NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 15:10

NRK - 21 Feb 19 kl. 06:12

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige, Aftonbladet, Upplands-Bro, Stockholm

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer skuttog , drept
Dagbladet - 08 Nov 18 kl. 11:29

Flere drept på bar i California: - Kom inn døra, kastet røykbomber og begynte å skyte

Minst elleve er skutt og flere er drept på baren Borderline i California. Mistenkt skytter er skutt og drept..

Aftenposten - 01 May 19 kl. 00:51

To skutt og drept på universitet i USA

To personer ble tirsdag skutt og drept på universitetet i Charlotte i Nord-Carolina i USA. Én mistenkt er pågrepet..

Dagbladet - 27 Apr 19 kl. 09:23

Mann skutt og drept - jakter gjerningspersoner i Finnmark

Ingen er foreløpig pågrepet etter at en mann ble funnet skutt og drept lørdag morgen..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 13:37

Drept mann i Mehamn ble skutt i låret

Gisli Thor Thorarinsson (40), som ble drept i Mehamn 27. april, døde av blodtap etter å ha blitt skutt i låret, opplyser politiet..

Dagbladet - 27 Apr 19 kl. 09:23

Mann skutt og drept - 35-åring siktet for drap i Finnmark

To personer er pågrepet etter at en mann ble funnet skutt og drept i en enebolig lørdag morgen..

NRK - 08 Nov 18 kl. 10:39

11 mennesker skutt - flere drept

Amerikanske myndigheter sier 11 personer skutt og flere av dem er drept på utestedet Borderline Bar & Grill i Thousand Oaks i California, melder NBC News..

NRK - 09 Mar 19 kl. 17:55

Mann skutt og drept i Sverige

Én mann er skutt og drept ved Älvsjö stasjon sør i svenske Stockholm, skriver avisen Expressen. Den eller de som står bak drapet skal ha forsvunnet fra stedet før ankom..

NRK - 13 Apr 19 kl. 00:08

16 personer drept i demonstrasjoner

16 demonstranter er skutt og drept i Sudans hovedstad Khartoum i løpet av de siste to dagene. Personene ble skutt da de deltok i en demonstrasjon, opplyser politiet fredag. I tillegg er 20 personer skadd..

NRK - 22 Feb 19 kl. 18:18

Tenåring drept på Gazastripen

En 15 år gammel palestinsk gutt er skutt og drept av israelske soldater under en protest på Gazastripen, ifølge palestinske helsemyndigheter. Gutten ble skutt da han demonstrerte sammen med tusenvis av andre palestinere på grensen til Israel..

NRK - 13 Feb 19 kl. 03:30

Politibetjent skutt og drept i USA

En politibetjent er skutt og drept etter å ha rykket ut til et væpnet ran i New York, får nyhetsbyrået AP opplyst. En annen politibetjent er såret. Skytingen fant sted tirsdag klokken 18 lokal tid ved en telefonbutikk i bydelen Queens..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Presenterer ny byråd i Bergen

NRK - 10 minutter siden

Rett til spesialundervisning

Regjeringen har bestemt at den lovfestede retten til å få spesialpedagogisk hjelp og spesialundervisning skal videreføres. Rundt 60.000 barn og unge i barnehage og skole fikk dette skoleåret spesialpedagogisk hjelp eller spesialundervisning..

NRK - 23 timer siden

Syklist påkjørt på E134

En syklist har blitt påkjørt av en bil på E134 ved Langebru i Hokksund. Syklisten er ifølge politiet våken, og nødetatene er på vei. Det er noe kø på stedet..

NRK - 23 timer siden

Kilder til NRK: Går mot lønnsnemnd

Flere uavhengige kilder, på begge sider av den pågående arbeidskonflikten i sykehussektoren, bekrefter overfor NRK at de er innkalt til et møte hos arbeidsministeren. Partene sier at dette normalt innebærer at det går mot tvungen lønnsnemnd..

NRK - 23 timer siden

En milliard til nullutslipp

Statsforetaket Enova har fått i oppdrag av Klima- og miljødepartementet å opprette et nullutslippsfond for næringstransport. Det sier miljøminister Ola Elvestuen (V) i en pressemelding..

NRK - 23 timer siden

Tvangsbruk mot innsatt opp i retten

Advokatforeningen varsler nå et historisk søksmål mot staten på vegne av en 31 år gammel kvinne, som de mener er holdt ulovlig i isolasjon i fengsel, skriver Bergens Tidende. Kvinnen ble satt på glattcelle og lagt i belter fordi hun skadet seg selv..

NRK - 22 timer siden

Tvungen lønnsnemd i sykehusstreiken

Regjeringen stanser sykehusstreiken med tvungen lønnsnemd. – Det er sterkt provoserende at høyreregjeringa griper inn i streikeretten, sier Mette Nord, leder av Fagforbundet i en pressemelding..

NRK - 22 timer siden

Ghazouani ny president i Mauritania

Valgkommisjonen i Mauritania sier at tidligere forsvarsminister Mohamed Ould El Ghazouani blir landets nye president, timer etter Ghazouani selv erklærte seier, melder NTB..

NRK - 21 timer siden

Syv lik hentet fra indisk fjell

Likene til syv klatrere er hentet ned fra Nanda Devi East i Himalaya, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AFP. Likene antas å være blant de åtte fjellklatrerne som har vært savnet i en måneds tid. Nanda Devi East er Indias nest høyeste fjell..

NRK - 21 timer siden

Slagsmål ved togstasjonen i Asker

Flere personer har fått små kutt- og slagskader etter at de søndag ettermiddag var involvert i et slagsmål ved Asker stasjon. – Vi er på stedet og har kontroll på partene, skriver politiet på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt