NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:08

NRK - 10 Aug 18 kl. 19:24

To politimenn drept i Canada

To av de fire personene som ble skutt og drept i den canadiske byen Fredericton fredag, var politimenn. Omstendighetene rundt skytingen er fremdeles ikke kjent, men én person er pågrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fredericton, Canada

Dele artikeln

586 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To politimenn, drepti , Canada
NRK - 12 Jun 18 kl. 07:35

Fem politimenn drept i Afghanistan

Minst fem politimenn er drept i et selvmordsangrep i Ghazni-provinsen i Afghanistan, melder AP. En talsperson for lokale myndigheter sier at 26 andre, blant dem 18 politimenn, ble skadet tirsdag morgen..

NRK - 10 Jul 18 kl. 21:10

To politimenn drept under protest

To politimenn er drept under en demonstrasjon i byen Ganja i Aserbajdsjan tirsdag. Mellom 150 og 200 personer deltok i demonstrasjonen, og 40 personer er pågrepet av politiet, melder Reuters..

NRK - 11 Apr 18 kl. 19:11

Åtte politimenn drept i Colombia

Minst åtte politimenn er drept etter at en bombe gikk av nordvest i Colombia, opplyser lokale myndigheter ifølge AFP. Eksplosjonen skjedde i byen San Pedro de Uraba, der væpnede narkotikasmuglere er aktive, ifølge politiet..

NRK - 16 Jul 18 kl. 11:47

Politimenn drept i Taliban-angrep

Taliban har stormet et kontrollpunkt i Nangarhar-provinsen øst i Afghanistan. Til sammen sju politimenn ble drept og 15 andre såret da en selvmordsbomber utløste en bombe utenfor et departement i Kabul. IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 29 Aug 18 kl. 07:14

Mann drept av isbjørn i Canada

En mann som jaktet på reinsdyr og narhval på den ubebodde øya White Island nord i Canada, har blitt drept av en isbjørn. To andre menn ble skadd, melder AFP. Det er andre gang mennesker blir drept av isbjørn i Canada i år..

Klartale - 23 Jul 18 kl. 09:04

Én person drept etter skyting i Canada

Søndag skal en mann ha skutt flere mennesker i Toronto i Canada. Én person er drept og 13 personer er såret..

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 07:30

Mann drept av isbjørn i Canada

En mann som jaktet på reinsdyr og narhval på den ubebodde øya White Island nord i Canada, har blitt drept av en isbjørn. To andre menn ble skadd..

Dagbladet - 29 Aug 18 kl. 02:14

Mann drept av isbjørn i Canada

En mann som jaktet på reinsdyr og narhval på den ubebodde øya White Island nord i Canada, ble drept av en isbjørn. To andre menn ble skadd..

NRK - 02 Sep 18 kl. 19:22

Flere politimenn i ulykke etter biljakt

Fire politimenn er kjørt til sykehus for nakkesmerter etter en biljakt i Helsingørmotorveien i Danmark. Det var to politibiler, med to politimenn i hver bil, som kolliderte i hverandre under biljakten i høy fart, skriver Ekstra Bladet..

Dagbladet - 03 Oct 18 kl. 23:53

En politimann drept, seks andre skadd i skyting i Sør-Carolina

Sju politimenn er skutt i Florence i Sør-Carolina. Minst en av dem skal være drept, ifølge TV-kanalen WPDE..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 30 minutter siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 1 time siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 17 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 2 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 2 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Søreide mener Russland har skylden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Klassekampen at det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten. Utenriksministeren skriver at avtalen har vært viktig..

NRK - 3 timer siden

Har ikke råd til tannbehandling

En av tre nordmenn enten utsetter eller unnlater å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, ifølge en undersøkelse gjort for FriFagbevegelse og Dagsavisen. 14 prosent svarer at de har måttet ta opp lån for å kunne finansiere nødvendig tannbehandling..

NRK - 4 timer siden

USA vurderer å fjerne transkjønn

Trump-administrasjonen vurderer å innføre en smalere definisjon av kjønn som gjør at amerikanere må definere seg som enten kvinne eller mann. De ønsker å definere kjønn som en biologisk medfødt og uforanderlig tilstand, ifølge New York Times..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt