NRK > Nyheter

Sunday, 20 January, 21:49

NRK - 10 Aug 18 kl. 19:24

To politimenn drept i Canada

To av de fire personene som ble skutt og drept i den canadiske byen Fredericton fredag, var politimenn. Omstendighetene rundt skytingen er fremdeles ikke kjent, men én person er pågrepet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fredericton, Canada

Dele artikeln

586 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To politimenn, drepti , Canada
NRK - 12 Jun 18 kl. 07:35

Fem politimenn drept i Afghanistan

Minst fem politimenn er drept i et selvmordsangrep i Ghazni-provinsen i Afghanistan, melder AP. En talsperson for lokale myndigheter sier at 26 andre, blant dem 18 politimenn, ble skadet tirsdag morgen..

NRK - 10 Jul 18 kl. 21:10

To politimenn drept under protest

To politimenn er drept under en demonstrasjon i byen Ganja i Aserbajdsjan tirsdag. Mellom 150 og 200 personer deltok i demonstrasjonen, og 40 personer er pågrepet av politiet, melder Reuters..

NRK - 16 Jul 18 kl. 11:47

Politimenn drept i Taliban-angrep

Taliban har stormet et kontrollpunkt i Nangarhar-provinsen øst i Afghanistan. Til sammen sju politimenn ble drept og 15 andre såret da en selvmordsbomber utløste en bombe utenfor et departement i Kabul. IS har tatt på seg ansvaret for angrepet..

NRK - 11 Apr 18 kl. 19:11

Åtte politimenn drept i Colombia

Minst åtte politimenn er drept etter at en bombe gikk av nordvest i Colombia, opplyser lokale myndigheter ifølge AFP. Eksplosjonen skjedde i byen San Pedro de Uraba, der væpnede narkotikasmuglere er aktive, ifølge politiet..

NRK - 23 Nov 18 kl. 06:38

To politimenn drept i Pakistan

Lokale helsemyndigheter bekrefter at to pakistanske politimenn er drept etter at en gruppe bevæpnede menn gikk til agrep på det kinesiske konsulatet i byen Karachi fredag morgen, skriver Reuters. Én sikkerhetsvakt ble i tillegg skadet i angrepet..

NRK - 29 Aug 18 kl. 07:14

Mann drept av isbjørn i Canada

En mann som jaktet på reinsdyr og narhval på den ubebodde øya White Island nord i Canada, har blitt drept av en isbjørn. To andre menn ble skadd, melder AFP. Det er andre gang mennesker blir drept av isbjørn i Canada i år..

VG - 26 Nov 18 kl. 07:39

Minst 20 politimenn drept i Taliban-angrep

Minst 20 politimenn er drept i et Taliban-angrep vest i Farah-provinsen i Afghanistan, ifølge lokale myndigheter. Bare i november har hittil over 100 sikkerhetsstyrker blitt drept i angrep i provinsen..

Aftenposten - 26 Nov 18 kl. 07:58

Minst 20 politimenn drept i Taliban-angrep

Minst 20 politimenn er drept i et Taliban-angrep vest i Farah-provinsen i Afghanistan, ifølge lokale myndigheter..

Dagbladet - 26 Nov 18 kl. 06:54

Minst 20 politimenn drept i Taliban-angrep

Minst 20 politimenn er drept i et Taliban-angrep vest i Farah-provinsen i Afghanistan, ifølge lokale myndigheter..

Klartale - 23 Jul 18 kl. 09:04

Én person drept etter skyting i Canada

Søndag skal en mann ha skutt flere mennesker i Toronto i Canada. Én person er drept og 13 personer er såret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Mann utsatt for blind vold i Tromsø

En mann i 60-årene har meldt fra til politiet i Tromsø at han har blitt utsatt for blind vold av to menn i 20-årene søndag kveld. Politiet har beskrivelse og søker etter gjerningspersonene. Troms politidistrikt ønsker tips på tlf.

NRK - 45 minutter siden

Må i retten etter drapstrussel

En mann i slutten av 20-årene risikerer fengsel etter blant annet å ha sparket og truet to politibetjenter og for å ha truet med å drepe naboen med kniv. Det skriver Fremover. Saken skal opp i Ofoten tingrett i løpet av januar..

NRK - 30 minutter siden

Lydtekniker Kongshaug (74) hyllet

Lydtekniker Jan Erik Kongshaug (74) fikk søndag vite at han får H.M. kongens fortjenestemedalje for sitt virke innen musikkbransjen.

NRK - 45 minutter siden

Knivslagsmål på togstasjon

Politiet i Oslo har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Sandvika togstasjon. Opplysninger om bruk av kniv og at minst en person skal være såret. Ambulanse er på stedet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Protest mot terror i Colombia

Mange tusen colombianere kledd i hvitt demonstrerte mot terror i hovedstaden Bogota etter at 21 mennesker ble drept i et bilbombeangrep. Angrepet rammet General Santander nasjonale politihøyskole i hovedstaden torsdag. Rundt 70 mennesker ble såret..

NRK - 1 time siden

Giuliani: Trump Tower ble diskutert

Advokat Giuliani sier at president Trump var involvert i samtaler om bygging av et Trump Tower i Moskva fram til presidentvalget. Tidligere advokat Cohen ble dømt til tre års fengsel for å ha løyet for Kongressen om byggeplanene..

NRK - 1 time siden

Frykter dårligere tilbud

Ordfører Inger Løite (Ap) i Gjerstad frykter at lavere eiendomsskatt vil bety dårligere tilbud til innbyggere. Den nye politikken til regjeringsplattformen vil nekte kommuner å ta mer enn 4 promille av en eiendomsverdi i eiendomsskatt..

NRK - 1 time siden

Hyller Kongos Tshisekedi

Den afrikanske union (AU) har uttrykt tvil til det offisielle valgresultatet i Kongo. Opposisjonsleder Tshisekedi vant foran Fayulu. Andre afrikanske ledere har gratulert påtroppende president Felix Tshisekedi med seieren..

NRK - 1 time siden

To menn arrestert i Londonderry

Politiet i Londonderry i Nord-Irland har arrestert to menn i 20-årene i forbindelse med en bombe som gikk av utenfor rettshuset lørdag kveld. Politiet mener at angrepet kan ha blitt utført av den nye IRA, ifølge BBC..

NRK - 1 time siden

Migranter savnet i båtforlis

FN frykter at minst 170 mennesker er døde i to ulike båtforlis på Middelhavet. Båtene kom fra Libya og Marokko. Tre personer ble reddet etter et forlis har opplyst at de forlot Libya i en oppblåsbar jolle med 120 personer om bord, som nå er savnet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt