Dei blei skadde av det som skal vere sjokkgranatar, seier vitne til nyheitsbyrået..

P4 - 05 Aug 19 kl. 18:10

Oppjusterer dødstall etter skyting

Dødstallene etter masseskytingen på et kjøpesenter i El Paso i Texas i helgen er nå oppjustert til 21. En av de skadde døde på sykehus i dag, melder NBC. Samtidig har antallet skadde etter masseskytingen i Dayton blitt oppjustert fra 27 til 32.

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 11:21

De innesperrede reddet opp etter gruveulykke i Tyskland

Rundt 35 personer er reddet etter å ha vært innesperret 700 meter under bakken i en gruve i Teutschenthal i det østlige Tyskland, melder Reuters..

NRK - 29 Jul 19 kl. 07:50

Antall skadde stiger fortsatt

Antall skadde etter skytingen under matfestivalen Gilroy Garlic Festival i California har steget til 15 mennesker nå, melder AP. Én antatt gjerningsperson er drept..

NRK - 26 Sep 19 kl. 12:16

30 døde i gruveulykke i Tsjad

Minst 30 personer er døde etter en rasulykke i en gullgruve i det afrikanske landet Tsjad. Det opplyser landets forsvarsminister, ifølge nyhetsbryået Reuters..

NRK - 29 Dec 19 kl. 18:51

Alvorleg skadde i Göteborg

To personar er alvorleg skadde i ein skyteepisode i Göteborg, melder Expressen. Politiet blei tilkalla til Biskopsgården-området litt før klokka 18 søndag kveld. Dei to som er ramma, skal vera alvorleg skadde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

100.000 dødsfall i USA

Talet på koronarelaterte dødsfall i USA har no passert 100.000, melder The New York Times..

NRK - 1 time siden

Oppskyting utsett

På grunn av dårleg vêr vert SpaceX-ferda til Nasa utsett til laurdag, melder fleire nyheitsbyrå..

NRK - 1 time siden

66 fleire dødsfall i Frankrike

I Frankrike har det vorte registrert 66 fleire koronarelaterte dødsfall det siste døgnet, opplyser styresmaktene i landet. Det er sjuande dagen på rad at franske helsestyresmakter registrerer færre enn 100 daglege dødsfall knytt til pandemien..

NRK - 1 time siden

Svenskar kan kjøpe antistofftest

Alle i Sverige kan no betale for å verte testa om dei har utvikla antistoff mot koronaviruset. Det er eit privat helseselskap som står bak tilbodet, men Folkhälsomyndigheten meiner at privatpersonar ikkje bør teste seg endå..

NRK - 1 time siden

Fyrste fødsel etter skogbrannar

Eit naturreservat i Australia kunne tysdag ta i mot den fyrste fødde koalababyen etter dei store skogbrannane som herja på slutten av fjoråret og i byrjinga av dette året. Babyen får namnet Ash, fortel reservatet på Facebook..

NRK - 2 timer siden

Brann i Etne

Ein bil brenn i Etne, melder politiet. Fordi det også skal vere gass i bilen, så har politiet laga ei tryggleikssone rundt bilen. Naudetatane er på veg.

NRK - 2 timer siden

412 fleire dødsfall i Storbritannia

Det offisielle dødstalet relatert til koronavirusutbrotet i Storbritannia har stige med 412 til 37.460, opplyser helsestyresmaktene i landet onsdag. Storbritannia er blant landa i verda som har flest koronarelaterte dødsfall i forhold til folketal..

NRK - 2 timer siden

Opnar for Huawei-utlevering

Ein domstol i Vancouver i Canada gir grønt lys til å la prosessen om utlevering av Huawei-toppen Meng Wanzhou til USA, fortsetje. Denne rettsavgjerda slår fast at skuldingane mot Meng vil halde i ein kanadisk domstol..

NRK - 3 timer siden

Over 33.000 døde i Italia

Det siste døgnet har det vorte registrert 117 fleire koronarelaterte dødsfall i Italia, noko som gjer at det totale talet på koronarelaterte dødsfall i landet har passert 33.000..

NRK - 3 timer siden

Fem koronapasientar døde i brann

Ein brann på eit sjukehus i Bangladesh sin hovudstad Dhaka tok livet av fem koronainnlagde pasientar, opplyser brannvesenet i byen ifylgje Reuters. Brannen skjedde onsdag, og det er endå ikkje klart kva som starta den..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt