NRK > Nyheter

Monday, 22 April, 01:01

NRK - 21 Feb 19 kl. 06:12

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige, Aftonbladet, Upplands-Bro, Stockholm

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To personer skuttog , drept
Dagbladet - 08 Nov 18 kl. 11:29

Flere drept på bar i California: - Kom inn døra, kastet røykbomber og begynte å skyte

Minst elleve er skutt og flere er drept på baren Borderline i California. Mistenkt skytter er skutt og drept..

NRK - 08 Nov 18 kl. 10:39

11 mennesker skutt - flere drept

Amerikanske myndigheter sier 11 personer skutt og flere av dem er drept på utestedet Borderline Bar & Grill i Thousand Oaks i California, melder NBC News..

NRK - 09 Mar 19 kl. 17:55

Mann skutt og drept i Sverige

Én mann er skutt og drept ved Älvsjö stasjon sør i svenske Stockholm, skriver avisen Expressen. Den eller de som står bak drapet skal ha forsvunnet fra stedet før ankom..

NRK - 13 Apr 19 kl. 00:08

16 personer drept i demonstrasjoner

16 demonstranter er skutt og drept i Sudans hovedstad Khartoum i løpet av de siste to dagene. Personene ble skutt da de deltok i en demonstrasjon, opplyser politiet fredag. I tillegg er 20 personer skadd..

NRK - 22 Feb 19 kl. 18:18

Tenåring drept på Gazastripen

En 15 år gammel palestinsk gutt er skutt og drept av israelske soldater under en protest på Gazastripen, ifølge palestinske helsemyndigheter. Gutten ble skutt da han demonstrerte sammen med tusenvis av andre palestinere på grensen til Israel..

NRK - 13 Feb 19 kl. 03:30

Politibetjent skutt og drept i USA

En politibetjent er skutt og drept etter å ha rykket ut til et væpnet ran i New York, får nyhetsbyrået AP opplyst. En annen politibetjent er såret. Skytingen fant sted tirsdag klokken 18 lokal tid ved en telefonbutikk i bydelen Queens..

Aftenposten - 12 Dec 18 kl. 09:38

Mann skutt og drept på åpen gate i Malmö

En mann i 50-årsalderen er skutt og drept på åpen gate i Malmö. Han skal ha bli skutt i hodet på nært hold..

NRK - 22 Oct 18 kl. 06:33

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 26 Nov 18 kl. 04:09

Tre skutt på sykehus i Chicago

En politioffiser og to kvinnelige ansatte ble skutt og drept utenfor og inne i et sykehus i Chicago søndag kveld lokal tid, melder NBC. Et av ofrene var gjerningsmannens samboer. De to andre ble drept i skuddveksling..

Aftenposten - 18 Jan 19 kl. 10:42

Tenåring med softgun skutt og drept av politiet i USA

En 14 år gammel gutt som holdt en såkalt softgun, ble torsdag skutt og drept av politiet i Arizona i USA..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

11 soldatar drepne i åtak i Mali

Jihadistar er mistenkt i å stå bak eit åtak mot ein militærpost rundt 270 kilometer nordaust for hovudstaden i Mali. Elleve soldatar blei drepne, opplyser styresmaktene. Hæren har sendt forsterkninger til området..

NRK - 1 time siden

UD fraråder reiser til Sri Lanka

Det norske utenriksdepartementet fraråder reiser til eller opphold på Sri Lanka som ikke er strengt nødvendige. Det er portforbud og sosiale medier er sperret. Folk i på berørte områder tilrås å melde fra til familie og venner at de er trygge..

NRK - 2 timer siden

830 klimaaktivister pågrepet

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg oppfordrer klimaaktivistene i London til å aldri gi seg. Britisk politi har i påsken arrestert over 830 klimaaktivister fra gruppen Extinction Rebellion for å skape trøbbel i den britiske hovedstaden..

NRK - 2 timer siden

Mot ny valomgang i Nord-Makedonia

Kandidatane Stevo Pendarovski og Gordana Siljanovska Davkova ligg tett i første runde av presidentvalet i Nord-Makedonia, men fordi ingen har over 50 prosents oppslutning, ligg det an til ei ny runde 5. mai. Valgdeltakelsen er berre på 40 prosent..

NRK - 2 timer siden

Stabil påsketrafikk i Sør-Norge

Slik er påsketrafikken i sør: Rv 7 Gol-Hønefoss har tett trafikk, uten forsinkelser. E16 Hønefoss-Sandvika har tett trafikk, stedvis kø og ca. 30 minutter forsinkelse.

NRK - 3 timer siden

May fordømmer angrepene

Storbritannias statsminister Theresa May fordømmer angrepene i Sir Lanka, melder AFP..

NRK - 3 timer siden

Ikke rolig på sjøen

1300 frivillige er i beredskap for en ekstra travel påske på sjøen. Nydelig påskevær og temperaturer opp mot 20 grader har ført til mange har valgt båten istedenfor fjellet..

NRK - 3 timer siden

Skigåer funnet av helikopter

Skigåeren som gikk seg vill på Haukelifjell er funnet av Sea King-helikopteret. Vedkommende er nå fraktet ned fra fjellet av en skuterpatrulje fra Røde Kors, melder Hovedredningssentralen..

NRK - 3 timer siden

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

NRK - 3 timer siden

En million dør av munnkreft i India

En million mennesker dør hvert år av munnkreft i India, skriver Hindustantimes. Landet har en av de høyeste forekomstene av munnkreft i verden fordi mange røyker og bruker tobakk. Forekomsten av sykdommen er økende i India..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt