NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:05

NRK - 10 Aug 18 kl. 19:24

To politimenn drept i Canada

To av de fire personene som ble skutt og drept i den canadiske byen Fredericton fredag, var politimenn. Omstendighetene rundt skytingen er fremdeles ikke kjent, men én person er pågrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fredericton, Canada

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To politimenn, drepti , Canada
NRK - 12 Jun 18 kl. 07:35

Fem politimenn drept i Afghanistan

Minst fem politimenn er drept i et selvmordsangrep i Ghazni-provinsen i Afghanistan, melder AP. En talsperson for lokale myndigheter sier at 26 andre, blant dem 18 politimenn, ble skadet tirsdag morgen..

NRK - 10 Jul 18 kl. 21:10

To politimenn drept under protest

To politimenn er drept under en demonstrasjon i byen Ganja i Aserbajdsjan tirsdag. Mellom 150 og 200 personer deltok i demonstrasjonen, og 40 personer er pågrepet av politiet, melder Reuters..

NRK - 11 Apr 18 kl. 19:11

Åtte politimenn drept i Colombia

Minst åtte politimenn er drept etter at en bombe gikk av nordvest i Colombia, opplyser lokale myndigheter ifølge AFP. Eksplosjonen skjedde i byen San Pedro de Uraba, der væpnede narkotikasmuglere er aktive, ifølge politiet..

NRK - 16 Jul 18 kl. 11:47

Politimenn drept i Taliban-angrep

Taliban har stormet et kontrollpunkt i Nangarhar-provinsen øst i Afghanistan. Til sammen sju politimenn ble drept og 15 andre såret da en selvmordsbomber utløste en bombe utenfor et departement i Kabul. IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

Klartale - 23 Jul 18 kl. 09:04

Én person drept etter skyting i Canada

Søndag skal en mann ha skutt flere mennesker i Toronto i Canada. Én person er drept og 13 personer er såret..

P4 - 24 Apr 18 kl. 17:33

19 drept i sammenstøt i Afghanistan

Minst 19 politimenn er drept i flere angrep mot veisperringer i Afghanistan. Det opplyser lokale myndigheter. Terrorgruppen Taliban har tatt på seg ansvaret.

NRK - 29 May 18 kl. 11:53

Forbipasserende drept i Belgia

En tilfeldig forbipasserende ble drept, i tillegg til to politimenn i byen Liege i Belgia i dag, ifølge den belgiske TV-kanalen RTBF. Angriperen tok en kvinne som gissel. Politiet sier de har «nøytralisert» gjerningsmannen..

NRK - 09 May 18 kl. 11:15

Seks drept i fengselsopptøyer

Fem politimenn og en fange er drept i fengselsopptøyer i Indonesia, opplyser myndighetene i landet. Terrorgruppen IS' propagandakanal Amaq opplyser at opptøyene, som brøt ut, var mellom deres krigere og antiterrorstyrker..

NRK - 23 Apr 18 kl. 10:16

Beskylder Taliban for angrep

Minst ni soldater og fem politimenn er drept i to angrep i Badghis-provinsen i Afghanistan, ifølge lokale myndigheter. Myndighetene mener det er Taliban som står bak begge angrepene. Søndag ble 57 mennesker drept i Kabul, IS sier de står bak..

NRK - 15 Jul 18 kl. 21:42

Gjerningsmann drept i Kansas

The Kansas City Star melder at mannen som skjøt og drepte tre politimenn er skutt og drept av politiet, skriver nyhetsbyrået AP. Mannen hadde forskanset seg i et bygg før han ble skutt..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt