NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 15:29

NRK - 06 Apr 20 kl. 13:00

To siktet for drapsforsøk på Jæren

Politiet har siktet to menn for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. Den 19 år gamle mannen er behandlet for stikkskader i overkroppen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vigrestad, , Rogaland, Jæren

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To siktet, for, drapsforsøk, Jæren
P4 - 01 Apr 20 kl. 23:07

Fem pågrepet for drapsforsøk

Fem menn ble i går pågrepet for drapsforsøk i Oslo. Det opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid på Twitter i kveld. Fire er siktet i for drapsforsøk på Torshov 20.

NRK - 02 Jan 20 kl. 09:34

Kvinne siktet for drapsforsøk

En mann ble funnet alvorlig skadet utendørs på Haugenstua i Oslo onsdag kveld. En kvinne er nå siktet for drapsforsøk etter å trolig ha knivstukket mannen. Politiet behandler saken som drapsforsøk.

NRK - 07 Apr 20 kl. 10:26

Siktet for drapsforsøk på 19-åring

En tredje mann (19) er siktet for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. To menn i 20- og 30-årene er allerede siktet i saken. De fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett tirsdag..

P4 - 24 Feb 20 kl. 05:16

Siktet for drapsforsøk

I Sandviken midt i Sverige er en syklist siktet for drapsforsøk etter en krangel med en bilist. Ifølge politiet oppsto det en krangel mellom partene da syklisten skal ha stukket bilisten med et ukjent våpen. Sjåføren skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

P4 - 07 Apr 20 kl. 11:55

Ny mann siktet for drapsforsøk

Politiet har siktet en tredje mann for drapsforsøk etter at en 19 år gammel mann ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. Fra før av er to menn i 20- og 30-årene siktet i saken. Mennene fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett i dag..

NRK - 16 Jan 20 kl. 10:21

Siktet for drapsforsøk

En av de to jentene som ble sendt til sykehus med kuttskader etter en hendelse i Barbu i Arendal forrige uke, er nå siktet for drapsforsøk, skriver Agderposten. Hun er varetektsfengslet i fire uker..

NRK - 05 Apr 20 kl. 23:43

To siktet for drapsforsøk på Jæren

En mann er skadd etter å ha blitt knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. To personer er pågrepet og siktet for drapsforsøk, ifølge politiet i Sør-Vest. Mannen er fraktet til sykehus med uavklarte stikkskader..

P4 - 02 Feb 20 kl. 09:16

Siktet for drapsforsøk

To personer er nå pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en mann ble knivstukket ved Linderud T-banestasjon i Oslo sent i går kveld. Mannen er alvorlig skadd, var stukket både i ansiktet og i lysken. Noe motiv for knivstikkingen er ikke klarlagt..

NRK - 17 Feb 20 kl. 15:05

Siktet for drapsforsøk på pub

En person er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter at en person ble forsøkt knivstukket på en pub på Flisa i Innlandet. Siktede vil bli fremstilt for varetektsfengsling mandag, opplyser politiet i en pressemelding..

Dagbladet - 16 Jan 20 kl. 11:41

Tenåringsjente siktet for drapsforsøk

I forrige uke ble to tenåringsjenter innlagt på sykehus i Arendal og behandlet for stikkskader. Nå er en av dem siktet for drapsforsøk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Ber WTO avgjere handelskonflikt

Sør-Korea vil klaga Japan formelt inn for Verdas handelsorganisasjon i håp om å få løyst ein fastlåst handelskonflikt med røter tilbake til andre verdskrig. Valdgiftsprosessen i WTO kan ta opp til eit år, avhengig av framdrifta i saka..

NRK - 15 minutter siden

Solberg: Sterkt bekymra

Statsminister Erna Solberg (H) seier ho er svært uroleg over opptøyane i USA etter at George Floyd døydde som følge av ein arrrestasjon. Solberg seier ho er sterkt bekymra for det som skjer i USA. Ikkje minst fordi samfunnet ser så splitta ut..

NRK - 5 timer siden

Økt sykkel-etterspørsel i USA

Etterspørselen for sykler i USA har økt kraftig under koronapandemien. DN skriver at økningen skjer, delvis på grunn av frykt for å bruke offentlige transportmidler, og delvis fordi all stillesittingen gjør at folk vil bevege seg mer..

NRK - 45 minutter siden

Fire nye døde i Danmark

Ytterlegare fire personar er døde i Danmark etter å ha fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Dermed er til saman 580 døde, viser tal frå Statens Serum Institut..

NRK - 45 minutter siden

Fleire skandinaviske ulvar

Den felles skandinaviske ulvebestanden er i vinter rekna ut til å bestå av rundt 450 individ. Det er ein auke på 70 individ frå førre vinter, viser tal frå blant anna Rovdata..

NRK - 5 timer siden

UD gir fire milliarder i bistand

UD tildeler 4,3 milliarder kroner til insatts i fattige land, som er det største samlede avtalebeløpet noen gang, ifølge Utenriksdepartementet. – Covid-19 har vist at når krisen rammer, så øker forskjellene, sier utviklingsminister Dag-Inge Ulstein..

NRK - 1 time siden

Sverige: 65 døde og 775 smittet

Det siste døgnet har svenske helsemyndigheter fått inn 775 nye innrapporterte tilfeller av covid-19 smitte og 65 nye dødsfall. Til sammen har Sverige nå 38.589 smittetilfeller og totalt 4468 koronarelaterte dødsfall..

NRK - 1 time siden

Nittedal-drapet: Døde av stikkskade

Obduksjonsrapporten etter drapet i Nittedal i forrige uke viser at den avdøde mannen i 30-årene døde av stikkskader. Det bekrefter politiet overfor VG. Politiet vil ikke kommentere motiv eller hvor avdøde ble drept..

NRK - 1 time siden

Sverige: 775 smittet siste døgnet

Det siste døgnet har svenske helsemyndigheter fått inn 775 nye innrapporterte tilfeller av covid-19 smitte. Til sammen har Sverige nå 38.589 smittetilfeller..

NRK - 1 time siden

Kjøligste mai måned på 23 år

Mai var en kald måned i store deler av landet. Månedstemperaturen lå 1,1 grad under normalen, og dermed ble årets mai måned den kaldeste siden 1997. Det viser månedsstatistikken fra Meteorologisk institutt, skriver NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt